Kaldığımız Yerden Her Telden..

canımmmm benımm zaten calışıyorsunnn evde de hıççç durmuyonnnn yaaa boşverrrr yap yap nereye ekadar yaaaa iş bıtmıyokııı yormaaaa barı kendını tatlımmm yavaş yavaş yppp

canım öyle valla iş bitmiyor yapıyorsun arkanı dönüyorsun yine aynı ev işi nankör herşeyi bitirme isteğim annem gelecek belki haftaya o yüzden gerçi çok aşırı titiz değildir o da biz işteyken yapar eder ama ona bırakmak istemiyorum. Nasıl hemen pisleniyor dağılıyor aklım da almıyor. Neyse bitiririm ya hem kafam da dağılıyor böyle düşünmüyorum annemde tam yumurtlama zamanlarımda burada olacak eşime dur biraz dedim ama çağırmış sormadan nedne çağırıyorsun diye de çıkıştım tamam kendi annem ama zaten ayda birkaç gün değerli yoksa tüm ay gidiyor neyse artık bu ayda böyle olsun kafam dağılır iyi gelir.

süslü kokana o zaman ne diyim senin kayınvalidene kuzucum yaaa süsünbden geri kalmıyo ama maaşşallah yani düşünse o kadına sanada yemek yeptırdır çalışıyosun hiç olmadı hoşuna gider ama nerde gülüm nerde sen evin için yapıyosun zoruna gitmiyo ama dışardan böyle yapılınca sinir oluyo işnsan meleğim benim senin bu hafta işin bitmez annen de gelicek oh artık sen bizi unutursunbiilmiyorum bitanem yerleşmemidri ama ağrıyo e korkutuyo bulantılarda haif hafif yokluyo kanama yok çok şükür artrsa gideriz artık beklemeyiz ne yapalım canım benim sen nasılsın yorgubsundur kesin

Napayı gülüm başka kimseleri yok burada bizden başka eşimin annesi aonuçta yetişebildiğimce yapmaya çalışıyorum. Yok ihmal etmem kuzum akşam giremiyorsunuz haftaiçi zaten gündüz de işyerindeyim girerim yanii. Zaten salı günü yine müd.yard. yerime geçicem azar azar hoca yokken yazarım gülüm ama bu hafta sınav haftası sanırım hoca derse gitmeyebilir yaa.. Yorgun değilim balım yaa uykum vardı aslında eşimin görevi var ancak kahvaltı ederiz falan diye kalktık ama enerjiğim iş yapma potansiyelim var da bir oynasam yerimden. Barii annem gelesiye kadar da halvet olsun bakarsın tutar diyorum ovu yapayım diyorum da en son ne zaman tuvalte gittim sabahtı sanırım yaa tutayım da ovu yapayım bakem nasıl çıkacak bugün 8. günüm geçen ay 9. günümde yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı kanama gelmişti çizgi olursa kanama gelmeyecek demektir. Silikte olsa çıkması lazım şu birkaç günü atlatsam riskli, sonra kanama gelmez daha heralde.

aman s..... et yemegi bacıom netcen yemekle
aksama koyarsın nasılsın cano

yafrimm işlerim de var evde işşere girişince sonra yemek koymak gözümde büyüyor koyayım pişsin aradan çıksın o arada da ben evin işlerini halledeyim dedim yaa. iyiyim şükür valla korkuyorum riskli günlere geldim 8-11. günler kanama gelebilecek günler inşallah bu ayı kanamasız atlatırım dr ilacı da kesti 1.5 ay kullanmış oldun dedi ilacın yarısında kanama geldi yaa. Etki eder daha dedi hem kimyasal yüklemeylim dedi boşuna birşeyin yok dedi. Ovu yapcem çizgi görürüm silikte olsa inşallah öyle olursa kanama gelmeyecek demektir.

yani kimseleri yokda kuzucum seninde yok herşeye sen yetişiyosun kıyamam ben sana bitanem yavaş yavaş yap oldukça yormamaya bak emi senin canın sağolsun sıkıntıya girmediğin sürece yazarsın yoksa yazmadanda olur meleğim başla ovulara rabbim ne demiş bilinmez oldukça değerlendirmeye bakinş bu ay beklediğimiz an gelir canımın içi:18::18::18:

canlarım cıkmak zorundayım eşimle işimiz var dısarı cıkacaz hadi öptüm atesimi aldım gidiyom .

ohhh gezz bakalım hanımefendi gez benim eşimide öğleden sonra görevi var iki gündür geliyor yorgun birşeye çıkamıyoruz kaynanayla koçtaşa gideriz belki gelince dün gidemedikte.. Hadii görüşürüz bakem harbi ateş almaya gelmiş gibi geldin gittin yanii..

valal balım hesapladımm geçen ay ilaç kullanırken 32. günde regl oldum bu da 18. gün yumurtlama eder. Biz annem gelmeden son gün bile yapsak 5 gün spermin içeride dayanması lazım ki yumurtlamaya kadar çok zorr.. En fazla 72 saat dayanıyor ki 3 gün eder ancak.. Kısmet belki erken yumurtlama olur belli mi olur.

gülüm sizde gece yapsanız hani sessizinden sabahada duşuuzu alırsınız en önemli günlerde en azından 1 kere olsun yapsanız 2 gün kalıyo içerde en az hani boş kalmasın o malum günlerde ne olurki sabah ie gitmeeden duş alıyosujuuz normal olur bence ama :18:

yok gülüm ya güvenemem bazen uyku tutmuyor annemi eşimde rahatsız olur zaten sabahta kalkıp duş alınca anlar annem hayatta sabah zor ancak yazın sıcaklar sabah duş alırım ben uykuyu sevdiğimi bilir. Bende rahatsız olurum. Vardır bunda da bir hayır ne diyim..

hımm ne diyelim oz aman hayırlısı canım yaa vvardır hayır bekleyelim bakalım bellmi olur belki olanlar yeterli olur inş yani balım ben çıkıyorum eşim bekliyo film izliycez girerim yine fırsat buldukça birde başımda olduğunda oturtmuyo kızıyo yat diyo işte o gitsin yarına rahatım bitanem öpüyorum kendini yorma emi görüşürüz Allaha emanet ol canımıniçi

Ben tuvaletim gelmişti gitim lavaboya öncekinde kahvaltıdan sonraydı ama ne zaman gittin hatırlayamadım şimdi gittim beş buçukta falan yaparım artık ovulasyobnu sanki ne işe yaracaksa. Mevlam büyk canım ya ne olaağı belli olmaz bir daha ki ay olsun napıyım.. O kadar ay bekledin beklediğim kadar ağustosta da çatlatma hapkarına geçicez çatlıyorsa bile yardımcı olarak takip etmek açısından veriliyor yumurta takibi falan yapılır. Kasım gibi falan ancak aşılamaya geçebiliriz kısmet.. Ben çıkıyorum balımm yemeği koyayım mutfağımı temizleyeyim, gardırobu düzenleyeyim, banyomu dolabımı temizliyim edeyim de ancak eşim gelir zaten kayınvalide ararsa bir de onu koçtaşa götürcez akşam da ütü yapıcam bir de haftasonunu iple çekiyorum haa daha çok yoruluyorum valla işyerinde dinleniyorum ben anacım. Öpüyorum çok seni sen de oturma pc başında yat dinlen gülüm..

canım benim sıkma canını kafana takma ovbuları bence onlar boş bak ben neler çektim vallaha bak güvenim yok yaa bana artık cazip gelmiyo sinirlerimi az bozmadı inş bütün bu saydıklarına gerek kalmadan kuran olduğum rabbim nasip eder tüm isteyenelre üzülme annende geliyo zaten sıkıntıya girme geçir günlerini gün dopğmadan neler doğar dualrım seninle bunu hiç unutma bitanem benim sende en kısa zamanda hamileyim diyiceksin bak bizim herşeyimiz ortak emin ol seninle peş peşe yaşıycaz bu güzelilkleri bende öpüyorum yormamaya bakıyorum eşm zati tepemde bırakırmı hiç bitanem görüşürüz kolay gelsin

slm kızlar ben geldimm neydiyonuzzz

a.slm canım bebim ne yapalım muhabbet ettik ama çıkmam lazım eşim bekliyo kusuruma bakma emi gülüm sen naılsın hiç görünmüyosun yarına gel de görüşelim kız özledim snei bebeişimiz nasıl öpüyorum Allaha emanet ol emi bitanem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…