aslında hiç öyle hötzöt bi insan değil ama sinirlenince kalbimi o kadar kırıyo ki anlatamam. gururumu kırdı dediğin gibi gerçekten.. kendi de farkında oluyo bazen ama iş işten geçmiş oluyo. derdim akıl istemek değil aslında sadece anlatmak istedim sanırım..
tabiki, sana bagirmasini hakli bulamayiz zaten
benim sormak istedigim gecici bi durum mu yoksa hep mi boyleydi
ama anlasilan karakterinde var ama su siralar bazi nedenlerden dolayi biraz fazla...
biraz soguk davran belki kirildigini anlamis zaten ama oyle bisey olmamis gibi davranmakla
duzelmeyecegini anlasin
kırılmakta çok haklısınız..
eşiniz ikinci kez konuşmak isterse geri çevirmeden hissettiklerinizi anlatın bence. :teselli:
birbirlerine küsen eşleri duydukça anlam veremezdim ama sanırım insan derdini anlatamayınca başka çaresi kalmıyormuş..
benim en çok kızdığım insanların içinde ona cevap vermeyeceğimi bildiği için bağırması. çok kez söyledim sen bağırsan da ben bağıramam rezillik çıkar diye galiba bunu bildiği için kalabalıkta rahat bağırıyor.. kafam çok karıştı ya napıcam bilmiyorum bu huyuyla..
konuşuyoruz bu konuları ama gene aynı gene aynı ne yapmalıyım bilemiyorum. istediğim çok mu zor. huyu olduğunun sinirlenince ne söylediğini bilmediğinin farkındayım. siniri geçtikten sonra hatırlamıyor bile dediklerin yaptıklarını. bazen korkutmuyo da değil bu huyu ama insan sevince hep olumlu yanlarını düşünüyor olumsuzlukları gözardı ediyor işte
durumun gercekten cok zor canim Allah sabir versin,..
benim sevgilimde sinirli biridir ama bana cok bagirmaz umarim evlendikten sonra degismez...
Can cikar huy cikmaz demisler ama pek cok sinirli insan psikolog yardimiyla yada cesitli terapilerle yumusuyor esine onersen ne der acaba?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?