Öncelikle konumu okuyan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli. Son 1 haftadır içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıyayım ve hayatımın kararını verme aşamasındayım. Konu şu ;
Bundan yaklaşık 2,5 ay önce 4 yıllık sevgilimden ayrıldım. Sebep olarak bu 4 yıl içinde sürekli kavga ve tartışma içinde olmamız aşırı kıskançlıkları. Kendisi Hoca kapanmamı ve çalışmamı istemıyor. Kuzenlerımle bile tokalaştığımda kavga ediyordu benımle. Nikah düşüyor sana haram diye. Ben sevdiğim için hep sustum. Gözüm nasıl karardıysa herşeyine tamam dedim ama bi zaman sonra anladımkı benı sadece köle yapmak için evlenıcek. Sürekli sözler verip tamam senın istediğin gibi olsun diyip 15 gun sonra herşey eskısıne dönen 4 yıl yaşadım ben. Ama sevdim çok sevdim.
Şuan hayatımda 1,5 aydır biri var ve benımle evlenmek istiyor. Ailesini tanıdım onlarda çok sevdiler benı çok iyi anlaştık. Çocuk çok iyi biri ve benı mutlu edeceğini biliyorum. Haziranda istemeye gelmek istiyorlar.
vee sorun şu ki eski sevgilim çok pişman olduğunu söylüyor her dakika mesaj atıp arıyor. çiçekler yolluyor. Köpek gibi pişmanım herşey senın istediğin gibi olcak dön diyor. Açık ol kapanma Özgür olacaksın sen ne dersen onu yapacağım diyor. Ama ben Korkuyorum Ya evlenene kadar böyle olur evlenınce eskiye dönerse diye.
Sorum şu ki kızlar sizce şuanki mutluluğumu bozmayıp devammı edeyim( ama kalbim acıyor 4 yılımı verdiğim için) yoksa gerimi dönmeliyim?
Ya birde ister kız ,ister tepki ver genç kızların ay 4 yıl verdim vs diye yazmalarını bir türlü bir yerlere koyamıyorum.
Ne yani ömrünüzün geri kalanı o 4 yıl boşageçmesin diye mi yaşanacak?
insanların kafa yapıları değişmez. dün kuzeninle bile tokalaşmanı istemeyen adam bugün sana istersen açık ol herşeyini kabul ediyorum diyor, bu vaatlerin içi boş, sakın itimat etme. evlendiğin an gerçeğe uyanırsın çok iyi düşün. sevgi aşk vs bunlar tatlı duygular ama evlendiğin an bambaşka bir hayat başlayacak ve böyle bir insanla hayatını geçirebilecek misin?
ya sevginden vazgeçiceksin, ya hayatından
tercih senin.
Sakın dönme.
Anladıgım kadarıyla 4 yıl boyunca sadece sevmişsin,
mutluluk anlamında hiç bir şey olmamış.
Kuru kuruya sevgi de karın doyurmuyor maalesef.
Seven insan sevdiğini mutlu eden, onu kendinden daha çok düşünen insandır.
Sen şu an onunla evlenirsen önünde nasıl bir hayat olacağının gayet iyi farkındasın aslında...
Yalnız yeni tanıştığın kişi için de acele etme.
Bu tür durumlarda da genelde yağmurdan kaçarken doluya tutuluyor genç kızlarımız...
ikisi için de olumlu bakamadım üzülerek. 1.5 ayda bana evlenelim diyen birinden ben çekinirim sanırım. bana hiç mantıklı, aklı yerinde bir karar gibi gelmedi. biraz daha tanımalısın diye düşünüyorum nedir ne değildir bu adam. ailenin istemeye gelecek olması güven vermiş olabilir sana ama bu adamın huylarını bi gör bakalım daha 4 yıllık ilişkiden yeni çıkmışsın. o kişiyi de 1.5 ayda tanıyamadın muhtemelen.
diğer adama gelirsek ona kesinlikle dönme, kıskançlıklar insanı öldürmekten beter eder. hayatın sana dar olur. bir kafeste ne kadar iyi bakılsa da kimse mutlu olmaz. özgürlük sanıldığından daha önemli bir şey. özgürlükten öte özgür irade diyelim.
4 yıllığa dönme, ama şu an hayatındaki insanla da biraz bekle ciddi kararlar almadan.
Mantığını dinleyip eski sevgiline dönme :)
Şu anki ilişkinde mutlu değil misin ?
Senin ona dönmen için herşeyi söyler zaten
4 sene boyunca değişmeyen insanın 2.5 ayda değişebilceğini sanmıyorum
Tekrar sizi sıkmaya başlıcak
Sevmekte bir yere kadar..
Belki yeni ilişkiniz olduğunu öğrendi ve o yüzden böyle..
Yeni ilişkinize yorum yapıcak olursam 1.5 ay çok kısa bi süre ama ben kötü düşünmedm yaşınız kaç bilmiyorum :) gerçekten ciddi düşünüyo olabilir ama biraz daha tanıyın birbirinizi
Seni üzmek için söylemiyorum ama eski sevgilinde kuyruk acısı var şuan. Onu bırakman ve başkasıyla evlenmen koymuş.
Çoğu erkekte bunu yapar zaten.
Değişeceğine inanma. 4 senede değişmeyen insan 2,5 ayda değişemez. Can çıkar huy çıkmaz derler bilmem bilir misin
Yenisini de sevmiyorsun o yüzden sakın hemen evleneyim deme
Bence ikisinden de uzak kal bir süre ve iyice ölç, tart, biç
Aşk bir yere kadar inan bana.
Bende zamanında birini sevdim. Onunla köyde bile yaşarım, kuru ekmek olsa da olur çorbaya doğrar yeriz diyordum
Ama işin aslı öyle olmadı. Gerçek yüzü bambaşkaydı. İyi ki olmamış diyorum
Evlendikten sonra çalışmana izin vermeyen, "kardeşinden kıskanan" adamı hayal edebiliyorum inan bana mutsuz olursun
Aşk biter ve geriye yıpranmış sen kalırsın
İlla ki biriyle beraber olmak zorunda değilsin
Kendine zaman ver kısacası;
ESKİYE DÖNME, YENİSİNE HEMEN EVET DEME...
Öncelikle konumu okuyan herkeze şimdiden teşekkür ediyorum. Görüşleriniz benim için çok önemli. Son 1 haftadır içinden çıkamadığım bir durumla karşı karşıyayım ve hayatımın kararını verme aşamasındayım. Konu şu ;
Bundan yaklaşık 2,5 ay önce 4 yıllık sevgilimden ayrıldım. Sebep olarak bu 4 yıl içinde sürekli kavga ve tartışma içinde olmamız aşırı kıskançlıkları. Kendisi Hoca kapanmamı ve çalışmamı istemıyor. Kuzenlerımle bile tokalaştığımda kavga ediyordu benımle. Nikah düşüyor sana haram diye. Ben sevdiğim için hep sustum. Gözüm nasıl karardıysa herşeyine tamam dedim ama bi zaman sonra anladımkı benı sadece köle yapmak için evlenıcek. Sürekli sözler verip tamam senın istediğin gibi olsun diyip 15 gun sonra herşey eskısıne dönen 4 yıl yaşadım ben. Ama sevdim çok sevdim.
Şuan hayatımda 1,5 aydır biri var ve benımle evlenmek istiyor. Ailesini tanıdım onlarda çok sevdiler benı çok iyi anlaştık. Çocuk çok iyi biri ve benı mutlu edeceğini biliyorum. Haziranda istemeye gelmek istiyorlar.
vee sorun şu ki eski sevgilim çok pişman olduğunu söylüyor her dakika mesaj atıp arıyor. çiçekler yolluyor. Köpek gibi pişmanım herşey senın istediğin gibi olcak dön diyor. Açık ol kapanma Özgür olacaksın sen ne dersen onu yapacağım diyor. Ama ben Korkuyorum Ya evlenene kadar böyle olur evlenınce eskiye dönerse diye.
Sorum şu ki kızlar sizce şuanki mutluluğumu bozmayıp devammı edeyim( ama kalbim acıyor 4 yılımı verdiğim için) yoksa gerimi dönmeliyim?
benım yaşım 24 onun 30 canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?