- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.421
bu arada saat 3 ten beri spor kıyafetleri giyindim taytımı fln vakit bulunca pilates yapcam akşam oldu yattı heralde :44:
hadi baş başkızlar eşim geldi sofrayı kurayım öpüyorum hepinii canlarım Allaha emanet olun
tşk ederiz kuzumm bizim için bu duruma katlanıyosun
bi yandan esra erola bakıyorum bende ama gözüm üzerinizde
zaten kocişde ekti benı
hadi baş baş
bende de o açık katlanıyoz işte napakkkk
ya cnm benimde ayağım rahat etmez ama aklımı çeldiya ben bugün geç kalktım herşey sarktı yemek çamaşır yıka as topla banyo fln derken en sonda buraya geldim pilates topları salonun ortasında
kızlar ben gidiyorum kociş çıkmış geliyomuşhadi baş baş
selammm canlarr ben geldimmmm
aynı valla gülümm çok iyimm allaha şükür aynıı ev arıyoruz öle kafamızza göre takılıoruzz...sen nasılsın bakalım btanemm ne var yok bakalımm benm bu ay ırmızılar gelcek mi bu ayın 22 sinde..
bu sefer şaşırttım ohh ohh canıma değsinnee yesem diye düşünüyorum gülüm yaa valla çok pis iştahım oldu bu nee boş kalmak istemiyorum canım şeftali çekti düşün birde hamile kalsam yedim ayvayı ava demişken olsada yesek ohhh ohh
patitis kavumasımı hani nirde bana da verin yaa ne olurrr
oo bakıyorum da hep yemek muhabbeti
bende ögle yemeğini az önce yedim :26:
ama cok güzeldi ohhhh
tatlı canım çekti sankiiiiii
Siz napıyosunuz geçmişe bakmadan geldim..
benimde kasık agrılarım başladı
tamam geliyo benim kırmızılarr
evet balım benimde aklıma geliyo bebek olsa diyorum bu kadar erken belli etmez bu belşitiler mümkün değil tek açıklaması var ya adet olucam o nendele yada dingsizce rejimöm yani geliyorum hemen patatesin her çeşitini yap balım kızartma haşalama kavurma yemeğini fırında olanbı kumpirini közlemesini anacım ne çok şeyi oluyomuş bu patitisin şimdi farkına vardım hepiside olsada yesek ohh
iş ler yemekler yapılıyor hava güzel olunca herşey ne güzel de oluyo maşalllah bizee...
keşke 8 ay yaz 4 ay kış olsaydıı
olsaydı hissederdim siz hissetmediniz mi hamile oldugunuzu o ay?
kızlar size bişi anlatcam
benim kaynanam kocama hamileyken( 3.cocuk eşim) 2 si erkek ve eşimi hep kız istemiş:) doğumda bakmışkı eşim erkek başka bir kadının bebeğiyle değişmeye kalkmış onun kızı olmuş diye kadın kabul etmemiş ,baya bi emzirmemiş bile kocamı. ve benim kaynanın şimdiye kadar hiç erkek torunu yok :) hep kız kız şimdi de diyorki hepiniz kız doğruyonuz hiç erkek doğuran yok . rabbim büyük bak vermek istemediği oğlunun oğlu oluyor cinsiyet ayrımı yapmam kız erkek hiç farketmez ama insanlar bazen kendi kaderini kendi yapıyor. kızımda olsa sevinirdim
yok kuzum küçük bi kovam var ama ağır felen olmuyo yanı baya az oluyo ıcındeki su
onla bikaç tur atarak yıkadım balımcımm dikkat ediyorum ben canmm arkadaşım benımm
hakkımızda hayırlısı olsun kuzumm
polislik zor babamda polis oldugu için istemiyo benımkininde polis olmasını
bende istemiyorum zaten zorlugunu bizde yaşadık ordan oraya taşın dur gece nöbetleri
falan filan ama ekmek parası kuzumm
bu sene gircek bakalım sınava kazanırsa yerleşirse süper olur valla
öğretmenlik hem rahat meslek bol bol vakit ayırır dediğin gibi kuzum
özel sektör zaten biyere kadr inşallah kazanır
merhaba..........
Merhaba kizlar yeni telefon aldim onu deniorum girriyormu diye valaha isik hizyla griyor :)) siz napiyorsunz?
merhabaa hoşgeldinn..
Hayırlı olsun telefonun. İyiyiz sen napıyorsun..
kimse yoook niyeki acaba nerdesiniz arkadaşlarım
Kızlarr yoğunduk bugün pek gelemedim yaa kafam şişti bugün valla ama sağolun hiç aratmamışsınız muhabbet falan gırla gitmiş maşallahhh.. Bizde işten çıktık özdilek var burada oraya gittik annem taşındı da mayıs 1 izninide birleştirip gidicez salıya geliyor pazartesi de izin alıcam inşallah.. Haftasonunu da katıp gidicez ev hediyesi alalım dedik oranın havluları da güzel oluyor ya havlu takımı aldım sonra yemek yedik ama berbattı benim yediğim yemek yarıda bıraktım. Neyse eve geldik işte oturuyoruz öyle. Off mayıs gelse de gitsek gezicez de biraz eşimle özledik İstanbul'u. Planlar yapıyoruz ama inşalllah gıcıklık edip izin vermemezlik yapmazlar eşimin pazartesi dersi yok zaten o alır onun için sorun yok hoca nasıl olsa. Havalar da güzel olursa pazar günü de ailecek dayımlar falan pikniğe gidicez yengemin doğumgünü gideceğimiz gün, onu kutlucaz çok plan var çok benimi içinde iyi olacak.
kimse yoook niyeki acaba nerdesiniz arkadaşlarım
Eki Görüntüle 390282
günayyydııııııın milleeet
bugun erkenciyim 8,30 da kalktım evimi topladım çamşır katladım
kayfaltımı yaptım şimdi magazin izliyorum
sizler napıyosunuz :44:
ivet kuzumm dün pek yoktun ama sen çalışıyosun olur arada böyle yogunluklar
ohh ne güzel heyecan şimdiden bastı dimi ee anneciğini görceksin gezceksin
piknikler felen ohh ne güzel kuzummiyi olmazmı yaa valla insan böyle değişiklik arıyo
bizimde düğüne az kaldı ozaman annemler gelcek hem düğün hem annemler
keyifli olcak inşallah
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?