- 29 Ağustos 2011
- 1.440
- 292
- 173
- Konu Sahibi samaramorgan
-
bayanlar ben evli değilim. ama birisiyle tanıştım. bana daha ilk görüşmede benden ev işi namına kendisinden hiçbir yardım beklemememi ayrıca hergün kahvaltısının hazır olması gerektiğini söyledi. benim de tuhafıma gitti daha ilk konuşmada böyle bişey demesi. ben de çalışan bir insanım. sanki hayat arkadaşı değil de eve yardımcı eleman arar gibi.bunu ona da söyledim. sen eleman mı arıyorsun dedim. hayır ben evimin hanımı olacak kişideki özellikleri anlatıyorum dedi. şimdi evli bayanlara soruyorum:
1) bu söyledikleri normal mi?
2)siz her sabah kahvaltı hazırlıyor musunuz?
İkimizde çalışıyoruz.
Saat 6.30 da eşim,7.00 da ben evden çıkıyorum.
Kahvaltı falan hazırlamıyorum.
Zaten eşim de istemiyor.
Hafta sonları eşim bir yaşındaki oğlumu alır, simit almaya çıkar.Ben yarım saat daha uyuyayım diye yapar bunu.
Onlar gelince çayı koyar oğlumun kahvaltısını hazırlarım. Ben onu doyururken eşim de kahvaltıyı hazırlar.
Çünkü bu iş için uygun olan odur.
Ev işleri, yemek benim ya da onun görevi değil.
Kim uygunsa o yapar.
Eşim yoğun çalışmasına rağmen yardımcı olur bana ki öğretmenim ve yarım gün çalışıyorum.
bravo gerçekten kupayı eşiniz için kaldırıyorum
Süper!!!
Adam ne aradığını biliyormuş..
Ayol ilk buluşmada bunlar konuşulur mu?
İnsan azıcık kendini sevdirmeye bakar.
Her sabah kahvaltı bekleyen erkekler vardır elbet. Ben evliyken en fazla 3 ya da 5 defa hazırlamışımdır,benim kocam sabahları iştahsızdı.
Ama isteseydi onun da yardımıyla hazırlardım tabii ki.. Ancak uslüp çok önemli.
Baştan söylemesi iyi olmuş
Birbirinizin vaktini çalmamış olursunuz
Çalışmayan bayan arkadaşınız için daha uygun sanırım
Sen evlenince çalışacak mısın? Yoksa ev hanımı olacaksın.
Eğer ev hanımı olup eşiniz kahvaltı isteyipte hazırlamakta mızmızlık yaparsanız sorunlar çıkar.
Ama çalışıyorsanız haliyle erken kalkacaksınız.O zaman sizin tercihiniz.İşyerinde yapabilir veya beraber hazırlayabilirsiniz.
Ben çalışmadığım için hazırlıyorum eşime sonra onu yolcu ettikten sonra uyuyorum.Ama çalışsaydım eminim eşimde bana toleranslı davranıp bana yardımcı olurdu.Çalışmadıgım halde bile beraber yaparız çoğu işlerimizi.Allah ondan razı olsun
evlenirsem de çalışıcam canım. benim tuhafıma giden şey ilk konuşmada bu tarz talepleri sıralaması oldu. yoksa o böyle bişey dememiş olsa ben muhtemelen hep hazırlayacaktım zaten.
kadın ruhundan anlamak mı??? çok zor bişey onlar için. bence işlerine gelmiyor.:44::44::44: anlasalardı bu kadar sıkıntı yaşanmazdı eşler arasındaEvet canım ya.İnsan öyle der mi? Biraz kadın ruhundan anlar adam.İlerde söylersin illa dillendirmek istiyorsan..Hayret bişi yahu..
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?