ne yapacağımı kararlaştırdım şükür,yarın tüm gün uğraşırım artık.
geçmiş olsun melihacım,erkeğin hastası hiç çekilmiyor valla.
ayşegülcüm bizim evin önünden geçtin ve uğramadın yani
burçincim, sizin evin önünden kaç kez geçiyorum bilsen :) hem sabah hem öğlen zaten geçiyorum okul için de, sık sık aile sağlığı merkezine uğruyorum,eczaneye de aynı şekilde ayda bi kaç kez yürüyerek iniyorum, terzi de var orda oraya da çok işim düşüyor, hep sizin ordayım ama işte evi de bilmeyince tam, kısmet olmuyor uğramak ,bilirsin... sen benim evi biliyorsun ama sen gelsene bazen, daha önce de demiştim ama çıkmıyorsun pek yürüyüş için sanırım. yoksa kapım her zaman açık,yabancı mısın sanki, komşuyuz şurda 2 adımlık yer,beklerim her zaman :) ayrıca o gün kafa bozuktu, hiç kimseye gidemezdim sanırım...
meliha hayırlı olsun bebeğininz canım.yeni bebek kokusu güzel olur :)
burçincik sen neler yapacaksın bakalım belki değişik bir tarif vardır.ben sana kabaklı börek tarifi veriyim istersen genelde herkes beğeniyor.istersen yazıyım sana değişik olur.gerçi sende değişik tarifler daha çoktur.benimde hem cumartesi akşam hem bugün gündüz misafirim vardı.Bilerek öle arka arkaya aldım kalan pastalar değerlensin die:)şimdide üyü yapacağım.önceden insanlar ay zaman yetmyor diyorlardı da inanmıyordum ama şimdi ne kadar haklı olduklarını anlıyorum geçte olsa.uğrayın birbirinize yakın olsaydık bende orlsaydım orda oooo :)
çıtırcık hayırlı olsun kavganız ben cumartesi hallettim o işi.:)hem işe gittim cumartesi hem misafir gelecek ,akşamdan pasta yaptım bir tek kurabiyeyi bırakmıştım.adam sabah yemiş öğlen yemiş masa dolu tezgah dolu bir geldim uyuyor beyfendi.:)sonra işte malüm :)bence biz nazar ettik kendimize sanırım kavga etmiyoruz artık demiştik ondan ldu sanırım :)
çıtırcık ayrıca yeni işin güzel geçer inşl.gerçi sen onuda en güzek şekilde halledersin.Bir aksilik olmaz inşl.senin çocuklar azcık küçük olunca burçin kadar zorlanmazssın sanırım :)ama haklılar cidden maraşa hiç turist gelmezki.değişik gelmiştir onlara.kaç kişi gelecekler peki okula.
hoşgeldin badem
selaaaaaaam kızlar
ayol maraşta günden başka kadın aktivitesi mi var ki kalayımdaha da durmam maraşta misafirlerimiz henüz gitmedi, yarın gitmeye başlıyorlar birer birer, aldığımız yere bırakıcaz yine, çok alışmıştım (((( dün urfadaydık,11de döndük, farklı bir ülke gibiydi, çok beğendim, çok otantik bi yer...ama her yerim ağrıyor, 3 gündür derse girmiyorum, her yeri arşınladık, bacaklarım nasıl ağrıyor,düzgün yürüyüp oturamıyorum. bu akşam veda yemeği var son olarak.inşallah martta ingiltereye gitmek istiyorum, kooordinatörümüz ok derse. türklere bile ingilizce konuşuyorum o derece alışmıştım :)sürekli tercüme falan yaptım, herkes peşimizde çeviri yaptırıyor falan, diller karıştı...
melihacım, geçmiş olsun, yetişkinlerde zatürre tehlikeli olsa gerek....
göknurcum,ülkemizde değişik ne görmüşler diye sormuşsun, dün urfada arkadaşın evine konuk olduk 22 kişi, babası kadınların elini sıkmadan geçti gitti, çok şaşırdılar mesela :))) çarşıda pazarda falan kapkaç olmaması ilginç geldi, türkleri böyle kaba saba, sert,cani gibi görüyorlarmış bazı ülkedekiler, o fikirleri değişti biraz. okulumuza geldiklerinde acayip kalabalık buldular tabi, nasıl idare ediyoruz diye merak ettiler, öğrenciler hiç görmemiş gibi davransalar da, davranışlarından memnun kalmışlar,saygılı buldular, çok fazla baharatlı ve şekerli yiyecekler tüketmemize şaşırdılar, hatta çoğu ikramları geri çevirdiler, "bize fazla" diyerek....böyle işte...ama gelenlerin 9u bayandı, hepsi gencecik görünüyorlardı, öğrendik ki hepsinin 2şer 3er çocuğu var hatta bi kısmının torunu bile varmış,kadınlar zayıf, incecikti, 35 gibi görünüyorlardı. yediklerine içtiklerine çok dikkat ediyorlar, çok fitler...facede paylaşırım fotoları görürsünüz zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?