Kahramanmaras///46

selam hemsolarimmm
tesaduf vu konuyu gordum cok sevindimmmm
Elbistanli olan varmi aranizda??

teşekkür ederim canım, dikkat etmeye çalışıyorum...
yeni ve daha iyi araba almayı düşünüyoruz ondan, bugün gelecekti alıcısı istanbuldan ama hastası varmış, ne zaman gelir bilmiyorum, gelir mi ya da :) biz idaretenlik almıştık zaten, borçlarımız vardı diye, borçlar azaldı gibi, muğladan abim ayarlayabilirse alıp gelicez ordan. arabamız nissan almera idi, ben de pratiğimi arttırdım bu arabada. daha iyi bişey bakıyoruz yani. inş siz de alırsınız iyi bişeyler...

selam hemsolarimmm

merhaba, burda maraşlılardan ziyade maraşta yaşayanlar var, buyrun gelin sohbete...

selam hemsolarimmm

Hoş geldin canım bende maraşlı değilim haftaya maraşa taşınıyoruz nasipse yarı maraşlı olcam yani... nasılsın canım?

Ayşegülcüm saol canım inş. maraştan buluruz güzel bişi...

nasılsın canım? aa seni görmüşken sorayım söylediğin ev nerdeysi...

dilekcim geçmiş olsun canım,inş hemen düzelir

benim de ebrar'da oturan oturan arkadaşım var.Zaten o kadar çok ebrar var ki,mutlaka bir tanıdık denk gelir.Ama oralar biraz aşağıda kalıyor.Yazın sıcak olur,kışın da kaloriferler yandığında çukurda kaldığı için gazlar oralarda birikir.Ama içleri fena değildir.Çok mu açık konuştum ki,sadece bil diye canım,hayırlısı ...

ayşegülcüm hayırlısı olsun,inşallah daha iyisini alırsınız.

dilekcim söylediğim ev kültür merkezinin orası,harika bir yeri var.Ondan başka bizim şimdi tuttuğumuz evlerin arka taraflarında da kiralık çok.

cahit zarifoğlu ilkğretim okulunun ya da Akdo'nun üst kısımlsrı dersem eşin bulabilir sanırım.

bu sene bizim tatil işi yattı gibi ya hadi hayırlısi.yinede bir hafta sonu antalya ya yada alanya ya kama ihtimalimiz olabilir.arabayı çar çarp sonra saat İnşl erkenden satılırda güzel bir araba alırsınız canım.Sen tatile eşini azcık götür sonra kendi başına kal dicem ama yanlızda tadı çııkmaz.

cahit zarifoğlu ilkğretim okulunun ya da Akdo'nun üst kısımlsrı dersem eşin bulabilir sanırım.

az önce aradım söyledim sanırım ebrar sit. den tutcak bir tanesi hoşuna gitmiş. senin söylediğin yerleri söyledim oralar çok güzel ama arabamız olmadığı için ulaşımı zor olur dedi. Ebrar polisevine çok yakınmış.

bi hevesle geldim ama kaçmışın güzelim bir daha söbeliycektim ama neyse bugünlük yeter aynen öyle canım neren acırsa canın orda derlerya dişim ağrı diyorum dişten kötüsü yok, başım ağrı yok diyorum baş daha önemli, şimdi yürümekte zorlanıyorum ee eve nası gidicem... Rabbime çok şükür sağlıklı bir beden vermiş... Bir yerim ağrıyınca daha iyi anlıyorum bunu

a aaa hiç de bile, hasarı az benim arabamın :))) he hee
canım tatile ben erken gidicem yani bu haftasonu, 16 sı gibi, eşim ağustosun başında gelicek 4-5 i gibi, yeter zaten biraz da berbaer gezeriz oralarda. ayy bodrum marmaris fethiye artık bilemiyorum ben kendi başıma denize de gitim çok, sorun değil yani, abim de var orda, o bayılır gezmeye, gel deyip duruyor zaten,yeni yerler keşfetmiş gidelim denize girelim diyor...
arabamız satıldı aslında, adam gelicekti bugün de hastası varmış gelemedi, ne zaman gelirse artık, yeni araba da abim muğladan bakıyor,2. el yine, ordan olmazsa netten bakıyoruz bi yandan.
dilekcim sizin için en iyi yer ebrar sitelerinin olduğu yer bence de, ama derseniz ki arabamız var, yol sorun değil, burçinin ve benim olduğumz taraflar hava olarak daha iyi. bi yol var ebrarla polisevi arasında :)

ayy evimiz esiyor da şimdilerde yanıyor valla, sıcak her eyrde sıcak :) ayrıca ben evimi sevmiyorum

aman havasına bak yaaa.duyanda hanımefendiyi dünya turuna çıktı sanacak Alllaalllaaa benbir tek fethiyeyi bilmiyorum tamaammmı şeeey :))))))))

ayy evimiz esiyor da şimdilerde yanıyor valla, sıcak her eyrde sıcak :) ayrıca ben evimi sevmiyorum

nottunki sevmiyorsun evi galan :)komşularsa bilemem ama yer güzel bence .bence tabii:)aklın ebrar sitesinde kaldı dimii :)

günaydınlar...
evimin yerini çok seviyorum, beğenmediğim yönlerini çok anlattım,yetiversin...
dünya turuna çıksaydım da bu kadar sevinmezdim hava durumları yok yani, tatile çıkacak birinin tatil sevinci diyelim...

komşularım da çok iyiler, ev sahibi hepsi ve memur kesimi. ebrar sitesini de içini falan bilmiyorum, aklım kalacak bi durum yok şekerim göknurum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…