Kalbe söz geçirmek neden bu kadar zor

yani.. bağlanma problemi vardır, evlilik fobisi vardır.. herşey olabilir.. üzerinde durmaya gerek yok.. umarım sizin karşınıza gerçekten sizi seven, sevdiğiniz güvenilir biri çıkar.. bir hayat yoldaşı olmalı insanın..

iki kisi tutsun konu sahibini
tokatlayip sacini yolacam
biraz sarsmak iyi gelecek kendisini

evet benimde asagilamaya hakkim var demi?
firsat bu firsat

Vurun abalıya durumu yaşanıyor bence de. Ama konu sahibi seni takdir ettim. Soğukkanlığını yitirmeden tek tek cvpladın. Kırılsan bile.

Sabahtır her türlü hakereti yapan derins üyemiz varken neden bir kadın arkadasımız uyarı aldı anlamadım!!!
Haksızlıklar diz boyu oldu artık.

Son düzenleme:
Gerçekten çok üzüldüm ve şaşırdım...
Bir_kadının yazdığı mesaj ne konu dışıydı ne de hakaret içeriyordu ancak ceza aldı.
İnanamıyorum.
Ondan sonra demokrasi, eşitlik vs diyoruz.
Olmadı bu olmadı....

aşık olmak, sevmek güzel şeyler ama bu şekilde değil.

bir ilişkiye başlarken şunu unutmayacaksın "bir gün bitebilir." ona göre seveceksin karşındakini. gitmezse ne ala ama giderse de yıpratmayacaksın kendini.

büyük ihtimalle gençsin de, ki yaşın büyük olsa da fark etmez. dışarıda bir sürü erkek var. yine seveceksin, yine gülümseyeceksin.

ama bunu seni 2 kere aldatmış biriyle yapma. bir gün gülersin ikinci gün ağlarsın çok fazla.

Tekrar görüşmek için asıl bahane para mevzusu olsaydı konuyu açtığınızda bunu da yazardınız kanımca.. Sizin bile kabul edemediğiniz kılıf olmuş..

Böyle "aşk"ları, tutkuları görünce benim gibilerin kalbinde saman var diye düşünmeden edemiyorum..

ya bir insan herşeyden önce kendini diğer insanlardan daha çok sevmeli, kendi içinde kendini ön planda tutmalı. tabi bunu iyice bencilliğe vurup etrafta hep ben hep ben olmayın. ama ne olursa olsun karşınızdaki kişinin sizi üzdüğünü görünce aklınızı kullanmaya özen gösterin. ben de 17 yaşımdayken ilk erkek arkadaşım ve çocukluk arkadaşım tarafından aldatılmama rağmen beni affet diye 2.ye bana gelişinde, o kadar üzülüp yıpranmama rağmen o yaşımda alkole düşmeme rağmen psikolojimin bozulmasına ve öss sınavına çalışamayacak kadar okula gitmek istemeyecek kadar kendimi kaybetmeme rağmen ve adam gibi bir sonumuzun olmayacağını bilmeme rağmen affettim ama bir süre sonra aklımı başıma getirip bitirdim. şuan hayatımda benim için 1. sırada ailem 2.sırada ben kendim varım ve bir erkeği sevdiğimde bana karşı yaptığı ufacık bir hatayı bile görmezden gelebilecek kadar kendimi aciz hissetmiyorum. hiç bir erkeğin veya ailem dışındaki birinin karşısında ezilip büzülemem. kendime güveniyorum kendimi seviyorum kendime aşığım ve kendimi kendim bile üzmek istemezken bir başkasına asla üzmesi için izin vermem ki o olaylardan sonra da böyle olmuştu. daha sonraki ilişkilerim de bana attıkları ufak bir yalandan dolayı biten ilişkim de oldu yine aldatıldığım da oldu. ama asla 2. bir şansı vermedim bile hiç birine. kısacası kendinizi sevmeyi öğrenin. siz kimsenin oyuncağı değilsiniz. ne kadar severseniz sevin o kişinin ne yaptığının, neyin peşinde olduğunun bilincindesiniz ve bunları göz önünde bulundurup hareket edin. içiniz kan ağlasa bile azıcık gururunuzla hareket etmeyi öğrenin.

Aslında düşünüyorum da ar, namus, haya, ahlak, etik, onur, gurur, şeref, sadakat, ego, kıskançlık gibi kavramlar olmasa çok daha mutlu olurduk. Devamlı olması gereken şekilde oldurtmak için çırpınıyoruz. Dokunduğum insana başkası dokunuyor diye neden acı çekeyim ki? Ortada var olmayan hiçbir somutluğu olmayan bir neden var ve ben bunu göremiyorum ciddi anlamda. Hep tetikteyiz ama aynı zamanda hep savunmasızız. Doğamızı bile değiştirdik. Yavrusu bu kadar güçsüz, patetik durumda olan başka bir memeli var mı? İnsan yavrusu ne kadar aciz. Büyüdükçe güçleniyoruz(!): bedenimiz, bilimum zihin oyunlarımız… Dışımız, kabuğumuz, nasıl göründüğümüz. Ama içimiz tam tersi, doğduğumuz zamankinden çok daha güçsüz. Bir bebeğin ağlaması için tek neden var. Fiziksel rahatsızlık. Fakat, bizim sonsuz. Yani bebekten bile daha kötü durumdayız. Zaten hayvan olmayı beceremeden nasıl insan gibi olunur onu çözemedim henüz. Gergin, tedirgin, sinirli ve sevgisiziz. Hislerimiz yok ya. Köpek bile depremi hissediyor da biz neden hissedemiyoruz. Sezgilerimiz yitik durumda. Tırnaklarımız törpülü, doğadan uzak, edepli teknolojik varlıklarız. Mecburen birbirimize sarıyoruz. İnsan ilişkilerine bel bağlamamakta fayda görüyorum. Sürekli yapılanlardan ötürü kendine ve çevrendekilere puanlar ver ver nereye kadar. Hayatta her duygunun tadılması gerektiğine inanıyorum ayrıca. Oluruna bırakabilmeli insan, yeri geldiğinde riske girebilmeli, kendini şaşırtabilmeli. Bu yüzden belki de hayat kadınlarının ve kumarbazların çok canlı olduklarını düşünüyorum. Kavramlar yüzünden bu gelinen ruhsuz insan psikolojisinde kadının tüm verimliliği köreliyor. Dolayısıyla nesiller de köreliyor. Tutku mesela. Sevişmenin tutkulu olabilmesi için kadının kendini bırakabilmesi ve tutkulu olması lazım. Erkeğin tutkusu erkeğin tutkusundan öteye gidemez ama kadının tutkusu sevişmeyi ilahi kılar. Tutku ise değişkenlikten, çeşitlilikten doğar. Geldiğimiz insanoğlu noktasında ise arada kalmak can yakıyor. İpin üstünde oynayamıyorsun, bir tarafa düşmen icap ediyor. Ya tamamen öyle olmak zorundasın ya tamamen böyle; ama oynayabilsek güzel olmaz mıydı… Ki benim için artık ütopya değil bu durum. Gerçekçi olmak gerekirse erkekler her şeyi bulabilecekleri birini arıyor. O zamana kadar da o aradıkları her şeyi, farklı kadınlardan derleme toplama yoluna gidiyorlar kendilerini yormamak için. Biz ise bulduğumuz insana aradığımız her şeyi yüklemeye çalışıyoruz. Tabi hata veriyor. Onların tabiatını daha samimi buluyorum açıkçası genelde. Doğalarına bırakıldıklarında daha iyi hayvanlar, ama toplum kültürüne sokulduklarında daha az insanlar. Günümüz koşullarında erkek gibi hayvan, kadın gibi insan olmak güzel kısacası. Bana kalırsa hep beraber başa dönmeliyiz. Biyolojik farklılıklar var ama özde birbirini tamamlayan iki parçayız. Dayatmalara takılmadan, kendi kendimizi yormadan, anı yaşayarak, mutlu olduğumuz zevk aldığımız her şeyi yaparak, durup dinlenerek, etrafı seyrederek, yaşadığının farkına vararak, düşünmeden son’a kadar akıp gitmeliyiz. Asıl olması gereken bu.

canımm ya ınsan gercekten dusunemıyo hıslerını kontrol edemıyo o akıllıınsan gıdıyo herseyı unutan boşveren bır ınsan oluverıyo allah sabır versın canımm sana

Hey Allah ım yaa tabi ki hayatından çıkarman şart bu böyle geldiyse böyle gidecek fakat benim bile içime oturdu seni kandırması.. Hakkımı helal etmiyorum de ve dön arkanı bu herif için üzülmeye bile değmez çıkar hayatından defolup gitsin enim ol yaptıkları bir bir ona geri dönecek sende izlersin..

Öncelıkle sana Allahtan sabır dılıyorum...

Şimdi senin bu eski nişanlın karektersız arkadasım ,sanmaki o kadınlada yetınecek ,onuda aldatacak çünkü karekter yok onda ...yani bu adamdan kimseye bir cacık olmaz.Ha nıye benı tercıh etmedı diye kendini bu konuda hiç yeme...bıtırme... Bu adama hürrem sultan gelse bu yine rahat durmaz ... çünkü adamda adam denılmesı için gereken vasıflar yok ....

Paran konusunda şunu dıyecem... Belkıde adam bunu kullanıyor aranızdakı bağlantıyı koparmamak için ...Yani emin ol sana bunca şere..sizliği yapan sana bu parayıda dürstçe iade edebileceğini hiç sanmıyorum...Eğer insana gelıp vereceği varsa senınle konuşması gerekmez ,parayı verceği zaman cagırır gıdersın...ama bu para olayını kullanıyor bence...

Gelelim zaafına ,aşık olduna... malisef hepımız hayatımızın bır dönemı böyle adamları adam sanıp sevebılıyoruz... Ama bu adamla ,O kadın olmasa bile gercekten sana mutlu bır hayat sunabılecek biri değil... Dıyorsunya hanı kadının makam para pulu vs için işte bu adamın hayatı bu ...erkeğin O...su bu

Sana dıcem kendini sev ... Çünkü bu karsındakı insan sevılmeyı değil günahını hak etmeyecek bırı...
Görüşme hiç bir şekılde... İşe gir başka arkadaslar edın... Hyatına bırını sok hatta ...Kimki bu seni bu kadar yıpratıyor?... senden kıymetlımı...Aşk bu değil senınkısı sürünmek...Ve bu adam kendi bataklığına seni çekmeye çalışıyor...hayatında seni tutarak....

Bunları hak etmedığını düşünüyorsan başka şehıre cık madem işden cıkmıssın kafanı dınle ..ama asla onlada görüşme... paran için hesap numarası ver ....Bu adamın amacı her iki kadınıda kullanmak ...

Böylelerı ne gençlığının ne yakışıklılığının hayrını görmesın umarım...

sen sadece ne yap biliyomusun ellerini ALLAH'A aç dua et biran evvel onun aşkını alsın senin içinden. senin için zorda olsa uzak durmaya bak uzak durmazsan seni öncekinden daha da yaralıcak belli ki çok seviyosun karşındaki ŞEREFSİZİ... aynı durumda bi arkadaşımda var o yüzden çok üzüldüm... Allah yardımcın olsun...

4 , 5 sayfa okudum yorumlarda herkes ayy yazık öteki kadına
Ahh vaah vahh diye yazmışlar
Hani konu sahibinin yazdıklarını okumazsam o suçlu diyecem
Öteki kadında yazık masum , aldatılıyor sanır yorumları okuyan
Bence o herifin nişanlısına ohh iyi olmuş , eden bulur işte !
Zamanında onlar sizi aldatırken iyimiş miş görsün o hanfendi
Ama sende suçlusun
Ona tekrardan kandığın için
İstersen tekrardan yat , yada yatma önemli değil
Bu adamın karakteri belli , iflah olmaz çapkın biri
Konuşmamalıydın , görüşmemliydin
Erkeğe birşey olmaz , alır alacağını döner gider
İradeli ol , görüşme , konuşma
Olan hep sana oluyor , hep sen üzülüyorsun..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…