kahve - misafir

teyzeler iyi güzel de, o teyzelerin yaşı daha büyük. neyse tencerede kahve yapacağım. kahve dediler kahve alırlar.
bir de minik kurabiye.

Küçük tencerede yap bişey olmaz, hem sogumaz aynı anda servis edersin , ayrıca arkadaşın dediği gibi sade kahve olmaz yanına küçük ikramliklarda hazirla

Hafif derin bir kaba kaynak su koy, hazırladığın fincanları bu suda beklet diğerler olana kadar sıcak kalırlar, tepsiye alırken biraz dikkat etmen lazım, alttan su damlamasın peçeteyle sil.

Gerçi bana kalsa onlar çaya geliyorlar, ikram bekliyorlar. ama yok ben kahve yapıcam ve sıcak kahveyi tek seferde dağıtıcam dersen bu yöntemi uygula

Misafirden sogudum cocugum olduktan sonra. Oglum Kucagimdayken gulumseyerek yaklasanlara sirtimi donuyorum direk saviyorum basimdan. Ne derlerse desinler..
Misafiride esim varken cagiriyorum valla cocugumu birakamam tanidimadigim teyzelere falan

fincanlara kaynar su doldur. fincanlar sıcak olduğu için makinede herkesin kahvesini yapıp fincanları doldurduğunda hepsi sıcak olur. yada iki seferde yap canım kimsenin evinde 5 tane kahve makinesi yok

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…