Kaldığımız Yerden Her Telden..

doyurdum benim eşşek sıpalarını geldim :) yaa benim yemeğim yok eve gidip yemek bapcam daha, kocişimde hasta zaten

hoşgeldinnn kuzumm
geçmiş olsun cnmcım ozaman tarhana çorbası yap yada şehriye çorbası naneli limonlu
kocişine iyi gelir hemde basitcene olur kuzum

hoşgeldinnn kuzumm
geçmiş olsun cnmcım ozaman tarhana çorbası yap yada şehriye çorbası naneli limonlu
kocişine iyi gelir hemde basitcene olur kuzum

yapcam bakalım hasta çorbasını paşamın, bu erkekler hasta oldularmı neden çocuk gibi oluyorlar yaaa
benimde bademciklerim şişiyor ben bu kadar oflanıp poflanmıyorum :)

evet balım amin rabbim hayırlısını versin cümlenmize valla sorma şuev mevzumuz kesnleşşse temizliğe başlıycamda ah ahh belirsiz bekliyoruzzz

yapcam bakalım hasta çorbasını paşamın, bu erkekler hasta oldularmı neden çocuk gibi oluyorlar yaaa
benimde bademciklerim şişiyor ben bu kadar oflanıp poflanmıyorum :)

hee yap kuzumm mis gibi
ay hepsi aynı valla bu erkeklerin hasta oldumu nazlarından geçilmiyo
bi ilgi istiyolar bi ilgi istiyolar amaaan peşlerinde dolandırıyolar valla bizleri
aslında bende naz yaparım mızmızlanırım şımarırım
sende naz yap kuzumm tek taraflı olmaz hihi

evet balım amin rabbim hayırlısını versin cümlenmize valla sorma şuev mevzumuz kesnleşşse temizliğe başlıycamda ah ahh belirsiz bekliyoruzzz

ay evet yaa daha şu ev hallolmadı sizin
ev sahıbı kesin kararlı dimi kuzumm yanı illa çıkmanızı istiyomu

canım benim inan boşuna yıpratıyorsun kendini tatlım daha ortada birşey yok. Tedaviye bile başlamadın dur hemen pes etme öyle olacak hepimiz el birliğiyle kafanı dağıtmana yardımcı olucaz zaten benimde buna ihtiyascım var biliyorsn.

slm kızlarr ben geldimmm nasılsınız

selam canımm nasılsınn..

canım farkındaydım ben kendini yıprattğının bu şekilde ama birşey demek istemedim ben huzursuz olmam ne anlatsan dinlerim ama sen stres oldun hep günler önceden testlwer yaparak gülüm bundan sonra biraz oluruna bırak akışında gitsi bakalım olmadı ek tedavide olur. Hiç bozma moralini. Ev olauynı en yaptınız siz bitanemm..

ohh süper yemekler biz dün yoldan geldik birşey yok evde bende patates omlety yapcam birde yarına yemek koyarım artık az evi toplarım biraz oturur yatarım canım yorgunum valla. Giderdik valla az oldu yetmedi ama napalım hiç yoktan iyidir yengem dayım falan çok güzeldi. Pikniğe gidemedik cumartesi sabah yağmur vardı pazarda az serindi. Pazara gittik gittiğimiz gün, pazar günü de ailecek alışveriş merkezine gittik. Oradan yemek yedik. Eve geldik derbiyi izlerdik pazartesi de ayakkabı baktım ayağıma küçük numara oluyor ya yer buıldum sipariş verdim zaten git gel kadıköye yengemlerin oradan 2 saat eee kahvaltıda ettik orada yengemle annemde geldiler sonra tyemnek yedik eve geldik az dinlendik yola çıktık gülüm ama yollar boştu çabuk geldik akşam geç uyudukta yorgunluğumda ondan bitanemm..

git gülüm git değişiklik iyi olur alışverişte edersin İstanbul başka oluor neler neler var valla. Değerlendir 1 haftayı canım.. Düğün olunca öyle tabii karışıklık falan ama olsun eğlendin işte ohh..

iyi sevindim canım yaa iltihap birşey değil daha önceden antibiyotik kullandıysan geçmiştir bile git yine bakalım geçmediyse yine az ilaç verir geçer gider.

doyurdum benim eşşek sıpalarını geldim :) yaa benim yemeğim yok eve gidip yemek bapcam daha, kocişimde hasta zaten

Geçmiş olsun canım hastaysaeşin bir çorba kaynatıver gülüm.

hee gideyim cnmcımm kocişin paralarını harcayıp geleyım
evet eğlendim valla kuzum iyi oluyo eve gelen giden olunca
sohbet oluyo değişik muhabbet oluyo yemekler bile keyifle yenıyo valla
demek ayakların küçük kuzumm benımkiler kocaman 39 giyiyorum

canım keşke çalıp oynasam off off muhabbetten bile çekinir oldum artık yaaaa

ben silivrideyim gülüm al gel tanışırlar ne güzel işte benimkiyle seninki

kuzucum biz size haftasonu gelelim hafta içi pek zor olurmuş :)

valla ben köpek canlı familyasındanım, hastayım diye şirket doktoru eve gönderir, ben eve gelip evi süpürürüm falan. bende bu tarz bir manyağım işte napcan.

Geçmiş olsun canım hastaysaeşin bir çorba kaynatıver gülüm.

sağol bitanem, çorba yapcamda kaç gündür tek çorba içiyor zaten, patates yemeğide yapayım yanına diyorum en azından patatesleri ezip ezip rahat yutabilir.

mrb kız ne yapıon ben hastaneden geldim hiç sormuyon ne yaptın die hee

mrb canım hoşgeldin kusuruma bakma valla ben artık girmiycektim toipğe bebek düşüncesi için ama burası bebek topiği değil diye burdayım işte ne oldu gün verdimi doktor nasılsın tatlım

kızlar ben alıntı yaptımda içinde kalmış cevaplar haberiniz olsun asıl oldu anlamadım valla yaa:44::44:

mrb canım hoşgeldin kusuruma bakma valla ben artık girmiycektim toipğe bebek düşüncesi için ama burası bebek topiği değil diye burdayım işte ne oldu gün verdimi doktor nasılsın tatlım

valla ultason sıraları hepsi doluydu bakamadım yarına randevu aldım iş de bi de nst ye girdim cok güzeldi kalp atışları yaaaa

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…