- 11 Mart 2012
- 12.800
- 599
- 413
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #7.241
günaydın melisammmm hoşgeldin canım benimm evet balım değiştirdim çok haklısın kuzucum kimseyi kıskanmak değil amaimrenmek olurdu rabbim inş nasip edecek sizede dün yatsı namazında sana dejavuma elibeses yemin ederimki dura ettim rabbim kabul etsin Aminnnnn canımıiçi erkencisin hayırdır benide uyku tutmadı gireyim bakayım dediim kahvaltı edicez şimdi gelsene tetzesi yapalım birlikte
banaane işte küstüm küstüm hııoy kıyamam ben meleğime vallaha gülüm zamanı gelinceye kadar engeller çıkıyo bir şekilde yaa sağlık ya başka birşey rabbim sağlık sorunu vermesin yeterki ötesi boş demekki zamanı var bitanem fırsat buldukça yine değerlendirmeye bakın ama zor biliyorum bende babamlar gelicek diye daha yapmayız iştre ayıp olur falan ara vermiş oluruz diyodum gezeriz tozarız diye ama çok şükür geldi sıpam gülüm laptop armış arkadaşında 500 alırım diyo idareten sıfır değil diyo ama iyi güzel diyo ben pek anlamam ama gereksişz şimdilik fıstığımm çok daha masrafı olucak belkide özele gitmem gerekebilir benm sırtımı biliyosun bakalım ever yaa oturduğum yerden kalkınca nasıl ağrı yapıyo sıkışıyo gibi bazen unutuyorum biraz önce adımımı büyük attım nasıl sıkıştı kasığım bilsen vallaha alışana kadar zorluklar olucak sanırım bitanem ustalar gidicek birazdan kuzucum çıkarım bende iki söz edelim dedim yarın olamasamda pazara eğerki eşim iki otuturumda görevli olursa öğlenede burdayım yok sabahki sınava olursa artık girerim olursan görüşürüz balısı
eşimin üniversiteden kardeşi gibi olan bir arkadaşı var aylardır arar ne oldu yeğeneim yokmu daha diye bende bugün dedimki arada söyle Allahım nasıl sevindi eşim diyoki yavaş oğlum benden çok sevindin doğum ne zamana geliyo diyo şubat dedi eşim keisn ordayım diyo öğretmen kendisi tatile giriyo yaa hep derdi oğlan olursa pipisine takıcam altını bugünde diyoki kız erkek farketmez bende evleneyim kerteriz çocukları gözleri açılmadan yabancıya gitmesinler deli yaa eşimde nasıl gülüyo artık evimize neşe gelecek diyo nasip olura amcası diyo seneye bu zamanlar böyle cıvıl cıvıl olucak diyo baktım ki çok mutlu o mutlu olunca bende mutlu oluyorum dilerim rabbimden en kısa zamanda sizlerede eğerki hayırlısı ise nasip etsin bende her namazda dua ederim ne olur Allahım eğerki hayırlısı ise nasip et bizede o mutluluğu yaşat diye kurban olduğum mevlam sonunda verdi şimdilik sorun yok gibi tabi daha başındayız inş sonuna kadar sıkıntısız geçer ve bebeğim sağlıkla gelir dünyaya şükürler olsun rabbime
gunaydın canılarımmm uyku tutmadı bı sıze ilk ben gunaydınnn dıyeyımmm dedımmmmm iyikide gırmışımmmmm elifciiimmmmmm hamıleymışşşşş bebişşşşşşş gelıyo bebişşşşşştekrar tebrıkkk edrımmmm senı canım arkadasımmmm kucagınada alırsınnn inşallahhh rabbım ogunlerıde gostersın sanaaa
günaydın canım benim neden uyku tutmaduı kuzucum hasta değilsin dimi benide tutmadı kalktım öylee balım sağolasın teyzesi Allah razı olsun sonunda dularımız kabul oldu darısı dejavumun melisamın elibesesin başına inş kadro tamamlanır o zaman bitanem duların için çok tşk ediyorum teyzesi rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh AMİNNNNNNNNN bitanem
günaydın melisammmm hoşgeldin canım benimm evet balım değiştirdim çok haklısın kuzucum kimseyi kıskanmak değil amaimrenmek olurdu rabbim inş nasip edecek sizede dün yatsı namazında sana dejavuma elibeses yemin ederimki dura ettim rabbim kabul etsin Aminnnnn canımıiçi erkencisin hayırdır benide uyku tutmadı gireyim bakayım dediim kahvaltı edicez şimdi gelsene tetzesi yapalım birlikte
dejavum nasılsın canım benim sıkıntıdan patladım ya elifte bi sabah geldi gitti.
Canım napayım yaa kalktık saat 9 da normalde kalkmayızde öğleden sonra eşim sınavlarda görevli kahvaltı ettik pazarımzı yaptık markete gittik geldik o gitti bende işlere grişicem gülüm. Evde çok iş var. Yaprak aldım 3 kilo salamura yapcam sonra da alıp alıp koyucam daha üzerine kışın yenir. Süpürücem,silicem, buzdolabı, mutfak banyo işte yapabildiğim kadar yapıcam yapamadıklarım yarına kalacak yarında öğleden sonra görevli eşim zaten yaparım artk kalanları da ama biraz daha oturursam bütün işler kalacak sanırsamm
ay canım hem calısıtyosun hemde sarmaları yapıyosun vallahi ben evde oldugum halde sarma sarmam gerci boyun fıtıgım var istesemde saramıyorum da. neyse canım hadi oturma kalk yap işlerini bitince gelirsin emi.kolay gelsin bende boya yaptım biraz balkon demiriibni boyadım canım istedi kafam dagılsın diye öle işte dünden beri onla ugrasıyourm canım.
dejavum kısırın hazırmı acüpppppppppp:125::125::125::125::78:
valla sarmasım gülüm salamura yaptım ama bittim yani neyse bitti ev işleri de vardı tabii ki işlerin hepsi bitmedi bile.. Bu saat oldu ancak oturdum. Evde olsam ne güzel olurdu.
yok kuzum ya bu saat oldu daha kısırı yapıpta oturup yemeye zaman bulamadım böreği keki gündüz yaptım eşim gelnce hazır olsun diye o geldi yedi ben sildim süpürdüm salonu temizledim ancak işte yaprakları kavanoza doldurdum tuzlaya tuzlaya ama valla bu saat demicem yapıcam kısırı çok canım istiyor yaa az birşey yapıcam zaten şu anda kavanoz mutfakta yerde dinlenmek için oturdum mutfağı toplayayım da kısırımı yapayım çayımı içeyim valla belim tutuldıu hee. Kaynanam da demez ki işte yapraklar bitmeden bir daha yapta yiyelim bu sefer zeytinyağlı istedi. Ay valla bu kız çalışıyor bir haftasonu var diye hiç düşünen yok işte kendinize sar bize de size sardıklarından getirirsin diyor ee yine de fazla sarmak lazım iştee.. Haftaya annem gelecek sarabilirsem sararım dedim ben de. Hayret valla yaa..
selam kızlar...
eliff hamileymiş çok sevindim.
sağlıkla kucağına alır inşallah..
ama maşallah kendisi haber vermedi bana küstümmmm...
inşallah tez zamanda diğer arkadaşlarımızda bebeklerine kavuşurlar...
bende dedim kendimeki kesin işlerden fırsat bulamamıştır yoksa girerdi meleğim diye yine yormuşşun kendini be gülüm her bişey yapmışşın o bel ne yapsın ağrımasında ayrıca dolmalara gelincedeyapma boşver sonuçta yarın hafta abaşı bu hafta geçti haftayada annen geliyo unuttum dersin kolay bierşey istemiyoki zeytinyağlı yani kolaymı bir zahmet elini taşın altına koysunda o sana yapsın sen çalışıyosun yazık yaaa kolya geliyo bu hayat herkese erkek gibi sen kalk sabahın bir saati çalışmaya git eve gel yemeğini eksik etme temizliğini eksik etme o arada onların alışverişiniihtiyaçlarını karşıla yemeklerini yap dolmasıdır yaptığın kek börektir ee daha nee vallaha bitanem bence yapma kendini düşün ben sana kıyamam neler çektiğini ben biliyrum bak yorma kendini şu kanamaların tekrarlamasın senin yapıcağın çok iş var atıcağın adımların var hayırlısı ise salla gitsin herkesi sen varsın eşin var birde bebüşün olucak inş gelicek annesinin önce göbüşüne sonra da kollarına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNN
dejavum gülüm nasılsın günaydın meleğim yoksun ama ben yazayım yaa benim karnım felaket adet olucakmışım gibi ağrıyo ani kramplar giriyo dün akşam iyi değildim eşim yatırdı falan ama ne çare sürekli yatmakla olsa sonuçta kalktıkça oluyo ihtiyaca falan belim ağrıyo sence normlami doktorla daha görüşmedik yaa korkuyorum bilmiyorumda normlami diye ama bazen adet oldum diyorum önce sağ tarafım ağrıyordu şimdi solda ağrıyo kuzucum:26::26::26:
dejavum gülüm nasılsın günaydın meleğim yoksun ama ben yazayım yaa benim karnım felaket adet olucakmışım gibi ağrıyo ani kramplar giriyo dün akşam iyi değildim eşim yatırdı falan ama ne çare sürekli yatmakla olsa sonuçta kalktıkça oluyo ihtiyaca falan belim ağrıyo sence normlami doktorla daha görüşmedik yaa korkuyorum bilmiyorumda normlami diye ama bazen adet oldum diyorum önce sağ tarafım ağrıyordu şimdi solda ağrıyo kuzucum:26::26::26:
Elifimm ben didiyomm yemeğği koyayım sabahtan olsun işlere girişince gözümde büyüyor eşim gitmeden doğalgaz borularının tozlarını aldırcam ben uzanamıyorum. Öğleden sonra yine görevi var. Mutfağı baştan aşağı elden geçireyim, mutfak ve aranın camlarını silicem, balkonun camlarını silicem zaman bulursam ama üst taraflarını eşimin silmesi lazım o da haftaiçi yapar artık işten gelince oraları. Gardıpu düzenleyeyim artık ne kadar yaparsam kaynanan da koçtaşa gitmek istiyor dün aradı eşimde yorgundum uyudun yarın gideriz dedi bugün bir de oraya gidebilriiz bitsin işlerim eşim gelmeden daha kapılar, küvet falan var haftaiçi işten gelince onlarda artık.. Öpüyorum seni güzelim lütfen dinlen oturma bile yat güzelimm ağprın artarsa mutlaka doktoru ara gülüm...
slm canım nasılsınnnagrıların varmışşşş canımmm normalll bendede ilk ay cok oluyordu gece yatamıyordummmm bu sure sarfında cok dınlen agır işler yapma keseye yerleşınceye kadar bebişşşşşş akıntıda cok oluyo canım korkma inşallahhhh hicccc bır sorun cıkmazzz bebişinde iyi olurrrr hepppp canımmm arkadaşımmm endışelenme strres sakın yapma
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?