Kahramanmaras///46

anlat çıtırcık ben sıkılmam gördüğün gibi bir dünya soru sordum sana :)çok şanslısın maşaalllah sana.duygusal konuşmadan etkilellenmelride demekki hernekadar elleri havada da kalsa sevmişler demektir.aslında onların bizi yanlış tanımaların sebebi bellide işte burdan diyeveremiyom size :)bir grubun yüzünden türkler deniyor.ayrım yok yani:)bu şekilde tanıtılyor inşl daha çok projeler olurda herkes tanışır kaynaşır.ay konya yamı taşınsan ne bakarsın burayada gelirler bende peşinden gelirim:)ayrıca ben halaaaa resim bekliyorum yolcularında gitmiş e hadi gariii :)

bburçincik gün nasıl geçtii.aşk olsun ben size hep dedikodu söylerdim günden gelince sende hiç yok :)bekliyoruz değişik yediğklerinide ilginç dedikodularıda:)

aaaaaay sizebir dedikodu vermeyi unutttuuuum :)az önce komşum geldi aşure getirdi bize bideee artık her ayın 18inde pazar günleri bayanlar gün kurmuşlar katılmak istermisin dedi.bende azcık naz yaptım demicem hemen aaa tabi tabi olur dedim :))))))))))hep burçinin yüzünden kıskandım benimde oldu.pazar gününü de apartmanda bazı hanımlar çalışıyormuş o yüzden pazarı seçmişler biraz sıkıntılı olacak gibi ama olsun gün olsunda pazar falan fark etmez :)

biliyordum zaten ,sen günsüz duramazsın.Ne güzel olmuş işte,sana da uymuş hem.

çook güzel yaa güzel bi duygu olsa gerek çook özendimm okuyunca böyle değişik şeyler yaşamak yapmak isterdimm
çook şanslısınızz :)
inşş ingiltereyede gidersinizz maceraları okuruz burdan
çok teşekkür ederim canım,inşallah giderim de sizinle paylaşırım :))) 5 ülkeden birine gidicem zaten ama en çok ingiltere istiyorum...
sağol melihacım, gerçekten unutulmaz hatıra benim için de onlariçin de, bağlarımızı koparmıycaz onlarla, eğer çocuğum falan olursa yurt dışı bağı olsun da istiyorum, dili yerinde öğrensin. evde zaten anneyle ingilizce konuşucak:) kısmetse tabi...

anlatıyorum göknurcum :)))haklısın canım,belli grup türk temsil ediyor bizi, biz de onlara dedik ki tamamen türk yok bizce, belki bizim atalarımız almandı, fransızdı,asırlar öncesindeki soyumuzun nerden geldiğini kim bilebilir...kaynaştık öyle :) fotolaragelince bi sürü makineden çekildik, okuldaki pc ye atıacak hepsi,ordan seçmemiz gerek, biraz süre alıcak yani.
bugün temizlik yaptık,bütün hafta gece gelebildim eve,ne yemek ne temizlik vardı, kocişim de sağolsun hiç sorun etmedi, diğer kızların eşleri son gün patlak verdiler de :) sınav haftam da geçmiş oldu, sınav hazırlamam lazım, çok yoğun günler beni bekliyor artık dönem sonuna kadar
yeni günün hayırlı olsun göknurcum, senin için gerçekten zor olucak,zaten pazarın vardı bi, eşinle geçirseydin o günü ama seviyorsun gün yapmayı, inşallah çok eğlenirsin günlerde :)))

günaydın kızlar....

hafasonunuz nasıl geçiyor? Benim akşama misafirlerim var,hazırlık yapacağım

merhaba arkadaşlar.ben bu hafta sonlarından birşey anlamıyorum zaten çamaşır ütü temizlik.cumartesi arkadaşım yemeğe çağırmıştı.biz gittik.pazar akşamıda bende misafir vardı çaya geldiler gece saat 1 30 du yatağa girdiğimde.öyle bir hafta sonu atlatıım.
çıtır bende bugün faceye baktım attınmı resimleri acaba diye yok:)))))çat diye çatlıyacam yani :)okadar höydür höydür gezdin azcıkta iş .)kolay gelsin canım sana okul işlerinde.haftaya da yoğun başladım ne güzel dimi.

bravo göknurcum, bu yoğunlukta bu tempo tebrikler :13: insan nasıl mutlu oluyorsa öle yaşamalı zaten, misafiri falan seviyosun ya ne kadar yorgun olsan da için rahat ediyor, mutlu oluyorsun, daha ötesi var mı...
face e ekleyemedim valla daha,elimde az foto var, yarın okuldan toplayabilirsem mini bi albüm yaparım, bekle beni şekerim, burdan haber veririm ben

günaydın kızlar...

ama ben göremiyeceğim yaa,napalım,face açmamanın cezası olsun.

evet burçin .)))
kızlar ben size söylemedim sanırım, özel ders vermeye başladım ben, aklıma geldi şimdi herkes iyidir inşallah...

hahay çıtır sende boş duramıyorsun bak ne güzel.iyi olmuş ders vermen.yorgun olmuyorsan sorun yok.daha çabuk vakit geçer işte.
kızlar sizler nasılsınız bakalım.ben yine yorgun savaşdan çıkmış birisiyim.

evet göknurcum boş duramadım :) hem ek gelir oluyor,hem de vakit geçiriyorum. okulda fazla ders alınca yoruluyorum ama evde tek çalışkan bi öğrenciye ders vermek beni yormaz, 12den sonra boştum, evde takılıyordum öyle , haftada 1 ya da 2 gün vericem çok değil...kıyamam sana ama bu kadar yorma kendini lütfen...bi gün yığılıp kalıcaksın korkuyorum gerçekten :)

evet canım hakkarideyiz biz malatyaya çıktı eşimin tayini durdurma verecektik vazgeçtik gidiyoruz bu hafta inşallah benim eş durumunu bekliyoz işte

hadi hayırlı olsun o zaman, hakkari ne zordur, kurtulmuşsunuz sağ salim, eş durumu da iyi bi yer olur senin için umarım, taşınma da tatlı bir telaş... yeni bir şehir, yeni umutlar... mesleğiniz neydi ?

hadi hayırlı olsun o zaman, hakkari ne zordur, kurtulmuşsunuz sağ salim, eş durumu da iyi bi yer olur senin için umarım, taşınma da tatlı bir telaş... yeni bir şehir, yeni umutlar... mesleğiniz neydi ?

ebeyim canım taşınma güzelde bunun üstüne bebiş haberi geldi biraz zor oluyor bu yüzden

ebeyim canım taşınma güzelde bunun üstüne bebiş haberi geldi biraz zor oluyor bu yüzden

hadi hayırlı olsun.Hem yeni şehir hem de bebiş.Ne yalan söyleyeyim benim umudum azaldı bu bebek konusunda,niye olmuyor yaaa (

çok iyi olmuş canım.Maraş'ta malesef sıkıntı bu özel ders işi.Almak isteyen çok az kişi var.Memlekette olsam kesin ben de başlamıştım.

aman ne güzel ne güzel , çok sevinçli bi haber bu :) zor olsun , bebiş olsun da... burda bebek isteyen bi kaç kişi var da ben dahil, henüz mutlu haberi alamadık((

kızlar ben de umutsuzluğa kapılmaya başladımartık, bu ay da olmadı 4 ay geçti, neden olmuyor gerçeken stres yapmasam iyi olucaktı ama zaman geçtikçe haliyle :)))))

:)))))))))))) ay burçin valla ağzımda olan çay dışarıya çıktı okuyunca:))))))) neden olmuyor bu yaaa:)biz sana çok dedik bu iş zor yapamıyoruz diye.bak sende yapamadın :=)zor iş zor.bak bana baktım olmuyor hemen peees mindere vurun :)yenilgiyi kbul etmekte lazım :)bizi zorla drye götürdün.hele o ilk dr nin çık masaya dediğinde o masanın altındaki çııkmak için basılan tahtanın birden ters dönüp komik duruma düştüğümü hiç unutmuyorum mesela :) baktımki ben o tahtayı daha çok ters çevirecem bıraktım gitti artık.şükret senin bir tane var.aslında sana daha çok ayıp bir tane var beceriksiz burçin 2.yi yapamıyor :))))))))))))birde neden olmuyor bu ya diye bize soruyor :)

hayırlı olsun görev yeriniz canım.bebişinde hayırlı olsun ilk bebekmi.Allahtan topikte bebek bekleyen bir anne adayımız var yüz akımız.ama işin püf noktaları varsa bizimle paylaşssan :)kendim için değil arkadaşlar için :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…