günsüz göknur olur mu hiç :) bulmazsan ayıp olurdu şekerim, hadi hayırlı olsun günün :) 4 çeşit normal geliyor bana da, maksat gün olsun :)
öncü möncü farketmez artık, dediğin gibi hayırlısı olsun
iyiyim teşekkürler burçincim...:)
bak bak bahane buldu genetakılıyorum ben ya, vücut elverişliyse almaya zaten, yağlı yağsız olsun alırsın. ben de müsaitimdir almaya. ama şükür ki iştahım yoktur, yemek seçerim, abur cubur fazla tüketmem, zorunlu olmadıkça yani, şekerim düşünce mecbur tüketiyorum. formumu korumak zorundayım bi diyabetli olarak :)
neyse yılda 1 alıver artık , verirsin
sobe sobe dilekcim ve ayşegülcüm yakalım ikinizide
dilekcim sizin görev yeri merkez heralde dimi dün kayınvalidemlerle konuştumda evlerini istanbuldan gelecek olan polislere kiralamışlar tabi benimkiler ilçedeler merkez diil
haklı olabilirsin canım ama ist. yoruyor artık sıkıldım 2 yılda gezecek görecek ne varsa gezdim ama burda bir yerden bir yere gideyim diyene kadar akşam oluyor eve canını zor atıyorsun ertesi günü birde iş varsa yandın... burçinide alır takılırız canım dediğin gibi masat beraber olmak muhabbet etmek olsun. Burçinin bebişi var mı tatlım. Ben 83 lüyüm ilk hamileliğimde düşük yaptım şimdi gözüm korkuyor sen kaçlısın tatlım.
evet canım merkez bizimki hatta eşim şuan yolda maraşa geliyor ev bakmak için inş. güzel bir şey bulur
biliyorum düşük olayını , maalesef... sıkma canını, olur gider, daha büyük sorun göstermesin allah...
istanbulda yaşamayı hiç istemezdim ben, trafik, yoğunluk,kalabalık, büyük sorunlar, olaylar.... öff :) iyi yanlarını da saymakla bitiremeyiz tabi ama gene de ben küçük yerleri seviyorum ya da orta halli yerleriburda bi yerden bi yere hızla gidebilirsin , hiç sevmem trafiği şoförlük de varsa, ist. trafiğini yaşadıysan ustasındır :)
burçinin oğlu var,kaan, 2,5 3 yaşlarında sanırsam. ben 84 lüyüm.
evet biraz bahane oldu gibi sanki ama ben sen gibi diilim iştahım açıldımı durduramıyorumresmen bir ayda 4 kilo aldım hem maraş hem tatil derken uçtum ben artık durmalıyım hemen başladım diyete inşallah ramazan da ben kilo veririm zaten yine öyle olursa iyi olur cnm
sobe sobe dilekcim ve ayşegülcüm yakalım ikinizide
evet canım merkez bizimki hatta eşim şuan yolda maraşa geliyor ev bakmak için inş. güzel bir şey bulur
amaaaaan ben de bayağı kilo aldın sandım, ne o 4 kilocuk :) 2 bardak fazladan su iç, verirsin zaten :) afiyet bal şeker olsun yediğin yağlı yumurtalar
sobelendik yaa ufff:89:
dilekcim,eşim soruyor birimleri neymiş, nereye geliyolarmış diye :)
biliyorum düşük olayını , maalesef... sıkma canını, olur gider, daha büyük sorun göstermesin allah...
istanbulda yaşamayı hiç istemezdim ben, trafik, yoğunluk,kalabalık, büyük sorunlar, olaylar.... öff :) iyi yanlarını da saymakla bitiremeyiz tabi ama gene de ben küçük yerleri seviyorum ya da orta halli yerleriburda bi yerden bi yere hızla gidebilirsin , hiç sevmem trafiği şoförlük de varsa, ist. trafiğini yaşadıysan ustasındır :)
burçinin oğlu var,kaan, 2,5 3 yaşlarında sanırsam. ben 84 lüyüm.
saol cnm benim moral oldu benim için hemen gidip su içiyim
kızlar eşim film izleyelim diyo netten izlicemiz için ben çıkıyorum çok öpüyorum sizleri iyi geceler...
maraşta çok sıkılacağımı sanmıyorum bakalım yaşayarak görücez gerçi ilk aylar biraz zaman yavaşlar sanırım bizim için buralarda koştura koştura yaşadığımız için düşünsene işten eve gelene kadar 1 saat geçiyor oda trafik yoksa. Aslında direksiyonum çok iyiydi 3 sene önce ist. geldim ve arabamızda olmadığı için ist. trafiğine çıkmadım sadece memleke gidersek orda babamların aracını kullanıyorum. İst trafiğinde zaten asla araba kullanamam ya katil olurum yada aracı caddenin ortasında brakır çeker giderimsabırsızım biraz
iyi geceler canıımm
ayşegülcüm ben polisevine geliyorum eşimi korumaya vermişler sanırım nöbete vericeklersenin eşin hangi birimde çalışıyor
iyi geceler şekerim
iyi seyirler...
hmm yaşa ve gör diyelim o zaman. benim gibi ufak şeylerden mutlu oluyorsan, bulunduğun yerden zevk almaya çalışıyorsan, iyi yanlarını görebiliyorsan sıkılmazsın, ama bazen bu kadar polyannacılık da sıkabilirvay be 1 saat mi :) ne kötü. benim okulum 7km yaklaşık, 7 dk da geliyorum hızlı gidersem :) sen sabırsız olamaya alıştın ya maraş trafiği üzümlü kek gibi gelir sana :)
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?