Eki Görüntüle 2292541 Bu da o bahsettiğimin kankası sayılır. Bulaşık makinesine pantolon gömlek falan koymuş. Mantık aynı, suyla birşeyler yıkanıyor su boşa akmasın diye basmış gömleğini bardakların arasınakafalar pırıl pırıl
Bu arada arkadasım, sorunu pas geçmeyelim. Ben olsam senin yaptığını yapmam ama saygı duyar kafamı bir kez daha çevirip ne yapmaya çalışıyor bu diye bakmazdım. Herkesin bir popisi var nihayetinde. Ahlaka ve toplumsal kurallara aykırı olmadığı müddetçe içinden nasıl geliyorsa öyle yaşa
çok şükür ki değil, yoksa anlaşamaz boşanırdık bu sebepten, çünkü bunun adı hırsızlık.Eşiniz de böyle mi? Yani ailesi gibi?
Eşimin ailesi de böyle çayı şekersiz içerler ama masadaki küp şekerlerin hepsini çantaya boşaltırlar, kürdan, ıslak mendil ne varsa toplarlar. Otelden tabak çatal bıçak ve kaşıktan 24 kişilik takım kurdular. Bardaklar fincanlar cabası. 3 koli 1 litrelik su getirmişker. Meyveleri poşetlemişler pazardan alır gibi, havlu getirmişler bisürü.
Yani bildiğiniz aşırıcılık yapıyorlar utanıyorum yemin ederim.
evet 2sinde var sadece, kızları normalde öyle değil ama bazen o da ayak uyduruyor onlara. O ortamına göre anlayacağınız.Ayy o ne ya rezillik yuh yani .
Durumu olmayan insan yapmaz zaten bunu . Ben iki kürdan alıp çıkarken utanıyorum , bu nasıl genişlik aşırıcılık vay arkadaş . Sadece karı koca ikisindemi var bu huy peki ?
adı üstünde insan olan yakıştırmaz bunu kendine..Çok enteresan .Yanı hastalıklı bi durum insan kendine yakistiramaz
Yani çok abartı olmadığı sürece bence çok güzel bir huy.Benim de mantığım böyle işliyor ama bazı insanları da irrite ediyor o yüzden çekiniyorum ben de
Sevmem etmem bende ama kayınvalidemi falan bağrıma basayım artık , neler varmış böyle yav.evet 2sinde var sadece, kızları normalde öyle değil ama bazen o da ayak uyduruyor onlara. O ortamına göre anlayacağınız.
Anlatsam şoklardan çıkamazsınız zati, anlatılmaz yaşanır cinsinden kendileri.. Her şeyleri falso. Eşim nasıl çıkmış aralarından ben asıl ona şok oluyorum.Sevmem etmem bende ama kayınvalidemi falan bağrıma basayım artık , neler varmış böyle yav.
Eşiniz içinde zor bir durum , ana babayı seçemiyoruz maalesef . Ay şok oldum vallahi bu konuda ben .
Aynnende boyle dusundumNe güzel. Çöpe gitmiyor. Cok israf ediyoruz herseyi. Allah affetsin.
Konu sahibinin bu yorumundan sonra, konu pek gerçekçi gelmedi..tabağı yalamak nedir.Ekmekle dibini sıyırmak sünnetlemek tamam da yalamak bilemedim
Aynen arkadasn konusundan cok cok daha baska boyutta benceOnların ki ama düpedüz hırsızlık
Gerçekten yapıyorum ama yalnızkenKonu sahibinin bu yorumundan sonra, konu pek gerçekçi gelmedi..tabağı yalamak nedir.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?