Kalbim kırıldı..

masraf

Deli ruh hali iyi gelir ama biz cok abarttik.
Kayıtlı Üye
13 Nisan 2010
2.787
2.984
373
konuya nerden başlayayım bilemedim.. eşimle evliliğimiz neredeyse 2 yıl olacak ama ben bu iki yılda aramızdaki saygıyı nasıl kaybettik anlayamadım..
halbuki çok istemiştim birbirine sesini hiç yükseltmeden, gece sarılıp birbirine yüzünü dönmeden rahat etmeyen, yıllarca böyle yaşayan insanlar gibi olalım. ama olmadı sanırım. daha yeni yaşadığım küçük bi olayı anlatayım. geçen gün dışarı çıkmıştık. yağmur yeni atıştırmaya başladı. yolda yürürken tam karşıya geçiyodukki bi minibüs çıktı yola ben de bekleyelim geçsin dedim. neyse durduk, ama minibüsleri biliyosunuz durdular mı bi daha kalkmak bilmiyolar. ben de hem yollar kaygan hem de acelemiz yok nasılsa diye bekliyordum geçmesini. eşim geçelim diye çekiştirdi. ya dur geçsin adam önüne bile bakmıyo doğru dürüst dedim. vay efendim sen misin bunu diyen.. sen niye geç dediğimde geçmiyosun, niye dediğimi yapmıyosun ben dışardayken naparsam aynısını sen de yapacaksın falan diye bağırmaya başladı.. insanlar bize bakıyo ben yerin dibie geçtim tabi. ama bu ilk yapışı değildi bi çok kez konuştm uyardım dışarıda,akrabalarımızın yanında böyle davranma ne derdin varasa evde halledelim diye ama bi türlü beceremedik bunu.. tabi ben yine sesimi çıkarmadım bi Allahım yarabbim dedim yürüdüm olay büyümesin diye. ama yaptığı içime oturdu ve kendi kendime küstüm ona.. gittiğimz yerden de zevk almadığım için zehir oldu ikimize de. bugün ikinci gün hala çok gerekmedikçe konuşmuyorum çünkü özür bekledim ondan ama hiçbişey olmamış gibi davranmak istiyo.. akşam kırgınlığımdan,, sinirimden ağladım bütün gece onun haberi olmadan sonra yanıma geldi konuşalım böyle olmaz diye ama ben sonra dedim zaten sonrada uyuyup kalmışım.. çok uzattım farkındayım ama kimseye anlatamadığım için burda anlatmak istedim sadece. okuduğunuz için sağolun..

bence cok uzatmamissin arkadasim az bile yapiyorsun hic yüzüne bile bakmamalisin insanlarin yaninda yolda bagirmak kizmakda ne demek
cok gurur kirici ve rencide edici bir durum:gitme:
senden özür dileyene ve ayni seyi birdaha yapmayacagina soz vermeli.sen tekrardan güzelce konus anlat canim.

bencede çok haklısın...sessiz kalmamalısın yoksa bu davranışlar artarak devam edebilir.

eşin yaptığının yanlış olduğunu seni kırdığını üzdüğünü görmeli anlamalı.ağlamanıda saklama görsün seni ne kadar üzdüğünü utanması gerekiyorsa o utanacak. o hala yaptığının yanlışlığının farkında olmayabilir ona göre normal bişidir.sen bunu ona gerek hareketlerinle gerekse sözlerinle anlatmalısın

aslında hiç öyle hötzöt bi insan değil ama sinirlenince kalbimi o kadar kırıyo ki anlatamam. gururumu kırdı dediğin gibi gerçekten.. kendi de farkında oluyo bazen ama iş işten geçmiş oluyo. derdim akıl istemek değil aslında sadece anlatmak istedim sanırım..

bizde zaten sana akıl vermiyoruz haddimize de değil.seni çok üzülmüş gördük yorum yaptık

bencede canim ozur dilemeden yuz verme,
hos ozur dileyip dileyip ayni seyi yaptiktan sonra o ozrun ne kiymeti var?
acaba esin evlenmeden oncedemi boyle sinirliydi yoksa su siralarmi oyle baska bi skntisi fln varmi?

evlenmeden önce bi kere daha tartışmıştık yine bağırmıştı ama şu sıralar çok stresli işle ilgili problemleri okulu kursu koşturup duruyo ama ben yine de bana bağırmasını haklı görmüyorum.
yapısında bağırmak var kendine engel olamıyor sanıyorum

canım benım haklısın
madem araya zaman vermıssın
bu sefer konusmak ıstedıgınde guzelce anlat
bu davranısların yuzunden ondan soguyabılecegınden bahset

ay benımde sevgılım cok cok sınırlenınce bagırıyor cok uyuz oluyorum bu huyuna

tabiki, sana bagirmasini hakli bulamayiz zaten
benim sormak istedigim gecici bi durum mu yoksa hep mi boyleydi
ama anlasilan karakterinde var ama su siralar bazi nedenlerden dolayi biraz fazla...
biraz soguk davran belki kirildigini anlamis zaten ama oyle bisey olmamis gibi davranmakla
duzelmeyecegini anlasin

aslında söyledim önceki tartışmalarda böyle soğutuyosun sana bişey söylemek anlatmak gelmiyo içimden diye ama bi süre sonra yine başa dönüyoruz..

kırılmakta çok haklısınız..
eşiniz ikinci kez konuşmak isterse geri çevirmeden hissettiklerinizi anlatın bence. :teselli:

akil vermiyoruz zaten canim yorum yaptik sadece.
anlat acilirsinboshayallersmile

Son düzenleme:

birbirlerine küsen eşleri duydukça anlam veremezdim ama sanırım insan derdini anlatamayınca başka çaresi kalmıyormuş..
benim en çok kızdığım insanların içinde ona cevap vermeyeceğimi bildiği için bağırması. çok kez söyledim sen bağırsan da ben bağıramam rezillik çıkar diye galiba bunu bildiği için kalabalıkta rahat bağırıyor.. kafam çok karıştı ya napıcam bilmiyorum bu huyuyla..

kırılmakta çok haklısınız..
eşiniz ikinci kez konuşmak isterse geri çevirmeden hissettiklerinizi anlatın bence. :teselli:

konuşuyoruz bu konuları ama gene aynı gene aynı ne yapmalıyım bilemiyorum. istediğim çok mu zor. huyu olduğunun sinirlenince ne söylediğini bilmediğinin farkındayım. siniri geçtikten sonra hatırlamıyor bile dediklerin yaptıklarını. bazen korkutmuyo da değil bu huyu ama insan sevince hep olumlu yanlarını düşünüyor olumsuzlukları gözardı ediyor işte

Çözüm bulamıyorsanız, tavrınızı değiştirip bakmak lazım.
Geçelim diye bağırdı mı, arkanıza bakmadan bırakıp gideceksiniz o zaman.
Akrabalarınız içinde size bağırdı mı, siz de ona bağıracaksınız.
Bir kere en azından ne yaptığının, ne hale düştüğünüzün farkına varsın.
Bazen kendi yaprıklarını, kendi gözlerinden yaşayarak görmesi gerekebilir.
Neler hissettiğinizi bu sayede anlamış olabilir.

durumun gercekten cok zor canim Allah sabir versin,..
benim sevgilimde sinirli biridir ama bana cok bagirmaz umarim evlendikten sonra degismez...

Can cikar huy cikmaz demisler ama pek cok sinirli insan psikolog yardimiyla yada cesitli terapilerle yumusuyor esine onersen ne der acaba?

birçok erkekte var sanırım bu huy..benim nişanlım da öyle kızınca bi sürü bişey söyler.
sonra özür diler.hatta sizin de dediğiniz gibi hatırlamaz bile bazılarını.
burda asıl yanlış olan bunun sokakta ya da diğer insanların arasında yaşanması. klava:
umarım bu son kırılışınız olur opuyorumnanaktan

yerinizde olsaydim bende konusmazdim icimden gelmezdi
hem disarda bagiriyor hemben ne yaparsam onu yapicaksin diyor
ne sacma bir cümle yarabbim

hiç önermedim ama reddedeceğini sanmıyorum. dedim ya başka zaman çok iyi bir insandır mantıklı geldikten sonra tekliflerimi kabul eder hep ama bi sinirliyken..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…