çok teşekkür ederim canım,inşallah giderim de sizinle paylaşırım :))) 5 ülkeden birine gidicem zaten ama en çok ingiltere istiyorum...çook güzel yaa güzel bi duygu olsa gerek çook özendimm okuyunca böyle değişik şeyler yaşamak yapmak isterdimm
çook şanslısınızz :)
inşş ingiltereyede gidersinizz maceraları okuruz burdan
sağol melihacım, gerçekten unutulmaz hatıra benim için de onlariçin de, bağlarımızı koparmıycaz onlarla, eğer çocuğum falan olursa yurt dışı bağı olsun da istiyorum, dili yerinde öğrensin. evde zaten anneyle ingilizce konuşucak:) kısmetse tabi...iyi akşamlar kızlar...
ayşegülcüm ne güzel senin için unutulmaz hatıralar olmuş yeni insanlar tanımak onlara bilmedikleri şeyleri öğretmek ve aynı zamanda çok eğlenmek inşallah sende gidersin ve yine bu kadar eğlenerek dönersin...
anlat çıtırcık ben sıkılmam gördüğün gibi bir dünya soru sordum sana :)çok şanslısın maşaalllah sana.duygusal konuşmadan etkilellenmelride demekki hernekadar elleri havada da kalsa sevmişler demektir.aslında onların bizi yanlış tanımaların sebebi bellide işte burdan diyeveremiyom size :)bir grubun yüzünden türkler deniyor.ayrım yok yani:)bu şekilde tanıtılyor inşl daha çok projeler olurda herkes tanışır kaynaşır.ay konya yamı taşınsan ne bakarsın burayada gelirler bende peşinden gelirim:)ayrıca ben halaaaa resim bekliyorum yolcularında gitmiş e hadi gariii :)
bburçincik gün nasıl geçtii.aşk olsun ben size hep dedikodu söylerdim günden gelince sende hiç yok :)bekliyoruz değişik yediğklerinide ilginç dedikodularıda:)
selam kızlar nasılsınız ev toplama derdinden yazamadım
selam cnm, seni unuttuk biz :) ev toplama derken? taşınıyor muydunuz?
evet canım hakkarideyiz biz malatyaya çıktı eşimin tayini durdurma verecektik vazgeçtik gidiyoruz bu hafta inşallah benim eş durumunu bekliyoz işte
hadi hayırlı olsun o zaman, hakkari ne zordur, kurtulmuşsunuz sağ salim, eş durumu da iyi bi yer olur senin için umarım, taşınma da tatlı bir telaş... yeni bir şehir, yeni umutlar...mesleğiniz neydi ?
ebeyim canım taşınma güzelde bunun üstüne bebiş haberi geldi biraz zor oluyor bu yüzden
evet göknurcum boş duramadım :) hem ek gelir oluyor,hem de vakit geçiriyorum. okulda fazla ders alınca yoruluyorum ama evde tek çalışkan bi öğrenciye ders vermek beni yormaz, 12den sonra boştum, evde takılıyordum öyle , haftada 1 ya da 2 gün vericem çok değil...kıyamam sana amabu kadar yorma kendini lütfen...bi gün yığılıp kalıcaksın korkuyorum gerçekten :)
aman ne güzel ne güzel , çok sevinçli bi haber bu :) zor olsun , bebiş olsun da... burda bebek isteyen bi kaç kişi var da ben dahil, henüz mutlu haberi alamadıkebeyim canım taşınma güzelde bunun üstüne bebiş haberi geldi biraz zor oluyor bu yüzden
hadi hayırlı olsun.Hem yeni şehir hem de bebiş.Ne yalan söyleyeyim benim umudum azaldı bu bebek konusunda,niye olmuyor yaaa(
çok iyi olmuş canım.Maraş'ta malesef sıkıntı bu özel ders işi.Almak isteyen çok az kişi var.Memlekette olsam kesin ben de başlamıştım.
ebeyim canım taşınma güzelde bunun üstüne bebiş haberi geldi biraz zor oluyor bu yüzden
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?