Kalan yemekleri kavanoza koyup eve getiriyorum

bazen mesela lahmacun isteriz 4 tane gelir iki tanesini yiyemem paket yaptiririm.oda cok nadir yani ama onun disinda kavanozla gezip herseyi toplamam.ihtiyacinizda yokmus bence cok itici.arkadasim boyle bisey yapsa hic iyi dusunmem

Neden, kediler köpekler , kuşlar için götürdüğünü düşünmez misiniz ?

Etrafimizdakileri bilmeden nasıl yargiliyoruz değil mi ?

Neden, kediler köpekler , kuşlar için götürdüğünü düşünmez misiniz ?

Etrafimizdakileri bilmeden nasıl yargiliyoruz değil mi ?

Beni rahatsız eden kavanoza koyması.
Tabaktaki artanı garsonla paketlettirmekle kalanı kavonaza tepiştirmek aynı değil.
Hele hele ortaya konan her müşteri yararlansın diye konulan şekeri fln toplamak açgözlülük.
Kınım kınım kınarım ben bu eylemleri yaptığını görsem birinin. Cimrilik açıkça bu.

Bence psikolojik bir rahatsizliginiz var , masadaki kurdana kadar almak saglikli bir insanin yapacagi is degil

Bende tabakta cok yemek artarsa garsondan rica ederim paket yaptirir sokakta cop kutusunun yanina birakirim kediler kopekler yesin diye , ama tabakta kalan pilavi kavanoza koyup eve goturmek mantik disi
Bir psikologdan destek alabilirsiniz , disardan sizi gorenlerin buyuk cogunlugu da saglikli olmadiginizi dusunecektir

Sizin gibi yapan bi müdürüm var çalıştığım yerde yıllardır aynı şekilde alır sonra yenir diye ihtiyacı asla yok çok iyi durumu cimride değildir ama öyle görmüş öyle yetişmiş yiyeceklerin ziyan olması onu rahatsız ediyor bana gayet normal geliyor ama işyerinde herkes dalga geçiyor malesef ve siz farkedilmeden aldığınızı düşünüyorsunuz ya öyle değil işte anlıyorlar

Eğer parasını ödediysem getiririm, bırakmam. Mesela su aldım diyelim, içinde kaldıysa alırım, içer öyle atarım ya da bir ağaç dibine dökerim. Ketçap mayonez vb bırakmam, kullanacağım kadar alırım. Tabildot menü varsa yemeyeceğim şeyi almam, yazık israf. Tabağımdakini bitiririm (rezalet değilse).

Ama öyle parasını verdim hakkım diyip de eve de getirmem. Parasını vermekten ziyade israf olup olmadığı önemli benim için.

Ben hep yiyebileceğim kadarını söylediğim veya aldığım için şu zamana kadar hiç tabakta bir şey bırakmamışımdır. İsraf olmasın, çok yiyemiyorum küçük porsiyon olabilir mi diye belirtiyorum genelde. kürdan,ketçap,mayonez, şekeri eve götürmek bana aşırı abartı geldi. Sonuçta kürdanı ketçabı mayonezi çöpe atmıyorlar ki. Ardından başkası kullanıyor, paketli çünkü. Ben hoş karşılayamıyorum bu durumu, her an kavanozla gezmek.. takıntılı bir hal gibi.

ay inanmıyorum size ait olmayan paraları neden alıyorsunuz ki ?

@stunel yanınızda kavanoz taşımanız , limon maydonoz , şekerleri filan toplayıp eve götürmeniz keslinlikle normal değil. destek almalısınız

Is yerinde kalan yemekleri toplayan arkadaslar var ama onlar hayvan besliyorlar kimisi hayvancilik yapiyor onun icin biyle kavanozlara koyup goturuyorlar ama kalan maydanoz, limon dilimi falan cok sacama bence sizde takinti olmus

benimde böyle bit tanıdığım vardı bir zamanlar. büyük marketlere alışverişe gidip bütün meyvelerden kuruyemişlerden peynir zeytin yani açıkta ne varsa herşeyen yiyip üç beş parça ucuz bişey alıp çıkarlardı. başka masaların ketçap mayonez peçetelerini toplarlardı filan

ne kötü ya evlerden ırak

iğrenç di mi? Allah akıl fikir versin

iğrenç di mi? Allah akıl fikir versin
evet bir kez aynı markette bulunduk işte gördüm ve yanlarından uzaklaştm çok utanç verici . marketi talan etmişlerdi şaka gibiydi .bu insanlarında durumu iyiydi bu arada

Hastane odasindan tv kumandasini caliyor bazilari galiba sizi kayin aile bunlardan

Pilav ve baklava için belki ihtiyacı var derdim veya birine yardım için derdim de ketçap için aynı düşüncede olmazdım sanırım baya cimri ve görmemiş diyebilirdim. Hoş değil ketçap falan.

Böyle kişilerle arkadaşlık yapmak istemem , bi yere gittiğim zaman utanırım yaa, kapalı ketçap mayonez alınır da hadi , kalan pilavı , maydonozu limonu almak ne demek allah aşkına ..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…