- 11 Mayıs 2009
- 27.926
- 15.235
- 823
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #3.441
be uyuyyordumm yeni kalktımm
Günaydıınn.. Ohh maşallah sanaa... Ben daha yeni kalktım kahvaltı yapiciğim eşim berbere gidecek bende evi silcem süpürcem sonra alışverişe çıkayım diyorum şöyle ama bakalım gözüm yerse.
ivett yaa izinde alabilirsem inşallah işte alamazsam diye endişeleniyorum. 23 nisan tatilide var önümüzde ama pazartesiye geliyor. Cumartesi çıksak öğlen orda olucaz zaten pazartesi dönmek zoundayız adam gibi bir pazar günü olacak sadece bir de haftaiçi halletmem gereken işler var orada. Salı gününü de alsam eşimin salı günleri dersi var işte olmak zorunda o yüzden 1 mayıs salıya geliyor eşimin dersi olmayacak yani pazartesiye izin alıp cumartesi sabah çıkıcaz salı dönücez. Pazartesi de ben ilşlerimi halleymiş olucam.. Sizinde çok keyifli olacak gerçekten..
Kızlar moralim çok bozuk aslında. Sabah yine kanamayla karşılaştım yeni yeni geliyor ve öbürkü yeni bitti zaten bunu 26 sındna bekliyordum iki kanama olsa da zamanları belliydi hiç olmazsaa, bu nereden çıktı bilmiyorum bıktım arttık kaç paket ped harcıyorum sayamadım. Pazartesi gidicem heralde devamı gelirse doktora yeniden gerçekten çok can sıkıcı.
Ben kahvaltı hazırlııym kızlar eşim markete gitti görüşürüz yine çok öpüyorumm..
Kızlar moralim çok bozuk aslında. Sabah yine kanamayla karşılaştım yeni yeni geliyor ve öbürkü yeni bitti zaten bunu 26 sındna bekliyordum iki kanama olsa da zamanları belliydi hiç olmazsaa, bu nereden çıktı bilmiyorum bıktım arttık kaç paket ped harcıyorum sayamadım. Pazartesi gidicem heralde devamı gelirse doktora yeniden gerçekten çok can sıkıcı.
hee maşallah bana hergün 12-1 de uyanan ben bugun erkenden uyancagım tuttu
afiyet bal şeker olsun kuzumm alışverişede çık valla kuzum bugunden temziliğide halledersen yarına rahat edersin
inşallah verirler izin kuzmm çok iyi olur hem hava değişikliği olur hem aileni görürsün
hee bizimde keyifli olcak inşallah
bugun elfim yok kocişi evde sanırsam ya da öğlene gelir
kimse yoook niyeki acaba nerdesiniz arkadaşlarım
sankim biri beni konuştu hissettim ve geldim hiçte bilem asemb hanım kocam evde ama gidecek yarın izinli gülüm herkese günaydınlar olsun kız dejavum melepğim snein yine kanamanmı var hay o kanamayı ben........adı batasıca
Günaydın hilal ,, nasıl gidiyor gebelik
benim bat yarınuffff gerçi 1 -2 gün rötarlı olabilir...
ya dejavum bende sinir oluyorum bu duruma gelip seni alıp doktora götürcem haaa o iş yerine de slm söyliycem neden böyle oluyo yaaa?
elibeses cnm iyi gidiyor senin nasıl gidiyor test ne zmn?
herkesciklere slm
hehe ben konustuuuumm dedim bu elff nerdeeee neyem yoookk
ben bugun erken kalktım kuzumm oyuzden bekledim sizleri gelin diye
heh gitsin çalışsınbenım kocişde öğleden sonra gelcek 3 gibi evde olur sanırsam
ozamana kaa burdayım cnmcımm
günaydıııııııııın tatlı kuzummm benımmm
hee bende hissettim dedimki dünürüm beni söledi galiba gideyim anladım balım bende dışarı çıkıcaz o saatlerde gezicez eşimde şimdi çıktı gönderdim koştum buraya o varkende evi topkladımki vaktim sınırlı yaa engel olmasın fıstık
vay anamm vayy demek yarın bat
hadi inşallah hiiiiiç gelmezzz
ee ne var yok sende erkencisin sanırsam benım gibi
hilalim hamişim hoşgeldin gülüm elisebes günaydın kuzum slm da vermiyon hayırdır hamilesin diye hava mı atıyon bacım
hilalim hamişim hoşgeldin gülüm elisebes günaydın kuzum slm da vermiyon hayırdır hamilesin diye hava mı atıyon bacım
iyi yapmıssın kuzumm ellerine sağlık balımcım
hee erken gelcek dimek eşin ohh gezin valla kuzum
bugun burda hava yağışlı ve kapalı evde oturabılırız ya da yok yaa
bi avm ye gidelim bizde bütün hafta evdeydım değişiklik olsun
biraz para harcatayım kocişe
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?