Kaldığımız Yerden Her Telden..

ya cnm benimde ayağım rahat etmez ama aklımı çeldiya ben bugün geç kalktım herşey sarktı yemek çamaşır yıka as topla banyo fln derken en sonda buraya geldim pilates topları salonun ortasında

ya cnm benimde ayağım rahat etmez ama aklımı çeldiya ben bugün geç kalktım herşey sarktı yemek çamaşır yıka as topla banyo fln derken en sonda buraya geldim pilates topları salonun ortasında

çok begendiysen al cnm ama netden ayakkabı işi zor gelır bana yani ayagıma uydu uymadı olayı felen olursa
uğraşamam hiç oyuzden almam netden
hee anladım cnm ozaman salla gitsin yarın felen yaparsın pilatesini

selammm canlarr ben geldimmmm

canım hoşgeldinnn...

ay zor yaaa ev aramak taşınmak valla bekarken kirdaydık taşın taşın evin derdi bitmez, brşey yaptıramazsın kalıcı elin evine. Gerçi kendi evinde zor ama en azından ev sdahibi derdi çekmiyoruz inşallah bulursunuz iyi birşey gönlünüze göre. Kırmızılar gelmeden ümidi kesme hep ümidin olsun ama takıntı da yapma akışına bırak.

yavrimmm ne bu iştah açılması böyle rejim yapa yapa vücut istiyor heralde. Ye boşver yaaa bebişin vardır belkii..

gelmesin gelmesin dettt kırmızılarrr

bende patatese bayılırım herşeyini severim yaa..

iş ler yemekler yapılıyor hava güzel olunca herşey ne güzel de oluyo maşalllah bizee...
keşke 8 ay yaz 4 ay kış olsaydıı

olsaydı hissederdim siz hissetmediniz mi hamile oldugunuzu o ay?

bende hep yaz olsun isterim yaaa sıcağı severim ben..

eee işte kimin hayırlı olacağı hiç belli olmaz. Ben doğduğumda tabii devlet hastanesi yemekler kötü ne babaannem ne babam tek şey getşrmemiş anneme. Ama erkek kardeşim doğunca özel odalar, meyveler, yemekler havada uçuşmuş tabii benden sonra annemin babamın kafasına kakmasının pauı da var ama erkek bebek daha çok seviliyor annem kardeşimi istememişti aldıracaktı ama doğduğunda günlerce uyuyamamış dua etmiş Allah verdiği için. Ama kızlar daha duyarlı daha vicdanlı aileye bağlı oluyor bence yani Allah hayırlı evlat versin inşallah herkese..

yok kuzum küçük bi kovam var ama ağır felen olmuyo yanı baya az oluyo ıcındeki su
onla bikaç tur atarak yıkadım balımcımm dikkat ediyorum ben canmm arkadaşım benımm

kaldırma gülüm tabii ya aman Allah korusun yavaş yavaş yap birkaç tur yap işte öyle ama aralar vererek yap.

gerçekten polislik çok zor meslek yaa.. Çok yıpratıcı. Sevdiği, ,istediği mesleği yapsın canım hayırlısı olsun hakkınızda.

ahahahaa gerçekten de öylee..

Kızlarr yoğunduk bugün pek gelemedim yaa kafam şişti bugün valla ama sağolun hiç aratmamışsınız muhabbet falan gırla gitmiş maşallahhh.. Bizde işten çıktık özdilek var burada oraya gittik annem taşındı da mayıs 1 izninide birleştirip gidicez salıya geliyor pazartesi de izin alıcam inşallah.. Haftasonunu da katıp gidicez ev hediyesi alalım dedik oranın havluları da güzel oluyor ya havlu takımı aldım sonra yemek yedik ama berbattı benim yediğim yemek yarıda bıraktım. Neyse eve geldik işte oturuyoruz öyle. Off mayıs gelse de gitsek gezicez de biraz eşimle özledik İstanbul'u. Planlar yapıyoruz ama inşalllah gıcıklık edip izin vermemezlik yapmazlar eşimin pazartesi dersi yok zaten o alır onun için sorun yok hoca nasıl olsa. Havalar da güzel olursa pazar günü de ailecek dayımlar falan pikniğe gidicez yengemin doğumgünü gideceğimiz gün, onu kutlucaz çok plan var çok benimi içinde iyi olacak.

Son düzenleme:

ivet kuzumm dün pek yoktun ama sen çalışıyosun olur arada böyle yogunluklar
ohh ne güzel heyecan şimdiden bastı dimi ee anneciğini görceksin gezceksin
piknikler felen ohh ne güzel kuzumm iyi olmazmı yaa valla insan böyle değişiklik arıyo
bizimde düğüne az kaldı ozaman annemler gelcek hem düğün hem annemler
keyifli olcak inşallah

kimse yoook niyeki acaba nerdesiniz arkadaşlarım

be uyuyyordumm yeni kalktımm

Günaydıınn.. Ohh maşallah sanaa... Ben daha yeni kalktım kahvaltı yapiciğim eşim berbere gidecek bende evi silcem süpürcem sonra alışverişe çıkayım diyorum şöyle ama bakalım gözüm yerse.

ivett yaa izinde alabilirsem inşallah işte alamazsam diye endişeleniyorum. 23 nisan tatilide var önümüzde ama pazartesiye geliyor. Cumartesi çıksak öğlen orda olucaz zaten pazartesi dönmek zoundayız adam gibi bir pazar günü olacak sadece bir de haftaiçi halletmem gereken işler var orada. Salı gününü de alsam eşimin salı günleri dersi var işte olmak zorunda o yüzden 1 mayıs salıya geliyor eşimin dersi olmayacak yani pazartesiye izin alıp cumartesi sabah çıkıcaz salı dönücez. Pazartesi de ben ilşlerimi halleymiş olucam.. Sizinde çok keyifli olacak gerçekten..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…