Kaldığımız Yerden Her Telden..

Kızlar moralim çok bozuk aslında. Sabah yine kanamayla karşılaştım yeni yeni geliyor ve öbürkü yeni bitti zaten bunu 26 sındna bekliyordum iki kanama olsa da zamanları belliydi hiç olmazsaa, bu nereden çıktı bilmiyorum bıktım arttık kaç paket ped harcıyorum sayamadım. Pazartesi gidicem heralde devamı gelirse doktora yeniden gerçekten çok can sıkıcı.

Ben kahvaltı hazırlııym kızlar eşim markete gitti görüşürüz yine çok öpüyorumm..

hee maşallah bana hergün 12-1 de uyanan ben bugun erkenden uyancagım tuttu
afiyet bal şeker olsun kuzumm alışverişede çık valla kuzum bugunden temziliğide halledersen yarına rahat edersin
inşallah verirler izin kuzmm çok iyi olur hem hava değişikliği olur hem aileni görürsün
hee bizimde keyifli olcak inşallah
bugun elfim yok kocişi evde sanırsam ya da öğlene gelir

Ben kahvaltı hazırlııym kızlar eşim markete gitti görüşürüz yine çok öpüyorumm..

ah kuzumm yaa nedir bu kanamalardan çektiğinn bencede git kuzum ya senın sağlığın önemli
işyeride bi zahmet izin versin yani herkes biyerlere gidiyo sen hep ordasın al izni git kuzumm
tmm cnmcım görüşürüz müsait oldugunda öptüm seni kocamaan

Allah Allah ilk defa senden duyyorum ilk defa bu kadar kanamayı çok enteresan.

Canım gidicez eninde sonunda doktora böyle olmuyo gerçekten sıkı tutucam bundan sonra elimi
gerci ben temmuz agustos gibi hamile kalmak istiyorum keşke elimden gelse....

sankim biri beni konuştu hissettim ve geldim hiçte bilem asemb hanım kocam evde ama gidecek yarın izinli gülüm herkese günaydınlar olsun kız dejavum melepğim snein yine kanamanmı var hay o kanamayı ben........adı batasıca

hehe ben konustuuuumm dedim bu elff nerdeeee neyem yoookk
ben bugun erken kalktım kuzumm oyuzden bekledim sizleri gelin diye
heh gitsin çalışsın benım kocişde öğleden sonra gelcek 3 gibi evde olur sanırsam
ozamana kaa burdayım cnmcımm
günaydıııııııııın tatlı kuzummm benımmm

ya dejavum bende sinir oluyorum bu duruma gelip seni alıp doktora götürcem haaa o iş yerine de slm söyliycem neden böyle oluyo yaaa?

elibeses cnm iyi gidiyor senin nasıl gidiyor test ne zmn?

herkesciklere slm

ya dejavum bende sinir oluyorum bu duruma gelip seni alıp doktora götürcem haaa o iş yerine de slm söyliycem neden böyle oluyo yaaa?

elibeses cnm iyi gidiyor senin nasıl gidiyor test ne zmn?

herkesciklere slm

a.s kuzumm hoşgeldin tkrdan

hee bende hissettim dedimki dünürüm beni söledi galiba gideyim anladım balım bende dışarı çıkıcaz o saatlerde gezicez eşimde şimdi çıktı gönderdim koştum buraya o varkende evi topkladımki vaktim sınırlı yaa engel olmasın fıstık

hilalim hamişim hoşgeldin gülüm elisebes günaydın kuzum slm da vermiyon hayırdır hamilesin diye hava mı atıyon bacım

iyi yapmıssın kuzumm ellerine sağlık balımcım
hee erken gelcek dimek eşin ohh gezin valla kuzum
bugun burda hava yağışlı ve kapalı evde oturabılırız ya da yok yaa
bi avm ye gidelim bizde bütün hafta evdeydım değişiklik olsun
biraz para harcatayım kocişe

vay anamm vayy demek yarın bat
hadi inşallah hiiiiiç gelmezzz

hamarat hamiş senii erkencikten kalkmışsın
ufff benim bugünüm kabuslarla başladı.. hem rüyalarımda dün gece resmen rüyamda test yaptım ve çift çizgi cıktı yaa resmen o heyecanı yaşadım deli gibiydiii
ve bu sabah bi hamilelik haberi aldım.. deli oldum sinirden neyse çok fazla üstünde durmak istemiyorum ..
bendeki de gariplik hem ona yardım ediyorum hamile kalsın diye hemde hamileliğine sinir oluyorum böyle saçma sapan bişey...:44::44:

asemb cim bende senin gibi oldum sürekli wc deyim yaaa uffff

ee ne var yok sende erkencisin sanırsam benım gibi

yok cnm ben kalkar kalkmaz damladım buraya kahvaltımıda burda ettim hazırlıyasım yoktu kociş çalışıyo geçte bitcekmiş işi havada kötü öyle kös kös oturuyorum inş.yrn hava güzel olurda gezerik

hilalim hamişim hoşgeldin gülüm elisebes günaydın kuzum slm da vermiyon hayırdır hamilesin diye hava mı atıyon bacım

hıhhhhhhhh neee sen kimsin gebe değilsen konuşma benleşaka şaka iyilik sen napıyosun

ahahahah he bi hamiş kalayım tanımıcam hiç birinizii nerde o günleeeeerrrr
ya iş cıkıyo arada cıkıyorum filan...
muhabbet ediyodunuz araya girmiyim dedim....

valla bizde avm gidicez balım yaa evlilik yıldönümüz geliyo tek başıma çıkamıyorum yaa eşime hediye düşünüyorum yani o kıyafetleri denerken beğendiğiklerini kasadab geçirebilirsem çantama atabilirsem ne mutlu bana bakalım bavul gibi çantam var onu alıcam atıcam içine artıkın bana dua edin sende git kuzum burdada yağışlı hava ama kapalıya gidicez zati dolmuş avm nin önünde indiriyo hem azıcıkda ıslanıverelim sanki ne olmuş

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…