Kaldığımız Yerden Her Telden..

dejavu sen nerelerdesin hiç görüşemiyoruz
sende sonunda gidebilmişsin doktora çok sevindim
hamile olmuş kadar rahatladıgını düşünüyorum :13:
Canım hadi hayırlısı bizde baharda yeşillenelim artık

canım seni ümitlendirmek istemem sonucunda kötü oluyrsa üzülmeni istemem ama ..
benimde hiç sagda agrı olmaz normalde hamile kaldıgım zamanda Sag da hep batma oluyoo
yani
senin gibi tam tersii
bu testler filan..
inşallah hamilesindir...

aynen öyle balım yaa hoşgeldin bu arada gülüm bilemiyorum bekleyip görücez heyecanlıyım ama daha çok korkulşuyum çok feci inanılmaz sancım var adet olduğumdaki gibi sancılarım o yüzden umudum gidiyo ama yinede ufak çaplıda olsa inş acabamı diye geçiyo gönlümden hayırlısı olsun inş dua edin lütfen fıstığım

kuzum dejavum bu günlerde gelmiycek istenbula geliyo annesine yarın sabah yola çıkıcaklar dün alışverişe gittiler bugün öğlenden sonmrasına izin aldı eve gidicek çantaları hazırlıycak derken sabahada kısmetse çıkıcaklar yola hayırlısıyla inş

inş bebeğim yaa inş vallaha kaptırmıyorum yinede bekleyip göreyim diyorum ama bu heyecanada engel olanmiyorum hayırlısı olsun inş aynı anda haberleri veririz hamile kalmışızdır artık aynı dönemde oluruz sorarız sende bu varmı bu böylemi gibi off düşüncesi bile ağlatıyo beni rabbim gönlümüze göre verisn inşallah AMİNNNNNNNNNN

inşallah bebiştir cuma günü yüzü suyu hurmetine hem senin elibeses in inşallah kuzularım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

yaa birde birşeyi farkettim kızlar normal yumurtlama dönemlerinde yapımca ovucanı hemen anında iki çizgide oluşuyodu en azından 2. nin yeri hemen çıkıyodu bunda yaptığımda bekledi gebelik testi gibi önce birşey çıkmadı ahanda deidm çıkmadı olsaydı hemen belitrdi diye ama sonrasında koyulaştı hemen sizce neden olabiir:18::18:

a.s kuzummm nasılsın cnmcım

dualarım senınle cnmm kuzummm benimmmm
inşallahhh bebişin gelmiştir sana seninledir şuanda
tmm kuzum kaptırmayalım kendımızı ama stresde yapmayalım
en kötü p.tesi test yaparsın ona görede seviniriz inşallahh

inşallah bebiştir cuma günü yüzü suyu hurmetine hem senin elibeses in inşallah kuzularım benimmmmmmmmmmmmmmmmmmm

Allah razı olsun bitanem inş dularınız dualrımız hayırlı ise kabul olsun rabbim hayırlısını nasip etsin bitanem

canım hiç gecikmez benim normalde hemde hiçççç
evet ovuya çok güvenme meg inde öyle olmuştu cok enteresandı....:44:
benim bugün 5 . gün gectiği...

Canım evet kötü seyler düşünmüyorum inan hayırlısı neyse o olsun.
güzel hayaller kurmak istiyorum
öyle şeyler duyyoruz ki inan bebek istemeye korkuyorum O yüzden hep Hep hayırlısını istiyorum

sagol canım
bu da benim heyecanı günüm işte herkes yaşıyo bunları
sonra sizin gibi başka heyecanlara dönüşür inşallah ..

evet Elif yapmasın artık test
zaten bata ne kalmış beklesin bi gecsin bakalım

lennnnnnnn dövecem seni ya ne kadar ince düşünüyorsun kuzum ya gebişsen ki inşallah öyledir gören 3-4 gün sonra, kurma artık kafanda bu kadar iyi değil tatlım.

hiç bi fikrim yok kuzumm kullanmadıgım için okadar detayını bılmıyorum malesef balımm

elifcim sen bi erken gebelik testi yapsana dayanamıcan gibi duruyoo
daha cok stress ediyon kendini de bizi deee

o zaman inş hayırlra vesile olur inş hayırlı sonuçlarla gelirsin birtanem hadi bakalım umutluyuz inş senden balım ah ah bekleyebilsem sankibirisi beni dürtüyo bıraksam kendimi her saniye her tuvalette bir test yaparım o derece yani alışkanlık oldu bende kudurmuştan beterim valaha

ahahaha inşallaahhh canım
aralık annelerine mi gircez biz şimdii??
hilal nerde hilal??

tabi cnm o heyacanı bizde yaşadık acayip stresli oluyor rabbim daha ne heyacanlar yaşatıcak sizede bak biz hala dr giderken kalbimiz yerinden çıkcak gibi oluyor acaba sağlıklıımı iyimi ne dicek , bitmez o heyceanlar bitmezzzzzzzzz

hiç bi fikrim yok kuzumm kullanmadıgım için okadar detayını bılmıyorum malesef balımm
anladım balım en iyisi kafama bir format atıp gelene kadar beklemek gelmezse konuya geçiş yapmak başlka türlü olmıycak vallaha birşey değil stresten kırmızılar gelecek vallaha
elifcim sen bi erken gebelik testi yapsana dayanamıcan gibi duruyoo
daha cok stress ediyon kendini de bizi deee

vallaha balım aban kalsa alıorım da alıcak yerim yok eşime desem öncesinde her ay yapıyorum diye zaten boşa diyo almaz var evde tesler bir sürüde erken değil ama ben size söyliyim en azından temkinliyin dersiniz aksi olursa bana adet olucakmışım gibi geliyo inş yanılırım da olmam ama demişti diyiceksiniz bakın görün canlarım:26::26::26:

ehehe evet ya bata son 3 kala deliriyoruz bende öyleyimm kiiii

ahahaha inşallaahhh canım
aralık annelerine mi gircez biz şimdii??
hilal nerde hilal??

ayy inş balım inş hayırlısıyla gelin gelmiş olunda inş yaa hilelimi bende bekliyorumda yok hala gelse ondada var gibi çıkmılştı dün ama son ovucanı son testi kalmış istesemde yapamam diyodu

iyidir tatlım ya ben dünde kustum biliyormusun bugünde kuscak gibiydim ama kusmadım heralde 9 ay sürcek azaldı ama geçmedi benimde işim var bi bakayım dedim çıkıcam şimdi sen nasılsın paşam nasıl

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…