Kahramanmaras///46

evet biraz bahane oldu gibi sanki ama ben sen gibi diilim iştahım açıldımı durduramıyorumresmen bir ayda 4 kilo aldım hem maraş hem tatil derken uçtum ben artık durmalıyım hemen başladım diyete inşallah ramazan da ben kilo veririm zaten yine öyle olursa iyi olur cnm

dilekcim sizin görev yeri merkez heralde dimi dün kayınvalidemlerle konuştumda evlerini istanbuldan gelecek olan polislere kiralamışlar tabi benimkiler ilçedeler merkez diil

dilekcim sizin görev yeri merkez heralde dimi dün kayınvalidemlerle konuştumda evlerini istanbuldan gelecek olan polislere kiralamışlar tabi benimkiler ilçedeler merkez diil

evet canım merkez bizimki hatta eşim şuan yolda maraşa geliyor ev bakmak için inş. güzel bir şey bulur

biliyorum düşük olayını , maalesef... sıkma canını, olur gider, daha büyük sorun göstermesin allah...
istanbulda yaşamayı hiç istemezdim ben, trafik, yoğunluk,kalabalık, büyük sorunlar, olaylar.... öff :) iyi yanlarını da saymakla bitiremeyiz tabi ama gene de ben küçük yerleri seviyorum ya da orta halli yerleri burda bi yerden bi yere hızla gidebilirsin , hiç sevmem trafiği şoförlük de varsa, ist. trafiğini yaşadıysan ustasındır :)
burçinin oğlu var,kaan, 2,5 3 yaşlarında sanırsam. ben 84 lüyüm.

haydi kızlar hep beraber hamile kalında eğlenceli geçer hamileliğiniz benim oğlanda acık büyüse bende düşünürdüm sizle iyi olurdu ama daha 2.5 yaşında

sobe sobe dilekcim ve ayşegülcüm yakalım ikinizide

amaaaaan ben de bayağı kilo aldın sandım, ne o 4 kilocuk :) 2 bardak fazladan su iç, verirsin zaten :) afiyet bal şeker olsun yediğin yağlı yumurtalar
sobelendik yaa ufff:89:

evet canım merkez bizimki hatta eşim şuan yolda maraşa geliyor ev bakmak için inş. güzel bir şey bulur

dilekcim,eşim soruyor birimleri neymiş, nereye geliyolarmış diye :)

saol cnm benim moral oldu benim için hemen gidip su içiyim
kızlar eşim film izleyelim diyo netten izlicemiz için ben çıkıyorum çok öpüyorum sizleri iyi geceler...

maraşta çok sıkılacağımı sanmıyorum bakalım yaşayarak görücez gerçi ilk aylar biraz zaman yavaşlar sanırım bizim için buralarda koştura koştura yaşadığımız için düşünsene işten eve gelene kadar 1 saat geçiyor oda trafik yoksa. Aslında direksiyonum çok iyiydi 3 sene önce ist. geldim ve arabamızda olmadığı için ist. trafiğine çıkmadım sadece memleke gidersek orda babamların aracını kullanıyorum. İst trafiğinde zaten asla araba kullanamam ya katil olurum yada aracı caddenin ortasında brakır çeker giderim sabırsızım biraz

iyi geceler canıımm

ayşegülcüm ben polisevine geliyorum eşimi korumaya vermişler sanırım nöbete vericekler senin eşin hangi birimde çalışıyor

saol cnm benim moral oldu benim için hemen gidip su içiyim
kızlar eşim film izleyelim diyo netten izlicemiz için ben çıkıyorum çok öpüyorum sizleri iyi geceler...

iyi geceler şekerim
iyi seyirler...

hmm yaşa ve gör diyelim o zaman. benim gibi ufak şeylerden mutlu oluyorsan, bulunduğun yerden zevk almaya çalışıyorsan, iyi yanlarını görebiliyorsan sıkılmazsın, ama bazen bu kadar polyannacılık da sıkabilir vay be 1 saat mi :) ne kötü. benim okulum 7km yaklaşık, 7 dk da geliyorum hızlı gidersem :) sen sabırsız olamaya alıştın ya maraş trafiği üzümlü kek gibi gelir sana :)

iyi geceler canıımm

ayşegülcüm ben polisevine geliyorum eşimi korumaya vermişler sanırım nöbete vericekler senin eşin hangi birimde çalışıyor

hmm polisevine yemeğe gidiyoruz bazen :)
eşim karakoldaydı, ama daha yeni çocuk şubeye vermişler, dilekçeyle iptal etmek istedi ama kabul olmadı çok üzüldük bu duruma... 12 36 çalışıyordu şimdiye kadar acayip rahattı, şimdi 12 24 olucakmış . eşim diyor ki, "karakolda olsaydım, eşini karakola aldırırdım", ama şimdi çocuk şubeye geçtiğinden yapamıyormuş. korumalar 12-12 çalışıyor diyor bi de. neyse hayırlısı artık :)

dediğin gibi canım yaşayarak görücem...

merhaba kızlar.....

buralar öyle sıcak ki eriyip biteceğim diye korkuyorum valla .Neyse göbeğim gider belki :)))

dilekcim her işte vardır bir hayır,moralini bozma,inş eşin rahat eder.Bu arada benim afacan 2 gün sonra 3 yaş oluyor.Maraş'ı bilseydin sana ev tarif ederdim.Bir tane oldukça geniş ve yeri çok güzel bir ev vardı,fiyat da normaldi.Arkadaşa söz vermemiş olsak kesin orayı tutardım.Yine de özelden sana cebimi vereyim,lazım olursa ararsın.

hepinizin ablası oldum,sizi görünce yaşlandığımı hissediyorum.Her konuda yardımcı olurum kızlar.

merhaba burçin
aa yaşlanmadın sen, biz de sen gibiyiz, sadece sen hayatta az daha öndesin bizden, bebek konusunda tecrübelisin haliyle şu yaş meselesini açmayalım artık :)))
mersinde adanada yaşayanlar neden yaşıyor anlamış değilim, şehir isterse dünyanın en güzel şehri olsun, o sıcağı çekemem ben, hiç dayanamıyorum sıcağa oralarda yaşayanlara da hayranım :) o pek belli olmayan göbeğini erit de gel, benim de var ya aynısından :) tartıldım ben de, 2 kilo almıştım baharda, onu vermişim,istem dışı

Son düzenleme:
Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…