Kaldığımız Yerden Her Telden..

yanlış hatırlamıyosam bugun dr a gitcekti bebişi için ama tam emin değilim kuzumm :44::44:
ovucanı nezaman yapcaksın kuzum :18:

şimcik geldim kapattım teli
offf hee haftaya diyodu ama hafta oldumuki anam ne çabuk getçti neysertık bekliycez balım akşam 6 da yapıcam şimdiden sooonra içmiycem birşey gerçi testin üzerinde 2 saat diyoda ben 3 saat bkeliyim diyorum ne dersin

hee ozaman yanılıyo olabılırım kuzumm belkide işleri yogundur :44:
aa öylemi ben diger kızlardan 4 saat felen diye duymustum
2 saatse iyiymiş valla ama sen genede 3 saat bekle kuzum
neme lazım kel kazım

hee ozaman yanılıyo olabılırım kuzumm belkide işleri yogundur :44:
aa öylemi ben diger kızlardan 4 saat felen diye duymustum
2 saatse iyiymiş valla ama sen genede 3 saat bekle kuzum
neme lazım kel kazım

evet kuzucum 2 saat diyo 3 tuttum yani zor oluyo yarım saatte gidiyorum ama şimdi tutmak zorundayım zor oluyo ama ne bileyim işte üzerinde 2 saat yazıyo beliemdim oratsını yaptım bende

evet kuzucum 2 saat diyo 3 tuttum yani zor oluyo yarım saatte gidiyorum ama şimdi tutmak zorundayım zor oluyo ama ne bileyim işte üzerinde 2 saat yazıyo beliemdim oratsını yaptım bende

iyi yapmıssın kuzumm napcan mecbur bekliycen
banada zor geliyo çişini tut bişey içme felen ama
bi yöndende iyi bişey ovucan
ben kan ilacına katlanıcam sende ovucana kuzum

iyi yapmıssın kuzumm napcan mecbur bekliycen
banada zor geliyo çişini tut bişey içme felen ama
bi yöndende iyi bişey ovucan
ben kan ilacına katlanıcam sende ovucana kuzum

inan bana ikiside zor iş kuzucum birbirinden kötü yanii ama dediğin gibi katlanıcaz ne yapıcan ee yemekde ne var bugün güzelim

inan bana ikiside zor iş kuzucum birbirinden kötü yanii ama dediğin gibi katlanıcaz ne yapıcan ee yemekde ne var bugün güzelim

aynen üle kuzummm katlanıvercez gari
bugun yemekde çarşamba gununden kalanları yicez kuzum
sarma bide çorba bide salata yaparım olur biter
dün dışarda yiyince evdekiler yenmedi
bugun yıyelımde bitsin gari
sende ne var bugun kuzucumm

canı sevindim oğluşunun iyi omasına ne güzel Maşallah.. Kan durumun kötü demek vala hem kendin için hem de bebeğe güzel kilo aldırması açısından pekmez çok iyi sabah akşam bir tatlı kaşığı içeceksin gülüm yani hakiki aktardan alacaksın.. Koyu kıvamlı olacak.İlacını da ihal etme ne kadar kötü olursa olsun gerekiyor. Bak bana dr kan durumun iyi dedi ama hiç değerlere bakmadım anlamam nornal kan değerlerinden çünkü eve gidince bakayım sen yazdın ya kaçmış benimki bakalım kansızlık yok didi bana ama merak ettim şimcik... Canım daha 22 haftada değil misin erken değil mi dönmesi için sanki. Neyse çaktırma madem sezo istiyorsun ses çıkarma dimii..

Hoşgeldin canım.. Bebeğinde varmış oyalamıyor mu seni neden sıkılıyor canın. Yoksa benim gibii başka şehire mi gelin gittin akraban ailen yok mu yanında. Ne zaman sıkılrsan buraya uğrayabilirsin elimizden geldiğinde derman oluruz canımm..

selamın hello nettiriyonuz bakimmmmmmmmm

iyiyiz sen ne ettiriyon bakemm nerelerdesin kuzummm..

heh akıntı da gelmiş gülüm demek ki ovucanlar doğru bitanem sana halvet var ama dün akşam olduydu bu akşam boş geçebilir yarın oluverir gari... İnşallah ovucanlar uğurlu gelir de bebiş geliverir tatlımm... Büyük kolaylık ama dimi şu ovulasyon işi bir de çiş tutma olayı olmasa daha süper olcekk..

dün kocişle hastane çıkışı çağataya aldıklarımız

anam anam yerimmm çok güzell bunla çok şirin içinde hayal ediyorsundur dimi aldıkça anam nasılda minnacık yaaa.. Sağlıkla kllansın bebeğin inşallah..

bunlarda geçen arayıpda bulamadıgım annemin aldığı pepee battaniyesi
ve kardeşimin eşinin ördüğü tığ işi battaniyemiz

oyyy bunlarda çok güzel battaniyelere bittim yaa.. Bu arada oğlunun ismini çok beğendim ilk defa duymuyorum bu ismi tabii ki ama şimdi çok hol geldi kulağıma bende oğluma bu ismimi koysdam acaba ben Rüzgar yada Toprak düşünüyordum..

ulen elif samar oglanına döndürdün beni ya bi ordasın bu burda cekirge sdeni soru soruyom on saat bekliyom ulen sen ne bulunmaz hint kumasısın lennnnnnnnnnnn
bu arada arkıdesler selamlar nasılsınız

hee anladım balım ohh ohh sarma var daha ne olsun ki bende kek yapıcam fındıklı birazdan eşimde gelince kısır yapıcak öyle işte bitanem sabah çok iş yaptım yemöemk kalsın dedim işime geldi eşimde kısırı duyunca gözüe yemekmi gelir kabul etti hemen

evet balım yaa sorma çok büyük kolaylık yaaa en azından biliyoruz zamanını yoksa ben hala 35 günde oldum diye 17.günü bekliycektim heeeytt

sağolasın kuzumm pekmezi çok yedim tahınle birlikte ozaman kanda sıkıntı yoktu
ama kan için değil cnm çektiği için yemiştim dadanmıstım baya
sonra sıkıldım bırakmıştım 16. haftamda iyiydi değerim dün tkr bi idrar ve kan sayımı istedi
bu kez sınırda çıktı kağıtta normal değer 12-16 yazıyodu kuzum buna göre bakarsın seninkine cnmcım
evet dönmesi için bencede erken ama kadın ters duruyo geliş şekli makat dedi
bende korktum dedım öyle olunca noluyo o da anormal bi durum yok dedi
sadece ilerleyen haftalarda yanı son haftandada böyle olursa normal olmaz sezer olur dedi
bende rahatladım öyle diyince

hayal etmemmi kuzumm düşündükce içim coşuyo valla bu cicilerin içinde
amiiin kuzumm benımm

ay tşk ederim kuzumm sevındım begenmene benimde çok hoşuma gidiyo çağatay ismi
bide ne bizim tarafda nede eşimin tarafında bu isim yok oyuzden dahada cazip gelmişti bize
şimdi herkes çağataya alıştı değişmez gari rüzgar ve toprak da çok güzel kuzumm
ama adaşda olabıler bebişlerimiz

hehe iyi yapmıssın kuzumm mis gibi olur kısır da kek de bi güzel yersiniz çayla
ama kısır gününüz şaşmış oldu ozamana ne bapcan

ulen elif samar oglanına döndürdün beni ya bi ordasın bu burda cekirge sdeni soru soruyom on saat bekliyom ulen sen ne bulunmaz hint kumasısın lennnnnnnnnnnn
bu arada arkıdesler selamlar nasılsınız

anamm yıkmışın yaa ortalığı gülüm benim yazdım yazdım tmm kızma yahu korkumdan teli açmıycam daha

hehe iyi yapmıssın kuzumm mis gibi olur kısır da kek de bi güzel yersiniz çayla
ama kısır gününüz şaşmış oldu ozamana ne bapcan

sorma gülümartık haftada yapmıyoruz yaa kilo yüzünden günü şaştı gitti ama olsun ne yapalım gel buyur misafirim ol bebeğim

sorma gülümartık haftada yapmıyoruz yaa kilo yüzünden günü şaştı gitti ama olsun ne yapalım gel buyur misafirim ol bebeğim

vışşş rejim için kısır günlerinden de vazgeçtin dimek helal sana be kuzumm iraden güçlü valla maşallahh
hee gelemde hepsiciğini bitireyim sizde aç kalın

vışşş rejim için kısır günlerinden de vazgeçtin dimek helal sana be kuzumm iraden güçlü valla maşallahh
hee gelemde hepsiciğini bitireyim sizde aç kalın

sen yeterki gel ben bir kaşık bile alırsam ne olıyım balım benim kuzucum geçtim valla sorma ne yapayım ye ye sonu tam dünya olucak dur dimek lazım dedim durdum da inş hiç dönmem yolumdan

sen yeterki gel ben bir kaşık bile alırsam ne olıyım balım benim kuzucum geçtim valla sorma ne yapayım ye ye sonu tam dünya olucak dur dimek lazım dedim durdum da inş hiç dönmem yolumdan

maşallahh sana kuzumm bu azimle dönmessin sen cnmcım
hem arada kaçamak yaparsın öyle yapınca rejimde dvm eder
nezamanki çok sıkarsın ozaman bozulur rejım kuzumm
ooyyy tşk ederim kuzummm ama olmaz biri yer biri bakar kıyamet bundan kopar demişler
oyuzden birlikte yeruk balım benım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…