Kaldığımız Yerden Her Telden..

hayıııııııııııııır gelemezz yaaa
kuzum gelirsede elden bişey gelmiyo
ama senın ıcın bol bol dua etcem kuzum
eğer gelirse bu son olsun inşallahhhhhhh

evet öyle birtanem hakslısın elden ne gelir hayırlısı derim bu diye sağolasın kalbi güzel temiz arkadaşım kardeşim Allah razı olsun bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

aynen öyle balım kafayı yedik pclerede yedirttik ohh ohh bitmiş işlerin birşey kalmamış balım yaa

evet öyle birtanem hakslısın elden ne gelir hayırlısı derim bu diye sağolasın kalbi güzel temiz arkadaşım kardeşim Allah razı olsun bitanem benimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm

hee bitti sayılır kuzumm çok şükür ama içim rahat ediyo temizlik yapınca içim açıldı valla
senden de Allah razı olsun cnmm benımm oy benım bitanecik kuzummmm

hee bitti sayılır kuzumm çok şükür ama içim rahat ediyo temizlik yapınca içim açıldı valla
senden de Allah razı olsun cnmm benımm oy benım bitanecik kuzummmm

öyle vallaha balım temizlik gibisi yok ama işte sana her zamöan yasak birtanem kuıyamam ben sana hemen geliyorum aşkım hamurumu yoğrup

gülüm ben yoğurdum da malzemelerini yapıcam şimdi ama yazarım engel değil onlar bitanem

öyle vallaha balım temizlik gibisi yok ama işte sana her zamöan yasak birtanem kuıyamam ben sana hemen geliyorum aşkım hamurumu yoğrup

gülüm ben yoğurdum da malzemelerini yapıcam şimdi ama yazarım engel değil onlar bitanem

hee yasak kuzumm ama arada yapıveriyorum napam
ohh hamurunuda yogurmuss malzemelerinide halledermişş
ellerine sağlık balımcımm mis gibi olur valla ohh
bende yer silme işini bitirdim wc cifledim geldim gari cnm kuzumm

hee yasak kuzumm ama arada yapıveriyorum napam
ohh hamurunuda yogurmuss malzemelerinide halledermişş
ellerine sağlık balımcımm mis gibi olur valla ohh
bende yer silme işini bitirdim wc cifledim geldim gari cnm kuzumm

sorma kuzum mutfağım battı daha hala bitmedi portakallı kek yaptım fırında şimdi ohh seninde mis gibi olmuştur evin ellerine canına sağlık bitanem

sorma kuzum mutfağım battı daha hala bitmedi portakallı kek yaptım fırında şimdi ohh seninde mis gibi olmuştur evin ellerine canına sağlık bitanem

napcan kuzumm bişeycikler yapınca batıveriyo mutfak felen
gelemmi yardıma balımcımmm
ohh mis gibi bu akşam ziyafet var desene kuzumm
ellerine sağlık cnm benımm mis gibi olmustur hepsiciği
son olarak banyoyuda cifledim yeter gari

gel gel ama yardıma değil yemeğe gel gülüm fındıkın sonucu geldi hamile balım

gel gel ama yardıma değil yemeğe gel gülüm fındıkın sonucu geldi hamile balım

ayyy süper yaa maşallahhh onaaa bi ekmek arası yapıp gelıyorum kuzumm
acıktık valla iş derdine düştüm karnımı unuttum
fındıga msj attınmı kuzumm

ayyy süper yaa maşallahhh onaaa bi ekmek arası yapıp gelıyorum kuzumm
acıktık valla iş derdine düştüm karnımı unuttum
fındıga msj attınmı kuzumm

evet balım süper çok şükür ama değeri az artar inş diyoruzda anlamıyo krkuyo işte yapda gel balım

kaç çıkmıs degeri kuzumm artar tabi o içini ferah tutsun yeter
yapdım geldim kuzumm yiyorum şimci acıkmısım beya
32 çıkmış gülüm bence geç döllenmme oldu bende bu arada pizzamıda attım eşimde geldi birazdan çıkarım bebeğim yaa afiyet olsun sanada yee bitanem yarasın
slm canım arkadaşlarımm nasılsınız sızı cok ozledım vala

ooooooooooooooooooooooooooooooo kimlker gelmiş kimler kaçak bacım benim nerdesin sen nasılsın bakrm

hee ozaman yuksek ihtimal geç döllenme olmus artar inşallahh
ohh iyi yapmıssın malım afiyet bal şeker olsun şimdiden
tmm kuzumm öptüm seni kocamann cnm arkadaşım benımmm
ben yarın pazar ve p.tesi gelemem kuzumm ama ondan sonra damlarım yanınıza
kendıne çok iyi bak balımcım test yaparsan felen özelden msj atarsın bana balımm benımmm

vay anammm vayy anakız gezmelerdesini he ohh iyi yapıyosunuz cnmcımm
nasıl öykü keyfi yerindemi
bende bugun temzlikle boğştum annemler gelıyoda evi pakladım

ayyy canım gercekten cok gezıyoruz yaaaa komsularımm dalga gecıyo artıkk cok gezıyorum dıye napayım bacım şimdi gezıyoruz bebiş gelse evcden cıkamamfazla yorma kendını tatlımmm hade gozun aydınn anne gıbısı yok vala

heeee vala kacakkk olduk kızımla beraberr ancakkk gezelımmm bızz bız cok iyizz bacımmm asıl sen nasılsınn kırmızılar gelmemiş daha herhalde

sağol cnm benımm yok yok yormuyorum dinlene dinlene yaptım bitti zati
akşam ettim temizlikle iyi yapıyosunuz cnm sende gezcem diye yorma kendını kuzumm
ee alışverişler ne alemde göbüşün ne alemde bi foto felen koyda görek kuzum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…