Kahroldum şu 1 haftada

Yazdıklarızda tezatlık var. Önce dükkanı satıp ev almış dediniz sonra parayı çar çur edecek demişsiniz. Bu devirde ev kadar mantıklı bi yatırım mı var ? Hem babanız çalışmıyormuş anneniz neden bu yaşına kadar haz etmediği adama para verip oturdu ?

+1

babama güvenim olsa inanın istemem. zaten tek çocuğum yine neleri varsa benim.. allah göstermesin elbette yokluklarını ne olursa olsun. ama güvenmiyorum. annemde bu yüzden almamı istiyo. çünkü babama bu attığı kazıktan sonra güvenmiyoruz güvenemiyoruz. yoksa kendimi yiyip bitirmezdim..

bekara boşamak kolayı çok güzel özetledin.

Kızlar ne diyeyim, Allah size böyle bi eş böyle bi baba vermesinde hiç anlayamayın benim hislerimi ve hayal kırıklığımı yeter ki ahkam kesenler bunu yaşamasın yani. Gerçekten gönülden söylüyorum, yaşamayın.. Çok büyük bi kırıklık bu. Baya derinden sarsan ve babana bile güvenmeyeceksin sözünün gerçekliğini ölesiye kanıtlayan bi şey. Siz yaşamayında ahkam kesin boşverin

Valla bence ev dukkan insanin tek gelecegi olamaz olmamali
Ben de tek cocugum ne ev ne dukkan kalacak evet koyde bir zeytin tarlasından baska hicbir sey.. Ama beni okutmuslar meslek sahibi etmisler gelecegim benim gayrimenkul degil meslegimdir

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…