- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.501
yok gülüm engel değilsin yazaıyorum ben canım benim evet yopikte yok dejavum da
benım 10 parmagında 10 marifet olan arkidişiimm
moon da sanırsam bugun gitcekti dr a belkim ondan yok
haydi kalabalıklaşalım yahuu
buyurun benimmniye geç gelecekki moon kuzucum işimi vardı ki:18:
yanlış hatırlamıyosam bugun dr a gitcekti bebişi için ama tam emin değilim kuzumm :44::44:
ovucanı nezaman yapcaksın kuzum :18:
şimcik geldim kapattım teli
offf hee haftaya diyodu ama hafta oldumuki anam ne çabuk getçti neysertık bekliycez balım akşam 6 da yapıcam şimdiden sooonra içmiycem birşey gerçi testin üzerinde 2 saat diyoda ben 3 saat bkeliyim diyorum ne dersin
hee ozaman yanılıyo olabılırım kuzumm belkide işleri yogundur :44:
aa öylemi ben diger kızlardan 4 saat felen diye duymustum
2 saatse iyiymiş valla ama sen genede 3 saat bekle kuzum
neme lazım kel kazım
evet kuzucum 2 saat diyo 3 tuttum yani zor oluyo yarım saatte gidiyorum ama şimdi tutmak zorundayım zor oluyo ama ne bileyim işte üzerinde 2 saat yazıyo beliemdim oratsını yaptım bende
iyi yapmıssın kuzumm napcan mecbur bekliycen
banada zor geliyo çişini tut bişey içme felen ama
bi yöndende iyi bişey ovucan
ben kan ilacına katlanıcam sende ovucana kuzum
inan bana ikiside zor iş kuzucum birbirinden kötü yanii ama dediğin gibi katlanıcaz ne yapıcan ee yemekde ne var bugün güzelim
Günaydıııııııın cnm arkadaşlarımm
dr kontrolumüz çok iyi geçti çok şükür
çağatay 426 gr olmus gelişimi felen hepsi haftasıyla uyumlu dedi dr
herbiyanını gösterdi oğluşumun
banada idrar ve kan sayımı yaptılar afacan kanımı düşürmüş
o iğrenç kan ilacından yazdı dr sabah ve akşam aç karnına içicekmişim
nasıl içicem bilmayrum iğrenç geliyo bana ya
ben dr dan çıktım içmem onu dedıkçe kociş annene babana şikayet ederim dedi
ve nitekim eve gelince benı şikayet etti onlara
birde elevit harici b12 vitamini verdi içinde b1 b6 vitaminleri var
onları eksik görmüş bende sevgili doktorum
neyseki oğluşum iyi kanım 1 ay once 12,8 di ki normal sınır 12-16
bu ay 12,2 oldu dıye o berbat kan ilacını verdi bana
hee bu arada oğluşum ters duruyomus dedım sorun olurmu
yok yok dedı cogunlukta oluyo bu dedi sadece normal degıl sezeryan yaparsın dedi
bende aa süper dedim zaten sezer istiyodum kadında güldü ozaman iyisin hadi dedi
tekrar mrb arkadaşlar.ben aranıza yeni kaıldım sölemiştim.ben çok sıkılıyorum hiç arkadaşım yok belki burda edinebilirim diye burdayım.kendini anlat demişiniz.ben istanbulda oturuyorum 22 yaşındayım bitane bebeğim war ve malesefki ewdeyim.bu kadar.ha bide hiç arkadaşım yok çok yalnzım
selamın hello nettiriyonuz bakimmmmmmmmm
hee gülüm valla sevindim eşim geldi elinde poşetl peşinden dolanıyorum bakıcam merake diyorum dediki al len al benim değil bunların peşinde geziyosun diyo aldım kucakladım gülüyo oda inş bee balım ihtiyacım olmaz yaa hayırlısı olsun çok içten söylüyorum bunu vallaha ne yapalım yazılan ne ise onu yaşıuyruz çok şükür balım yani en azından en haasa gün ne zaman bak erken oldu bu sefer ben ovucanı yapmasaydım eğer akıntım var ilaç kullanıyorum yaa akıntı o akıntı diyicektim kliycektim 17. günü olmayacaktı kafam karışacaktı ama ovucan sayesinde tespit ettik ama bu sabah uzayan akıntı ldu gördüm yni bugün bana halvet yoları gözüktü anladım yaniii
dün kocişle hastane çıkışı çağataya aldıklarımız
bunlarda geçen arayıpda bulamadıgım annemin aldığı pepee battaniyesi
ve kardeşimin eşinin ördüğü tığ işi battaniyemiz
ulen elif samar oglanına döndürdün beni ya bi ordasın bu burda cekirge sdeni soru soruyom on saat bekliyom ulen sen ne bulunmaz hint kumasısın lennnnnnnnnnnn
bu arada arkıdesler selamlar nasılsınız
hee anladım balım ohh ohh sarma var daha ne olsun ki bende kek yapıcam fındıklı birazdan eşimde gelince kısır yapıcak öyle işte bitanem sabah çok iş yaptım yemöemk kalsın dedim işime geldi eşimde kısırı duyunca gözüe yemekmi gelir kabul etti hemenaynen üle kuzummm katlanıvercez gari
bugun yemekde çarşamba gununden kalanları yicez kuzum
sarma bide çorba bide salata yaparım olur biter
dün dışarda yiyince evdekiler yenmedi
bugun yıyelımde bitsin gari
sende ne var bugun kuzucumm
canı sevindim oğluşunun iyi omasına ne güzel Maşallah.. Kan durumun kötü demek vala hem kendin için hem de bebeğe güzel kilo aldırması açısından pekmez çok iyi sabah akşam bir tatlı kaşığı içeceksin gülüm yani hakiki aktardan alacaksın.. Koyu kıvamlı olacak.İlacını da ihal etme ne kadar kötü olursa olsun gerekiyor. Bak bana dr kan durumun iyi dedi ama hiç değerlere bakmadım anlamam nornal kan değerlerinden çünkü eve gidince bakayım sen yazdın ya kaçmış benimki bakalım kansızlık yok didi bana ama merak ettim şimcik... Canım daha 22 haftada değil misin erken değil mi dönmesi için sanki. Neyse çaktırma madem sezo istiyorsun ses çıkarma dimii..
Hoşgeldin canım.. Bebeğinde varmış oyalamıyor mu seni neden sıkılıyor canın. Yoksa benim gibii başka şehire mi gelin gittin akraban ailen yok mu yanında. Ne zaman sıkılrsan buraya uğrayabilirsin elimizden geldiğinde derman oluruz canımm..
iyiyiz sen ne ettiriyon bakemm nerelerdesin kuzummm..
heh akıntı da gelmiş gülüm demek ki ovucanlar doğru bitanem sana halvet var ama dün akşam olduydu bu akşam boş geçebilir yarın oluverir gari... İnşallah ovucanlar uğurlu gelir de bebiş geliverir tatlımm... Büyük kolaylık ama dimi şu ovulasyon işi bir de çiş tutma olayı olmasa daha süper olcekk..
anam anam yerimmm çok güzell bunla çok şirin içinde hayal ediyorsundur dimi aldıkça anam nasılda minnacık yaaa.. Sağlıkla kllansın bebeğin inşallah..
oyyy bunlarda çok güzel battaniyelere bittim yaa.. Bu arada oğlunun ismini çok beğendim ilk defa duymuyorum bu ismi tabii ki ama şimdi çok hol geldi kulağıma bende oğluma bu ismimi koysdam acaba ben Rüzgar yada Toprak düşünüyordum..
canı sevindim oğluşunun iyi omasına ne güzel Maşallah.. Kan durumun kötü demek vala hem kendin için hem de bebeğe güzel kilo aldırması açısından pekmez çok iyi sabah akşam bir tatlı kaşığı içeceksin gülüm yani hakiki aktardan alacaksın.. Koyu kıvamlı olacak.İlacını da ihal etme ne kadar kötü olursa olsun gerekiyor. Bak bana dr kan durumun iyi dedi ama hiç değerlere bakmadım anlamam nornal kan değerlerinden çünkü eve gidince bakayım sen yazdın ya kaçmış benimki bakalım kansızlık yok didi bana ama merak ettim şimcik... Canım daha 22 haftada değil misin erken değil mi dönmesi için sanki. Neyse çaktırma madem sezo istiyorsun ses çıkarma dimii..
anam anam yerimmm çok güzell bunla çok şirin içinde hayal ediyorsundur dimi aldıkça anam nasılda minnacık yaaa.. Sağlıkla kllansın bebeğin inşallah..
oyyy bunlarda çok güzel battaniyelere bittim yaa.. Bu arada oğlunun ismini çok beğendim ilk defa duymuyorum bu ismi tabii ki ama şimdi çok hol geldi kulağıma bende oğluma bu ismimi koysdam acaba ben Rüzgar yada Toprak düşünüyordum..
hee anladım balım ohh ohh sarma var daha ne olsun ki bende kek yapıcam fındıklı birazdan eşimde gelince kısır yapıcak öyle işte bitanem sabah çok iş yaptım yemöemk kalsın dedim işime geldi eşimde kısırı duyunca gözüe yemekmi gelir kabul etti hemen
evet balım yaa sorma çok büyük kolaylık yaaa en azından biliyoruz zamanını yoksa ben hala 35 günde oldum diye 17.günü bekliycektim heeeytt
ulen elif samar oglanına döndürdün beni ya bi ordasın bu burda cekirge sdeni soru soruyom on saat bekliyom ulen sen ne bulunmaz hint kumasısın lennnnnnnnnnnn
bu arada arkıdesler selamlar nasılsınız
hehe iyi yapmıssın kuzumm mis gibi olur kısır da kek de bi güzel yersiniz çayla
ama kısır gününüz şaşmış oldu ozamana ne bapcan
sorma gülümartık haftada yapmıyoruz yaa kilo yüzünden günü şaştı gitti ama olsun ne yapalım gel buyur misafirim ol bebeğim
vışşş rejim için kısır günlerinden de vazgeçtin dimek helal sana be kuzumm iraden güçlü valla maşallahh
hee gelemde hepsiciğini bitireyim sizde aç kalın
sen yeterki gel ben bir kaşık bile alırsam ne olıyım balım benim kuzucum geçtim valla sorma ne yapayım ye ye sonu tam dünya olucak dur dimek lazım dedim durdum da inş hiç dönmem yolumdan
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?