Kaldığımız Yerden Her Telden..

dejavu yapıyor cnm çalışmada çok üstüne düşmüyor , şimdi annesi yanında , tatile çıkcaklar avşayaaaa:) ben diyom ozaman götür ovucanları bebiş gelir inşallah diyomda hayırlısı rabbim gönlüne göre versin arkidişimiizn.

evet tatılde daha kolay hamıs kalınıyormus kafa rahat oldugu ıcın
ınsallah ıstedıgı zaman hamıle kalır

hadı ben cıktım

vaaay buda güzel kuzumm uygulayamasa bile seni düşünüyo demekki
araştırma içine girmiş
hangisi sinir etmiyoki sürekli dürtüyorumi şu alıncak şu yapılcak felen dıye
dürtmesem bişey yapacagı yok bunların hepsi aynı kuzum

kızlar cıkmam gerek
kocam 7 de gelır yemek yapmadım hala
öptummmmmm

kolay gelsin balım görüşürüz öptümmmm

asemb tabi bebikte bakımda lazım yoksa kocalarımız bu göbüklerle beğenmez bizi benden dimesi:)

kolay gelsin balım görüşürüz öptümmmm

asemb tabi bebikte bakımda lazım yoksa kocalarımız bu göbüklerle beğenmez bizi benden dimesi:)

hee aynen üle valla kuzummm bakım şart
kuzum benımkide bitirdi badanayı sonunda mama yıycez gelebilirsem gene gelirim
gelemessemde yarına damlarım zannımca
öpüyorum seni kocaaamaan cnm kuzumm benımm
fatihimide öptümm hamm yaptımm

aferin kocişine cnm tamam afiyet olsun size görüşürüz bende çağatayım öptümmmmm yer onu teyzoşu.

herkese merhabaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaaa

nirdesiniz güzellerrrrr

merhabaaa cnm kuzumm beniiiiiiim
pcyi şimcik kapabildim herifi markete gönderdim de
sen nirdesin bakem

bekledim yavrum gelmediniz bende saat 6 gibi yattım yatış o yatış uyumuşum yanmışım sıcaktan bereket hava serinledi birden yağmur yağcak galiba :)))))))))))

Sivatanım ben senin haberini paylaşmıştım burada netinin gelmesine çıok sevindim şükür taşınmışsın da artık herşey yolunda gidecek balım dert tasa geride kaldı artık alışverişlere başla sen tadını çıkar. Ben gelemiyorum fazla yoğunuz ondna sebeb evde de annem var akşamları da giremiyıorum onu gezdiyoruz öyle işte..

Elifimm gülümm gelemiyırum ki rastlaşamıyoruz. Hem iş yerinde yoğunum hem evde gidince annemi alıp gezdiriyoruz falan müd.yard. olmasa yüksekokul sekreteri öğleden sonra geliyor öbür odaya kliöa var diye bir sürü iş buyuruyor haftaya burdaki bayan bir hafta izne çıkacak sonra rahatlarım sanırım.. Gözün aydın babanlar gelmiş bu ara uzak kalıcaz artık annem pazar günü gidecek salı dr kontrolü var çünkü öyle işte balımm ama seni çok özledm ve herkesi de.

asembim taşınma sonraya kaldı demek daha iyi olmuş bebe doğsun taşınırsınız canım yardım ederler sana. Zorlamaya başladı tabi bebişş dikkat et kendine balım benim..

Moonumm nasılsın bebeğimm.. Gelemiyrum yaa mazur görün beni bir daha ki haftadan sonra rahat olurum.

Hepinizi kocaman öpüyorum annem pazar günü gidince haftaya işyerinde tek olucam ama evden girerim annem olmayacağı için okur yazarım canlarımm.. sizi çokk seviyorumm topiğimin gülleriii

sağolasın cnm kuzummm özledim valla seni elfimi şöyle bi araya gelemedik epeydir
annenle güzel günler geçir kuzumm gidince gelirsin elbet arada yazarsanda sevinirük
bende seni öpüyorum kocamaaan cnm arkadaşım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…