Kaldığımız Yerden Her Telden..

herkese günaydın canlarım nasılsınız nasıl özledim bilemezsiniz ben giremiyorum kardeşim pcde oluyo bende babamlayım sürekli geziyoruz evde durmuyoruz ama midem felaket malesef ee sizler nasılsınız bakem asembciciğiiiiimmmmmmmmmmmmm geldinmi sen aman da aman hoşgeldin aramıza kuzum bir kaç gün yokum ama sonrasında burdayız paşam ne yapıyo sen nasılsın dejavum balım sende gelemiyosun anladığım kadarııula artık dönüşümüz muhteşem olucak kesin melisamda tatile gitti zati moonum balım sen nasılsın kuzum yaa kendinize iyi bakın sizleri çok seviyorum Allaha emanet olun görüşmek üzere inş öpüyorum hepinizi

evet biz varken sen yoktun sen geldin biz gelemiyoruz öyle bir ana denk geldi ama kısa süreli birşey ben yoğunum yaz okulumuz var bu sene okulda hem de yıllar sonra bütünleme geldi örgünlee onun hazırlıkları yazıları var. Annem geldi akşam giremiyorum haftaya iş arkadaşım 1 hafta izne çıkıyor falan ama vakit buldukça geliyorum gelicem de annem pazar günü dönüyor zaten gündüz giremesem de akşam olur yazarım, öğle tatilinden erken döner yazarım hocalar yokken falan arkadaş dönünce de daha rahat tazarım canımm.

Oldukça güzel sade bir model canım bence de dolap ve beşik yeter size. Ben şu beşiğin yan tarafına sabit olan yerler var içi geniş böyle üzeride kapağı kapanınca alty açma yeri oluyor. Baya geniş yani öyle alıp şifonyer ayrı olarak almamayı düşünüyorum. Zaten beşiklerin altında da çekmeceleri oluyor seninkinde de var sanırım bir de dolap tamam işte..

canım bende seni çok özledim ikimizinden yoğunluğu aynı zamana denk geldi okulda yoğunum evde aynen senin gibi yemek yiyoruz sonra annemi gezdiriyoruz tüm gün evde yalnız zaten.Pazar günü annem dönüyor salı dr kontorlü var çünkü. Haftaya iş arkadşaım izne çıkıyor bir hafta yoğun olurum işyerinde ama vakit buldukça gelirim, öğle tatilinden erken döner yazarım, annem olmayacağı için akşmarı yazarım yani.. Bu arada sanırım annemle tatile gidicez. Eşimn yaz okulu var kalan öğrencilere izni yok ben de çok bunaldım annenle gidin dedi eşim de avşaya gidicez heralde Ramazanda olacak ama ben zaten ülser dolayısıyla oruç tutamıyorum annem zaten tedavi görüyor gidicez çünkü ağustosta izin hakkım var bayramdan sonrada kayınbirader geliyor yurtdışından izne gidemem öyle denk geldi iyi olacak benim için sanırım 1-13 arası izinli olucam ayarlayabilirsek..

balımmmm kaymagımm tatlı dilli arkadaşım benımm valla bende çok özledim senii
babanlar nezaman gitcek acüp
mide bulantılarını çok iyi bilirim kuzumm zor oluyo malesef ama geçcek Allahın izniyle cnm kuzum benımmm
geldim kuzumm ankaradayım dogum sonrasına kaldı taşınma işi tam net değil şuanda taşınma durumu
şimdilik burdayım balımm hoşbuldum cnmm kuzumm
paşa iyi çok şükür içimde debelenip duruyo bende iyiyim çok şükür evde sıcaklarla bogusuyorum karnım kocaman oldu
zorlaştı birazcık hamişlik ama idare ediyorum işte
en kısa zamanda görüşürüz inş kuzumm öpüyorum seni kocamaaan seni çoooook seviyorum bebişinide öptümm kocamaan
malum kız olursa benım gelinim olcak

balımmmm kaymagımm tatlı dilli arkadaşım benımm valla bende çok özledim senii
babanlar nezaman gitcek acüp
mide bulantılarını çok iyi bilirim kuzumm zor oluyo malesef ama geçcek Allahın izniyle cnm kuzum benımmm
geldim kuzumm ankaradayım dogum sonrasına kaldı taşınma işi tam net değil şuanda taşınma durumu
şimdilik burdayım balımm hoşbuldum cnmm kuzumm
paşa iyi çok şükür içimde debelenip duruyo bende iyiyim çok şükür evde sıcaklarla bogusuyorum karnım kocaman oldu
zorlaştı birazcık hamişlik ama idare ediyorum işte
en kısa zamanda görüşürüz inş kuzumm öpüyorum seni kocamaaan seni çoooook seviyorum bebişinide öptümm kocamaan
malum kız olursa benım gelinim olcak

he valla yaa ben yokkene siz burdaydınız şimcik ben varım siz yoksunuz
tmm kuzumm fırsat buldukça gelirsin işlerin yogun tabı yaz okulu vs annende evde
zor olur buraya gelmen ama sen keyfıne bak cnm kuzumm benımm
elbet denkleşicez

begenmene sevındım kuzumm benımde hoşuma gitti sade olsun istiyodum netden gördüm hoşumada gitti
fiyatıda uygun geldi dolap beşik yeter çağatayıma
senın almayı planladıgında buyuyen beşik oluyo ama baya bi fiyat farkı olunca vazgeçtim bu yeter şimdilik dedim
dolabıda 3 kapılı zaten epey bi kıyafetini alır eğer ilerde ihtiyac olursa şifonyer alırım ama şimdilik bukaa yeter
batırdı bu afacan bizi

arkasaslar nasılsınız ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
a aaaaaaaaaaaaaa yine kimse kalmamıs tatile basladım annemlerdeyim işte kafamı dagıtmaya calısıyorum. hepinizzi ek tek öpüyorum özlemeye basladım sizleri.kendinize cok iyi bakın kocman öpüldünüz canlar.

selam güzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

melisacık tatil nasıl gidiyor cnm

asembim bencede al güzel ve şık olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)

elifcik ohh gez ama dikkat et kendine oldumu.

dejavum sende keyfine bak tatlım annenle hasret gider görüşürüz elbet .

hepiciğinizi öptüm

kaç saattir bekliyorum kimsecikler yok bugün babamlar gezmeye gitti uzak diye ben midemden dolayı gidemedim yazışırız didim ama yoksuınuz bende çıkıoyrum yoruldum otur otur midem fena zati artık görşmek dileğiyle hoşçakalın kızlar

şimdide ben deldim siz yoksunuz.cık cık:) eeeeeeeeeeeeeee keyifler nasıl elifim ne ettiriiyon miden çok mu kötü yav ilk 3 ay böyle olcak sonra rahatlarsın şimdi biz son 2,5 aya girdik ya şimdi gnee zorlanmya başladım gece uyuyamadım bende bölük bölük oğlum pat pat vuruyor kaldırıyor beni :) sağ dönüyom sağ dan vuruyor sola dönüyom ordan nasıll yatcağımı sapıtıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) anaların hakkı niye ödenmez insan anlıyor cnm sağ sağlim gelsinlerde insan dayanıyor rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.

nerdesinizzzzzzzzzzzzzzzzzzzzz bakem

bitürlü denkleşemedik yahu
ben bugun dr a gittim bebişim 2300 olmus kuzularım dr gayet iyi dedi
sezeryan konusundada anlaştık temem yaparız dedi sevindim çünkü malum normalden epey bi tırsıyorum
dr dan gelıncede kafayı vurup yatmısım şimdi uyandım valla yoksam gelirdim kuzularımm
ama iyi oldu epeydir geceleri uyku uyuyamıyodum şimdi denklemişimdir epey bi uyudum çünkü

yok yok bu tatil bize yaramadı yahu bir türlü denkleşemedik cık cık cık sorma gülüm vallaha öldürüyo beni yüzüm döktüki şimdibabam gelipde görünce şok olucak vallaha çekicez artık yeterki rabbim hayırlı evlat nasip etsin bitanem demek sende uyuyamıyosun ee tabi büyüdükçe zorlaşıyo rabbim kolaylık versin cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş balısı

sorma kuzum srma ben sen olursun diyipde geldim sendeyoktun balım benim nasılsın demek doktora gittin gördünmü oğluşunu bakım nasılmış damadım bakem büyümüş ohh ohh maaşallah kuzuma yaa sizin göbüşler büyüdükçe yatmalarınızda zorlaşıyo Allahım kolaylık versin canlarım benim kıyamam ben size bende kafayı koyduğumu bilioyrum vallaha bir tek tuvalete kalkıyorum oda zorla ve bulantıyla bazen klozette uyuya kalıyorum kafam düşünce anam kalk diyorum kendimehayır korktuğum eşim kalkacak ben yokum aklına bilem gelmez beni orda aramak anam ne kominik olur heee inş denkleşiriz kuzum hafta sonu girememde babamda eşimde evde olucaklar gezicez birde boğaza gidicez bubcuğum balık yidirecekmiş bende bu mide oldukça biraz zor yirimde neyse maksat gönüller bir olsun demi kendinize eyibakın ciğerlerim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere diyorum

damadın büyüdü kuzumm gelinime layık olmaya çalışıyo
he valla kuzum göbekler buyudu yatmak kalkmak zorlaştı iicene yatakta sağdan sola bile zor dönüyorum artık
bulantılar çok zor oluyo kuzum ama sabret geçcek benım 12.haftada bıçak gibi kesilmişti balımm
inşallahhh senınde tez elden kesılcek
balık çok faydalı kuzum yiyebilirsen ye mis gibi afiyet bal şeker olsun yarasın hem dünürüme hem gelinimee
sen babişinle gezmene bak kuzummm elbet görüşürük biz cnm kuzum benımm
gönüllerimize herdaim bir cnm arkadaşımmm öpüyorum senı ve gelinimi kocamaaannn
seni çooooooook seviyorum balımmm benıımmm

selam canlarım bn geldim özledim sizi çok nasılsınız kızlar hepinizi öoüyorum bn çok iyim yyarın bebeğim 3.aylık olucak büyüdü karnım sizi çk seviyorum

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…