merhaba kızlar.....
buralar öyle sıcak ki eriyip biteceğim diye korkuyorum valla .Neyse göbeğim gider belki :)))
dilekcim her işte vardır bir hayır,moralini bozma,inş eşin rahat eder.Bu arada benim afacan 2 gün sonra 3 yaş oluyor.Maraş'ı bilseydin sana ev tarif ederdim.Bir tane oldukça geniş ve yeri çok güzel bir ev vardı,fiyat da normaldi.Arkadaşa söz vermemiş olsak kesin orayı tutardım.Yine de özelden sana cebimi vereyim,lazım olursa ararsın.
hepinizin ablası oldum,sizi görünce yaşlandığımı hissediyorum.Her konuda yardımcı olurum kızlar.
merhaba burçin
aa yaşlanmadın sen, biz de sen gibiyiz, sadece sen hayatta az daha öndesin bizden, bebek konusunda tecrübelisin haliyleşu yaş meselesini açmayalım artık :)))
mersinde adanada yaşayanlar neden yaşıyor anlamış değilim, şehir isterse dünyanın en güzel şehri olsun, o sıcağı çekemem ben, hiç dayanamıyorum sıcağaoralarda yaşayanlara da hayranım :) o pek belli olmayan göbeğini erit de gel, benim de var ya aynısından :) tartıldım ben de, 2 kilo almıştım baharda, onu vermişim,istem dışı
her ne kdar sıcak bir memelket olsada sahil kenarı gibi bir yerde yaşamak hayalimdir hep.:)pembe panjurlu falan.yazları orda yaşayanların çoğu yaylaya çıkıyorlar zaten :)pek kalan olmuyor orda o yüzden sorun yok.kışında ılık ılık oturuyorlar :)Adanayı bende pek anlamıyoum :))))))) aman çıtır Allah korusun tayininz çıkar falan olmaz olmaz yani:)
ayyy ben şu an napıyorum biliyo musun?????
fıstıklı dondurma yiyoruuuuummmm:131: külahta :)
aaay boğazında kalsın dicem ammmaaa içim elvermiyor :):): olsun ben tel ve banka hesap numaralarını aldım hahay istediğim anda yollucaklar tamammı.hemde ben gelirken somuncudan tam 6 tane fıtıklı aldım 2si bitti .
merhaba burçin
aa yaşlanmadın sen, biz de sen gibiyiz, sadece sen hayatta az daha öndesin bizden, bebek konusunda tecrübelisin haliyleşu yaş meselesini açmayalım artık :)))
mersinde adanada yaşayanlar neden yaşıyor anlamış değilim, şehir isterse dünyanın en güzel şehri olsun, o sıcağı çekemem ben, hiç dayanamıyorum sıcağaoralarda yaşayanlara da hayranım :) o pek belli olmayan göbeğini erit de gel, benim de var ya aynısından :) tartıldım ben de, 2 kilo almıştım baharda, onu vermişim,istem dışı
şimdiden kağanımızın doğum günü kutu olsun Allah uzun ve sağlıklı hayırlı bir ömür versin.Bende aplayım ama yaşlanmayı hiiç düşünmüyorum :)gönlüm geç benim :):):)evet sende çok göbek vr burçincik onuda erit bakalım geriye sana ne kalıyor :)göbeksiz kalırsın valla.
ayy benim fıstıklı dondurmam bitti, sizdekinden göndersene bi paket(((
valla iyi yapmışsın almakla, harika bi lezzet yani, başka yerde yok
tamam açmam canım ama 30'undan sonra insan böyle hissediyor ne yapayım(
sahil kenarında doğup büyüyen biri deniz olmayan bir yerde sanmıyorum yaşayabilsin.Deniz kenarındaki en güzel şehirlerden biri de hiç şüphesiz canım mersinim.Tayin istediğimiz zaman da ya mersin ya iskenderun olacak.Kabul ediyorum yazın iğrenç bir hava
günaydın canlarım....
insanın evi gibisi yok valla,taşınma işimiz 15 gün kadar ertelendi.Rahat rahat toplanırım artık.
inşallah istediğimiz yerlere gideriz ayşegülcüm,herkesin gönlüne göre olsun.
hmm polisevine yemeğe gidiyoruz bazen :)
eşim karakoldaydı, ama daha yeni çocuk şubeye vermişler, dilekçeyle iptal etmek istedi ama kabul olmadıçok üzüldük bu duruma... 12 36 çalışıyordu şimdiye kadar acayip rahattı, şimdi 12 24 olucakmış . eşim diyor ki, "karakolda olsaydım, eşini karakola aldırırdım", ama şimdi çocuk şubeye geçtiğinden yapamıyormuş. korumalar 12-12 çalışıyor diyor bi de. neyse hayırlısı artık :)
merhaba kızlar.....
buralar öyle sıcak ki eriyip biteceğim diye korkuyorum valla .Neyse göbeğim gider belki :)))
dilekcim her işte vardır bir hayır,moralini bozma,inş eşin rahat eder.Bu arada benim afacan 2 gün sonra 3 yaş oluyor.Maraş'ı bilseydin sana ev tarif ederdim.Bir tane oldukça geniş ve yeri çok güzel bir ev vardı,fiyat da normaldi.Arkadaşa söz vermemiş olsak kesin orayı tutardım.Yine de özelden sana cebimi vereyim,lazım olursa ararsın.
hepinizin ablası oldum,sizi görünce yaşlandığımı hissediyorum.Her konuda yardımcı olurum kızlar.
göknur soobeeee yuupppiiiii bende sobeleye biliyorum artıkın .. yeni sobeler vaarr Ayşegüll eftalya sobee
göknurcuk, ya sizin iş çokmuş daha, dolap falan, sıkıntılı... geç olsun güç olmasın amaevine geçince rahatlarsın, onun rahatlığı herşeyi unutturur :))) ayy inş eşyalarına bişey olmamıştır... olduysa da yenilenir bahaneyle naparsın
dilekcim noldu sana... çok geçmiş olsun, parmağında oluşan mantarımsı şey neden oldu ki birden...stres falan yaptıysan azcık, ondan da kaynaklanmış olabilir, rahat ol, halledilir her şeydiğer rahatsızlığın için de dr ihmal etme derim ben, ağrı falan yapıyor mu o da? ne olur ne olmaz görün bi dr a... inş önemli bişey değildir, geçicidir. eşin de meraklanmıştır tabi, elinden bişey gelmez... ebrar sitelerinin orda arkdşlarım oturuyor benim hem de en iyi arkadaşlarım :) iyi bi yer ama çarşı olması nedeniyle sıcak azcık :)
göknur sobelenince kaçtı herhalkendi çıkardı sobelemeyi, kendi sobelendi ve kaçtı
aman ne derse desin artık müdür,sağlık bu
ebrar sitesinin oralarda oturan 2 iyi arkadaşım var. sen de gelirsen 3 olur artık inş :) denklem çok ilginç oldu ama :))) inş dediğin gibi olur ve iyi anlaşırız.
ayağın da iyileşir umarım...
ben evdeyim işte, kocam karakola gitti ilişiğini kesip yeni görev yerinde başlıycak... sabah da doktordaydık, ben diyabet hastasıyım da maalesef, dr dan çıkamıyorum...((haftasonu muğlaya gidicem sanırım, annemelr kocanla gel diyor ama onun da izni azıcık ki, yetmiyor, deniz kum güneşten daha çok yararlanmam lazım :))) ağustosta da eşim gelir artık, ağustosun sonlarına doğru maraşa geliriz... şimdilik plan böyle... bu arada arabamızı satıyoruz özliycem onu ((
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?