- 29 Mayıs 2011
- 4.919
- 6
- 66
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.081
İnşallah işe yarar canım ama benim önce psikolojimi düzeltmem lazım hava değişikliği iyi gelecek inşallahh.. İçime güzel şeyler doğuyor uzun zamandan sonra ilk defa. Doktoru da gözüm tuttu herşey iyi olacak inanıyorum inanmak zorundauım zaten balımm çok sağoll bitanemm.. Hepimiz bebelerimizi alıcaz kucağımıza Allah'ın izniyle.
ivet galiba sonunda doktorumu buldum nazar değmezse valla içime doğuyor ki doğumum bu doktordan olucak inşallah öyle olur artık hi. dr değiştiresim yok ayrıca hastaneyi sevdim donanımlı bir hastane acıbadem zaten. Valla eşime diyorum pratisyen olarak kadın doktoru olabilirim diyee.. Ya bir kere gebelik düşünen birine o kadar regl düzenleyici varlen d.k hapı verilir mi dimi dr da aynı şeyi dedi yanii.. Düzen sokacaksa da o hapı vermeyebilirdi neyse işte bekleyip görücez bu ay kanama gemezse yumurtlama da olursa ki olacak gibi çünkü folikül gördü doktor biliyosun 2. günü hemen gelişmeye başlıyor 3. günümdü dün ve folikül vardı kanamam olmazsa çalışma da olacak inşallahh..
kaç gün geçti kız gebelik yapsana yarın ilk idrarla durma..
ivettt gördüm çok sevindim yokluğumu aratmıyorsunuz sağolun bu sayfaya kadar gelmemizde emeğiniz çok büyük. İyi ki varsınız iyi ki sizi tanımışım canım arkadaşlarımm uzakta da olsak gönüllerimiz bir ballarımm kaymaklarımmm
ahh ahh balım bilmiyorumki güvenemiyorum kalbim küt küt atıyo amayinede işte korku var adet belirtilerim çok baskın olucam diyorum ama buda normal değil 2 gün önce gün az çıktı şimdi koyulaştı adet döneminde işte bilemiyorum :18::18::18:
gülüm öyle sancım varki adet gibi ama dün akşam da sol kasığımda sancı batmalar sızılar oldu ama çıplak geziyorum üşütüyorum dedim 3 saat sırf sancı çektim dün ki benim solda kolay kolay sancım olmaz hep sağda olurdu şimdi karşılıkı ama üşütmekte olabilir bilemiyorum çizgiler koyu hele elde görsen aynı gibi neredeyse baya baya hatta telin ön kameresından çektim arka tarafından bile belli oldu uzaktan olanlar net değil ama çizgiler belli oluyo bilemyiorumki eşim evde olursa yarına yapmam görmesin umut bağlamasın olmazsa yaparım yoksa pazara yaparım eğerki adet olmazsam:18::18::18::18:
aynen öyle balım yaa hoşgeldin bu arada gülüm bilemiyorum bekleyip görücez heyecanlıyım ama daha çok korkulşuyum çok feci inanılmaz sancım var adet olduğumdaki gibi sancılarım o yüzden umudum gidiyo ama yinede ufak çaplıda olsa inş acabamı diye geçiyo gönlümden hayırlısı olsun inş dua edin lütfen fıstığımhadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
elifim ya nediyiym baya koyu kızz ama konu sen olunca bişi diyemiyorum tatlım senki gebelik testini bileçift çizgi çıkarıyon :) ama inşallah bebiştir diye ümit ediyorum.batı bekle yapma artık ovucan daha çok stres yapma kendine
dejavu sen nerelerdesin hiç görüşemiyoruz
sende sonunda gidebilmişsin doktora çok sevindim
hamile olmuş kadar rahatladıgını düşünüyorum :13:
Canım hadi hayırlısı bizde baharda yeşillenelim artık
inş bebeğim yaa inş vallaha kaptırmıyorum yinede bekleyip göreyim diyorum ama bu heyecanada engel olanmiyorum hayırlısı olsun inş aynı anda haberleri veririz hamile kalmışızdır artık aynı dönemde oluruz sorarız sende bu varmı bu böylemi gibi off düşüncesi bile ağlatıyo beni rabbim gönlümüze göre verisn inşallah AMİNNNNNNNNNNcanım seni ümitlendirmek istemem sonucunda kötü oluyrsa üzülmeni istemem ama ..
benimde hiç sagda agrı olmaz normalde hamile kaldıgım zamanda Sag da hep batma oluyoo
yani
senin gibi tam tersii
bu testler filan..
inşallah hamilesindir...
aynen öyle balım yaa hoşgeldin bu arada gülüm bilemiyorum bekleyip görücez heyecanlıyım ama daha çok korkulşuyum çok feci inanılmaz sancım var adet olduğumdaki gibi sancılarım o yüzden umudum gidiyo ama yinede ufak çaplıda olsa inş acabamı diye geçiyo gönlümden hayırlısı olsun inş dua edin lütfen fıstığım
kuzum dejavum bu günlerde gelmiycek istenbula geliyo annesine yarın sabah yola çıkıcaklar dün alışverişe gittiler bugün öğlenden sonmrasına izin aldı eve gidicek çantaları hazırlıycak derken sabahada kısmetse çıkıcaklar yola hayırlısıyla inş
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
elifim ya nediyiym baya koyu kızz ama konu sen olunca bişi diyemiyorum tatlım senki gebelik testini bileçift çizgi çıkarıyon :) ama inşallah bebiştir diye ümit ediyorum.batı bekle yapma artık ovucan daha çok stres yapma kendine
ayy kuzum ağzından bal damlıyo resmen bilemiyorum aynısı ama işte benim adet belirtilerim çok net olur ağır başlar aynı öyle belki bebek var ki eğerki hayılısıysa olsun ama çizgi gününden önce olmasına rağmen koyu diyorum yaa hele elde sanki yumurtlama zamanındaki gibi çıkmuış ama yanıltma payıda oluyo diyolar ya ben yinede kaptırmıyım bekliyim çok önemli 2 gün var önümde pazara kadar gelmezse umut edebilirim ama gelirse ne yaparım bilemiyorum sen merak etme bitanem ben özeldende yazarım bir şekilde haber ederim sana ya kırmızılar yaa bebek inş canımıniçi dua edin bu ay tutmuş olsun gelmiş olsun artık:18::18::18::18::18::18::18::18:
inşallah bebiştir cuma günü yüzü suyu hurmetine hem senin elibeses in inşallah kuzularım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm
ben hiç kullanmadım ilklerde kullandım gibi geliyo ama net değil kafamdaki balım ilk defa bu ay kullanıcam tabi günüm geçerse ama valaha sancım çok benimde senin gibi kafam çorba oldu resmen sanki şuan adet olucam gibiyim ben yinede kaptırmıyorum yıkılmamak için ama bu adet öncesinde bu kadar koyuda normal değil gibi off bilmiyorum seninde inş güzel haberlerini alırız çünkü kaç gün geçikti daha önce geciktiği oluymuydu balım bu kadar:44:
çizgi çıktıysa bencede var cnm bişeyler
o bişeylerde tatlı saglıklı bi bebiş
bak eğer bebişin senleyse hiç öyle şer mer kötü şeyler düşünme
bebişim benımle olcak benım yavrum çok sağlıklı de
iyiyi çağırırsan iyi kötüyü çağırırsan kötü oluyo kuzumm
bende düşük yaptım ve bu hamileliğimde hiç kötü şeyler getirmedim aklıma
hep iyi düşündüm rahat davrandım sende öyle yaparsan görceksinki
sonuna kadar herşey güzel gidicek Allahın izniyle
hadi bakalım güzel haberlerini bekliyoruzzzzzzzzzzzzz
yaa birde birşeyi farkettim kızlar normal yumurtlama dönemlerinde yapımca ovucanı hemen anında iki çizgide oluşuyodu en azından 2. nin yeri hemen çıkıyodu bunda yaptığımda bekledi gebelik testi gibi önce birşey çıkmadı ahanda deidm çıkmadı olsaydı hemen belitrdi diye ama sonrasında koyulaştı hemen sizce neden olabiir:18::18:
yaa birde birşeyi farkettim kızlar normal yumurtlama dönemlerinde yapımca ovucanı hemen anında iki çizgide oluşuyodu en azından 2. nin yeri hemen çıkıyodu bunda yaptığımda bekledi gebelik testi gibi önce birşey çıkmadı ahanda deidm çıkmadı olsaydı hemen belitrdi diye ama sonrasında koyulaştı hemen sizce neden olabiir:18::18:
canım hiç gecikmez benim normalde hemde hiçççç
evet ovuya çok güvenme meg inde öyle olmuştu cok enteresandı....:44:
benim bugün 5 . gün gectiği...
Canım evet kötü seyler düşünmüyorum inan hayırlısı neyse o olsun.
güzel hayaller kurmak istiyorum
öyle şeyler duyyoruz ki inan bebek istemeye korkuyorum O yüzden hep Hep hayırlısını istiyorum
sagol canım
bu da benim heyecanı günüm işte herkes yaşıyo bunları
sonra sizin gibi başka heyecanlara dönüşür inşallah ..
evet Elif yapmasın artık test
zaten bata ne kalmış beklesin bi gecsin bakalım
inş bebeğim yaa inş vallaha kaptırmıyorum yinede bekleyip göreyim diyorum ama bu heyecanada engel olanmiyorum hayırlısı olsun inş aynı anda haberleri veririz hamile kalmışızdır artık aynı dönemde oluruz sorarız sende bu varmı bu böylemi gibi off düşüncesi bile ağlatıyo beni rabbim gönlümüze göre verisn inşallah AMİNNNNNNNNNN
canım hiç gecikmez benim normalde hemde hiçççç
evet ovuya çok güvenme meg inde öyle olmuştu cok enteresandı....:44:
benim bugün 5 . gün gectiği...
Canım evet kötü seyler düşünmüyorum inan hayırlısı neyse o olsun.
güzel hayaller kurmak istiyorum
öyle şeyler duyyoruz ki inan bebek istemeye korkuyorum O yüzden hep Hep hayırlısını istiyorum
sagol canım
bu da benim heyecanı günüm işte herkes yaşıyo bunları
sonra sizin gibi başka heyecanlara dönüşür inşallah ..
evet Elif yapmasın artık test
zaten bata ne kalmış beklesin bi gecsin bakalım
anladım balım en iyisi kafama bir format atıp gelene kadar beklemek gelmezse konuya geçiş yapmak başlka türlü olmıycak vallaha birşey değil stresten kırmızılar gelecek vallahahiç bi fikrim yok kuzumm kullanmadıgım için okadar detayını bılmıyorum malesef balımm
elifcim sen bi erken gebelik testi yapsana dayanamıcan gibi duruyoo
daha cok stress ediyon kendini de bizi deee
o zaman inş hayırlra vesile olur inş hayırlı sonuçlarla gelirsin birtanem hadi bakalım umutluyuz inş senden balım ah ah bekleyebilsem sankibirisi beni dürtüyo bıraksam kendimi her saniye her tuvalette bir test yaparım o derece yani alışkanlık oldu bende kudurmuştan beterim valaha
ahahaha inşallaahhh canım
aralık annelerine mi gircez biz şimdii??
hilal nerde hilal??
a.s kuzummm nasılsın cnmcım
dualarım senınle cnmm kuzummm benimmmm
inşallahhh bebişin gelmiştir sana seninledir şuanda
tmm kuzum kaptırmayalım kendımızı ama stresde yapmayalım
en kötü p.tesi test yaparsın ona görede seviniriz inşallahh
ehehe evet ya bata son 3 kala deliriyoruz bende öyleyimm kiiii
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?