Kaldığımız Yerden Her Telden..

olsun çok yağmamış oda tomantizim katmıştır ne güzel işte tmm koy kesin bekliyorum merak ettim annesi hee gülüm erken yumurtlama var demekki bu ayın 9-10diye hesap etmiştim ama olmadı erken geldi silik çıkar dedim ama çıktı baya baya dahada kızarsın da mesela biz 2 günde bir yapalım dedik dün oldu bugünde ovucanı yaparım daha kırmızı çıkarsa halvet olsunmu yarınamı kalsın ne yapalım sence gülüm

olabılır kuzum bazen erken oluyo bazen geç erken olması daha ıyı bence geç olunca adetde gecikiyo
insan strese giriyo kuzum
şimdi ovucana bakmaksızın iki günde bi halvetmi yapıyosunuz kuzum
peki ovucanı hergün yapıyosun dimi balım
bence ovucanı hergün yap çünkü senınkı baya baya kızarmıs yanı cok yakında oldugunu gösteriyo yumurtlamanın
oyuzden onu hergün yap balım muhtemelen bugun daha koyu cıkcak sız yıne yapın halvetı kuzum zararı olmaz
ama asıl yumurtlama ıkısının rengı aynı olunca olcak ki ozaman peşpeşe yaparsınız kuzum

yok kuzucum hani 2 günde bir yapmak spermlerede iyi deiyolar yaa hani şimdi ovucanda kızarmış yani tam olmasada bu aralar hergünmü olsun diyorum acaba garanti olsun silikleşirse ovucan 2 günde olur dimi

yok kuzucum hani 2 günde bir yapmak spermlerede iyi deiyolar yaa hani şimdi ovucanda kızarmış yani tam olmasada bu aralar hergünmü olsun diyorum acaba garanti olsun silikleşirse ovucan 2 günde olur dimi

kuzum halvet iki gunde bi olsun bence hergün halvet olursa spermlerdeki kalite düşüyo
o da iyi bişey değil kuzum he nezamanki tam koyulugu yakalarsın ogun ve ertesi gün yaparsın halveti
baya koyulaşmıs zaten kuzumm bugun yarın asıl koyuluga gelıcek demektir

hee anladım şimdi 11.günde oldu 13. günde oldu bugün 14.günümdeyim yaparım daha koyu çıkarsa diğer çizgiyle aynısı ise yaparız yok bu resimlerdeki gibiyse yarını bekllerim ay ne bileyim ilkkez kullanıyorum yaa ynşlış omasın diyorum işte :18:

hehe cnm kuzmmm benımm ama çözmüşsün olayı cnm kuzumm
bencede bugun koyuluk aynı olursa dogruuu halvete ama silik çıkarsa halvet etmeye gerek yok kuzum
hadi hayırlısı be kuzumm gelsin gari bebiş çok istiyorum senın dejavumun biran önce bebişlerinizin gelmesini
Rabbimm sen büyüksün ya Rabbimm ne olur elifime dejavuma ve tüm bebek bekleyen arkadaşlarıma
tez zamanda hayırlı evlatlar nasip eyle Ya Rabbimm

selamın hello nettiriyonuz bakimmmmmmmmm
ahanda geldi buraya kızım senden kurtuluş yokmu niye geldin biz senden kaçtık sende yalaladın oyy oyy kıyamam benim kuzum gelmiş hoşgeldin bacım biz birşey ettirmiyoz sen nettiryonm bakem

oyy yerim seni sağolasın Allah razı olsun kuzucum benim inş dileklerin dualrın kabul olur kalbi güzel kendi güzel arkadaşım benim

amiiiiiin kuzumm Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı
şimdi senin bat nezaman geliyo kuzumm

amiiiiiin kuzumm Rabbim kabul eder inşallah dualarımızı
şimdi senin bat nezaman geliyo kuzumm
amin gülüm inş batım 24 nisan dermişmki snein ne zaman batın meleğimmmmmmm
sanırsam kuzum aşağıda adı yazıyo ama bilemedim
hu huuu speziell ay isminde zor kuzumm nerdesiiin

hee hee yzıyoda görmüuyyomu bilemiyorum huu huuu bacım duyuynmu sesimiz gel katıl aramıza tanışlım kaynaşalım

amin gülüm inş batım 24 nisan dermişmki snein ne zaman batın meleğimmmmmmm

hee hee yzıyoda görmüuyyomu bilemiyorum huu huuu bacım duyuynmu sesimiz gel katıl aramıza tanışlım kaynaşalım

dimek 24 nisan kuzum hadi inşallah hiç gelmez 9 ay kadar
benım batımm matım yok kuzum batsızım ben

dimek 24 nisan kuzum hadi inşallah hiç gelmez 9 ay kadar
benım batımm matım yok kuzum batsızım ben

oyy oyy batsız kuşum benim ayy inş gülüm yaaa benimde gelmesin 9 ay boyunca ne olurki dün eşim ovucanları getirdi anamm sürüsüne aldım hepisni kucağıma yaşasın bir sürü testim var yupppi diyorum eşimin öyle hoşuna gitmişki çocukalr gibi sevindin diyo maneksin biliyosun dimi diyo

ay alemsin sen kuzumm dimek bisürü testin oldu he
inşallah bidaha onlara hiiiiç ihtiyacın kalmaz kuzumm
ama iyi oldu ovucanlar en azından yumurtlama zamanını görcez kuzum
öbür türlü yumurtladımmı yumurtlamadımmı diye telaş yapıyoduk
bide yumurtlaman olduktan sonra 14 gün sonrası bat oldugunuda bilmiş olcaz kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…