Kahramanmaras///46

tatil hakkın tabii canım,gönlünce gez.Sene içinde öğrenciler yeterince geriyor bizi zaten.Eğlen,dinlen,denizine gir,ohhh.Ben şimdiden dua etmeye başladım,inşallah seneye ders programım iyi olur,artık Anadolu öğretmeni diye bir şey kalmadı ya,çok cins sınıflara girmek istemiyorum.50 kişilik bir erkek sınıfıyla uğraşmak işkence (

haklısın burçincim, sen ergenlerle ben ufaklıklarla uğraşmaktan geriliyoruz tatil lazım.ayrıca memlekete gidiyorum tatil yeri olmasa da memleket :)
inşallah iyi sınıflar gelir, hakkaten lise çok daha zor. hele de maraşta kalabalık sınıflar... hepsi de erkek...

Maraşımızın topiğide varmış bakın hele
bende Maraş'lıyım
hemde Kahramanmaraşlı

merhabalar... maraşlılar kendi topiklerini hiç sevmiyor, bi hevesle selam verip geliyolar bi daha uğrayan olmuyor :) aynısı olucak kesin

kızlar sizi kınım kınım kınayacaktım ama tecrübe konuşuyor olabilir bende sizi yalancı çıkartmazsam hıh
görün bakem

hoşbulduk
geliyik gidiyik sizi bulamiiik:82:

ahh keşke utandırsan bizi şaka bi yana da geçmiş sayfalara bakabilirsin, bi sürü maraşlı geldi topiğe ama yazdıkları tek şey: aa maraşın topiği varmış... memleketimin topiği varmış... aranızda bilmem nereli olan var mı... ben de maraşlıyım... hepsi bu, bi mesaj yazılıyor biz de atlıyoruz meraba hoşgeldiniz kendinizi tanıtın,biz şurdanız falan diye, kalıyoruz öyle, cvp yok... saçma bi duruma düşüyoruz yani :))) yoksa neden öyle diyelim.
hadi kendini tanıt bakalım :)

İstanbuldan katiliiim
Doğma büyüme Kahramanmaraş lıyım Göksun luyum
evlenip geldim buraya
28 yaşındayım
arkadaşlara başarılar diliiiim
edelere de selamlar

hoşbulduk herkeslere
oraya bu sene içerisinde sadece şubat sonunda bir hafta nisan sonunda bir hafta geldim yıllık izinde gidemedim memleketime inşallah bayramda diyorum minik bebişim sağlam durup bi tehlike yaratmazsa inşallah tam 3 aylık oluyorum inşallah gidebilirim.

istanbul avcılar civarındayım

slm kızlar :79::79::79:
nasılsınız canlar iyimisiniz?
epeydir giremedim görüşemedik
burçincim kaanın geçmiş doğum gününü kutlarım cnm nice nice yıllara öpüyorum onu kocaman
dilekcim çok geçmiş olsun inşallah çabuk iyileşir taşınma telaşında zor olur :94::94::94:
ayşegülcük sen nasılsın cnm benim iyisindir inşallah :82::82::82:
kardelengökcen sende hoşgeldin bnede maraşlı diilim eşim maraşlı o yüzden burdayım :82:
göknurcum sende bian önce evine taşınırsın inşallah xor olur tabi annenin evi olsada fazla kalınca rahatsız olur insan
beni sorarsanız bende iyiyim hala tuvaletten çıkamadım bizim oğlan bi öğrenseydi çişini
yaw mektup gibi oldu ama epey giremeyince hepsini bir yazmak zorunda kaldım

bebiş geliyor yani, hadi bakalım, sağlıkla gelsin inşallah... geldiğin sürelerde biz de maraştaymışız demek ki :) e biz de aynı artık, memlekete gidilmiyor, yılda 2 kez gidiyoruz ancak, bazen de 1. sağlık olsun...nerde çalışıyorsun kardelen?

melihacım, ben de iyiyim teşekkür ederim... çiş sorunları devam ediyor anlaşılan, hadi kolay gele sana :)))

Son düzenleme:
herkese merhaba arkadaşlar.bu sene nerdeyse hepimiz bir ev telaşına tutuştuk.bu hafta tadilata başlıyoruz artık bizde nihayet anahtarı alabildik.

günaydın fıstıklar ne var ne yok kocişim dün geldi, içime sinmesede bir ev tutu. salı günü İstanbuldan ayrılmayı düşünüyoruz...

hoşbulduk
geliyik gidiyik sizi bulamiiik:82:

ah şekerim normalde hep buralardayımdır ya topikte gezinirim yada oyun klübündeyimdir bilgisayar başında olmasamda çevrim içiyim. Şu ara evde netim yok ve ev taşıycaz sanırım bu ara pek giremiycem nete

selam kızlar...
dilekcim, neden içine sinmedi ev
kocişin de gelmiş, gözünaydın. sağ salim dönmüş

Evet çok şükür geldi canım . Sorun ev sahibinde adam önce 450 demiş ocaktan ocağa 25 tl artırıcağını söylemiş. Eşimde temmuzda giriyorum 6 ay sonra zammı olur bari temmuzda artır demiş oda tmm bakarız diyip akşam evi ilk gördüğü an konuyu kapatmışlar. Sabah evi tutmak için gittiğinde biri arayıp 500 dedi sanada 450 demiştim hadi 450 olsunda ocaktata zam yapmayayım temmuzda 500 olsun demiş sonra eşimde bir iki bişi söylemiş adam tmm hele şimdi tutun seneye düşünürüz demiş. 2 gün önce eşim beni arayıp konuyu anlattı bende sinir oldum üstüne üslük o gün ayağım öyle ağrıyorduki işe gelirken nerdeyse otobüste ağlıycaktım. Bu olayda üstüne gelince sakın evi tutma dedim madem 500 demişler versin kimse o adama sen inanıyormusun gerçekten birinin böyle bişi diyeceğine dedim eşime. Tutma o paragöz adamın evini dedim. Hani zamanında 500 yada 600 dese neyse parayla dalgaçegiyor adam. Sonuçta eşim senin işine yakın en uygun yer burası taşınırız olmassa sende bakarsın çevreye başka bir yere taşınırız dedi. Onada kızdım çocuk oyuncağımı bu ben her sene evmi taşıycam dedim...sözün kısası evi tuttu... İnş. hayırlı olur bakalım...Gerçi şimdi okuyunca biraz saçma geldi ama bütün sıkıntılar öyle değilmi zamanla saçma olduğunu anlıyoruz

bi sinirle de anlatmışsın, ama gülebilmene sevindim
böyle ev sahipleri her yerde olduğu gibi burda da var, fazlasıyla... size yakın oturan arkadaşım da aynı sorunu yaşadı, bu yaz evden çıkacaktı, kirası 550 idi, aidat falan filanla 700 e yaklaşıyordu, çıkalım dediler, ev bulamadılar, ikisine de en uygun çarşı oluyordu, e çarşıda genelde bu fiyatta evler, adam demiş sonra 500 e ineyim madem oturun diye, karşı komşuları falan da 450 ye oturuyolar, binada en pahalı oturanlar bunlar. sinir oluyorlar ama el mahkum bazen, dediğin gibi taşınmak da kolay değil ki...
bizimki de taşınalım diyor, sen özel eşyalarını topla, sen gidince ben evi taşıtırım diyor da, seneye gideceksek hiç taşınmayalım diyorum, gitmeyeceğimizin de garantisi yok...bebek düşünürsek başka yere gittiğimizde dr değiştirmek olmaz, benim durumum belli zaten, tıp fak. olan bi yer olmalı. öyle işte gel gitlerdeyiz
hayırlısı olsun cnm, tutulmuş artık, keyfini çıkarmaya bakın, bişey yapamaz ev sahibi, polissiniz siz, elbet bi açığını görürsünüz siz de, bizim o arkdaşlar da maliyeciler geldiğinde kirayı düşük söyleyin demiş ev sahibi, onlar da söylemeyiz böyle olursa demişler, öyle tehdit ettiler. dinsizin hakkından imansız gelir durumları :)))

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…