- 10 Şubat 2009
- 5.290
- 2.104
- 698
- 37
- Konu Sahibi mihmandariye
-
teyzelere latte machiato vereyim :))kahveye gelicez demişler türk dememişler .. yap nescafeyi bir de kek yanına tamamdır..
teyzelere latte machiato vereyim :))
Sanki teyzeler latte machiato içemezmiş gibisüper bende teyzeyim muhtemelen senin için bana uyar . .
teyzeleri küçümsemeyelim..
teyzelere sahip çıkalım . .
Sanki teyzeler latte machiato içemezmiş gibi
Konu sahibi siz her ihtimale karşı büyük boy demlikte ayarlayın
filtre yokFiltre kahve falan yapaydın tadına vara vara içerlerdi.
Kahve makinanın ne olduğuna bağlı?
Arçelik makina ise, mecburen 2 adet kahve yapabilirsin (tekli ise).
Fakat bildiğimiz elektrikli cezvelerde 4 adetin üstünde yapmamanı tavsiye ederim.
Köpük açısından.
iyi de kahve makinesi zaten 1 dakika da yapıyor nerdeyse. yapın ilk faslı tepsiye dizin hemen 2. yi yapın soğumaz aten. çok da abartılacak birşey değilmiş. ha kahve demişler ama bir de çay pasta servisi olmalı sanki.
Kahveye geleceğiz lafın gelişidir çay yanına makarna salatası, börek ve ıslak kek yaptınız mı kurtarır sizi
Sıkıntı yapacak bir şey yok tek seferde servis yaparsın taksit taksit yapmazsın olur biter :)filtre yok
hepiniz buyrun gelin:
Zevkle yaparım beklerimPfffff canımı çektirdiniz yaf. Gün yapan olursa beni de çağırsın köşede takılırım :)
Pfffff canımı çektirdiniz yaf. Gün yapan olursa beni de çağırsın köşede takılırım :)
Çok hamaratsınız yahu ben olsam acımam yapardım 4 tane 5 tane :)
Misafirden sogudum cocugum olduktan sonra. Oglum Kucagimdayken gulumseyerek yaklasanlara sirtimi donuyorumAynı sinir harbinden ben de geçtim .İlk şoku atlattıktan sonrası kolay geliyor. Ben kucağına almak isteyene açıkça ellerinizi yıkayacaksanız lavabo şurada demiştim. İster terbiyesizlik desinler ister görmemişlik.kolay gelsin kızlar size:))
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?