Kalbim ağrıyor!......

Kadının kocasına dinletin ses kayıtlarını.
Çekip vuracak biri olsa kadın da böyle rahat olmazdı, merak etmeyin.

Boşanmayı düşünürseniz de iş yerinize de bildirmeyi ihmal etmeyin.

Madem bu konuşmalar bu kadar normal, herkes bilsin, bir mahsuru da yoktur... madem yuvayı dağıtacak bir şey yok, duyulmasında da sorun yok.
Evli bir erkekle bir kadın görüşebilir. Bir kahve içebilir. Ama edepleriyle. Böyle laçka laçka konuşmalar, saklamalar olmaz. Hele de kendi yaparken sorun yok karısı yapsa o... zihniyeti var ise o buluşmada da karşıdaki kadından beklentisinin de ne olduğunu anlamış oluruz...

Ama durumunuz çok zor. Bu saatten sonra sürekli tedirgin mi olacaksınız? Sürekli diken üstünde mi yaşayacaksınız?

konu gercek degil. ozel mesajdan medyumun numarasini isteyenlere vermiyorsa ben de papyon degil kravatim...

Ya medyum başarılı biri değil ki kim napsın numarasını :)
Aldatma Yok demişmiş.
Lakayt konuşma, habersiz gizli saklı buluşma, duyulursa sıkıntı olacak şekilde samimiyet, karısı yapsa o... ama kendi yaparsa o erkek... zihniyeti...

Medyum kadına bildiğinden farklı bir şey söylememiş ki... cinsel birliktelik olmamış. E bildiğin evliliğin sadakatine aykırı yaşıyorlar...

Numarayı isteyen varsa bence medyum bu işleri bilmiyor :) siz şüphelerinizi buraya yazın, buradaki kadınlar size alasını yazar :))

Hanımlar,
konuda medyum lafı geçti diye şüpheye düştünüz galiba, konu fake'se ve maksat medyum reklamı yapmaksa ortaya çıkar nasılsa, bugüne kadar sitede ne gizli kaldı ki :))
Medyumun telefonunu isteyenler sizlerde çok hoşsunuz, kelin merhemi olsa başına sürer lafını duydunuz mu? Bu medyumlar çok medyum olsa büyük ikramiye sayılarını tutturur paraya para demezlerdi.
İki tanesini tanıyorum, biri hasta olacağını, bacağının kesileceğini bile öngöremedi öldü, diğeri de kadınlar kendine nasıl inanıyor hala çözemedi, tatlı para var deyip medyum oldu, iyi kazanyor, en azından artık sürekli bir geliri var :)))

Neyse, konu medyuma odaklanmasın, topik güme gider söyleyeyim :-)

Kadının kocasına dinletin ses kayıtlarını.
Çekip vuracak biri olsa kadın da böyle rahat olmazdı, merak etmeyin.

Boşanmayı düşünürseniz de iş yerinize de bildirmeyi ihmal etmeyin.

Madem bu konuşmalar bu kadar normal, herkes bilsin, bir mahsuru da yoktur... madem yuvayı dağıtacak bir şey yok, duyulmasında da sorun yok.
Evli bir erkekle bir kadın görüşebilir. Bir kahve içebilir. Ama edepleriyle. Böyle laçka laçka konuşmalar, saklamalar olmaz. Hele de kendi yaparken sorun yok karısı yapsa o... zihniyeti var ise o buluşmada da karşıdaki kadından beklentisinin de ne olduğunu anlamış oluruz...

Ama durumunuz çok zor. Bu saatten sonra sürekli tedirgin mi olacaksınız? Sürekli diken üstünde mi yaşayacaksınız?
İş yerime bildirmeyi düşündüm ama öyle laçka bir yer ki eminim be var bunda gibi karşılanır! Kadın en fazla açıklama yapar herhalde hiç bilmiyorum. Kocasına deseniz bildirme konusunda hala tereddüt ediyorum. Bir boşanma dilekçesini vereyim de o zaman bir yerden başlamış olurum.
Zihniyete gelince ortada işte! Bir de bana dün telefonda kadın da öyle biri değil demez mi! İyice sinirlendim! "Tamam ben de öyle konuşmalar yapayım başka adamlarla bu konuşmalar düzgünse" dedim, dayanamadı telefonu kapattı. Sonra sakin ol biz birbirimize yanlış yapmayız falan yazmış. Sinirlerim harap oldu resmen... Kendisinin düşünmeye tahammülü olmayan bir şeyi bana layık gördü yaşattı!!!!

Hanımlar,
konuda medyum lafı geçti diye şüpheye düştünüz galiba, konu fake'se ve maksat medyum reklamı yapmaksa ortaya çıkar nasılsa, bugüne kadar sitede ne gizli kaldı ki :))
Medyumun telefonunu isteyenler sizlerde çok hoşsunuz, kelin merhemi olsa başına sürer lafını duydunuz mu? Bu medyumlar çok medyum olsa büyük ikramiye sayılarını tutturur paraya para demezlerdi.
İki tanesini tanıyorum, biri hasta olacağını, bacağının kesileceğini bile öngöremedi öldü, diğeri de kadınlar kendine nasıl inanıyor hala çözemedi, tatlı para var deyip medyum oldu, iyi kazanyor, en azından artık sürekli bir geliri var :)))

Neyse, konu medyuma odaklanmasın, topik güme gider söyleyeyim :-)
Sağolun yazdığıma yazacağıma pişman oldum ben de. Kadınların çoğu fal baktırmaz falda çıkanları hayatında olunca aa demişti demezlermiş gibi yüklenmişler de yüklenmişler! İnsan çaresiz hissedince iyi birşeyler duymak iyi gelir diye bile medyuma falcıya gittiği olur benimki de o misal. Konumu fake ilan etmelere varacağını bilsem hiç bahsini geçirmezdim. Derdim bana yetiyor gerçekten. Bir de medyumun sözüyle hareket etmedim, niyetleri böyle söylenmesine rağmen iyi değil olamaz yaptığı yanlış affedemiyorum dediğim halde bazı hemcinslerim ruh halimi anlamak yerine ne yazık ki medyum lafı üzerinden laf geçirme derdine düşmüş. Lütfen konuya odaklanalım ve konuyu dağıtmayalım. Medyuma da inanmadım kocama inanmadığım kadar tekrar altını çiziyorum...

Çok yüz göz oldunuz ne yapmayı düşünüyorsun:KK43:
Ayrılmayı düşünüyorum. Bu yaptıklarının bedelini ödesin istiyorum. Boşanma dilekçesi için yarın avukatla görüşeceğim. Darp raporu da alsam mı onu düşünüyorum. Bu konuları konuşurken beni susturmak için ağzımı kapatıp ağzım açıkken parmaklarını soktu ağzıma susayım diye. Kulağıma vurdu ben gitmek isterken. Ama beni susturmak için! Ya da kendime getirmek istemiş falan. Kulağım hala uğulduyor. Çenemin altında da acı var morarma hissi gibi. Güya susturuyordu kendime getiriyordu ben sinir krizi geçiriyorum diye. Ağzımı kapatıp üstüme çullanmıştı.

İş yerime bildirmeyi düşündüm ama öyle laçka bir yer ki eminim be var bunda gibi karşılanır! Kadın en fazla açıklama yapar herhalde hiç bilmiyorum. Kocasına deseniz bildirme konusunda hala tereddüt ediyorum. Bir boşanma dilekçesini vereyim de o zaman bir yerden başlamış olurum.
Zihniyete gelince ortada işte! Bir de bana dün telefonda kadın da öyle biri değil demez mi! İyice sinirlendim! "Tamam ben de öyle konuşmalar yapayım başka adamlarla bu konuşmalar düzgünse" dedim, dayanamadı telefonu kapattı. Sonra sakin ol biz birbirimize yanlış yapmayız falan yazmış. Sinirlerim harap oldu resmen... Kendisinin düşünmeye tahammülü olmayan bir şeyi bana layık gördü yaşattı!!!!
Birbirimize yanlış yapmayiz'mı? Eee be kör olasica daha ne yanlışı. ..

Ayrılmayı düşünüyorum. Bu yaptıklarının bedelini ödesin istiyorum. Boşanma dilekçesi için yarın avukatla görüşeceğim. Darp raporu da alsam mı onu düşünüyorum. Bu konuları konuşurken beni susturmak için ağzımı kapatıp ağzım açıkken parmaklarını soktu ağzıma susayım diye. Kulağıma vurdu ben gitmek isterken. Ama beni susturmak için! Ya da kendime getirmek istemiş falan. Kulağım hala uğulduyor. Çenemin altında da acı var morarma hissi gibi. Güya susturuyordu kendime getiriyordu ben sinir krizi geçiriyorum diye. Ağzımı kapatıp üstüme çullanmıştı.
Ağzınıza soktuğu parmaklarinı isirsyadiniz keşke bir güzel. .

darp raporunu mutlaka al belirtiler gecmeden sen bosanmaya kalkinca adam cirkinlesebilir lazim olur. gitme diye iyi ki öldürmemis. ne demek vurmak ya hu. senin telefonun onda mi simdi keske ses kayitlarini birine atsaydin.
ve evet bu bildigin aldatma bu kadar lakayt konusan bi adim oteye de gecebilir beklerim sen yaptiginda kabul etmeyecegi seyi sende kabul etme

:( ya ayrılmak çok ciddi bir karar .
Sen tanıyorsun eşini , sana zarar veren veya verecek biri mi ,?
Çok fevri karar almadın mı sanki ?
Ne bileyim biraz ayrı yaşayıp burnunu sürtseydin .
Canını acıtan başka şeylerde yaşamışsın sanki .

darp raporunu mutlaka al belirtiler gecmeden sen bosanmaya kalkinca adam cirkinlesebilir lazim olur. gitme diye iyi ki öldürmemis. ne demek vurmak ya hu. senin telefonun onda mi simdi keske ses kayitlarini birine atsaydin.
ve evet bu bildigin aldatma bu kadar lakayt konusan bi adim oteye de gecebilir beklerim sen yaptiginda kabul etmeyecegi seyi sende kabul etme
Kayıtları anneme yollayıp kendi telefonumdan silmiştim zaten. Kabul etmiyorum edemiyorum...

:KK43: ya ayrılmak çok ciddi bir karar .
Sen tanıyorsun eşini , sana zarar veren veya verecek biri mi ,?
Çok fevri karar almadın mı sanki ?
Ne bileyim biraz ayrı yaşayıp burnunu sürtseydin .
Canını acıtan başka şeylerde yaşamışsın sanki .
Daha önce başka sebeplerden (kadın vs değil) 2 ay annemlerde kalmıştım. Fevri olabilir belki ama düpedüz yalan söyledi, laçka laçka konuştu, bu kadınla baş başa içki içti kahve içti... Ben görmesem ne olacaktı acaba? Ateş barut misali nereye vardırmayı düşünüyorlardı ki? Diyelim iyi niyetli, benim müdürümle dahi izin konusunu telefonda konulmaya ne gerek var diyen adamdaki bu rahatlık nedir? Kadının o... konuşmaları eşimin buluşma ısrarı! Üstelik evde ağrım var diye gezen adam! Kaldıramıyorım...

Tereddüt edecek bir şey yok. Eğer ulaşabileceğiniz bir adresi, telefonu vs varsa, ulaşın, ben eşinizle eşimin konuşmalarına şahit olmuş bulundum ve boşanmaya karar verdim, sizin de bilmek hakkınız diye düşünüyorum dersiniz oldu bitti.
Konuşmanın içeriğini merak ediyorsa onu da paylaşırsınız.
Madem ki bu konuşmada bir şey yok, sorun olmaz. Kadına söyleyin isterseniz önce onun da nasıl tutuştugunu bir görmüş olursunuz.

Kesinlikle kadının eşide bilmeli mutlaka onada gönderin kayıtları bide o degerlendirsin...

Back
X