- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #2.481
neyem heyecanlısın cnm sebebi varmı yoksam sebepsiz yeremi
hunilik durum len bişi yok yani
amin gülüm inş batım 24 nisan dermişmki snein ne zaman batın meleğimmmmmmm
hee hee yzıyoda görmüuyyomu bilemiyorum huu huuu bacım duyuynmu sesimiz gel katıl aramıza tanışlım kaynaşalım
ay alemsin sen kuzumm dimek bisürü testin oldu he
inşallah bidaha onlara hiiiiç ihtiyacın kalmaz kuzumm
ama iyi oldu ovucanlar en azından yumurtlama zamanını görcez kuzum
öbür türlü yumurtladımmı yumurtlamadımmı diye telaş yapıyoduk
bide yumurtlaman olduktan sonra 14 gün sonrası bat oldugunuda bilmiş olcaz kuzum
temem ozaman bişeycik olmasın
elfe neyem yazmıyon kustunmu yoksam
geldim buradayım ama sayfalar çok değişik ,ya yazdıklarınızı sonradan görebiliyorum
hee gülüm valla sevindim eşim geldi elinde poşetl peşinden dolanıyorum bakıcam merake diyorum dediki al len al benim değil bunların peşinde geziyosun diyo aldım kucakladım gülüyo oda inş bee balım ihtiyacım olmaz yaa hayırlısı olsun çok içten söylüyorum bunu vallaha ne yapalım yazılan ne ise onu yaşıuyruz çok şükür balım yani en azından en haasa gün ne zaman bak erken oldu bu sefer ben ovucanı yapmasaydım eğer akıntım var ilaç kullanıyorum yaa akıntı o akıntı diyicektim kliycektim 17. günü olmayacaktı kafam karışacaktı ama ovucan sayesinde tespit ettik ama bu sabah uzayan akıntı ldu gördüm yni bugün bana halvet yoları gözüktü anladım yaniii
aynen öyle gülüm vallaha ilerimide yaptım yıkadım banyoyu kıyamam ama nasıl yapsakki mutkak lavobasında olurmu ecep sığarmıyımhee akıntıyı gördüysen ovucanıda yap bakalım kuzum ozaman doğruu halvete kuzumm
aynen öyle cnmcım ovucan baya faydalı yanı en azından bazı şeylerin takıbını yapabılıyo insan
iyi oldu aldıgın balımm
dün kocişle hastane çıkışı çağataya aldıklarımız
aynen öyle gülüm vallaha ilerimide yaptım yıkadım banyoyu kıyamam ama nasıl yapsakki mutkak lavobasında olurmu ecep sığarmıyım
ben yerim bunları yaa anam herşeyin küçüğü seviliyo diye boşa dememişler maaşallah gelsinde şehsade artıuk giysin yaa cicişlerini
güzellermiş ama sanki iraz küçük değilmi yada fotoğftan öyle görünüyo
ay alemsin sen kuzumm mutfak lavobasında ne etcen
hee gelsinde giysin cicileriniii çağatay efendi ya da şehzade çağatay
bunlarda geçen arayıpda bulamadıgım annemin aldığı pepee battaniyesi
ve kardeşimin eşinin ördüğü tığ işi battaniyemiz
banyo için didimki kuzucum maksat banyo batmasın diye gülüm
oyy oyyy çok tatlı çok şeker maaşallah annene gülüm yaaa
evet evet balım halvet sonrasıçılgın kuzumm benıımm dimek halvet sonrası banyo mutfakda olcek he
nere kaybolduydun kuzum telmi geldi yoksam yemeklerden birinemi giriştin
sağolasın kuzumm benımmmhee sağolsun alıyo baya bişeyler
gelinde sağolsun çok güzel örmüş battanıyeyı giysileri felen baya birikmeye başladı kuzumm
bi yandan annem bi yandan biz alıyoruz yavaş yavaş
evet evet balım halvet sonrasıevet kuzucum teldeyim hala daha babamla konuştum şimdie babannemle anam bitmiyo
Allah razı olsun annenden bitanem yaaaa ellerine sağlık daha dur beşik takımı falan da yaparlar fıstığımm
konus sen kuzumm gurbette olunca bitmez teller
dejavumda yok bugun yogun demekki bu saatlerde gelirdi yoksam
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?