- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #4.221
doyurdum benim eşşek sıpalarını geldim :) yaa benim yemeğim yok eve gidip yemek bapcam daha, kocişimde hasta zaten
esram bize gel yemeğe kuzummmmm
hoşgeldinnn kuzumm
geçmiş olsun cnmcım ozaman tarhana çorbası yap yada şehriye çorbası naneli limonlu
kocişine iyi gelir hemde basitcene olur kuzum
öyle deme kuzumm benımm Rabbim hayırlı zamanda hayırlı evlatlar nasip etsin inşallahhh
şimdi boşverek bebeği felen salla gitsin kuzumm hava güzel sen güzelsin dünya güzel ohh daha ne olsuun
bu yaz gezersiniz kocişinle süper olur valla kuzumm
önemli değil cnm benim farkettim zati görmediğini
ev konusunda bencede şimdilik idare edin cnm
daha sonra taşınır evinizi düzersiniz cnm
görüşürüz cnm öptüm seni kocamaan
nerde oturuyon kız sen, ama bak kocamıda getiririm :)
yapcam bakalım hasta çorbasını paşamın, bu erkekler hasta oldularmı neden çocuk gibi oluyorlar yaaa
benimde bademciklerim şişiyor ben bu kadar oflanıp poflanmıyorum :)
evet balım amin rabbim hayırlısını versin cümlenmize valla sorma şuev mevzumuz kesnleşşse temizliğe başlıycamda ah ahh belirsiz bekliyoruzzz
kıyamam ben sana sağolasın balım benim Alllah razı olsun iyiki varsınız ne diyeyim ki inş atlatırım bu zorlu yolu ben kenimi tanıyamıyorum artık o derece çıksın gitsin içimden aklımdan bu düşünce istiyorum bebeğim hee çkiştirek hadi mesela eşim aban dün sen burdan ayrı kalamazsın demişti bilseki burdayım kesin bana diyicek ben demiştim
slm kızlarr ben geldimmm nasılsınız
evet gülüm dayanamdım aslında kararlıydım asemb yoktu vedalaşayım dedim ama konuşöayız beekten dedi hepinşz sağolun desteğinizden balım ben kimseyi üzmek istemedim dün öyle psikojom vardıkı anlaytamam ha-lada atlatamadım korkaırmki kolay kolay atlatamıuycam bu yüznde gideyim deidm diğer topikte arkadaşarın güzel haberleri ben mutlu etti öyleki bzaısında ağldım çok sevindim ama adım başı bebek konusu artık ücümü bitirdi kendime gelene kadar olmıycam bebek üzerinde durmıycam sadece eşim ve ben hayatımı yaşıcam en azından bunun için ilk adımı attım çok şeyöğrendim diğer topikten ama bunun zararı oldu bana çünküö yerinde haretket etmedim bata yakın kendimi kaybettim belki uzak olursam kafamı toplarım en azından artık her gün arkadaşlrıda huzursuz ettim yok o yok bu ben artık utanır oldum sanki benden rahatsızlıkmım duyuyolar gibi bilemiyorum sağlıklı değilim farkındayım ama çok kızıyorum kendime inanki meleğim neden bu şekile geldim anlam veremiyorum:44::44::44:
sağolasınnn dejavum hepinize tşk ediyorum gerçtekten inş toplarımm kendimi biliemiyorum kafamı toplarımmmm yemeğm yayla çorbası tavuk haşladım bulgur pilavı bitnaem birde salata balımmm bu kadar senin yolculuğun nasıl geçti bakem hasret giderdinizmi
hoşgeldin canım nasılsın
güzel geçti kuzumm ama aynen bende bişey anlamadım harala gürele geçti valla
e bide düğün olunca kalabalık felen baya hızlı geçti vakit
düğünde oynamıycam diyodum ama nerdee ben kurtlu pakize yerimde durablırmıyım hiç
oynadım birazcıkhaftayada gidicem ist a
p.tesi Allah nasip ederse gidicem kuzumm benim kociş 1 hafta fuarda olcak
hazır o yokken bi gitcem burdada yalnız kalamam çünkü e annemde kaç kere geldi gitti
bi ben gideyim diyorum hem alışveriş felende yaparım
bende durumlar böyle kuzum
bu arada benim smearın sonucu çıkmış gülüm eşim almış birşey yok sadece yoğun iltihabı enfeksiyonu var demiş işte onda ilaç vermiştim geçmişmi geçmemişmi diye adeti bitince gelsin bakalım demiş
doyurdum benim eşşek sıpalarını geldim :) yaa benim yemeğim yok eve gidip yemek bapcam daha, kocişimde hasta zaten
pembemiss, ruhikizim hoşgeldiniz kızlar
git gülüm git değişiklik iyi olur alışverişte edersin İstanbul başka oluor neler neler var valla. Değerlendir 1 haftayı canım.. Düğün olunca öyle tabii karışıklık falan ama olsun eğlendin işte ohh..
hoşbullduk nasılsın iyisindr inşallah hı
İşte yeni bir geyik sayfası. Her telden, her dertten çalalım oynayalım.. Kaldığımız yerden devam.. Muhabbetin dibine vuralım.. Haydi ne duruyorsunuz parmakla çalışsın Koyu sohbet açılsın.. Şimdiden hoşgeldiniz bayanlar. Hoş muhabbetler..
iyiyim çok şükür cnm napalım yemekler var
bizde burda laklakdayız
senle tanışmadık sanırsam cnm
sende evlisinmi nerde oturuyosun
tanışalım gari
ben silivrideyim gülüm al gel tanışırlar ne güzel işte benimkiyle seninki
hee yap kuzumm mis gibi
ay hepsi aynı valla bu erkeklerin hasta oldumu nazlarından geçilmiyo
bi ilgi istiyolar bi ilgi istiyolar amaaan peşlerinde dolandırıyolar valla bizleri
aslında bende naz yaparım mızmızlanırım şımarırım
sende naz yap kuzumm tek taraflı olmaz hihi
Geçmiş olsun canım hastaysaeşin bir çorba kaynatıver gülüm.
canım benim inan boşuna yıpratıyorsun kendini tatlım daha ortada birşey yok. Tedaviye bile başlamadın dur hemen pes etme öyle olacak hepimiz el birliğiyle kafanı dağıtmana yardımcı olucaz zaten benimde buna ihtiyascım var biliyorsn.
haklısın gülüm aslımnda ama işte an geliyo insan kendine böyle zararlar verebiliyo bende çok yaptım kendsme artık dönmek istiyorum el birliğiyle sen bana ben sana derken hep birlikte üstesinden gelriz canım benim
selam canımm nasılsınn..
canım farkındaydım ben kendini yıprattğının bu şekilde ama birşey demek istemedim ben huzursuz olmam ne anlatsan dinlerim ama sen stres oldun hep günler önceden testlwer yaparak gülüm bundan sonra biraz oluruna bırak akışında gitsi bakalım olmadı ek tedavide olur. Hiç bozma moralini. Ev olauynı en yaptınız siz bitanemm..
ohh süper yemekler biz dün yoldan geldik birşey yok evde bende patates omlety yapcam birde yarına yemek koyarım artık az evi toplarım biraz oturur yatarım canım yorgunum valla. Giderdik valla az oldu yetmedi ama napalım hiç yoktan iyidir yengem dayım falan çok güzeldi. Pikniğe gidemedik cumartesi sabah yağmur vardı pazarda az serindi. Pazara gittik gittiğimiz gün, pazar günü de ailecek alışveriş merkezine gittik. Oradan yemek yedik. Eve geldik derbiyi izlerdik pazartesi de ayakkabı baktım ayağıma küçük numara oluyor ya yer buıldum sipariş verdim zaten git gel kadıköye yengemlerin oradan 2 saat eee kahvaltıda ettik orada yengemle annemde geldiler sonra tyemnek yedik eve geldik az dinlendik yola çıktık gülüm ama yollar boştu çabuk geldik akşam geç uyudukta yorgunluğumda ondan bitanemm..
ohh meleğim rahat rahat huzurlu geöirmöişşiniz az ama öz olmuş sevindim senin adına değişiklik oldu ne güzel keşke bende gidevilsem biraz böyle mesela ıssız adaya tek başıma hiç birşey olmasa sadece ben vallaha süper olurdu avaba acuna desek benide adaya alırmı yahu
git gülüm git değişiklik iyi olur alışverişte edersin İstanbul başka oluor neler neler var valla. Değerlendir 1 haftayı canım.. Düğün olunca öyle tabii karışıklık falan ama olsun eğlendin işte ohh..
iyi sevindim canım yaa iltihap birşey değil daha önceden antibiyotik kullandıysan geçmiştir bile git yine bakalım geçmediyse yine az ilaç verir geçer gider.
evet gülüm antibiyotik veee 2 çeşit fitil kullandım geçmiştir umarım
Geçmiş olsun canım hastaysaeşin bir çorba kaynatıver gülüm.
mrb kız ne yapıon ben hastaneden geldim hiç sormuyon ne yaptın die hee
evliyim 1 senelik diyarbakılı ayse hamileym son ayımdym iş dee öleee.48:.48:
mrb canım hoşgeldin kusuruma bakma valla ben artık girmiycektim toipğe bebek düşüncesi için ama burası bebek topiği değil diye burdayım işte ne oldu gün verdimi doktor nasılsın tatlım
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?