Kaldığımız Yerden Her Telden..

oyy kıyamamm ben sana kuzummm
geldim yettim gari artıkın burdayım beya
nasılsın keyfin nasıl işler nasıl anlat kuzum
haftasonun nasıl geçti

tatilin kötüsü olurmu kuzum yaaa. hele birde bahar temizliği kolay bitsin diye koca bana yardımcı ayarlamış hafta sonu, çok iyi dinlendim yani.
havada güzeldi, hatta uzun bir aradan sonra ilk defa yağmursuz bir 23 nisan oldu. gayet güzeldi yani. sen neler yaptın bakem gönderdin ha misafirlerini

tmm kuzumm benımm geyik yapıcaz anılarımızı anlatceeez kocişleri çekiştirceeez
biz herzaman yanındayız cnm kuzumm benım burda geyiklere sohbetlere dvm
o konuda ben konusmıycam cnm balımm hayde bakalım
başlayalım kocişleri çekiştirmeye

nasıl geçti düğün canım oynadın mı biraz annenlerde geldi ohhh ne güzel.Haftasonu hareketli geçti yanii. Benimde hareketli geçti ama yetmedi maalesef zaman nasıl geçti anlamadım. Zati c.tesi öğlen orada olduk pazar pazartesi de akşamüzerine kadar kaldık pazar günü alışveriş merkezinde geti dayım yengem cümbür cemaat gittik anneme çamaşır makinesi baktım ütü vardı acayip indirimdeydi onu aldık kendime kot aldım. Yemek yedik dışarda ailecek pazartesi günü de yola çıkmdan kadıköye indik ayakkabı baktım küçük numara giyiyorumda yaptıracağım başka yer buldum sipariş verdim döndük biraz oturduk yola çıktık anlayacağınız hızlıca geçti.

eevt yaa tamam hamişlerimiz var sizler ama öyle aman aman bir konuşma olmuyor burada o konularla ilgili. Burası geyik topiği her telden muhabbet var bende çok gitmeyi düşündüm ama insanın kafasıınn içinde oldukça neree gitse değişmez tam tersine burada daha çok kafa dağıtıyorum ele nu topiği açtığımdan beri. Çk erken davranıyoruz ovulasyondur falan hepsi stres kaynağı zamanına kadar beklemek gerek. Gelecek elbet heşeyin zamanı var hayırlısı olsun hakkımızda.

hoşbuldum kuzum nasıl olayım aynıyım aynı kafadayım bilmiyoruj ne olucak böyle işte:26::26:

Gülüm dayanamadın geldin dimiii ama ben çok özleyecektim senii... Stres yok sıkıntı yok öyle böyle olacak tatlım daha ne oldu şurada dur bakalım umutsuz olmak için çk erlen sanki çk tedviler gördün ettin de tüm yolların tükenmiş gibi konuşuyorsun daha dur olacak gülümm hepimizin..

olmaz valla kuzum tatilin hertürlüsü güzel ohh ne güzel kocişinede eferim senı yormamak için yardımcı bılem tutmus
evet evet hava baya güzeldi gerçekten bundan sonra böyle sıcak gider sanırsam
özlemiştik güneşi yazı napayım cnmcım haftasonu ev kalabalıkdı öyle vakit geçirdik
düğünde dün akşamdı gittik az birz oynadım sonra geldik eve bugunde sabahtan gitti bizimkiler
kaldım evde bi başıma

kıyamam ben sana sağolasın balım benim Alllah razı olsun iyiki varsınız ne diyeyim ki inş atlatırım bu zorlu yolu ben kenimi tanıyamıyorum artık o derece çıksın gitsin içimden aklımdan bu düşünce istiyorum bebeğim hee çkiştirek hadi mesela eşim aban dün sen burdan ayrı kalamazsın demişti bilseki burdayım kesin bana diyicek ben demiştim

esram hoşgeldin canım benim nasılsın

zuzu seviyo ben seni, ben iyiyim, hava iyi sende iyisin iyi :))

şimdi bir anda herkes elini ayağını çekince öyle evde boşluğa düşmüşsündür kuzum sen, neseki içerde bir paşa var sana eşlik eden :)

tamam balım öle yapıcaz tabii ki de ama sende söz ver stres sıkıntı yok. Gün önceden ovulasyon yapmak belirti aramak yok,birkaç ay daha dene yardımcı tedav, yöntemlerini denersin kocanda gitsin baktırsın Allah çözümsüz dert vermesin gülüm benimm.. hadi debakem ne yemek yapcen bugünn..

şimdi bir anda herkes elini ayağını çekince öyle evde boşluğa düşmüşsündür kuzum sen, neseki içerde bir paşa var sana eşlik eden :)

evet gülüm dayanamdım aslında kararlıydım asemb yoktu vedalaşayım dedim ama konuşöayız beekten dedi hepinşz sağolun desteğinizden balım ben kimseyi üzmek istemedim dün öyle psikojom vardıkı anlaytamam ha-lada atlatamadım korkaırmki kolay kolay atlatamıuycam bu yüznde gideyim deidm diğer topikte arkadaşarın güzel haberleri ben mutlu etti öyleki bzaısında ağldım çok sevindim ama adım başı bebek konusu artık ücümü bitirdi kendime gelene kadar olmıycam bebek üzerinde durmıycam sadece eşim ve ben hayatımı yaşıcam en azından bunun için ilk adımı attım çok şeyöğrendim diğer topikten ama bunun zararı oldu bana çünküö yerinde haretket etmedim bata yakın kendimi kaybettim belki uzak olursam kafamı toplarım en azından artık her gün arkadaşlrıda huzursuz ettim yok o yok bu ben artık utanır oldum sanki benden rahatsızlıkmım duyuyolar gibi bilemiyorum sağlıklı değilim farkındayım ama çok kızıyorum kendime inanki meleğim neden bu şekile geldim anlam veremiyorum:44::44::44:

bir doğum günü kutlamamız var bizim gideyim de kuzucuklara (kazık kadar olmuş bunlar ama neyse) pasta yedirip geleyim.
kaçmayın haaa.

dejavu sanada selamlar kız

sağolasınnn dejavum hepinize tşk ediyorum gerçtekten inş toplarımm kendimi biliemiyorum kafamı toplarımmmm yemeğm yayla çorbası tavuk haşladım bulgur pilavı bitnaem birde salata balımmm bu kadar senin yolculuğun nasıl geçti bakem hasret giderdinizmi

slm kızlarr ben geldimmm nasılsınız

hoşgeldin canım nasılsın

güzel geçti kuzumm ama aynen bende bişey anlamadım harala gürele geçti valla
e bide düğün olunca kalabalık felen baya hızlı geçti vakit
düğünde oynamıycam diyodum ama nerdee ben kurtlu pakize yerimde durablırmıyım hiç
oynadım birazcık haftayada gidicem ist a
p.tesi Allah nasip ederse gidicem kuzumm benim kociş 1 hafta fuarda olcak
hazır o yokken bi gitcem burdada yalnız kalamam çünkü e annemde kaç kere geldi gitti
bi ben gideyim diyorum hem alışveriş felende yaparım
bende durumlar böyle kuzum

nasıl olsun cnm aynı ya ne yapcaz bilmiyoum eşimle ev mi alalım aşşa katamı geçelim ne yapcaz bilmiyorumm tek isteğim evm ayrı olsunn

hehe olsun desin kuzumm hem burası geyik topiği bişeycik olmaz bacımm
sendende Allah razı olsun kuzumm nedemek elbirliğiyle herşeyi atlatıveririz burda
sen yeterki içini ferah tut cnm benımm
bende düşünüyorum nesini çekiştirsem acaba diye bulamadım bişy yahu

aynen öyle valla kuzum bi tuhaf oldu ev boşalıverdi
hee aynen üle eşlik ediyo tekmecikler savuruyo
tel geldide ondan geciktim kuzumm :102:
bugun bazı yerler tatilmiş cnmcım sizde varmı tatil yoksam iştesinmi

slm kızlarr ben geldimmm nasılsınız

a.s cnmm hoşgeldin geciktim telden dolayı :102:
ben iyiyim çok şükür seni sormalı

dimek bulmadın gülüm iyi bakem olmasında tek çekiştirmeyelim balım bazen öyle darldığım noktlar olduki gülüm inan eşiimin bana sarılması bile battı yani baya bir yoldan çıkmıltım anlayacağın bu aoruyu bana değilde eşime sorsan çekiştrelim sdiye eminim bintana bulurdu sebep çok üzdüm çünkü

nasıl olsun cnm aynı ya ne yapcaz bilmiyoum eşimle ev mi alalım aşşa katamı geçelim ne yapcaz bilmiyorumm tek isteğim evm ayrı olsunn

gülüm aşağı kat dediğin sonuçta yine kayınvalnede yakın bence ev alın eğerki durumunuz varsa ne kadar uzak o kadar rahat bana göre canım

hehe alemsin sen kuzummm demek kocişin bulurdu he
hangimiz üzmüyoruzki kocişleri biz kadınlara bazen gejliyolar
hıncımızı onlardan çıkarıyoruz e bazende onlar kaşınıyo
bizi kırıyolar evlilik böyle bişey kuzum
kavgasız olmuyo ne demişler kavga evliliğin tuzu biberi kuzumm :123::123:

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…