bu yazdığınızdan da eğer size dönerse sadece aileniz yüzünden kabul etmeyeceğiniz çıkıyor. yapmayın bunu kendinize.
onunla görüşmemek senin elinde farkındasın dimi ?
tamam seviyosundur vazgeçemiyosundur eyvallah ama evlenicek diyosun
sen kendini 2. kadın yerine koyuyosan o ne düşünüyodur kimbilir
konuyu niye açtığınıda anlamadım sen zaten senin tabirinle 2. kadın olmayı hazmetmişsin
mutluluklar
Sana verebileceğimiz tek tavsiye;
O paranın miktarı ne olursa olsun sil gitsin.
Telefonundan sil onun numarasını, engelle.
Msn, face ne var ne yoksa sil engelle.
Önce bir tatile çık durumun el veriyorsa.
Sonra destek al.
Silkelen, toparlan, önüne bak.
Mutlu ol artık....
sana verebileceğimiz tek tavsiye;
o paranın miktarı ne olursa olsun sil gitsin.
önce bir tatile çık durumun el veriyorsa.
Sonra destek al.
Mutlu ol artık....
Sana verebileceğimiz tek tavsiye;
O paranın miktarı ne olursa olsun sil gitsin.
Önce bir tatile çık durumun el veriyorsa.
Sonra destek al.
Mutlu ol artık....
Malum kişiye mail atarak benimle sadece parayı ödediği gün dekont göndermek amaçlı iletişime geçmesini söyledim. Sanırım para konusunu dile getirmem onu bir süre benden uzak tutacaktır. En azından o kadar yüzü vardır diye düşünüyorum. Ben de dediğiniz gibi tekrar sil baştan yapıp kendimi toparlamaya çalışacağım. 1 sene geriden geliyorum ama olsun.
şuankı nısanlısı acaba sızınle gorustugunu bılıyor mu..
nısanlısınıda ara evlenecegı adamın nasıl bırı oldugunu oda anlasın
belkı oda sızı gıbı affeder beklı ayrılırlar
Malum kişiye mail atarak benimle sadece parayı ödediği gün dekont göndermek amaçlı iletişime geçmesini söyledim. Sanırım para konusunu dile getirmem onu bir süre benden uzak tutacaktır. En azından o kadar yüzü vardır diye düşünüyorum. Ben de dediğiniz gibi tekrar sil baştan yapıp kendimi toparlamaya çalışacağım. 1 sene geriden geliyorum ama olsun.
Öncelikle eski nişanlınızın yaptığı çok ama çok kötü...Sizin yaptığınız da...Yaşadığınız aynı şeyleri karşıdaki kadına da yaşatıyorsunuz...Madem evleneceğini falan biliyordunuz ki bırakaın evlenmeyi kız arkadaşının olduğunu bildiğiniz andan itibaren cevap vermemeliydiniz telefonlarına...Sarnırım eski nişanlınızın bir rahatsızlığı var,kesinlikle tek eşli olamıyor...
Hayat geçiyor.. Ve bu hayatı en iyi şekilde değerlendirmek bizim elimizde. Yanlış anlamayın, ama yaşınız zamanı rahatça hatalar yaparak geçirmeye müsait değil. 17-18 olsanız diyeceğim ki... Ammaan devam et ya gittiği yere kadar. Ama bir bakmışsınız , iş işten geçmiş.Yaşınız başınız geçmiş. O zaman hayatınızı böyle bir adamın esiri olarak geçirdiğinize üzülmeyecek misiniz? Bu adam kendini belli etmiş. Maalesef. Şikayet ettiğiniz durumu düşündüm de, o duruma siz müsade ediyorsunuz ama? O duruma siz kendiniz girmişsiniz? Yanlış mıyım? Yani elinizde olmayan bir şey değil aslında.Ama siz bu durumun elinizde olduğunu görmüyorsunuz. Yaşınız itibari ile tecrübelerinizin olması lazım. Yani, kendi kendinizi iyileştirebilmeniz lazım. İçinizden atamıyorsunuz , tamam... Ama hayatınızdan atmalısınız. Onsuz yapamıyorsunuz sanırım. Tamam onsuz yapın diyen yok. O olsun hayatınızda, cisim olarak değil. Hayal olarak olsun. Onu onsuz yaşayın. Çok isterseniz. Unutmak zorunda değilsiniz, kendinizi unutmaya şartlamayın... Yaşanmadı saymayın. Bırakın, yaşandı bu deyin. Böyle olması gerekti herhalde diyin. Ama onu orda bırakın. Geçmişte bırakın. Aşık değilsiniz.İçinizden atamama sebebiniz, yedirememeniz. Olanları yediremiyorsunuz. Ben eminim ki, hala kulağınızda çınlayan , sözleri vardır onun. Hala canınızı acıtan cümlelerini , yaptıklarını hatırlıyorsunuzdur... Eğer durum böyle ise, işte bu hazmedememe, yedirememedir. Zaten aşık olsaydınız ve ya gerçek anlamıyla seviyor, kaldıramaz çeker giderdiniz. Açmazdınız telefonlarını.Bir şarkıda geçiyor bu cümle, "BAŞKASINI SEVEN BİR KALPTE MUTLU OLAMAZSIN" durum buna benziyor. Hayatında başkası olan insanın hayatında mutlu olamazsınız. Bir insanın kalbinde de, hayatında da o an için bir kişi olur. Zaman zaman sevdiklerimiz, sevenlerimiz değişir. Ama aynı anda iki kişiyi sevemez kimse.Doğru insan, mantıklı, ruh sağlığı yerinde olan iki kişiyi hayatında tutamaz biri fazla gelir. Buna kalkışmaz bile. Elimde değil demeyin... Gözünüzü seveyim. İnanın bana her şey bizim elimizde.Onu hayatınızdan çıkarmanız en fazla 5 dk sürer. 1 sene iyi bir süreymiş keşke en başa dönmeseydiniz. Ama tekrar başarabilirsiniz. Bu sefer 1 sene olmaz,2 sene olur, 3 olur. Farkeder mi? Bu adam hayatınıza bodoslama dalmış, sizi 1-2 yıl oyalasa gitse, üstüne unutmak için 5 sene eklemek zorunda kalırsınız. Toplam 6-7 yılınızı alır. 42-43 yaşındayken siz anca ferahlamış olursunuz. Ama şimdi bırakırsanız, zamanınızı almasına izin vermezseniz, çok yıl kaybetmeyeceksiniz. Acı çekmesek keşke hiç, ama çekiyoruz. Ama alışıyoruz da... Eğer hala yaşıyorsanız, 1 yıl yaşamayı başarabildiyseniz, sizin için bir ümit var demektir. İyileşebilirsiniz... Kanser gibi düşünün bu adamı, ona teslim olur,öleceğinizi düşünürseniz ölürsünüz... Ama moralinizi iyi tutarsanız, yener geçersiniz. Bu adam sizin, hastalıklı yanınız... Kesin atın o yanınızı...
Bakın biz 1 sene önce ayrıldık.1 sene sonra ısrarla siz de aransaydınız herhalde açardınız telefonu. Dün ayrıldık, bugün açtım değil ki.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?