Kaldığımız Yerden Her Telden..

melisammmm ordamısın kuzucum yazmamışşın ben ççıkıyorum kahvaltıyı hazırlıycaz eşim bekliyo birtanem öpüyorum snei canımıniçi gelrim arada inş görüşürüz mucuksss

caım esim kursa gitcekti bi de ekstra ilşkiye girmek için erken kalktık doktor üzerine basa basa sabah yapın demişti işte yaptık ya ben en fazla 30 dakka yatabildim kalktım kahvaltı hazırladım kocişi gönderdim bi yandan ferihayı izliyorum bi yandan da dolanıyorum nette işte gülüm. canım her ay bizde diyoruz gün asırı ilkşki olsun diye garanti oluyo çünkü ama işte ilk bi baslıyoruz sonra ay bugün yorgunuz yarın bilmemneyiz diye kalıyo yaa tutarsız davranıyoruz bu konuda. neyse en azından iki gün sabah olsun belki işe yarar. bu arada gecen ay sadece bi gün sabah yapmıstık o gğüünde cok gec kalmısısız ögleninde adet oldum

Olsun alın güzelim yaaa hem sen yorulmamış olursun pc de otururken yine de sen bilirsin.. Evet belinde sorun vardı senin gibi omurlarında ama korkma canım son aylarda belki sorun olabilir ama dinlenirsin bol bol o zamanlarda da. Benim eşim öğleden sonra görevli uzun saatmiş 6 ya kadar orada olurum heralde dedi .

ohhh desene seveni çok olacak bebeğinin gelir görür canım işte hem burçtaş olacağız bebeğinle.. Kertmesi de hazırr ama bende talibim bak böyle güzel yürekli bir annenin çocuğu kimbilir nasıl iyi kalpli bir çocuk olur. Olmaz mı gülüm ya seninle birlikte bekliyordu ağzı kulaklarındadır eşinin de. Evinize ses, neşe gelecek ne mutlu size. Benim eşimde önceden benim gibi hayaller kurmazdı tepkisizdi ama okul bitti ya şimdi zamanı da geldi diyor hep bebekten, yapacaklarımızdan sözediyor bebekleri gösteriyor gezerken hoşuma gidiyor istekli olması tabii gelir inşllah o duyguyu eşime yaşatabilirim. Merak etme sıkıntısız geçecek canım Allah'ın izniyle.

Günaydınn canımm.Selam veriyim kaçıcam evde işler beni bekliyorrr..

İnşallah canım Allah razı olsun duaların için bitanemm... Tamamlanacak inşallah canım benim. Ya pazara gitmiştik kaynanamlara da bişiler aldık götürdük kapıdan verdik rüyasında beni görmüş yelek örmüşüm ama büyük örmüşüm kaynanaymış ama ona bile büyükmüş pembeymiş ama düğmeleri erkek düğmesi gibiymiş içeriden yapmışım onları kaynanam beğenmemiş ama eline sağlık falan demiş öyle görmüş uyandım dedi uyuyamadım sonra ded, neyse seni gördüm rahatladım dedi artık hayıra çıkarsın dedim ne demekse.

Afiyet olsun bitanemm yarasın sana da bebişini de folik asidini unutmuyorsun dimi... Bende eşimi gönderdim daha işlere girişicem. Yaprak aldım bol bol salamura yapcam kış için. Bir dünya işim var mutfak daha dağınık. Börek, kek bir de kendime kısır yapıcam eşim sevmez kısır. Akşam gelince de çay yaparım yeriz canı kek börek istemiş bugünde böyle olsun dedim. Süpürcem silcem ohoo çok iş var gelene kadar ancak bitiririm öpüyorum güzelim dikkat et kendine...

dejavum nasılsın canım benim sıkıntıdan patladım ya elifte bi sabah geldi gitti.

Canım napayım yaa kalktık saat 9 da normalde kalkmayızde öğleden sonra eşim sınavlarda görevli kahvaltı ettik pazarımzı yaptık markete gittik geldik o gitti bende işlere grişicem gülüm. Evde çok iş var. Yaprak aldım 3 kilo salamura yapcam sonra da alıp alıp koyucam daha üzerine kışın yenir. Süpürücem,silicem, buzdolabı, mutfak banyo işte yapabildiğim kadar yapıcam yapamadıklarım yarına kalacak yarında öğleden sonra görevli eşim zaten yaparım artk kalanları da ama biraz daha oturursam bütün işler kalacak sanırsamm

ay canım hem calısıtyosun hemde sarmaları yapıyosun vallahi ben evde oldugum halde sarma sarmam gerci boyun fıtıgım var istesemde saramıyorum da. neyse canım hadi oturma kalk yap işlerini bitince gelirsin emi.kolay gelsin bende boya yaptım biraz balkon demiriibni boyadım canım istedi kafam dagılsın diye öle işte dünden beri onla ugrasıyourm canım.

valla sarmasım gülüm salamura yaptım ama bittim yani neyse bitti ev işleri de vardı tabii ki işlerin hepsi bitmedi bile.. Bu saat oldu ancak oturdum. Evde olsam ne güzel olurdu.

dejavum kısırın hazırmı acüpppppppppp:125::125::125::125::78:

yok kuzum ya bu saat oldu daha kısırı yapıpta oturup yemeye zaman bulamadım böreği keki gündüz yaptım eşim gelnce hazır olsun diye o geldi yedi ben sildim süpürdüm salonu temizledim ancak işte yaprakları kavanoza doldurdum tuzlaya tuzlaya ama valla bu saat demicem yapıcam kısırı çok canım istiyor yaa az birşey yapıcam zaten şu anda kavanoz mutfakta yerde dinlenmek için oturdum mutfağı toplayayım da kısırımı yapayım çayımı içeyim valla belim tutuldıu hee. Kaynanam da demez ki işte yapraklar bitmeden bir daha yapta yiyelim bu sefer zeytinyağlı istedi. Ay valla bu kız çalışıyor bir haftasonu var diye hiç düşünen yok işte kendinize sar bize de size sardıklarından getirirsin diyor ee yine de fazla sarmak lazım iştee.. Haftaya annem gelecek sarabilirsem sararım dedim ben de. Hayret valla yaa..

selam kızlar...
eliff hamileymiş çok sevindim.
sağlıkla kucağına alır inşallah..
ama maşallah kendisi haber vermedi bana küstümmmm...
inşallah tez zamanda diğer arkadaşlarımızda bebeklerine kavuşurlar...

selam kızlar...
eliff hamileymiş çok sevindim.
sağlıkla kucağına alır inşallah..
ama maşallah kendisi haber vermedi bana küstümmmm...
inşallah tez zamanda diğer arkadaşlarımızda bebeklerine kavuşurlar...

bende dedim kendimeki kesin işlerden fırsat bulamamıştır yoksa girerdi meleğim diye yine yormuşşun kendini be gülüm her bişey yapmışşın o bel ne yapsın ağrımasında ayrıca dolmalara gelincedeyapma boşver sonuçta yarın hafta abaşı bu hafta geçti haftayada annen geliyo unuttum dersin kolay bierşey istemiyoki zeytinyağlı yani kolaymı bir zahmet elini taşın altına koysunda o sana yapsın sen çalışıyosun yazık yaaa kolya geliyo bu hayat herkese erkek gibi sen kalk sabahın bir saati çalışmaya git eve gel yemeğini eksik etme temizliğini eksik etme o arada onların alışverişiniihtiyaçlarını karşıla yemeklerini yap dolmasıdır yaptığın kek börektir ee daha nee vallaha bitanem bence yapma kendini düşün ben sana kıyamam neler çektiğini ben biliyrum bak yorma kendini şu kanamaların tekrarlamasın senin yapıcağın çok iş var atıcağın adımların var hayırlısı ise salla gitsin herkesi sen varsın eşin var birde bebüşün olucak inş gelicek annesinin önce göbüşüne sonra da kollarına inşallahhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhhh AMİNNNNNNNNNNNNNN

a.slm oflum sağolasın canım benim Allah razı olsun çok tşk ediyorum vallaha bende öğreneli 4. günüm daha heyecandan korkudan ne yaptığımı bilmiyorum kızların kafasını şişirdim inanki nedir değildir diye değerim ilk kanda 60.52 çıktı korktum sonra cuma gittik 190 çıktı biraz rahatladım ama 2 gündürde çok sancım oluyo bu kasıklarım kalktığımda deli oluyorum bitanem inanki sneimle o kadar zaman olduki görüşmeyeli aklıma bile gelmedi desem kızmazsaın inş bana gülüm sağolsun diğer kızlarda geldi tebrik ettiler hepinizden Allah razı olsun sağolun sen nasılsın neden gelmiyosun sendemi ara verdin bebiş nasıl annesi bakem

dejavum gülüm nasılsın günaydın meleğim yoksun ama ben yazayım yaa benim karnım felaket adet olucakmışım gibi ağrıyo ani kramplar giriyo dün akşam iyi değildim eşim yatırdı falan ama ne çare sürekli yatmakla olsa sonuçta kalktıkça oluyo ihtiyaca falan belim ağrıyo sence normlami doktorla daha görüşmedik yaa korkuyorum bilmiyorumda normlami diye ama bazen adet oldum diyorum önce sağ tarafım ağrıyordu şimdi solda ağrıyo kuzucum:26::26::26:

vala bakışta fazla birşey yaptığım yok kek böreği yaptım az yaprak bastım baktım devam edersem işler olmayacak eşim görevden gelecek onu bıraktım sildim süpürdüm eşim geldi o yedi yattı biraz ben salona girdim vitrinlerdi masaların falan toz almasıydı 1 saatimi aldı nerdeyse sonra yapraklaru tuzlayup basmaya devam ettim inan saat dokuzdu oturduğumda o saatten sonra bir de kısır yaptım ama yorgunluktan tıkandım hiç yiyemedim az birşey yedim bıraktım sonra tv falan izledim işte. Valla daha geçen hafta yaptım gülüm evde de işlerim olduğunu biliyor ayy pazarda yaprak bitmeden bir daha yapsan bu sefer zeytinyağlı şaşırdım valla. Kendisi gençken bile sarmamış şimdi mi saracak kız elleri yeşil yeşil oluyormuş hep rahmetli annesi sarmış onlara o vefat edince eve gelen kadın öyle yani şimdi doğrulamazken nereye saracak aman nazlandırması işte. Herşeyini kayınpeder eve gelen kadın yapıyor tüm gün tv başında olunca uykusuda gelmiyor tüm gece oturuyor gündüz uyuyor ama kuaföre gidip boyasından manikü pediküründen asla geri kalmıyor. Valla anneme sararsam haftaya ona da az bir sararım bize etli yapıcam onlara da zeytinyağlı iç hazırlarım baktım zaman bulamadım sarmam. Evde bugünde baya işlerim var gülüm. Haftaiçi de öyle. Annem gelecek her yer bal dök yala olmalı. Nasıl zaman bulayım. Valla o kadar kafama yerleşmiş ki rüyamda kanama geldiğini gördüm gerçek gibiydi şu güne kadar birşey yok. Çok açık kahvereng akıntı geldi dün korkulacak bişi değildi inşallah gelmez gerçi annem gelecek ama o gelene kadar değerlendiririn kanama gelmezse.

Canımm bebek yerleşiyordur normal kese oluşacak daha çok yeni ama doktorun numarası varsa arayıp sorabilirsin sakın ağır işler yapma bol bol dinlen dr gidene kadar hiç olmazsa kanaman falan yoksa endişelenme canım benim..

Elifimm ben didiyomm yemeğği koyayım sabahtan olsun işlere girişince gözümde büyüyor eşim gitmeden doğalgaz borularının tozlarını aldırcam ben uzanamıyorum. Öğleden sonra yine görevi var. Mutfağı baştan aşağı elden geçireyim, mutfak ve aranın camlarını silicem, balkonun camlarını silicem zaman bulursam ama üst taraflarını eşimin silmesi lazım o da haftaiçi yapar artık işten gelince oraları. Gardıpu düzenleyeyim artık ne kadar yaparsam kaynanan da koçtaşa gitmek istiyor dün aradı eşimde yorgundum uyudun yarın gideriz dedi bugün bir de oraya gidebilriiz bitsin işlerim eşim gelmeden daha kapılar, küvet falan var haftaiçi işten gelince onlarda artık.. Öpüyorum seni güzelim lütfen dinlen oturma bile yat güzelimm ağprın artarsa mutlaka doktoru ara gülüm...

slm canım nasılsınnn agrıların varmışşşş canımmm normalll bendede ilk ay cok oluyordu gece yatamıyordummmm bu sure sarfında cok dınlen agır işler yapma keseye yerleşınceye kadar bebişşşşşş akıntıda cok oluyo canım korkma inşallahhhh hicccc bır sorun cıkmazzz bebişinde iyi olurrrr hepppp canımmm arkadaşımmm endışelenme strres sakın yapma

canımmmm benımm zaten calışıyorsunnn evde de hıççç durmuyonnnn yaaa boşverrrr yap yap nereye ekadar yaaaa iş bıtmıyokııı yormaaaa barı kendını tatlımmm yavaş yavaş yppp

a.slm canım benim nasılsın bakalaım evet gülüm yaa ağrılarım var ilk ya bilmiyorum daha doktorada gitmedk cumaya randevuyu verdi adet olucakmışım gibş ağrıyo korkuyorum bende doktor demişki kanama yoksa normaldir ama işte yinede korkuyo insan elimde değil çok şükür kanmamam yok ama ağrılar oluyo işte dinleniyorum vallaha eim pc oturmaya koymuyo bile çok oturtmuyo inek sütü almış gelmiş meyvesidir hiç boş bırakmayıoki içimi rahatlattın fıstığım sağolasın kuzucum sen nasılsın bebişimizprensesimiz nasıl bakem

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…