- 1 Şubat 2016
- 1.703
- 2.005
- 48
Kesinlikle yaYa kizma ama ben sorunun kaynağını buldum yazdıklarından. Sen onu hayatının merkezi yapmissin bütün mesele bu !! Bak isin var para kazaniyorsun arkadaşların var ama adama takmissin kafayı ilgilenmiyor da ilgilenmiyor diye Amaaan keşke yerinde ben olsam senin walla seyime takmam sal ipini biraz umursamaz soylenme unut onu yok say normal davran siradanlassin bak bakalım nasilda dört donuyor etrafında basarilarrr
Dimi herifin toto kalkmış biraz indirmek lazimKesinlikle ya
Eğer yapabilirse adam acayio dumur olur, yani kaybedebilceğini umursanmadığını vs hissetmeli. Yoksa mümkün değil kılını kıpırdatmaz bu adamDimi herifin toto kalkmış biraz indirmek lazim
Bende yüz vermıyorumYaptığı yanlışın farkında demekki ama hala böyle yapması şaşırtıcı!!!
Sende umursamamak için elinden geleni yap hobi edin kavgadan sonra sana ne iyi gelecekse onu yap ve canını kıymetini bil aklı başına gelene kadar hiç konuşma gelse sırnaşsa bile yüz verme;süründür vallahi!!!
e ama evlilik böyle bir şey23yaşındayım . Evlenmeden önce daha iyiydi . Umursamaz bi adamdı bilirdim ama bana kıymet verirdi fikrimi önemserdi . Hakaret yok hiç etmedi . Başkalarının yanında benle cok uğraşıyor cok saçma bi laf ediyor gülüyor . Zoruma gidiyor . Yapma diyorum ısrarla devam ediyor . Küçük şeyler belki ama birikiyor birikiyor . Bi yere gidilecek mesela ben a ya gidelim diyorum o b diyor . Kesinlikle o bye gideriz benim dediğimin bi anlamı yok . O görüşmek isterse arkadaşlarımızla görüşürüz ben zorla götürürsem surat asıp oturur . Dar eder bana Oray'ı .
Sevindim sakinleşmeneCok teşekkür ederim . Gerçekten iyi geldi . Sakinleştim azıcık
Evet biraz korkutmak yetiyor bu salak erkeklereEğer yapabilirse adam acayio dumur olur, yani kaybedebilceğini umursanmadığını vs hissetmeli. Yoksa mümkün değil kılını kıpırdatmaz bu adam
Verme boşverr burada takılBende yüz vermıyorum
Hahaha helal beeeEvet biraz korkutmak yetiyor bu salak erkeklereMisal benim öküz ben hakim olmayı kafaya koydum gidecem bu şehirden dediğim günden beri kendine bi çeki düzen vermeler bi adam olmalar ammmmma is isten geçti iste naparsin
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?