Değildi bazen iyi bazen kötü canı isterse dünyanın en tatlı Ada'mı ama keyfi yetmezse benim herşey burnumdan geliyorHep böyleymiydi
kıxlar merhaba telefondan yazıyorum hatalar için özür dilerim.
1,5yıllık evliyim . Kendinden başka birşey düşünmeyen bi kocaya sahibim . Anlatacak belki binlerce olay bulabilirim ama nerden başlasam bilmiyorum . Su an ben ağlıyorum ve o içerde kıçını devirip yatıyor . Bunaldım cok . Bana hayatta en yakın olması gereken insanın bana bu kadar uzak olmasına dayanamıyorum . Ne Neşe'm kaldı ne huzurum mutsuzum cok . Bi sürü sorun ama ona göre hiç birşey yok . Ada'mla kavga ediyorum . E şimdi niye bağırıyorsun diyor . Cinsel hayat yok denecek kadar az. Kabul etmiyor .
2hafta önce çok basit bi sebepten dayanamayıp patladım . Söz verdi bana dediki hatta bi gün beni bırakıp gideceksin ve ben sonra anlayacağım kıymetini biliyorum . Ama şimdi yine herşey aynı . Be bir iltifat ne bi Güleryüz yok . Varsa yoksa kendi . Ona uymak zorundayım hep. O kadar cok fedakarlık yaptım ki . Güçlü bi insanım sabırlı bi insanım ama toparlanmıyorum artık . O kadar değiştim ki kendine şaşıyorum . Yıprandım . Kavga ediyorum anlamıyor soğuk davranıyorum gidiyor uyuyor güzelce anlatıyorum beni anlamaya çalışmasını istiyorum yok. İçimi dökmek istedim sadece . Yolum yok gibi kapana kısılmışım gibi nefes alamıyorum artık
kıxlar merhaba telefondan yazıyorum hatalar için özür dilerim.
1,5yıllık evliyim . Kendinden başka birşey düşünmeyen bi kocaya sahibim . Anlatacak belki binlerce olay bulabilirim ama nerden başlasam bilmiyorum . Su an ben ağlıyorum ve o içerde kıçını devirip yatıyor . Bunaldım cok . Bana hayatta en yakın olması gereken insanın bana bu kadar uzak olmasına dayanamıyorum . Ne Neşe'm kaldı ne huzurum mutsuzum cok . Bi sürü sorun ama ona göre hiç birşey yok . Ada'mla kavga ediyorum . E şimdi niye bağırıyorsun diyor . Cinsel hayat yok denecek kadar az. Kabul etmiyor .
2hafta önce çok basit bi sebepten dayanamayıp patladım . Söz verdi bana dediki hatta bi gün beni bırakıp gideceksin ve ben sonra anlayacağım kıymetini biliyorum . Ama şimdi yine herşey aynı . Be bir iltifat ne bi Güleryüz yok . Varsa yoksa kendi . Ona uymak zorundayım hep. O kadar cok fedakarlık yaptım ki . Güçlü bi insanım sabırlı bi insanım ama toparlanmıyorum artık . O kadar değiştim ki kendine şaşıyorum . Yıprandım . Kavga ediyorum anlamıyor soğuk davranıyorum gidiyor uyuyor güzelce anlatıyorum beni anlamaya çalışmasını istiyorum yok. İçimi dökmek istedim sadece . Yolum yok gibi kapana kısılmışım gibi nefes alamıyorum artık
23yaşındayım . Evlenmeden önce daha iyiydi . Umursamaz bi adamdı bilirdim ama bana kıymet verirdi fikrimi önemserdi . Hakaret yok hiç etmedi . Başkalarının yanında benle cok uğraşıyor cok saçma bi laf ediyor gülüyor . Zoruma gidiyor . Yapma diyorum ısrarla devam ediyor . Küçük şeyler belki ama birikiyor birikiyor . Bi yere gidilecek mesela ben a ya gidelim diyorum o b diyor . Kesinlikle o bye gideriz benim dediğimin bi anlamı yok . O görüşmek isterse arkadaşlarımızla görüşürüz ben zorla götürürsem surat asıp oturur . Dar eder bana Oray'ı .Kaç yaşındasın bu arada? Evlenmeden önce böyle miydi?
İltifat etmiyor diyorsun, ama bazıları pek beceremez o iltifatları. Peki hakaret falan var mı? Yoksa sen kavga edip bağırıp çağırıyorsun, o sakince duruyor mu?
Biraz olaylar üzerinden örnek verseniz daha iyi anlar ve yorumlarız. Kavgalar neden çıkıyor, sadece ilgisiz diye mi? Başka şeyler var mı?
Gerizekalıyım dimi . O kadar haklısın ki . Ben napıyorum bilmiyorum. Neyi bekliyorum .Söz verdi bana dedi ki hatta bi gün beni bırakıp gideceksin ve ben sonra anlayacağım kıymetini biliyorum .
Şu söz ne biliyor musun ? Sana binlerce kez eziyet edicem , canım isterse kötü , canım isterse iyi davranıcam aha da bu sözle seni bir güzel manipüle etmiş. Özetle diyor ki ; aslında senin kıymetini biliyorum işte ben ÖKÜZÜM kafama çok sonradan dank ediyor. Sende diyorsun ki hımm aslında kıymetimi biliyor dur biraz daha sabredeyim belki düzelir değerimi anlar bir gün !
Mutsuzum nolur gör dedim . Ben böyle değildim .Seni düşünmeyeni, sen niye düşünüyorsun, üzülüp ağlama ,kendini bırakma onun gibi kendini kuma gömme
Gerizekalıyım dimi . O kadar haklısın ki . Ben napıyorum bilmiyorum. Neyi bekliyorum .
Çok erken evlenmişsiniz23yaşındayım . Evlenmeden önce daha iyiydi . Umursamaz bi adamdı bilirdim ama bana kıymet verirdi fikrimi önemserdi . Hakaret yok hiç etmedi . Başkalarının yanında benle cok uğraşıyor cok saçma bi laf ediyor gülüyor . Zoruma gidiyor . Yapma diyorum ısrarla devam ediyor . Küçük şeyler belki ama birikiyor birikiyor . Bi yere gidilecek mesela ben a ya gidelim diyorum o b diyor . Kesinlikle o bye gideriz benim dediğimin bi anlamı yok . O görüşmek isterse arkadaşlarımızla görüşürüz ben zorla götürürsem surat asıp oturur . Dar eder bana Oray'ı .
Bir de neden zorla götürüyorsunuz bir birinizi bir yerlere.23yaşındayım . Evlenmeden önce daha iyiydi . Umursamaz bi adamdı bilirdim ama bana kıymet verirdi fikrimi önemserdi . Hakaret yok hiç etmedi . Başkalarının yanında benle cok uğraşıyor cok saçma bi laf ediyor gülüyor . Zoruma gidiyor . Yapma diyorum ısrarla devam ediyor . Küçük şeyler belki ama birikiyor birikiyor . Bi yere gidilecek mesela ben a ya gidelim diyorum o b diyor . Kesinlikle o bye gideriz benim dediğimin bi anlamı yok . O görüşmek isterse arkadaşlarımızla görüşürüz ben zorla götürürsem surat asıp oturur . Dar eder bana Oray'ı .
Ben biliyordum pembe panjurlu hayallerim yoktu . İsteğim gerçekten cok değil sürekli beni sevsin öpsün övsün değil . Günde 10dk bi konuşsun günümün Nasıl geçtiğini sorsun. Anlattığım şeyi dinlesin. Yapmacık cevaplar vermesin istiyorum cok şey mi bu . Şımarık biri olmadım hiç . Memurum 3,500bin maaşım var . Güzel bi arkadaş çevrenim var . Bunaltmam onu da çıkar gezer ben nöbet usulü çalıştığım için ben olmadığım aksam gezer istediği kadar. Karışmam . Herşeyi benle yapsın demem . Rahat mı batıyor acaba daha kötü biri olsam daha mı iyi olacaktı.Çok erken evlenmişsinizTabi sorunlar çıkar..
Ama yine de sorunlar büyük değil sadece yaşından daha ağır geliyor yük sırtınıza diye düşünüyorum. Daha bu yaşta evlilik kolay oturmaz tabi.
Sen fazla alıngan olabilir misin? Hani şaka yapıyorsa, yapma desen de yapar, bazısı öyledir, seni küçük düşürecek şakalar mı bunlar? Yoksa basit takılmalar mı? Küçük dediğine göre basit şeyler. Evliliği sanırım hep el üstünde tutulacağım şeklinde hayal etmişstin ama evlilik bence çok farklı bir şey. İki farklı kişilik aynı eve giriyor, her şey dört dörtlük olamaz zaten. Onun kişiliği ayrı senin ki ayrı. Bu kadar kontrolcü olmaya çalışma, ona buna yapma demene gerek durumlar değil belki de.. Biraz rahat yaklaşmaya çalışsan ilişkine... Belki aranızdaki soğukluk ilgisizlik vs de geçer o zaman.
Peki bir mesleğin var mı? Eşine endeksli yaşamak zorunda mısın? Kendi arkadaş çevren olsa, kız arkadaşlarınla falan arada bir şeyler yapsan dışarıda, bir işin olsa sanki çok daha sağlıklı bir ilişkiniz olabilir.
O zaman sen hiç üzerine varma diyorum bir süre. Mesleğin varmış, kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun madem, bu kadar peşinde gezme. Ağlama da. Kavga etme, hele ki hiç söylenme. bir süre görmezden gel. Tavır koy. Sen benle ilgilenmiyorsun ondan tavrım bile deme. O biraz onarmaya çabalasın.. Biraz telaşlansın bakalım. Ama sakın ağlayıp söylenme olur mu? Alışmıştır göz yaşına tepki vermiyordur bile.Ben biliyordum pembe panjurlu hayallerim yoktu . İsteğim gerçekten cok değil sürekli beni sevsin öpsün övsün değil . Günde 10dk bi konuşsun günümün Nasıl geçtiğini sorsun. Anlattığım şeyi dinlesin. Yapmacık cevaplar vermesin istiyorum cok şey mi bu . Şımarık biri olmadım hiç . Memurum 3,500bin maaşım var . Güzel bi arkadaş çevrenim var . Bunaltmam onu da çıkar gezer ben nöbet usulü çalıştığım için ben olmadığım aksam gezer istediği kadar. Karışmam . Herşeyi benle yapsın demem . Rahat mı batıyor acaba daha kötü biri olsam daha mı iyi olacaktı.
Cok teşekkür ederim . Gerçekten iyi geldi . Sakinleştim azıcıkO zaman sen hiç üzerine varma diyorum bir süre. Mesleğin varmış, kendi ayakların üzerinde durabiliyorsun madem, bu kadar peşinde gezme. Ağlama da. Kavga etme, hele ki hiç söylenme. bir süre görmezden gel. Tavır koy. Sen benle ilgilenmiyorsun ondan tavrım bile deme. O biraz onarmaya çabalasın.. Biraz telaşlansın bakalım. Ama sakın ağlayıp söylenme olur mu? Alışmıştır göz yaşına tepki vermiyordur bile.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?