Kaldığımız Yerden Her Telden..

ne olsun balım yaa öyle bakayım dedim bu hafta sonu görev yok yaa eşimde yattı geç gitti erkende kaçıcak laf aramızda gerçi haft sonu görev olmayınca gitmeyebiiyolar işte gexicez bizde hamileyim canım olmazmıyım hemde en şugarından bea

ya dejavum bende sinir oluyorum bu duruma gelip seni alıp doktora götürcem haaa o iş yerine de slm söyliycem neden böyle oluyo yaaa?

elibeses cnm iyi gidiyor senin nasıl gidiyor test ne zmn?

herkesciklere slm

ya ben bunalımdayım sanırım daha şimdiden bide kırmızıları görünce nasıl olcak bilmiyorum :18::18:
gerci böyle diyorum da artık alıştım çabuk atlatıyorum...

ahanda bende hamiş olmadan yani bat günü gelmeden çift çizgili rüya görmüştüm
ruyamda çift çizgiyi görüyodum ve başka bigunde adet oldugumu görmüştüm
inşalllahh vardır bebiş cnm ya valla okadr çok isterimkii
Rabbimmm sen büyüksün elibesese elfe dejavuma hilale ve tüm bekleyenlere
tez zamanda bebiş nasip et

o hamile kalan kim kuzumm akrabalarından birimi

ne olsun balım yaa öyle bakayım dedim bu hafta sonu görev yok yaa eşimde yattı geç gitti erkende kaçıcak laf aramızda gerçi haft sonu görev olmayınca gitmeyebiiyolar işte gexicez bizde hamileyim canım olmazmıyım hemde en şugarından bea

kızzz aynı şeyleri yaşamışız bende dün geec rüyamda test yaptım çift çizgi çıktı inanamadım fln ,bide benimde bi arkadaşım korunmayı bıraktık fln dedi dedim doktora gittin mi folik asit fln hiiiçç haberi yok sonra kocası ist.te kendisi ankarada görev gereği hafta sonları birlikteler dedim sen kesin ovulasyon kullan onuda bilmiyo anlattım nerden alcağını nasıl kullanıcağını ama şimdi benden önce gebe kalırsa bozulurum gibi geliyi

bizim burda hava açtı ögledensonra ordada açar inşallah
ama hava soguk değil zaten iyi ki şu Avm ler var..
halledersin iki ara bir derede

kaçıncı yılınızı dolduruyosunuz?

aminnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnnn

oooo en şugarından heee tmm o zmn muhabbet edebiliriz

ya ben bunalımdayım sanırım daha şimdiden bide kırmızıları görünce nasıl olcak bilmiyorum :18::18:
gerci böyle diyorum da artık alıştım çabuk atlatıyorum...

bende çoook alıştım geliyi geçiyi artık napaakkk

bizim burda hava açtı ögledensonra ordada açar inşallah
ama hava soguk değil zaten iyi ki şu Avm ler var..
halledersin iki ara bir derede

kaçıncı yılınızı dolduruyosunuz?

hee gülüm inş hallederim sorun o değil yalnız bıraksa şipşak yaparım ama yok kıyafet deniyo yaa sdende gel içeri diyo avuç içi kadar len sığmayız diyorum bu sefer atlatmam lazım işte 2. yılımız kısmetse balım

resmen elim ayagım titredi sinirden yawww nasıl bişey bu Allah ım
ama başkasına bozulmuyorum bak ona zaten gıcık oldugum için sinirlendim.. ama ne diye yardım ediyoruz bide bizde de salaklık varrkendimi dövmek istiyorummmm

aynı şeyleri yaşadık ama inşallah haberini benim gibi almazsın.. kendi derdimiz yetmezmiş gibi

yarında yağışlı diyodu hbrlerde ama inşallah yagmazda gezersiniz cnm iyi yapmıssın cnm afiyetler olsun

hee aynen üle kuzumm ıslanırık bişecik olmaz erimeyiz demi kuzum
aa ne güzel süpriz hediye alcaksın yani sen atarsın cantaya uyanık kuzum benımm
evet kapalı yer olunca yagmurun pek önemi olmuyo
yarında perde felen yıkıycaz yarın temizlik günü
bugunden gezelim bari

oooo en şugarından heee tmm o zmn muhabbet edebiliriz

bende çoook alıştım geliyi geçiyi artık napaakkk

ayıp ettin hamişim kızlar bende rüyamda gördüm ama çift çizgi değil 5 yaşlarında ikiz kızlarım vardı salona geliyorum koltuk tepelerinde diyorumki hangi ara oldularda evi batırıyolar bende ev derdindeyim uyandım geldim salon boş tüh didim buda rüyaymış

evet malesef kuzenimin eşi oluyo kendisi işte.. çoçuk oldugu için kendisi bide çocuk dogurcak mıymıyın teki bide hamileyken hiç çekilmez.. 9 ay görüşmeyi düşünmüyorum daha kimseye söylemedi gerçi kesinleşmedi ama inşallah gercek değildir..
Amin Canım Allah Razı olsun inşallah olurrr yaaaa valla keşke evlenmesydim de cocuk yerine koca derdim olsaydıı offfff

ahh aahh inş yapaım balım yaaa birde mevsimlik bakmayı düşünüyorum bu yağmurlarda iyi olur diyorum ama baklalım artık bu bünyeye uygun bulabilirsem hii hii

amannn napıcaz gülüm kısmet te varsa haberini almak alırız ama bu kadar şey biliyoruzda noluyo hiççç

uuuuuuuuuu demek ikiz kızlar heee hadi bakalım

ahaha sende mi giriyon onla heyttt ayıp kızzz fantazi yapıyonuz sancaklarr
macera olcak bugün deseneee
3. yıla giriyorsunuz demek bizimde 3 bitcek hayırlısıyla..

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…