Kalbim acıyo nolur yardım edin bana

Ya kizma ama ben sorunun kaynağını buldum yazdıklarından. Sen onu hayatının merkezi yapmissin bütün mesele bu !! Bak isin var para kazaniyorsun arkadaşların var ama adama takmissin kafayı ilgilenmiyor da ilgilenmiyor diye Amaaan keşke yerinde ben olsam senin walla seyime takmam sal ipini biraz umursamaz soylenme unut onu yok say normal davran siradanlassin bak bakalım nasilda dört donuyor etrafında basarilarrr

Kesinlikle ya

Yani ben şuan calismiyorum ev hanımı statusunde cabaliuorum kendimce ammmma benim öküzü hic takmam naparsa yapsın zaten yeterince mesgulum birde onu takamiycam kafama sende esnek ol imkânların çok güzel faydalan

23 yaşında erken bir evlilik.peki 33 yaşında 43 yaşında 53 yaşında bu adamı bu halden daha salık düşünebiliyor musun hayatında.
Umarım çocuğun yoktur ve yapmada.
Mutluluktan bulutların üstünde uçacağın yaşta evli olmuşsun çokta tepene çıkarmışsın.
Seni burada çok ağlarken göreceğiz anlaşılan.
Meslek var para var adama köle izavra olmuşmuşsun.

Bende yüz vermıyorum

e ama evlilik böyle bir şey
üzgünüm! ama sen hep kendinin ki olsun istiyorsun gibi
eşinde benim ki olsun diyor gibi
dargınlık bundan çıkıyor gibi.
sen iltifat istiyorsun filmlerde ki kocalar gibi ama bizim adamlar film kocasuı değil.
ya eline vericen bir replik okuyacak- o da sana liste verecek eşten beklentilerim diye bir noktda uzlaşıp aynı yolda yürümeye devam edeceksiniz...

Cok teşekkür ederim . Gerçekten iyi geldi . Sakinleştim azıcık
Sevindim sakinleşmene
Bir de arkadaşlar da demiş canım bu ilişki düzelmeden sakın çocuk yapma olur mu? Zaten genceciksin daha, hayatını yaşa biraz. Daha çok yıllar var önünde çocuk için.

Eşine de pas verme azıcık, düşme üzerine bak nasıl değişir evdeki dengeler.

Ağlayacak olursan bile ondan gizli ağla, git yastıkları yumrukla ama o görmesin duymasın, gel buraya yaz dök içini, ama ona söylenme Sen bir süre burnundan kıl aldırma, işte asıl o zaman bir korku sarıyor bu adamları. Kadının sessizliğinden korkup çekiniyorlar daha çok, diğer türlü bağırır çağırır susar, ağlar rahatlar, diyorlar. Az çekinsin senin o umusamaz hallerinden, onu yok saymandan, genelde ancak o zaman dört dönüyorlar.

Artık bu da işe yaramazsa restleşirsin, ya kendini düzelt ya da ben yokum diye. Şunu yapma bunu yapma gibi sürekli düzeltmeye çalışmak söylenmek gibi değil de; keyfin bilir, ya bu deveyi güdersin ya bu diyardan gidersin, tavrında. Kendine güvenli bir tavır takınmaya çalış olur mu.. Güven zaten kendine. Aşk meşk bile bir yere kadar, iş güç sahibi kadınsın, kendi paranı kazanıyorsun, hiç kimseye bir mecburiyetin yok değil mi? Biraz da o çabalasın artık...

Eğer yapabilirse adam acayio dumur olur, yani kaybedebilceğini umursanmadığını vs hissetmeli. Yoksa mümkün değil kılını kıpırdatmaz bu adam
Evet biraz korkutmak yetiyor bu salak erkeklere Misal benim öküz ben hakim olmayı kafaya koydum gidecem bu şehirden dediğim günden beri kendine bi çeki düzen vermeler bi adam olmalar ammmmma is isten geçti iste naparsin

İşin var ne guzel bu cok rahatlatır insanı işte . Üzülme hayatını yaşa

Iletisim probleminiz var... ve sana saygisi kalmamis gibi görünüyor.

Bırakın ya duyguLarınızı cok belli etmeyin . Bak ne güzel calışıyosun . Gez toz , kuaföre git , süslen püslen telefonla bile arama cok üstüne düşüyorsunuz heralde şımarır tabi

Al maaşını gez dolaş ye iç ohh ne guzel :) hele istanbuldaysan daha da guzel . Değmez üzülmeye

Aferin kizlar, kıźcağız baya bunalmış yaşama sevincini verelim süpersiniz güzel yorumlar ................canım bak yanlız değilsin tekrar ayağa kalkacaksın

yokk arkadas ben anladım bu anne babalar erkek cocuk yapmayı beceremıyolar olmuyor bastan yapılması lazım erkek cınsının

bosver arkadasım hayattakı en onemlı zat bızız yanı ınsanın kendısıdır dahası var mı gez toz otur bı kafeye ıc bır kahve tak kulaklıgı yuru sahılde al bıletını ızle fılmını dahası varmı kısaca senden kıymetlısı varmıııı?????

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…