Bebek Beslenmesi kahvalti yapmak istemiyor yardim

Bebek Beslenmesi, Ek Besin Önerileri, Mamalar, Anne Sütü, 3 yaştan büyük çocukların çok yeme ya da yememe, obezlik, iştahsızlık, okulda beslenme, beslenirken dikkat edilecek konuların yani her türlü yeme problemlerinin paylaşıldığı alan.

moddom

Yeni Üye
Kayıtlı Üye
8 Mayıs 2014
22
1
Merhaba arkadaslar, tam bir yasinda kizim var.daha bir hafta oldu yasimiz dolali inatlar basladi. 3 gundur sabh yaptgim kasik mamalariyla kahvaltyi yemiyor agzinida ozellikle buzuyor.yumusak omlet denedim onuda pek yemedi.degisik tariflere ihtiyacim var.baska yumurta peyniri zeytini nasil yedirebilirim.buarada diger ogunlerde sorun yok sadece kahvaltyi reddediyor.

haşlanmış yumurta, peynirli omlet, peyniri falan ayrı ayrı tabağına koyun kendisi yemeye çalışsın öyle yemiyor mu?

Merhaba arkadaslar, tam bir yasinda kizim var.daha bir hafta oldu yasimiz dolali inatlar basladi. 3 gundur sabh yaptgim kasik mamalariyla kahvaltyi yemiyor agzinida ozellikle buzuyor.yumusak omlet denedim onuda pek yemedi.degisik tariflere ihtiyacim var.baska yumurta peyniri zeytini nasil yedirebilirim.buarada diger ogunlerde sorun yok sadece kahvaltyi reddediyor.
merhaba bebekler bı zamn sonra sureklı yedıkleı seylerden sıkılırlar ve baska tatlar ararlar belkı zeytın peynır tek basına yemez ama onu bışeylere karıstrıp verebılırısn.ben cicibebe ya da cıcıbebenın ekmegı var onu kullannıyorum bıraz sut tuzsuz peynır bıraz blandırdan gecırılmıs cevız cok az pekmez karıstrabılırısın yumurta sarısını 1/4 ü olabılır bırde böyle dene belkı yer ama yemıyosada zorlama

X