Kahramanmaras///46

şimdiden kağanımızın doğum günü kutu olsun Allah uzun ve sağlıklı hayırlı bir ömür versin.Bende aplayım ama yaşlanmayı hiiç düşünmüyorum :)gönlüm geç benim :):):)evet sende çok göbek vr burçincik onuda erit bakalım geriye sana ne kalıyor :)göbeksiz kalırsın valla.

her ne kdar sıcak bir memelket olsada sahil kenarı gibi bir yerde yaşamak hayalimdir hep.:)pembe panjurlu falan.yazları orda yaşayanların çoğu yaylaya çıkıyorlar zaten :)pek kalan olmuyor orda o yüzden sorun yok.kışında ılık ılık oturuyorlar :)Adanayı bende pek anlamıyoum :))))))) aman çıtır Allah korusun tayininz çıkar falan olmaz olmaz yani:)

aman allah korusun bizimki bi istanbul gördü ya, başka isteği dışında çıkmaz artık die düşünüyoruz. istediğimiz yerler içinden çıkar. hele batı hemen çıkıyor :)

ayyy ben şu an napıyorum biliyo musun?????
fıstıklı dondurma yiyoruuuuummmm:131: külahta :)

ayyy ben şu an napıyorum biliyo musun?????
fıstıklı dondurma yiyoruuuuummmm:131: külahta :)

aaay boğazında kalsın dicem ammmaaa içim elvermiyor :):): olsun ben tel ve banka hesap numaralarını aldım hahay istediğim anda yollucaklar tamammı.hemde ben gelirken somuncudan tam 6 tane fıtıklı aldım 2si bitti .

ayy benim fıstıklı dondurmam bitti, sizdekinden göndersene bi paket (((
valla iyi yapmışsın almakla, harika bi lezzet yani, başka yerde yok

tamam açmam canım ama 30'undan sonra insan böyle hissediyor ne yapayım (
sahil kenarında doğup büyüyen biri deniz olmayan bir yerde sanmıyorum yaşayabilsin.Deniz kenarındaki en güzel şehirlerden biri de hiç şüphesiz canım mersinim.Tayin istediğimiz zaman da ya mersin ya iskenderun olacak.Kabul ediyorum yazın iğrenç bir hava

sağol canım,yarın kutlayacağız,annemler özel istek yaptı.Cidden çok göbek var ya,ama ben de zayıfladım gibi,inşallahhhhhhhh yani

ayy benim fıstıklı dondurmam bitti, sizdekinden göndersene bi paket (((
valla iyi yapmışsın almakla, harika bi lezzet yani, başka yerde yok

haklısın valla yok başka yerde öyle lezzet.Ben artık burdaki dondurmayı yiyemiyorum.Annemde kzııyor sanki önceden maraş dondurmasımı yiyordun die zora azcık yiyorum.

günaydın kızlar....

aynen göknurcum

bugün dönüyorum Maraş'a kısmetse,tek havasını özledim sanırım

30 olunca kendimi düşünemiyorum neler derim :) ya ben de "yaşlandım" cümleleri kurarım ya da hiç konuyu açmam aynı anda yaşlanıyoruz kızlar
bizim de tercihimiz sahil şehirleri olucak bundan sonra, yani inş :) batı taraf. en azından batıdaki sahillerin yazı da kışı da çekilebilir değerlerde, kar da yağıyor, güneş de yakıyor. istediğimiz yerlerde oluruz inş, göknur gitti istediği yere, sıra bizde

günaydın canlarım....

insanın evi gibisi yok valla,taşınma işimiz 15 gün kadar ertelendi.Rahat rahat toplanırım artık.

inşallah istediğimiz yerlere gideriz ayşegülcüm,herkesin gönlüne göre olsun.

walla aynen öle burçin.ev gibisi yok.ben hep diyorum sanki hiç annemlerle yaşamadım gibi :)nankör hissediyorum kendimi :):):)kendi evimi özlüyorum yani.bu ayın sonuna kadar burdayız.çarşamba kiracı çıkacakta ben dolap taktıracamda boya olacakta ta ta yani :)senin ne güzel işte.Toplanmanda iyi olur bizim gibi abartopar toplanmıcan.ben eşyalarımı çok merak ediyorum zaten içinde canlı çıkacakmı die :)çoğu kırıldı gibi bir his var özellikle tv leri merak ediyorum :)hala yaşıyorlarmı acaba :)

selam kızlar nasılsınız? Ayak serçe parmağım c.tesi günü kaşımıyordu pazar günü iyce arttı eczaneye gittim mantar olmuşsundur dedi merhem verdi bugün sabah bi kalktım parmağımın arası morarmış hemen hastaneye gittim acildeki dr. yarım yamalak baktı bişiler yazdı reçeteye iltihap kapmış dedi. Benimde içime sinmedi özele gittim cildiye dr. 9.30 da geliyormuş randevu verdiler bir taraftan hastaneye gitmeye çalışıyorum bir taraftan iş ark.ları arıyorum yerime biri baksın diye görseniz acırdınız halime yere basamıyorum bile...Neyse gittim hastaneye saat 7.40 bekle bekle dr.9 da geldi dedim işe gidicem baksa olmazmı oda iltihap dedi ama görseniz sanki böcek ısırmış gibi şiş ve kırmızı bi dünya şey yazdı işteyim şimdi... Kocişimi arıyorum bu arada rapor veriyorum şurdayım burdayım diye garibim oda telaşlandı bidaa seni yalnız bırakmıycam diyoo Ay şimdide sanki kasığımda değilde bikini bölgesinin biraz daha aşağı kısmında bir ağrı var ufak bir şişlik var elimi sürünce yumurta gibi noldu acaba bana bilmiyorum...Onun için dr. gitsem mi

eşim geçen söyledi 12/36 çalışıyorlarmış ama şuan 12/24 e dönmüş izne gidenler çok olduğu için ama yazı gelmiş 8/24 de dönecekmiş maraşta bursa tokat geçti çok rahatlar... İnş. şubeler içinde geçerli olur... Beklerim herkesi yemeğe

saol canım msj ını gördüm evlere genelde polisevinin karşısından bakıyor eşim ebrar sitesinden ve çevresinden bakalım inş. bulur. her hangi bişi olursa ararım seni olmasada ararım sıcaktan göbe kerimesine gelince eşimde aynı espriyi yapıyor biraz göbişimiz varda ...

göknur soobeeee yuupppiiiii bende sobeleye biliyorum artıkın .. yeni sobeler vaarr Ayşegüll eftalya sobee

Son düzenleme:
göknurcuk, ya sizin iş çokmuş daha, dolap falan, sıkıntılı... geç olsun güç olmasın ama evine geçince rahatlarsın, onun rahatlığı herşeyi unutturur :))) ayy inş eşyalarına bişey olmamıştır... olduysa da yenilenir bahaneyle naparsın

dilekcim noldu sana... çok geçmiş olsun, parmağında oluşan mantarımsı şey neden oldu ki birden...stres falan yaptıysan azcık, ondan da kaynaklanmış olabilir, rahat ol, halledilir her şey diğer rahatsızlığın için de dr ihmal etme derim ben, ağrı falan yapıyor mu o da? ne olur ne olmaz görün bi dr a... inş önemli bişey değildir, geçicidir. eşin de meraklanmıştır tabi, elinden bişey gelmez... ebrar sitelerinin orda arkdşlarım oturuyor benim hem de en iyi arkadaşlarım :) iyi bi yer ama çarşı olması nedeniyle sıcak azcık :)

böcek ısırmış gibi aynı ara ısırırda balon gibi şişerya aynen öyle büyü ihtimal bişi ısırdı beni mantar filan değil bu ve enfeksiyona çevirdi sanırım birde bacakta bir enfeksiyon varsa o dediğim bölgede lenf bezleri varmış iltahap toplarlarmış. Antibiyotik ve ağrıkesici haplarım var kullanıyorum inş. geçer... Stresten olucağını sanmıyorum şuan stres yaptığım şeyler rutin olaylar. Daha beter günleride gördüm genelde mideme vuruyo stres
göknur sobelenince kaçtı herhal kendi çıkardı sobelemeyi, kendi sobelendi ve kaçtı

bi daa sobelemiyim barriii
O zaman bir denklem kurayım ebrar sitesinde oturan tanıdığın kişi en iyi arkadaşınsa bende senin tanıdığın olarak o sitede oturursam acaba bende mi en iyi arkadaşın olurum hmm sağlamaya gerek yok sanırım

az önce müd. misafirleri geldi müd.ün odasına gidince şöyle bi ayakkabımı süzdüler (ayakkabı dediğimde sandalet incecik iplerle bağlı terlik bile bundan daha kapalı diyebilirim) kesin demişlerdir bu nasıl memur ne biçim giymiş gerçi müdür öğlen bi baktı ayağıma davulgibi olmuş dedi...

Ayşegülcüm sen neler yapıyosun tatlım...

aman ne derse desin artık müdür,sağlık bu
ebrar sitesinin oralarda oturan 2 iyi arkadaşım var. sen de gelirsen 3 olur artık inş :) denklem çok ilginç oldu ama :))) inş dediğin gibi olur ve iyi anlaşırız.
ayağın da iyileşir umarım...
ben evdeyim işte, kocam karakola gitti ilişiğini kesip yeni görev yerinde başlıycak... sabah da doktordaydık, ben diyabet hastasıyım da maalesef, dr dan çıkamıyorum... ((haftasonu muğlaya gidicem sanırım, annemelr kocanla gel diyor ama onun da izni azıcık ki, yetmiyor, deniz kum güneşten daha çok yararlanmam lazım :))) ağustosta da eşim gelir artık, ağustosun sonlarına doğru maraşa geliriz... şimdilik plan böyle... bu arada arabamızı satıyoruz özliycem onu ((

çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et neden satıyorsunuz özellikleri ne aracın alıcı var mı bizde araba almak istiyoruz da... git güzelim valla tatilin varken annenlerin yanına benim tatilim olsa bi dakka durmam

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…