çok geçmiş olsun canım kendine çok dikkat et neden satıyorsunuz özellikleri ne aracın alıcı var mı bizde araba almak istiyoruz da... git güzelim valla tatilin varken annenlerin yanına benim tatilim olsa bi dakka durmam
selam hemsolarimmm
tesaduf vu konuyu gordum cok sevindimmmm
Elbistanli olan varmi aranizda??
selam hemsolarimmm
tesaduf vu konuyu gordum cok sevindimmmm
Elbistanli olan varmi aranizda??
aman ne derse desin artık müdür,sağlık bu
ebrar sitesinin oralarda oturan 2 iyi arkadaşım var. sen de gelirsen 3 olur artık inş :) denklem çok ilginç oldu ama :))) inş dediğin gibi olur ve iyi anlaşırız.
ayağın da iyileşir umarım...
ben evdeyim işte, kocam karakola gitti ilişiğini kesip yeni görev yerinde başlıycak... sabah da doktordaydık, ben diyabet hastasıyım da maalesef, dr dan çıkamıyorum...((haftasonu muğlaya gidicem sanırım, annemelr kocanla gel diyor ama onun da izni azıcık ki, yetmiyor, deniz kum güneşten daha çok yararlanmam lazım :))) ağustosta da eşim gelir artık, ağustosun sonlarına doğru maraşa geliriz... şimdilik plan böyle... bu arada arabamızı satıyoruz özliycem onu ((
böcek ısırmış gibi aynı ara ısırırda balon gibi şişerya aynen öyle büyü ihtimal bişi ısırdı beni mantar filan değil bu ve enfeksiyona çevirdi sanırım birde bacakta bir enfeksiyon varsa o dediğim bölgede lenf bezleri varmış iltahap toplarlarmış. Antibiyotik ve ağrıkesici haplarım var kullanıyorum inş. geçer... Stresten olucağını sanmıyorum şuan stres yaptığım şeyler rutin olaylar. Daha beter günleride gördüm genelde mideme vuruyo stres
canım çok geçmiş olsun.ayak kötü en çok ona ihtiyacımız oluyor.gerçi neremiz ağrıyorsa canımız orda :)Allah acil şifa versin.Ayrıca sobeni görsem sazan gibi atlardım ebe ebe ebeeee die :)ama çıkış geç oluyor ondan sanırım.birdaha yakala :):)
warya 2 dk gidiyorum hemen kaynatıyorsunuz he denk gelemiyorum.
cahit zarifoğlu ilkğretim okulunun ya da Akdo'nun üst kısımlsrı dersem eşin bulabilir sanırım.
canım çok geçmiş olsun.ayak kötü en çok ona ihtiyacımız oluyor.gerçi neremiz ağrıyorsa canımız orda :)Allah acil şifa versin.Ayrıca sobeni görsem sazan gibi atlardım ebe ebe ebeeee die :)ama çıkış geç oluyor ondan sanırım.birdaha yakala :):)
az önce aradım söyledim sanırım ebrar sit. den tutcak bir tanesi hoşuna gitmiş. senin söylediğin yerleri söyledim oralar çok güzel ama arabamız olmadığı için ulaşımı zor olur dedi. Ebrar polisevine çok yakınmış.
walla siz böyle evlerden bahsedince birden maraşa geleceğim tuttu.neyse belki bir buluşmanızda size süpriz yapabilirim :)azcık kırığım bende ayıptır sölemesi:)mekezde evler çok sıcak oluyor ya.çukur gibi kalıyor.ayşegüllerin evi süper pöfr pöfür esiyor.
bu sene bizim tatil işi yattı gibi ya hadi hayırlısi.yinede bir hafta sonu antalya ya yada alanya ya kama ihtimalimiz olabilir.arabayı çar çarp sonra saatİnşl erkenden satılırda güzel bir araba alırsınız canım.Sen tatile eşini azcık götür sonra kendi başına kal dicem ama yanlızda tadı çııkmaz.
walla siz böyle evlerden bahsedince birden maraşa geleceğim tuttu.neyse belki bir buluşmanızda size süpriz yapabilirim :)azcık kırığım bende ayıptır sölemesi:)mekezde evler çok sıcak oluyor ya.çukur gibi kalıyor.ayşegüllerin evi süper pöfr pöfür esiyor.
a aaa hiç de bile, hasarı az benim arabamın :))) he hee
canım tatile ben erken gidicem yani bu haftasonu, 16 sı gibi, eşim ağustosun başında gelicek 4-5 i gibi, yeter zaten biraz da berbaer gezeriz oralarda. ayy bodrum marmaris fethiye artık bilemiyorumben kendi başıma denize de gitim çok, sorun değil yani, abim de var orda, o bayılır gezmeye, gel deyip duruyor zaten,yeni yerler keşfetmiş gidelim denize girelim diyor...
arabamız satıldı aslında, adam gelicekti bugün de hastası varmış gelemedi, ne zaman gelirse artık, yeni araba da abim muğladan bakıyor,2. el yine, ordan olmazsa netten bakıyoruz bi yandan.
dilekcim sizin için en iyi yer ebrar sitelerinin olduğu yer bence de, ama derseniz ki arabamız var, yol sorun değil, burçinin ve benim olduğumz taraflar hava olarak daha iyi. bi yol var ebrarla polisevi arasında :)
ayy evimiz esiyor da şimdilerde yanıyor valla, sıcak her eyrde sıcak :) ayrıca ben evimi sevmiyorum
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?