- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.201
bu arada benim smearın sonucu çıkmış gülüm eşim almış birşey yok sadece yoğun iltihabı enfeksiyonu var demiş işte onda ilaç vermiştim geçmişmi geçmemişmi diye adeti bitince gelsin bakalım demiş
gülüm aşağı kat dediğin sonuçta yine kayınvalnede yakın bence ev alın eğerki durumunuz varsa ne kadar uzak o kadar rahat bana göre canım
hehe alemsin sen kuzummm demek kocişin bulurdu he
hangimiz üzmüyoruzki kocişleri biz kadınlara bazen gejliyolar
hıncımızı onlardan çıkarıyoruz e bazende onlar kaşınıyo
bizi kırıyolar evlilik böyle bişey kuzum
kavgasız olmuyo ne demişler kavga evliliğin tuzu biberi kuzumm :123::123:
evet balım giderim artık bakılırım onun zararıççok sonuçta her anlamda bakalım artık gitmiştir inş güüm yaaaaay aman iyi iltihap bişey değil hapla çözülür kuzumm sevindim valla
ozaman şu iltihap için bi gidersin balımm
evet btanem haklısı ama eşim maaşı 2.200 araba aldık her ay ona 800 tl gidiyo bize kalıyo bize geri 797 tl kalıyo bide kaynpederimlerin 3.ay sonra borçları bitcek durumları düzelcek onlar bzm arabanın kredisini ödücekler ev alırsak eğer ev kredisinide biz tabi eşya FALAN YOK hele bide bebk olursa yandıkkk
aynen öyle vallaha bulurdu en baştada çatlaksın biliyosun dimi derdi emin ol haklısın evlilik bu kolay değil iki farklı dünya alışknlıklar bir arada kolay değil yinede çok şükür halimeze sen ne yemek yaptın bugün balım
evet balım giderim artık bakılırım onun zararıççok sonuçta her anlamda bakalım artık gitmiştir inş güüm yaaaa
haklıssın güşllüm çok zor şimdi sen 2.200 diyosun ama o para bir gidiyoki buhar olup uçuyo sizde ev almak kredisi eşyası zorlanırsınız o zaman alta çıkın biraz öyle idare edin baktınız ki imkanınız oluyo o zaman farklı yerlere bakarınısz balım inş herşey gönlüne göre olur bitanem
evet balım giderim artık bakılırım onun zararıççok sonuçta her anlamda bakalım artık gitmiştir inş güüm yaaaa
haklıssın güşllüm çok zor şimdi sen 2.200 diyosun ama o para bir gidiyoki buhar olup uçuyo sizde ev almak kredisi eşyası zorlanırsınız o zaman alta çıkın biraz öyle idare edin baktınız ki imkanınız oluyo o zaman farklı yerlere bakarınısz balım inş herşey gönlüne göre olur bitanem
ohh karnıyarıkmı bayılırım benimkierde dünden aslında yapmıştım yememştik pilavı yeni yapıcanmm ama eşim geldi dün görevden kahvaltılık istedi sabah yemedi diye yemek ağır gelr dedi onlarda kaldı bugüne vllaha olasaydı yapmazdım sancım çok fazla 2 ağrı kesici aldımki yinede vuruyo sancıhaklısın kuzum bi kadın bi erkek dediğin gibi iki farklı yaradılış
ama çok şükür kuzummben bişey yapmadım balımm
dünden annemle gelin karnıyarık yapmıslardı bide ezogelin çorbası vardı
yanı dunden kalanlar var kuzum onları yeriz bu akşamda
senin menüde güzel kuzumm bugunmu yapcaksın yoksam dundenmi
genelde iltihaplar ilaçla çözülüyo cnmcım bence gitmiştir buyuk ihtimal
tabı kuzum gidersin en azından ilthap ne durumda ona göre dvm edersin ilaca felen
ohh karnıyarıkmı bayılırım benimkierde dünden aslında yapmıştım yememştik pilavı yeni yapıcanmm ama eşim geldi dün görevden kahvaltılık istedi sabah yemedi diye yemek ağır gelr dedi onlarda kaldı bugüne vllaha olasaydı yapmazdım sancım çok fazla 2 ağrı kesici aldımki yinede vuruyo sancı
gitmiştir kesin çünkü anlıyorum yani eskisi gibi değil eşmde alıyo işte ama bakılsın şimdi rahimde yara varya kesin ondan kapıyo çabucak enfeksiyonu
gel kuzumm beraber yıyelımmben kıyma yemedıgım ıcın benım karnıyarığın içinde soğan domates biber harcı var
kocişinki kıymalı tabi annecim bana özle yaptı benımkini
oh iyi bari senınde yemek derdin yok bugun kuzum
karnını sıcak tut emi kuzum ince giyinme emi iice ağrır yoksam :18:
hee olabıler kuzum o yaradan kaynaklı olabılır dediğin gibi
hadi inşallah gitmişti kuzum
gelirim gelmezmiyim hiçç tabi anneden kızını özel ilgi ohh afiyet olsun bitanem giydim balım hemde ne tahmin et pijamalaımıhiç öıkarmaım pikeyide aldım yatıyodum işte belkimde ağrı varki gülüm vallaha sağolasın canım arkadaşım düşünürmüş beni yirim sneiii
gelirim gelmezmiyim hiçç tabi anneden kızını özel ilgi ohh afiyet olsun bitanem giydim balım hemde ne tahmin et pijamalaımıhiç öıkarmaım pikeyide aldım yatıyodum işte belkimde ağrı varki gülüm vallaha sağolasın canım arkadaşım düşünürmüş beni yirim sneiii
kızlarr ben kaçıorum koçişin gelmesine az kaldı süslenmke lazım emii kendinize ii bakınnn sizi çok sevyoumm valla ii bakın kendinizzze elifim üzülme em allahın izniyle herşey geçcek bu da geçcek gelirim bn yarın görüşürüz allaha emanet olun seviyore öpüyoe sizii
hee hee git süslen süslü gacı snei sende Allaha emanet ol bitanem gel yine özletme bende seni seviyorum canım benim görüşürüz iyi bak kendinekızlarr ben kaçıorum koçişin gelmesine az kaldı süslenmke lazım emii kendinize ii bakınnn sizi çok sevyoumm valla ii bakın kendinizzze elifim üzülme em allahın izniyle herşey geçcek bu da geçcek gelirim bn yarın görüşürüz allaha emanet olun seviyore öpüyoe sizii
hee düşünürüm tabiii benım bitanecik kuzummm
hehe dimek pijamalarını çektin hee en güzeli valla ohh rahatcana yayıl kuzumm
pikeyi almaklada iyi yapmıssın kuzum ayacıklarınıda sıcak tut kuzumm
benımde adet zamanlarımda hep belim ağrırdı zor valla biz bu kadınların durumu
çekiyoruz valla heray :18:
hee hee git süslen süslü gacı snei sende Allaha emanet ol bitanem gel yine özletme bende seni seviyorum canım benim görüşürüz iyi bak kendinekızlarr ben kaçıorum koçişin gelmesine az kaldı süslenmke lazım emii kendinize ii bakınnn sizi çok sevyoumm valla ii bakın kendinizzze elifim üzülme em allahın izniyle herşey geçcek bu da geçcek gelirim bn yarın görüşürüz allaha emanet olun seviyore öpüyoe sizii
hee düşünürüm tabiii benım bitanecik kuzummm
hehe dimek pijamalarını çektin hee en güzeli valla ohh rahatcana yayıl kuzumm
pikeyi almaklada iyi yapmıssın kuzum ayacıklarınıda sıcak tut kuzumm
benımde adet zamanlarımda hep belim ağrırdı zor valla biz bu kadınların durumu
çekiyoruz valla heray :18:
tmm cnmcım hazırlan süslen püslen ohh mis gibi
sana yazmıstım ama görmedin sanırsam
yarın görüşürüz cnm
hee hee git süslen süslü gacı snei sende Allaha emanet ol bitanem gel yine özletme bende seni seviyorum canım benim görüşürüz iyi bak kendine
vallaha sorma kuzum bu kadınların derdi bitermi sabah o sancı vurdu yaa dedimki ben bbu kafayla bebek istiyorum manyek ben daha bunu çekemiyorum güya kendimi avutuyorum
görmedim cnm bnm k.bakma ya saoll görüşürüz btanem
doyurdum benim eşşek sıpalarını geldim :) yaa benim yemeğim yok eve gidip yemek bapcam daha, kocişimde hasta zaten
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?