kahve - misafir

Kahve ile uğraşmaktan çay daha iyidir:)

Tabi çay olunca kek de olacak
Muhabbet uzayacak vs

Hazır Türk kahveleri var nescafe gibi tek içimlik.onlardan da alabilirsiniz

eh artık bir kekte çırparsınız herhalde o kadar beceriniz vardır diye düşünüyorum. Bebeğiniz var artık daha özenli ve dikkatli olmalısınız ileride bebeğiniz ek gıdaya geçince ona da birşeyler hazırlayacaksınız Ben anlamadım evinize ilk defa mı biri kahveye geliyor oturmaya geliyor hiç. mi misafir ağırlamadınız Evliliğin sorumluluklarını da almanız lazım ve siz bir annesiniz artık. Kahveye gelince makine yoksa önce şekersiz isteyenleri sonra az şekerli isteyen olursa onları yapın yardımda ederler zaten mutlaka. İki ayrı cezvede de pişirebilirsiniz ya da birazını makinede birazını cezvede yapabilirsiniz seçenek çok.

Bence küçük bir tencerede bol bol yap... 2 sefer de yapılmaz kahve 1. parti soğur bekletmeden ver. Yanına da lokum ya da çikolata koy. Ben olsam küçük tencerede 8-9 fincan yapar çıkardım

Canım yok mu küçük boy tenceren. Yap gitsin .yanına da hazır cheeskek koyabilirsin yada tiramisu. Canım çekti

Bana da kahveye gelecekler yarın, taksit taksit servis ederim herhalde.

Zaten aman aman pratik değilim, diğer postayı yapana kadar diğerlerini soğutabilirim.

teşekkürler

ben daha önce misafir ağırladım tabii ki. ama ben bu konuda biraz avrupalı gibiyim. yani her şey planlıdır. saatine, gününe, kişi sayısına göre ayarlarım ama bu kadınları tanımıyorum. kahve deyince de yani onlar belirlyeince ben telaşlandım. ne beklerler ne isterler diye. bana kalsa ben çay kek koyarım da onlar kahve diyince bir de tam sayıyı bilemyince şaşırdım. bebekle de kolay hazırlanılmıyor

Ben ablamın sözünde çelik tencerede 35 kişilik kahve yapmıştım çokta güzel oldu bol köpüklüydü ... bence sende öyle yapabilirsin

Kahveye diyene kahve yapılır.

Ne bu "uğraşacaksın, yapacaksın, kahve mi olurmuş, oturma, kek yap, börek yap!" baskısı.

Arkadasımı istemeye geldiklerinde tencereyle yapmıştı Hani en minik tencereler var ya kucuk olanlar...Tatlı kaşığı ile önce köpükleri alırsın. Sonra da kahveleri doldurursun. Hem tek seferde yaparsın:)

Ben ablamın sözünde çelik tencerede 35 kişilik kahve yapmıştım çokta güzel oldu bol köpüklüydü ... bence sende öyle yapabilirsin

Arkadasımı istemeye geldiklerinde tencereyle yapmıştı Hani en minik tencereler var ya kucuk olanlar...Tatlı kaşığı ile önce köpükleri alırsın. Sonra da kahveleri doldurursun. Hem tek seferde yaparsın:)

Oyyyyy oyyyyy

Makinede çok çabuk oluyor, hiç cezveyle uğraşmaya bile gerek yok, iki seferde yapın gitsin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…