- 19 Mart 2015
- 2.112
- 1.831
- 133
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
sil at bu rezaleti hayatından
Hayattalar acale neden ediyorsunkiSelam kızlar, bodoslama giriyorum konuya.
Uzun zamandır satılmasını beklediğimiz bi dükkanımız vardı. Babam burayı satıyor bizden de gizliyor bu durumu. Aylar sonra satıldığını öğrendik. Parayı da aklıca bi yerlere bağlıyor, kendi fikrice yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlardan biride bir ev. Evi üzerime almaya çalışıyorum günlerdir aksilikler yüzünden alamadım. Şimdide babam dönüş yaptı vermeyeceğim diyor. Gırtlak gırtlağa gelmek istemiyorum babamla aile bağlarımız tamamen kopacak yoksa ama babamın yaptığı bu şeyide asla yediremiyorum kendime.
Muhtemelen olacak işi bozanda annem. Annem sinirinden malları alıp boşayacağım bu adamı falan demiş ( öyle bi şey yok hırsından öfkesinden konuşuyor ) buda muhtemelen babamın kulağına gitti. Ne yapacağımı bilemez haldeyim çünkü tek geleceğim o paraydı. ( tek çocuğum. )
Böyle bi şeyi gizledikten sonra babama güvenim asla kalmadı. Annem deseniz çenesi durmuyor devamlı kavga gürültü.
Bi yanım bırak okulu bırak buradaki hayatını çek git başka bi yerde hayat kur başka bi yerde tekrardan başla okuluna sil at bu rezaleti hayatından. Bi yanım burada her şeyi düzelt diyor. Bana akıl verin kızlar. Stresten çarpıntılarım tutuyor, elden ayaktan düşüyorum kahroluyorum resmen.
neden bu para hırsı dükkan babanın para babanın evde onun ister alır ister satar , annenizde büyük ihtimal ev hanımı hırs yapmış baksanıza alacagım parasını bıoşayacağım falan filan demeler...Selam kızlar, bodoslama giriyorum konuya.
Uzun zamandır satılmasını beklediğimiz bi dükkanımız vardı. Babam burayı satıyor bizden de gizliyor bu durumu. Aylar sonra satıldığını öğrendik. Parayı da aklıca bi yerlere bağlıyor, kendi fikrice yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlardan biride bir ev. Evi üzerime almaya çalışıyorum günlerdir aksilikler yüzünden alamadım. Şimdide babam dönüş yaptı vermeyeceğim diyor. Gırtlak gırtlağa gelmek istemiyorum babamla aile bağlarımız tamamen kopacak yoksa ama babamın yaptığı bu şeyide asla yediremiyorum kendime.
Muhtemelen olacak işi bozanda annem. Annem sinirinden malları alıp boşayacağım bu adamı falan demiş ( öyle bi şey yok hırsından öfkesinden konuşuyor ) buda muhtemelen babamın kulağına gitti. Ne yapacağımı bilemez haldeyim çünkü tek geleceğim o paraydı. ( tek çocuğum. )
Böyle bi şeyi gizledikten sonra babama güvenim asla kalmadı. Annem deseniz çenesi durmuyor devamlı kavga gürültü.
Bi yanım bırak okulu bırak buradaki hayatını çek git başka bi yerde hayat kur başka bi yerde tekrardan başla okuluna sil at bu rezaleti hayatından. Bi yanım burada her şeyi düzelt diyor. Bana akıl verin kızlar. Stresten çarpıntılarım tutuyor, elden ayaktan düşüyorum kahroluyorum resmen.
Annemlik bi durum yok ikimizde yeni öğrendik. Babama güvenmiyoruz. Babam orayı çar çur eder hayatını yaşar yer bitirir elde avuçtada bi şey kalmaz.Mal hırsından ailenizi hayatınızdaki rezalet olarak mı görüyorsunuz? Tek çocukmuşsunuz, ölmelerini bekleyin madem, ev de para da size kalır.
Bazı ameliyatlarım ve okulum var. Annemin ödenmesi gereken emekliliği ( toplu bi para ) var. Ayrıca yaşadığımız ev annemin evi, haklı olarak bunca yıl evimi kullandı çalıştım eve para getirdim bide benim hakkım ne olacak diyor. kısaca böyle durum.Paraya acil ihtiyacınız mı var? Orasını ben anlayamadım.
Eh. Yapacak bi şey yok. Arkamızdan dedikodu yapan bizi ailesi olarak görmeyen ve ağır kazıklar atabilen bi babamız var ortada.Ne felaket bir aile ilişkisi
Size oturup aile hayatımı anlatamam ne yazık ki. Çünkü dinlemezsiniz yani uğraşmazsınız. Böyle bi hak görüyorsam demek ki var bi şeyler. Ama istiyorsanız oturup uzun uzun her şeyi anlatabilirim. Zaten dolup taşmış durumdayım..Dükkan babanızın demek ki yoksa satamazdı sizin imzanız olmadan. Babanızınsa da istediğini yapmaya hakkı var. Abartmıyor musunuz? Size saklamaya mecbur değil ki.
Para onun amaAnnemlik bi durum yok ikimizde yeni öğrendik. Babama güvenmiyoruz. Babam orayı çar çur eder hayatını yaşar yer bitirir elde avuçtada bi şey kalmaz.
Babam sorumsuz bi insan. Eğer dedemin çocuklarına verdiği birer ev olmasaydı oturacak bi evimiz olmazdı çoktan ayrılırlardı annemle babam. Babam böyle biri çünkü.Babanız çalışmıyor mu ya da hiç çalışmadı mı?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?