- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.461
yok cnm ben kalkar kalkmaz damladım buraya kahvaltımıda burda ettim hazırlıyasım yoktu kociş çalışıyo geçte bitcekmiş işi havada kötü öyle kös kös oturuyorum inş.yrn hava güzel olurda gezerik
hıhhhhhhhh neee sen kimsin gebe değilsen konuşma benleşaka şaka iyilik sen napıyosun
ya dejavum bende sinir oluyorum bu duruma gelip seni alıp doktora götürcem haaa o iş yerine de slm söyliycem neden böyle oluyo yaaa?
elibeses cnm iyi gidiyor senin nasıl gidiyor test ne zmn?
herkesciklere slm
hamarat hamiş senii erkencikten kalkmışsın
ufff benim bugünüm kabuslarla başladı.. hem rüyalarımda dün gece resmen rüyamda test yaptım ve çift çizgi cıktı yaa resmen o heyecanı yaşadım deli gibiydiii
ve bu sabah bi hamilelik haberi aldım.. deli oldum sinirden neyse çok fazla üstünde durmak istemiyorum ..
bendeki de gariplik hem ona yardım ediyorum hamile kalsın diye hemde hamileliğine sinir oluyorum böyle saçma sapan bişey...:44::44:
asemb cim bende senin gibi oldum sürekli wc deyim yaaa uffff
yok cnm ben kalkar kalkmaz damladım buraya kahvaltımıda burda ettim hazırlıyasım yoktu kociş çalışıyo geçte bitcekmiş işi havada kötü öyle kös kös oturuyorum inş.yrn hava güzel olurda gezerik
hıhhhhhhhh neee sen kimsin gebe değilsen konuşma benleşaka şaka iyilik sen napıyosun
ufff benim bugünüm kabuslarla başladı.. hem rüyalarımda dün gece resmen rüyamda test yaptım ve çift çizgi cıktı yaa resmen o heyecanı yaşadım deli gibiydiii
ve bu sabah bi hamilelik haberi aldım.. deli oldum sinirden neyse çok fazla üstünde durmak istemiyorum ..
bendeki de gariplik hem ona yardım ediyorum hamile kalsın diye hemde hamileliğine sinir oluyorum böyle saçma sapan bişey...:44::44:
valla bizde avm gidicez balım yaa evlilik yıldönümüz geliyo tek başıma çıkamıyorum yaa eşime hediye düşünüyorum yani o kıyafetleri denerken beğendiğiklerini kasadab geçirebilirsem çantama atabilirsem ne mutlu bana bakalım bavul gibi çantam var onu alıcam atıcam içine artıkın bana dua edin sende git kuzum burdada yağışlı hava ama kapalıya gidicez zati dolmuş avm nin önünde indiriyo hem azıcıkda ıslanıverelim sanki ne olmuş
ahanda bende hamiş olmadan yani bat günü gelmeden çift çizgili rüya görmüştüm
ruyamda çift çizgiyi görüyodum ve başka bigunde adet oldugumu görmüştüm
inşalllahh vardır bebiş cnm ya valla okadr çok isterimkii
Rabbimmm sen büyüksün elibesese elfe dejavuma hilale ve tüm bekleyenlere
tez zamanda bebiş nasip et
o hamile kalan kim kuzumm akrabalarından birimi
ne olsun balım yaa öyle bakayım dedim bu hafta sonu görev yok yaa eşimde yattı geç gitti erkende kaçıcak laf aramızda gerçi haft sonu görev olmayınca gitmeyebiiyolar işte gexicez bizde hamileyim canım olmazmıyım hemde en şugarından bea
ya ben bunalımdayım sanırım daha şimdiden bide kırmızıları görünce nasıl olcak bilmiyorum :18::18:
gerci böyle diyorum da artık alıştım çabuk atlatıyorum...
bizim burda hava açtı ögledensonra ordada açar inşallah
ama hava soguk değil zaten iyi ki şu Avm ler var..
halledersin iki ara bir derede
kaçıncı yılınızı dolduruyosunuz?
kızzz aynı şeyleri yaşamışız bende dün geec rüyamda test yaptım çift çizgi çıktı inanamadım fln ,bide benimde bi arkadaşım korunmayı bıraktık fln dedi dedim doktora gittin mi folik asit fln hiiiçç haberi yok sonra kocası ist.te kendisi ankarada görev gereği hafta sonları birlikteler dedim sen kesin ovulasyon kullan onuda bilmiyo anlattım nerden alcağını nasıl kullanıcağını ama şimdi benden önce gebe kalırsa bozulurum gibi geliyi
valla bizde avm gidicez balım yaa evlilik yıldönümüz geliyo tek başıma çıkamıyorum yaa eşime hediye düşünüyorum yani o kıyafetleri denerken beğendiğiklerini kasadab geçirebilirsem çantama atabilirsem ne mutlu bana bakalım bavul gibi çantam var onu alıcam atıcam içine artıkın bana dua edin sende git kuzum burdada yağışlı hava ama kapalıya gidicez zati dolmuş avm nin önünde indiriyo hem azıcıkda ıslanıverelim sanki ne olmuş
oooo en şugarından heee tmm o zmn muhabbet edebiliriz
bende çoook alıştım geliyi geçiyi artık napaakkk
ahanda bende hamiş olmadan yani bat günü gelmeden çift çizgili rüya görmüştüm
ruyamda çift çizgiyi görüyodum ve başka bigunde adet oldugumu görmüştüm
inşalllahh vardır bebiş cnm ya valla okadr çok isterimkii
Rabbimmm sen büyüksün elibesese elfe dejavuma hilale ve tüm bekleyenlere
tez zamanda bebiş nasip et
o hamile kalan kim kuzumm akrabalarından birimi
yarında yağışlı diyodu hbrlerde ama inşallah yagmazda gezersiniz cnm iyi yapmıssın cnm afiyetler olsun
hee aynen üle kuzumm ıslanırık bişecik olmaz erimeyiz demi kuzum
aa ne güzel süpriz hediye alcaksın yani sen atarsın cantaya uyanık kuzum benımm
evet kapalı yer olunca yagmurun pek önemi olmuyo
yarında perde felen yıkıycaz yarın temizlik günü
bugunden gezelim bari
resmen elim ayagım titredi sinirden yawww nasıl bişey bu Allah ım
ama başkasına bozulmuyorum bak ona zaten gıcık oldugum için sinirlendim.. ama ne diye yardım ediyoruz bide bizde de salaklık varrkendimi dövmek istiyorummmm
aynı şeyleri yaşadık ama inşallah haberini benim gibi almazsın.. kendi derdimiz yetmezmiş gibi
ayıp ettin hamişim kızlar bende rüyamda gördüm ama çift çizgi değil 5 yaşlarında ikiz kızlarım vardı salona geliyorum koltuk tepelerinde diyorumki hangi ara oldularda evi batırıyolar bende ev derdindeyim uyandım geldim salon boş tüh didim buda rüyaymış
hee gülüm inş hallederim sorun o değil yalnız bıraksa şipşak yaparım ama yok kıyafet deniyo yaa sdende gel içeri diyo avuç içi kadar len sığmayız diyorum bu sefer atlatmam lazım işte 2. yılımız kısmetse balım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?