- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.261
canımmmm benımm zaten calışıyorsunnn evde de hıççç durmuyonnnn yaaa boşverrrr yap yap nereye ekadar yaaaa iş bıtmıyokıııyormaaaa barı kendını tatlımmm yavaş yavaş yppp
selamın hellooooooooooooooooooooooooo
vala bakışta fazla birşey yaptığım yok kek böreği yaptım az yaprak bastım baktım devam edersem işler olmayacak eşim görevden gelecek onu bıraktım sildim süpürdüm eşim geldi o yedi yattı biraz ben salona girdim vitrinlerdi masaların falan toz almasıydı 1 saatimi aldı nerdeyse sonra yapraklaru tuzlayup basmaya devam ettim inan saat dokuzdu oturduğumda o saatten sonra bir de kısır yaptım ama yorgunluktan tıkandım hiç yiyemedim az birşey yedim bıraktım sonra tv falan izledim işte. Valla daha geçen hafta yaptım gülüm evde de işlerim olduğunu biliyor ayy pazarda yaprak bitmeden bir daha yapsan bu sefer zeytinyağlı şaşırdım valla. Kendisi gençken bile sarmamış şimdi mi saracak kız elleri yeşil yeşil oluyormuş hep rahmetli annesi sarmış onlara o vefat edince eve gelen kadın öyle yani şimdi doğrulamazken nereye saracak aman nazlandırması işte. Herşeyini kayınpeder eve gelen kadın yapıyor tüm gün tv başında olunca uykusuda gelmiyor tüm gece oturuyor gündüz uyuyor ama kuaföre gidip boyasından manikü pediküründen asla geri kalmıyor. Valla anneme sararsam haftaya ona da az bir sararım bize etli yapıcam onlara da zeytinyağlı iç hazırlarım baktım zaman bulamadım sarmam. Evde bugünde baya işlerim var gülüm. Haftaiçi de öyle. Annem gelecek her yer bal dök yala olmalı. Nasıl zaman bulayım. Valla o kadar kafama yerleşmiş ki rüyamda kanama geldiğini gördüm gerçek gibiydi şu güne kadar birşey yok. Çok açık kahvereng akıntı geldi dün korkulacak bişi değildi inşallah gelmez gerçi annem gelecek ama o gelene kadar değerlendiririn kanama gelmezse.
Canımm bebek yerleşiyordur normal kese oluşacak daha çok yeni ama doktorun numarası varsa arayıp sorabilirsin sakın ağır işler yapma bol bol dinlen dr gidene kadar hiç olmazsa kanaman falan yoksa endişelenme canım benim..
Hellooo canımmm nabersinn ayy yemek koyucam bakıyorum hatunlar gelmişş bırakamıyorum ama yaaa..
süslü kokana o zaman ne diyim senin kayınvalidene kuzucum yaaa süsünbden geri kalmıyo ama maaşşallah yani düşünse o kadına sanada yemek yeptırdır çalışıyosun hiç olmadı hoşuna gider ama nerde gülüm nerde sen evin için yapıyosun zoruna gitmiyo ama dışardan böyle yapılınca sinir oluyo işnsan meleğim benim senin bu hafta işin bitmez annen de gelicek oh artık sen bizi unutursunbiilmiyorum bitanem yerleşmemidri ama ağrıyo e korkutuyo bulantılarda haif hafif yokluyo kanama yok çok şükür artrsa gideriz artık beklemeyiz ne yapalım canım benim sen nasılsın yorgubsundur kesin
efenimmmmmmmm benimmmmmmmmmmmmmelifffffffffffffffffffffffffffffffffff
canlarım cıkmak zorundayım eşimle işimiz var dısarı cıkacaz hadi öptüm atesimi aldım gidiyom .
aman s..... et yemegi bacıom netcen yemekle
aksama koyarsın nasılsın cano
Napayı gülüm başka kimseleri yok burada bizden başka eşimin annesi aonuçta yetişebildiğimce yapmaya çalışıyorum. Yok ihmal etmem kuzum akşam giremiyorsunuz haftaiçi zaten gündüz de işyerindeyim girerim yanii. Zaten salı günü yine müd.yard. yerime geçicem azar azar hoca yokken yazarım gülüm ama bu hafta sınav haftası sanırım hoca derse gitmeyebilir yaa.. Yorgun değilim balım yaa uykum vardı aslında eşimin görevi var ancak kahvaltı ederiz falan diye kalktık ama enerjiğim iş yapma potansiyelim var da bir oynasam yerimden. Barii annem gelesiye kadar da halvet olsun bakarsın tutar diyorum ovu yapayım diyorum da en son ne zaman tuvalte gittim sabahtı sanırım yaa tutayım da ovu yapayım bakem nasıl çıkacak bugün 8. günüm geçen ay 9. günümde yapmıştım hiç çizgi çıkmamıştı kanama gelmişti çizgi olursa kanama gelmeyecek demektir. Silikte olsa çıkması lazım şu birkaç günü atlatsam riskli, sonra kanama gelmez daha heralde.
canlarım cıkmak zorundayım eşimle işimiz var dısarı cıkacaz hadi öptüm atesimi aldım gidiyom .
yani kimseleri yokda kuzucum seninde yok herşeye sen yetişiyosun kıyamam ben sana bitanem yavaş yavaş yap oldukça yormamaya bak emi senin canın sağolsun sıkıntıya girmediğin sürece yazarsın yoksa yazmadanda olur meleğim başla ovulara rabbim ne demiş bilinmez oldukça değerlendirmeye bakinş bu ay beklediğimiz an gelir canımın içi:18::18::18:
valal balım hesapladımm geçen ay ilaç kullanırken 32. günde regl oldum bu da 18. gün yumurtlama eder. Biz annem gelmeden son gün bile yapsak 5 gün spermin içeride dayanması lazım ki yumurtlamaya kadar çok zorr.. En fazla 72 saat dayanıyor ki 3 gün eder ancak.. Kısmet belki erken yumurtlama olur belli mi olur.
gülüm sizde gece yapsanız hani sessizinden sabahada duşuuzu alırsınız en önemli günlerde en azından 1 kere olsun yapsanız 2 gün kalıyo içerde en az hani boş kalmasın o malum günlerde ne olurki sabah ie gitmeeden duş alıyosujuuz normal olur bence ama:18:
yok gülüm ya güvenemem bazen uyku tutmuyor annemi eşimde rahatsız olur zaten sabahta kalkıp duş alınca anlar annem hayatta sabah zor ancak yazın sıcaklar sabah duş alırım ben uykuyu sevdiğimi bilir. Bende rahatsız olurum. Vardır bunda da bir hayır ne diyim..
Ben tuvaletim gelmişti gitim lavaboya öncekinde kahvaltıdan sonraydı ama ne zaman gittin hatırlayamadım şimdi gittim beş buçukta falan yaparım artık ovulasyobnu sanki ne işe yaracaksa. Mevlam büyk canım ya ne olaağı belli olmaz bir daha ki ay olsun napıyım.. O kadar ay bekledin beklediğim kadar ağustosta da çatlatma hapkarına geçicez çatlıyorsa bile yardımcı olarak takip etmek açısından veriliyor yumurta takibi falan yapılır. Kasım gibi falan ancak aşılamaya geçebiliriz kısmet.. Ben çıkıyorum balımm yemeği koyayım mutfağımı temizleyeyim, gardırobu düzenleyeyim, banyomu dolabımı temizliyim edeyim de ancak eşim gelir zaten kayınvalide ararsa bir de onu koçtaşa götürcez akşam da ütü yapıcam bir de haftasonunu iple çekiyorum haa daha çok yoruluyorum valla işyerinde dinleniyorum ben anacım. Öpüyorum çok seni sen de oturma pc başında yat dinlen gülüm..
slm kızlar ben geldimm neydiyonuzzz
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?