Kaldığımız Yerden Her Telden..

zaten okadarkı yuruyorum kılo allamıyorum yaaa bıraz asaltayım en iyisi tamam bacım şimdi cekerım ama pc eklemesını bılmıyon ancak koca gelse yapar senınkı ne durumda tatlım gobişşşş

inş öyledir gülüm ben kaçayım sanada gözün aydın diyeyim gülüm annenlere kavuşuyosun iyi keyifler diliyorum birtanem benim haber ederim ben sen merak etme Allaha emanet ol seni çok seviyorum birtanem benim
heeee vala kacakkk olduk kızımla beraberr ancakkk gezelımmm bızz bız cok iyizz bacımmm asıl sen nasılsınn kırmızılar gelmemiş daha herhalde

evet bencede kaçaksınız sen geldin ben gidiyorum canımıniçi kusuruma bakma akşam uğrarım inş elisebsin sonucu çıkıak çok öpüyoum gülüm benim Allaha emanet olun

zaten okadarkı yuruyorum kılo allamıyorum yaaa bıraz asaltayım en iyisi tamam bacım şimdi cekerım ama pc eklemesını bılmıyon ancak koca gelse yapar senınkı ne durumda tatlım gobişşşş

enee daha kilo almadınmı kuzummm
ben alıyorum valla kilo boğazımda gayet açık zati
sonum nolcak bilmayrum
tmm kuzum çekde yüklettir görek yahu benımki kocaman oldu kuzum
baya baya şişti yanı birden atağa geçti ve büyüdü kuzum
haftayada şeker yüklemesi var inşallah iyi geçer kuzum
senınde haftaya dimi

sağolasınn cnm kuzumm benımmm bende seni çoooooook ama çok seviyorum balım kaymagımmm
sende Allaha emanet ol kuzumm kendıne dikkat et inşallah güzel hbrler gelir sendenn
öptüm seni kocaman cnm kuzumm benımmm

evet tatlım ya oyle olduuu ne kusuru tatlım kocışın geldı bende senı cokkk opuyorummmm goruşuruz

55 oldummm canımmm inşallahhh alırımmm bundan sonra benımde cok acıktı canım aşı iştahımı kestı ya benı cok kotu yaptı bende yan etkı yaptı tamam tatlım cekp yukletırım kocışe vala canım daha doktora gıtmedım yaarın gıdecezde kocış erken işten gelırse oda ya gecen haftada gıdemedık okdarkı yogun inşallah yarın gıderız bakalım doktor ne dıcek

aman çok almada kuzumm gerektiği kadr alırsın inşallahh
aslında yarın değilde p.tesi felen gitseydiniz kuzum direk aç karnına şeker yuklemenı yaptırırdın
yarın gidersin bikaç gün sonra tkr gitmen gerekcek şeker için
tabi siz bilirsiniz kuzumm hayırlısıyla şu şekeride atlattıkmı tmmdır kuzumm
bende kansızlık çıktı yanı öncekinde 12,8 di geçen gittiğimde 12,2 ye düşmüş
alt sınırda 12 öyle olunca demir ilacı artı b12 verdi dr

hafta sonu kımse olmadıgı için tercı edıyoruz tatlımm sakın oluyo tanıdık zaten doktor memlekete gıtme gıbı bı durumumuz var oyuzden yarın gıtmek istıyoruz bende de var kansızlık bıde bende anemı var bende bu ilaçları kullanıyorum ferplex kup şeklınde sıvı içmekte cok zorlanıyorum canım ya bıde hap var ferrevit vıtamınn canımmm pekmez iç ben her gece bı cay bardagı içiyorumm iyi gelıyo ama

hee anladım kuzucumm ozaman gidersiniz duruma göre dr yönlendirir zati
bende aynısından içiyorum kuzum ferplex fol sıvı şişede
ben alıştım artık ona tek gıcık yanı 2 saat öncesi yada sonrası olayı
b12 vitamin bide elevit iç iç bitmiyo bu ilaçlar yahuu
senın kaç çıktı kuzum
pekmez iyi gelır balımcım içmeye dvm et onu yoksa dogumda sıkıntı oluyomus

ben ac karnına içiyom canımmm portakal olmasa içemıyorum zaten doktor ye dedı c vıtamını ya hemen ilaçı hızlandırıyormuş etkısını vala canım en son olctugumuzde cok duşuktu anemı oldugu için zaten duşse derece ben hemen anlıyorummmiçiyorumm tatlım devam edecem dogumdan sonrayada

sayısını bilmaymusun kuzumm benım 12,2 aşırı düşük değil ama alt sınırda yanı
şuan ne alemde hiç bilmayrum belki şekerle birlikte bakar ona
evet benımkide demişti kivi portakal c vitaminiyle alabılırsın diye
ama ben tadından dolayı zorlanmıyorum kuzumm bende aç karnına içiyorumda sabah zor oluyo
aç aç onu içmek e bi de bekliyorum 2 saat yemek için gerçi bazen sırf oyuzden zeytin ezmesi sürüpü yiyorum peşine
süt ürnleri yasak sebeze yasak çay kahve yasak bende okaa beklememek için öyle yapıyorum kuzum
inşallah senınde iyi seviyelere gelır kan durumun kuzumm

cancanlarım ben çıkıyorumm şimdi
salı gününe kadar yokum gelebilirsem gelirim ama sanmıyorum kuzularım
salı gunu burda olurum hepiciğinizi öptümmm canlarım benımm

kusura bakma tatlım baglantı yoktu oyuzden yazamadım ayyy ben hemen yemek yıyorum ya doktor demedı bekle dıye yaaa nıye sut urunlerı yasakkı kuzum

cancanlarım ben çıkıyorumm şimdi
salı gününe kadar yokum gelebilirsem gelirim ama sanmıyorum kuzularım
salı gunu burda olurum hepiciğinizi öptümmm canlarım benımm

tamam tatlımmm iyi bak kendıne bebişe goruşuruzzzz optummmmm cokkkkkkk

kusura bakma tatlım baglantı yoktu oyuzden yazamadım ayyy ben hemen yemek yıyorum ya doktor demedı bekle dıye yaaa nıye sut urunlerı yasakkı kuzum

cnm ilacın prospektüsünde bile yazıyo mutlaka oku derim
süt ürünleri sebze çay kahve bunlar demir emilimini çok düşürüyomus
yanı ılacın faydası kalmıyo oyuzden bu ürünlerden 2 saat önce veya 2 saat sonra alınmalıdır yazıyo
dr da öyle demişti bana sende oku öyle iç balımm
ben şimdi çıkıyorum cnm öpüyorum seni ve öyküyü kocamaaaan

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…