- 8 Mayıs 2015
- 4.919
- 6.182
- 158
- Konu Sahibi PapatyamsiHatun
-
Baban çar çur edecekse bunun hesabını soracak tek kişi annendir.Annemlik bi durum yok ikimizde yeni öğrendik. Babama güvenmiyoruz. Babam orayı çar çur eder hayatını yaşar yer bitirir elde avuçtada bi şey kalmaz.
Ay yorumları okuyunca kimse ana baba parası yemedi, herkes çocukluğundan beri alın teriyle kendi parasını kazandı sandım. Hayal tabi :)
e bundan size ne adam kazanmış parayı
Eksik bisilermi var yani baba ustune ev alcak diye neden bunkadar stres adam kazanmis almis satmis ev alcakmis yani baba kumar icki falanmi var siz bu kadar telas yaptinizSelam kızlar, bodoslama giriyorum konuya.
Uzun zamandır satılmasını beklediğimiz bi dükkanımız vardı. Babam burayı satıyor bizden de gizliyor bu durumu. Aylar sonra satıldığını öğrendik. Parayı da aklıca bi yerlere bağlıyor, kendi fikrice yatırımlar yapıyor. Bu yatırımlardan biride bir ev. Evi üzerime almaya çalışıyorum günlerdir aksilikler yüzünden alamadım. Şimdide babam dönüş yaptı vermeyeceğim diyor. Gırtlak gırtlağa gelmek istemiyorum babamla aile bağlarımız tamamen kopacak yoksa ama babamın yaptığı bu şeyide asla yediremiyorum kendime.
Muhtemelen olacak işi bozanda annem. Annem sinirinden malları alıp boşayacağım bu adamı falan demiş ( öyle bi şey yok hırsından öfkesinden konuşuyor ) buda muhtemelen babamın kulağına gitti. Ne yapacağımı bilemez haldeyim çünkü tek geleceğim o paraydı. ( tek çocuğum. )
Böyle bi şeyi gizledikten sonra babama güvenim asla kalmadı. Annem deseniz çenesi durmuyor devamlı kavga gürültü.
Bi yanım bırak okulu bırak buradaki hayatını çek git başka bi yerde hayat kur başka bi yerde tekrardan başla okuluna sil at bu rezaleti hayatından. Bi yanım burada her şeyi düzelt diyor. Bana akıl verin kızlar. Stresten çarpıntılarım tutuyor, elden ayaktan düşüyorum kahroluyorum resmen.
Haklisin babanın olsa bile senin rızkını da var cunkuO zaman hemen kısa bi özet geçeyim kızlar.
Biz şuanda annemin evinde oturuyoruz. Dedem bütün çocuklarına birer ev verdi. Annemle babam evlendiğinden beri bu evde yaşıyoruz.
babam sorumsuzdur, çalışmaz kazanmaz. Parayı çarçur eder. Kendini düşünür kendi hayatını yaşar bizi düşünmez umursamaz. Bizi ailesi olarak gördüğü şüpheli. Ailesi olarak teyzesini görür kuzenlerini görür onları yaşatır yeter ki biz ondan bi şey görmeyelim.
Kısacası annemi eşek olarak görüyor demek ki. Bizden hep saklar kendine ölümüne saçar. İşler çok karışık kızlar ne kadarını nasıl anlatayım ki.
Eşine ve evladına laf ettirecek ve laf geldiğinde bunun karşılığını vermeyecek biridir.
İlk doğru soyleyensinBen anlamıyorum hakikaten buradaki kadınları. Burada yeni evlenmiş bir kadın konu açıp "kocam benden 10 bin tl gizliyor" dese "Hemen boşan!! Ailede para mı gizlenir skandal bu!" yazacak kadınlar konu sahibine vermiş veriştirmiş. Kaç yıllık karısı ve kızı ya ne demek sana ne? Sizin aileleriniz sizlerden var olduğu halde parayı saklasa esirgese hiç mi incinmez hiç mi üzülmezsiniz? Paranın olmadığı durum başka ama var ve saklanıyor, tek evlattan! Başınıza gelmeyen durumlara karşı empati yapmadan bol keseden sallıyorsunuz bazen hanımlar.
e bosansaymis anneniz o zamanO zaman hemen kısa bi özet geçeyim kızlar.
Biz şuanda annemin evinde oturuyoruz. Dedem bütün çocuklarına birer ev verdi. Annemle babam evlendiğinden beri bu evde yaşıyoruz.
babam sorumsuzdur, çalışmaz kazanmaz. Parayı çarçur eder. Kendini düşünür kendi hayatını yaşar bizi düşünmez umursamaz. Bizi ailesi olarak gördüğü şüpheli. Ailesi olarak teyzesini görür kuzenlerini görür onları yaşatır yeter ki biz ondan bi şey görmeyelim.
Kısacası annemi eşek olarak görüyor demek ki. Bizden hep saklar kendine ölümüne saçar. İşler çok karışık kızlar ne kadarını nasıl anlatayım ki.
Eşine ve evladına laf ettirecek ve laf geldiğinde bunun karşılığını vermeyecek biridir.
haklisin boyle baba olmaz olsunAnnemlik bi durum yok ikimizde yeni öğrendik. Babama güvenmiyoruz. Babam orayı çar çur eder hayatını yaşar yer bitirir elde avuçtada bi şey kalmaz.
Annemlik bi durum yok ikimizde yeni öğrendik. Babama güvenmiyoruz. Babam orayı çar çur eder hayatını yaşar yer bitirir elde avuçtada bi şey kalmaz.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?