- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.121
hayıııııııııııııır gelemezz yaaa
kuzum gelirsede elden bişey gelmiyo
ama senın ıcın bol bol dua etcem kuzum
eğer gelirse bu son olsun inşallahhhhhhh
aynen öyle balım kafayı yedik pclerede yedirttikohh ohh bitmiş işlerin birşey kalmamış balım yaa
evet öyle birtanem hakslısın elden ne gelir hayırlısı derim bu diye sağolasın kalbi güzel temiz arkadaşım kardeşim Allah razı olsun bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
hee bitti sayılır kuzumm çok şükür ama içim rahat ediyo temizlik yapınca içim açıldı valla
senden de Allah razı olsun cnmm benımm oy benım bitanecik kuzummmm
öyle vallaha balım temizlik gibisi yok ama işte sana her zamöan yasak birtanem kuıyamam ben sana hemen geliyorum aşkım hamurumu yoğrup
gülüm ben yoğurdum da malzemelerini yapıcam şimdi ama yazarım engel değil onlar bitanem
hee yasak kuzumm ama arada yapıveriyorum napam
ohh hamurunuda yogurmuss malzemelerinide halledermişş
ellerine sağlık balımcımm mis gibi olur valla ohh
bende yer silme işini bitirdim wc cifledim geldim gari cnm kuzumm
sorma kuzum mutfağım battı daha hala bitmedi portakallı kek yaptım fırında şimdi ohh seninde mis gibi olmuştur evin ellerine canına sağlık bitanem
napcan kuzumm bişeycikler yapınca batıveriyo mutfak felen
gelemmi yardıma balımcımmm
ohh mis gibi bu akşam ziyafet var desene kuzumm
ellerine sağlık cnm benımm mis gibi olmustur hepsiciği
son olarak banyoyuda cifledim yeter gari
gel gel ama yardıma değil yemeğe gel gülüm fındıkın sonucu geldi hamile balım
ayyy süper yaa maşallahhh onaaa bi ekmek arası yapıp gelıyorum kuzumm
acıktık valla iş derdine düştüm karnımı unuttum
fındıga msj attınmı kuzumm
evet balım süper çok şükür ama değeri az artar inş diyoruzda anlamıyo krkuyo işte yapda gel balım
slm canım arkadaşlarımm nasılsınız sızı cok ozledım vala
a.s kuzummm bizde seni özledik yahuu nerlerdesin neyem gelmiyosun bakemm
evde degıldım tatlım ablama gıtmıştıkbız kızımla habıre gezıyoruzz
32 çıkmış gülüm bence geç döllenmme oldu bende bu arada pizzamıda attım eşimde geldi birazdan çıkarım bebeğim yaa afiyet olsun sanada yee bitanem yarasınkaç çıkmıs degeri kuzumm artar tabi o içini ferah tutsun yeter
yapdım geldim kuzumm yiyorum şimci acıkmısım beya
slm canım arkadaşlarımm nasılsınız sızı cok ozledım vala
32 çıkmış gülüm bence geç döllenmme oldu bende bu arada pizzamıda attım eşimde geldi birazdan çıkarım bebeğim yaa afiyet olsun sanada yee bitanem yarasın
ooooooooooooooooooooooooooooooo kimlker gelmiş kimler kaçak bacım benim nerdesin sen nasılsın bakrm
vay anammm vayy anakız gezmelerdesini he ohh iyi yapıyosunuz cnmcımm
nasıl öykü keyfi yerindemi
bende bugun temzlikle boğştum annemler gelıyoda evi pakladım
32 çıkmış gülüm bence geç döllenmme oldu bende bu arada pizzamıda attım eşimde geldi birazdan çıkarım bebeğim yaa afiyet olsun sanada yee bitanem yarasın
ooooooooooooooooooooooooooooooo kimlker gelmiş kimler kaçak bacım benim nerdesin sen nasılsın bakrm
ayyy canım gercekten cok gezıyoruz yaaaa komsularımm dalga gecıyo artıkk cok gezıyorum dıye napayım bacım şimdi gezıyoruz bebiş gelse evcden cıkamamfazla yorma kendını tatlımmm hade gozun aydınn anne gıbısı yok vala
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?