Kalan yemekleri kavanoza koyup eve getiriyorum

Bir tanesi de bulaşık yıkarken fırında makarna pişirmişti aynı makinenin içinden. Tesmen deteranlı makarna yemişti.
Ay resillik.
Konu sahibi sizin de bir adım kalmış bu absürtlere

Yemedigin mayonezi atmadigin sekeri almak neyse de...

Bu düpedüz hırsızlık allah affetsin.

Ayy o ne ya rezillik yuh yani .
Durumu olmayan insan yapmaz zaten bunu . Ben iki kürdan alıp çıkarken utanıyorum , bu nasıl genişlik aşırıcılık vay arkadaş . Sadece karı koca ikisindemi var bu huy peki ?
evet 2sinde var sadece, kızları normalde öyle değil ama bazen o da ayak uyduruyor onlara. O ortamına göre anlayacağınız.

Benim de mantığım böyle işliyor ama bazı insanları da irrite ediyor o yüzden çekiniyorum ben de
Yani çok abartı olmadığı sürece bence çok güzel bir huy.
Mesela patatesim kaldıysa ve ya acilen kalkmam gerekiyorsa patatesleri kutusuna koyuyorum ya yolda yiyorum ya evde.

Ya da çiğköfte alacaksam adama diyorum yeşillik koyma ve ya az koy diye.
Ama eşim aldığında yeşilliği de alıyor ve ben atılmasın diye tüm yeşilliği yiyorum.
Amaç '' ziyan olmasın '' ise güzel. Ama orada alıp dışarıda atılıyorsa kötü

Bir çok mesaj ketçap mayanoze olumsuz yorum yapmış.

Açılmamış paketler tepsiyle olduğu gibi çöpe gidiyor, neden alınmasın ki ?

Ya da bir kaç dondurma kutusunu toplamının neyi zarar.

Kaliteli bir dondurma kabı bir çok plastik saklama kabından çok daha kaliteli.

Dışarıya parka bahçeye çıktığında kullanılabilir soğuk gıdalara. Sonra atılır geri dönüşüm kutusuna.

Yemeğinin , ekmeğinin , çöpe gittigini bile bile paket yaptırmayın insanlar var sırf utandığı için , asıl onlar bana sağlıklı gelmiyor.

Konu sahibinin anlatisindan kaynaklı aşırıliklari var bu yüzden hoş gelmedi.

evet 2sinde var sadece, kızları normalde öyle değil ama bazen o da ayak uyduruyor onlara. O ortamına göre anlayacağınız.
Sevmem etmem bende ama kayınvalidemi falan bağrıma basayım artık , neler varmış böyle yav.
Eşiniz içinde zor bir durum , ana babayı seçemiyoruz maalesef . Ay şok oldum vallahi bu konuda ben .

Sevmem etmem bende ama kayınvalidemi falan bağrıma basayım artık , neler varmış böyle yav.
Eşiniz içinde zor bir durum , ana babayı seçemiyoruz maalesef . Ay şok oldum vallahi bu konuda ben .
Anlatsam şoklardan çıkamazsınız zati, anlatılmaz yaşanır cinsinden kendileri.. Her şeyleri falso. Eşim nasıl çıkmış aralarından ben asıl ona şok oluyorum.

Biraz aşırıya gitmekle birlikte temel olarak yanlış değil yaptığınız. Maydanoz, pilav gibi şeyleri saymıyorum tabi. Bir de yemeğin büyük kısmı duruyorsa ben de yapıyorum.köfte pizza gibi yemekler de bir kaç kere yaptım yani.atık yemekten ziyade dokunulmamış yemekti. Genel de tabağımı bitiririm. Ama biz de atık yemeklerin hayvanlara verilmesi gibi bir alışkanlık yok maalesef, direk çöpe gidiyor.bunun olmasındansa sizinkini tercih ederim. Yine de kendinizi kontrol altında tutun, aşırıya gidebilir. Onun dışında parasını ödemediğiniz, sadece kullanım hakkımızın olduğu şeyleri almak zaten hırsızlığa girer. Allah öylesini de nasip etmesin. Bu dünya da kar ettiğimizi sanıp müflis durumuna düşürür

Ben tüp mideliyim ve yemeğimi bitiremiyorum paket yaptırıyorum . Evde yiyorum akşama. Ama bu sadece yemekte geçerli benim için.ilk utanırdım paket yapın demeye sonra baktım ki herkes yapıyormuş bunu. Hatta ben sormadan “kalan paket olsun mu. ?”diye soruyor restorantdaki garsonlar

Ketcabimi mayonezimi alırım yerine göre. Ya da siparis ettigim pidenin yarısını yiyememisimdir paketlenmesini rica ederim. Yarım kalan suyumu alırım genelde çünkü yolda içerim.
Ama yemekhanedki pilavı tatlıyı yiyemeyecegimi bildigim halde alıp eve götürmem. Diyetteyken hic almiyordum o tarz yemekleri mesela. Siz bile bile eve götürmek icin alıyosunuz. Bu aşırı cimrilik bence. İsraf olmasın olayı degil. Yoksa israftan nefret ederim.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…