Kaldığımız Yerden Her Telden..

kimsecikler kalmadı bende çıakyım bari belim fena ağrıyo kasılarımda azıcık uzanayım dejavuö gelirsen eğer burda olmam gülümyarında fırsat buldukça girrerim ama daha çok pazara girerim eşim görevde olucak kocaman öpüyorum seni meleğim hayırlı hafta snnları diliyorum seni çok seviyorum öpüyorum kocamannnnnnnnnnnnnnnnn canımıniçi Allaha emanet ol

dejavum gelmişşin ama yazamıyosun galiba balım çıkıyorum ben meleğim görüşürüz inş canımıniçiiiii

sende sağol kuzum he asembe varsa sözünü tutcan şekerim. söz vermişsin gerçi birkızı bin kişi ister bir kişi alırmış hayırlısı olsun balım................. senin çine göre kızdı sanırsam:) rabbim kucağına aldığın günleri göstersin.nasılsın iyimisin bebişe iyi bak tatlım.

hee asembe sözüm var ama haklısın bin kişi ister bir kişi alır artık bakak görek kuzucum sağolasın meleğim yaa Allah razı olsun iyiyim bitanem yaa sağ kasığım zorluyo irde belim çok ağrıyo ötesinde sıkıntım yok çok şükür bakarım tiyzesi bakmazmıyım ben onu kaç ay bekledim gözümğn nuru o Allahıma emanet tüm bebeişlerimiz vallaha içime doğmak değilde kendimiöbildim bileli gönlümden kız geçer bende espirisine diyorum yoksa hiç önemi yok yeterki sağlıklı hayırlı eli kolu tam olsun teyzesi gerisi boş
tebrik etmiştim ama yeniden ededim
bu defa daha garanti olmuşşşş

hadi bakalımmmm büyüt artık göbüşü canım yaaaaa el versene bana daaa hahahahahaah

sağolasın elisim Allah razı olsun canım benim vereyiim gel el de vereyim kolda vereyim yeterki yüzün gülsün gelsin göbüşüne bebişin inşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşşş

ayy evet dövücem seni ben yaaa.. Canım iki kat sınır yanii en azından iki kar artması şeklinde daha fazla artarsa tabi ballı kaymak oluyor bitanem hiç sorun yokk.. Artık kafana koy bunu sen hamilesinnn..

biraz psikolojik baskı oluyo evde bi misafir olunca ama yap gülüm artık bişekilde halletmen lazım ayda sadece üç dört günümüzü iyi degerlendirmek lazım.

canım mümkün değil evim küçük benim arada küçücük bir kolidor var yatak odamızla hem bir de banyo meselesi var ki hiç olmaz yanii. Bu sefer maden şey edeceklerdi nedne beni çağırdılar der içinden kadın yanii zaten gider büyük ihtimal. Olamaz yanii. Mecbur gidecek bu ay ya da birşey olacak annem gelemeyecek ancak öyle bende kızdım eşime ben sana dur bakalım dedim sen neden hemen çağırdın dedim tamam benim annem bende çok isterim gelmesini ama dediğin gibi sadece birkaç gün zaten değerlenen günler olmayınca yğm ay boşa gidiyoe ben hesap falan yapacaktım ona göre çağıracaktım hem bizim çalışmalar olacaktı hem annem gelecekti 2 hafta sonra gelse ne olur dimi.

ayy elifff yeterr artık hesaplayıp durma gülümm artık bebeğin karnında seninle ne vakit geldiğinin ne önemi var dr zaten son olduğun regliden hesaplayacak ve ultrasonda karşılaştıracak ileri ki aylarda da geri gelebilir falan böyle takma kafayıı sonra yine yakalar ohooo dur bakalımm neler olacak dahaaa.. Sen keyfini çıkar bu anın..

ya ben şimdi haftaya kadar gebelik takvimini yapamıycakmıyızz yaa

şimcik yaparız son regl tarihindne sayıp dr git konuş son regl tarihimimi yoksa ultrasonda gözükeni mi baz alayım diye. Arada fark olabiliyor. Ama büyük ihtimal son regline göre yapılır..

Tabii dinlrn bitanem gerçi ben geç ayzdım çıktın bile amaa. Çok bile kaldın kuzum dinlenmen lazım. Benim eşim hem yarın hem öbürgün öğleden sonra kendi fakültesinde görevli açıköğretim sınavuna görenlere gözetmenlik yapaak nisanda da bunda da şehir dışı görevi gelmedi eylül de kesin gelecek. Öğleden sonra gideceği için tabii haftasonu birlikte olamıcaz pek belki gelince biraz çıkarız. Bende pazar gelebilirim gfüüm zaten yarın sabahtan pazarı falan hallederiz eşimle kısır yapcam bende diye diye canımı istettin evin işleri de var akşamı yaparım öyle ben..

Eki Görüntüle 434640 (Amniyon zarı içinde 6 haftalık bir embrio)

anam kurban olurum Yaradana ne büyük bir mucize yaaa... Bak seninki de yakında böyle olacak Elifimmm...

Balım artık fazla oturma pc başında zaten laptop falan değilse kullandığın laptopsa sırtına yastık alıp kullanabilirsin.. Yine de çok durma tabii.. Muzlu sütü falan untuma gülümmm sende Allah'a emanet ol bitanemm..

Elifim gelmişsin ama yemeğe oturduk gelirsen yarım saate gelirim ben balımm benim gelirsen görüşürüzz...

güüm çok şükür korkum gitti kalmadı arttığı iin rahatladım şükrler olsun zati şaka yaptım dövmene gerekte yoktu şimdi hıışaka şaka balım ben hesabı kendim için değil gülüm melisam dedi yaa ayda 4 gün falan benim eltilerim adet sonrası hamile kaldı o nedenle demek istedimki belkide bende öyle olabilirim yada olmayabilirm siz bilin 2 ügnde bir ilişkiye girin rabbimin verdiği zamanı bilemeyiz birtanem yoksa çok şüküğr benim meleğim geldi artık gerisi boş rabbim sağlıklı sıhhatli gelemsini nasip etsin canımıniçi duamıda ettim ohhhhhhhben durabilidğim kadar duruyorum da eşim kızıyo açıkçası bu zzamanı yatırarak geçrimen lazım diye o yüzden laptop alalım diyo ama ben istemiyorujm boşa masraf ikinciye ne gerek var diyorum işte inş balım benimkide balım bakalım haftaya ne olucak kese görünürmü çok merak ediyorum ama kasıklarım çok fena özellikle ayağı kalkınca normalmi acaba gülüm :18:

Elifim gelmişsin ama yemeğe oturduk gelirsen yarım saate gelirim ben balımm benim gelirsen görüşürüzz...

gülüm şimdilik burdayım ustalar var evde vestiyeri yapıyolar gitmezlerse burdayım giderlerse çıkarım balım sana afiyet olsun görüürüz inş

bende şaka yaptım gülüm kıyabilir miyim sana ben hiçç hele de bebişin varkenn.. İşte annem gelmeden yapıcaz ama çok zor 5 gün falan dayanması lazım o da geçen ay ki gibi 32 günde olursam ve kanamam da gelmezse ama yine de 5 gün dayanmaz. Annem gidince de reglime az bir zaman kalacak napalım artık kısmet vardır bunda da bir hayır. Bence ucuzlarından alabilirsiniz netbooklar var küçük benim var da eşim okulda kullanıyor sunumlarda küçücük ya yanında götürüyor sınıfa. Ben alduığımda yeni çıkmıştı 1 küsüre almıştım şimdi baya düştü dizine alıp yazabilirsin arkana yaslanıp. Normal tabii canım bebeğin yerleşiyor olacak yanii..

gülüm şimdilik burdayım ustalar var evde vestiyeri yapıyolar gitmezlerse burdayım giderlerse çıkarım balım sana afiyet olsun görüürüz inş

Tamam balım ben hani aşağıda görünce demiştim burada olursan görüşürüz diye hem gündüz konuştuk zaten fazla oturma daha pc başında.

banaane işte küstüm küstüm hııoy kıyamam ben meleğime vallaha gülüm zamanı gelinceye kadar engeller çıkıyo bir şekilde yaa sağlık ya başka birşey rabbim sağlık sorunu vermesin yeterki ötesi boş demekki zamanı var bitanem fırsat buldukça yine değerlendirmeye bakın ama zor biliyorum bende babamlar gelicek diye daha yapmayız iştre ayıp olur falan ara vermiş oluruz diyodum gezeriz tozarız diye ama çok şükür geldi sıpam gülüm laptop armış arkadaşında 500 alırım diyo idareten sıfır değil diyo ama iyi güzel diyo ben pek anlamam ama gereksişz şimdilik fıstığımm çok daha masrafı olucak belkide özele gitmem gerekebilir benm sırtımı biliyosun bakalım ever yaa oturduğum yerden kalkınca nasıl ağrı yapıyo sıkışıyo gibi bazen unutuyorum biraz önce adımımı büyük attım nasıl sıkıştı kasığım bilsen vallaha alışana kadar zorluklar olucak sanırım bitanem ustalar gidicek birazdan kuzucum çıkarım bende iki söz edelim dedim yarın olamasamda pazara eğerki eşim iki otuturumda görevli olursa öğlenede burdayım yok sabahki sınava olursa artık girerim olursan görüşürüz balısı

banaane işte küstüm küstüm hııoy kıyamam ben meleğime vallaha gülüm zamanı gelinceye kadar engeller çıkıyo bir şekilde yaa sağlık ya başka birşey rabbim sağlık sorunu vermesin yeterki ötesi boş demekki zamanı var bitanem fırsat buldukça yine değerlendirmeye bakın ama zor biliyorum bende babamlar gelicek diye daha yapmayız iştre ayıp olur falan ara vermiş oluruz diyodum gezeriz tozarız diye ama çok şükür geldi sıpam gülüm laptop armış arkadaşında 500 alırım diyo idareten sıfır değil diyo ama iyi güzel diyo ben pek anlamam ama gereksişz şimdilik fıstığımm çok daha masrafı olucak belkide özele gitmem gerekebilir benm sırtımı biliyosun bakalım ever yaa oturduğum yerden kalkınca nasıl ağrı yapıyo sıkışıyo gibi bazen unutuyorum biraz önce adımımı büyük attım nasıl sıkıştı kasığım bilsen vallaha alışana kadar zorluklar olucak sanırım bitanem ustalar gidicek birazdan kuzucum çıkarım bende iki söz edelim dedim yarın olamasamda pazara eğerki eşim iki otuturumda görevli olursa öğlenede burdayım yok sabahki sınava olursa artık girerim olursan görüşürüz balısı

eşimin üniversiteden kardeşi gibi olan bir arkadaşı var aylardır arar ne oldu yeğeneim yokmu daha diye bende bugün dedimki arada söyle Allahım nasıl sevindi eşim diyoki yavaş oğlum benden çok sevindin doğum ne zamana geliyo diyo şubat dedi eşim keisn ordayım diyo öğretmen kendisi tatile giriyo yaa hep derdi oğlan olursa pipisine takıcam altını bugünde diyoki kız erkek farketmez bende evleneyim kerteriz çocukları gözleri açılmadan yabancıya gitmesinler deli yaa eşimde nasıl gülüyo artık evimize neşe gelecek diyo nasip olura amcası diyo seneye bu zamanlar böyle cıvıl cıvıl olucak diyo baktım ki çok mutlu o mutlu olunca bende mutlu oluyorum dilerim rabbimden en kısa zamanda sizlerede eğerki hayırlısı ise nasip etsin bende her namazda dua ederim ne olur Allahım eğerki hayırlısı ise nasip et bizede o mutluluğu yaşat diye kurban olduğum mevlam sonunda verdi şimdilik sorun yok gibi tabi daha başındayız inş sonuna kadar sıkıntısız geçer ve bebeğim sağlıkla gelir dünyaya şükürler olsun rabbime

dejavummm sende çıkmışın bende kaçayım azıcık uzanayım öpüyorum seni meleğim hayırlı geceler görüşmek dileğiyleeeee

gunaydın canılarımmm uyku tutmadı bı sıze ilk ben gunaydınnn dıyeyımmm dedımmmmm iyikide gırmışımmmmm elifciiimmmmmm hamıleymışşşşş bebişşşşşşş gelıyo bebişşşşşş tekrar tebrıkkk edrımmmm senı canım arkadasımmmm kucagınada alırsınnn inşallahhh rabbım ogunlerıde gostersın sanaaa

günaydın elifimmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmmm
amaninde avatar resminide degiştirirmiş canımö ya bütün özendigin seyleri yap canım hak ettin sen. aylardır hamişlerimizin yanında az iç geçirmiyoduk demi ama bizimde olsun diye. takvim yapalım diye. alınan kıyafetlerin esyaların resmi konuldukca hem hosuma gidiyodu hemde imreniyodum ya.

günaydın canım benim neden uyku tutmaduı kuzucum hasta değilsin dimi benide tutmadı kalktım öylee balım sağolasın teyzesi Allah razı olsun sonunda dularımız kabul oldu darısı dejavumun melisamın elibesesin başına inş kadro tamamlanır o zaman bitanem duların için çok tşk ediyorum teyzesi rabbim bebeklerimizi sağlıkla kucağımıza almayı nasip etsin inşallahhhhhhh AMİNNNNNNNNN bitanem

günaydın melisammmm hoşgeldin canım benimm evet balım değiştirdim çok haklısın kuzucum kimseyi kıskanmak değil amaimrenmek olurdu rabbim inş nasip edecek sizede dün yatsı namazında sana dejavuma elibeses yemin ederimki dura ettim rabbim kabul etsin Aminnnnn canımıiçi erkencisin hayırdır benide uyku tutmadı gireyim bakayım dediim kahvaltı edicez şimdi gelsene tetzesi yapalım birlikte

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…