- 11 Temmuz 2008
- 11.513
- 5.232
- 773
- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #8.761
gunaydınnn
dejavu canım nasılsınn??
he valla yaa ben yokkene siz burdaydınız şimcik ben varım siz yoksunuz
tmm kuzumm fırsat buldukça gelirsin işlerin yogun tabı yaz okulu vs annende evde
zor olur buraya gelmen ama sen keyfıne bak cnm kuzumm benımm
elbet denkleşicez
begenmene sevındım kuzumm benımde hoşuma gitti sade olsun istiyodum netden gördüm hoşumada gitti
fiyatıda uygun geldi dolap beşik yeter çağatayıma
senın almayı planladıgında buyuyen beşik oluyo ama baya bi fiyat farkı olunca vazgeçtim bu yeter şimdilik dedim
dolabıda 3 kapılı zaten epey bi kıyafetini alır eğer ilerde ihtiyac olursa şifonyer alırım ama şimdilik bukaa yeter
batırdı bu afacan bizi
arkasaslar nasılsınız ben geldimmmmmmmmmmmmmmm
a aaaaaaaaaaaaaa yine kimse kalmamıs tatile basladım annemlerdeyim işte kafamı dagıtmaya calısıyorum. hepinizzi ek tek öpüyorum özlemeye basladım sizleri.kendinize cok iyi bakın kocman öpüldünüz canlar.
selam güzel hatunlarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr
melisacık tatil nasıl gidiyor cnm
asembim bencede al güzel ve şık olurrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr:)
elifcik ohh gez ama dikkat et kendine oldumu.
dejavum sende keyfine bak tatlım annenle hasret gider görüşürüz elbet .
hepiciğinizi öptüm
kaç saattir bekliyorum kimsecikler yok bugün babamlar gezmeye gitti uzak diye ben midemden dolayı gidemedim yazışırız didim ama yoksuınuz bende çıkıoyrum yoruldum otur otur midem fena zati artık görşmek dileğiyle hoşçakalın kızlar
şimdide ben deldim siz yoksunuz.cık cık:) eeeeeeeeeeeeeee keyifler nasıl elifim ne ettiriiyon miden çok mu kötü yav ilk 3 ay böyle olcak sonra rahatlarsın şimdi biz son 2,5 aya girdik ya şimdi gnee zorlanmya başladım gece uyuyamadım bende bölük bölük oğlum pat pat vuruyor kaldırıyor beni :) sağ dönüyom sağ dan vuruyor sola dönüyom ordan nasıll yatcağımı sapıtıyorummmmmmmmmmmmmmmmmmmmm:) anaların hakkı niye ödenmez insan anlıyor cnm sağ sağlim gelsinlerde insan dayanıyor rabbim hepimize kolaylık versin inşallah.
bitürlü denkleşemedik yahu
ben bugun dr a gittim bebişim 2300 olmus kuzularım dr gayet iyi dedi
sezeryan konusundada anlaştık temem yaparız dedi sevindim çünkü malum normalden epey bi tırsıyorum
dr dan gelıncede kafayı vurup yatmısım şimdi uyandım valla yoksam gelirdim kuzularımm
ama iyi oldu epeydir geceleri uyku uyuyamıyodum şimdi denklemişimdir epey bi uyudum çünkü
yok yok bu tatil bize yaramadı yahu bir türlü denkleşemedik cık cık cıksorma gülüm vallaha öldürüyo beni yüzüm döktüki şimdibabam gelipde görünce şok olucak vallaha çekicez artık yeterki rabbim hayırlı evlat nasip etsin bitanem demek sende uyuyamıyosun ee tabi büyüdükçe zorlaşıyo rabbim kolaylık versin cümlemize hayırlı doğumlar nasip etsin inş balısı
sorma kuzum srma ben sen olursun diyipde geldim sendeyoktun balım benim nasılsın demek doktora gittin gördünmü oğluşunu bakım nasılmış damadım bakem büyümüş ohh ohh maaşallah kuzuma yaa sizin göbüşler büyüdükçe yatmalarınızda zorlaşıyo Allahım kolaylık versin canlarım benim kıyamam ben size bende kafayı koyduğumu bilioyrum vallaha bir tek tuvalete kalkıyorum oda zorla ve bulantıyla bazen klozette uyuya kalıyorum kafam düşünce anam kalk diyorum kendimehayır korktuğum eşim kalkacak ben yokum aklına bilem gelmez beni orda aramak anam ne kominik olur heee inş denkleşiriz kuzum hafta sonu girememde babamda eşimde evde olucaklar gezicez birde boğaza gidicez bubcuğum balık yidirecekmiş bende bu mide oldukça biraz zor yirimde neyse maksat gönüller bir olsun demi kendinize eyibakın ciğerlerim hepinizi öpüyorum görüşmek üzere diyorum
selam canlarım bn geldim özledim sizi çok nasılsınız kızlar hepinizi öoüyorum bn çok iyim yyarın bebeğim 3.aylık olucak büyüdü karnım sizi çk seviyorum
iyi pazarlar tatlım benimm.. İyi misinn..herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr
herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr
Canım annem gitti bugün yolcu ettik.İşyerinde yoğunduk akşamda annem varken giremedim uzak kaldık bu hafta da iş arkadaşım bir hafta izne çıktı gündüz az gelirim ama fırsat buldukça gelirim annem gittiği için akşamları da gelirim canım benim valla ben çok beğendim sade ve güzel bence.
iyi olmuş canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tabii kendini doğum şekline hazırlamak çok öenmli eğer normale hazırlayamıyorsan kendini senin için en sağlıklı bu yöntem demektir. Biraz zorluğunu çekersin ama eskisi gibi değil artık çabuk kalkıyor insanlar yeter kii sen ve bebek iyi olsun.. Ohhh iyi yapmışsın uyuyup rahat olduğun zamanlar uyuyacaksıncanımm.. ne zaman rast gelirse dengeleyeceksin.
slmm kuzumm nasılsın annenide yolcu etmişsin ağustosa tatilde yıne birliktesin kuzumm ne güzel
bu arada ben dogurcagım vakit sen burda olmıycaksın demekki benım dogum 3 ağustos gibi olcak çünkü Allahın izniyle
aynen öyle balımm ben normali en başından beri hiç dusunemedım hep sez istedim inşallahda öyle olucak
umarımda iyi geçer cabucak olur bıter ve ben çağatayıma kavuşmus olurum inşallahhh
slm kızlar ben geldimm ama gene kmsecikler yok yarın bzm evliliğimizin 3.yılına girecez ama benm hediyem var ne de halimm kaynanamlarda kaıyorum bizim eve gttiğim zaman kusuyorum ya bayadır gitiyodum bugn gidiyim dedim gider gitmez kustum kocişle uyuduk braz şimdi tekrar yukarı geldim yukarda gene kustumm offff ölüyorummm nerdesinz kızlar ya özldim sizii
yaa öyle mi olacak ben o zaman internet kafeden falan girerim canım haber alırım merak ederim ama sen yine de bana özelden numaranı yaz istersen sorun olmazsa, ararım ben seni hem zaten 3 ünde ancak yola çıkarız gdebilirsem eğer 1 inde İstanbul'a gidicem, 2 sinde annemin göz kontrolü var 3 ünde çıkarız yola annemlerden girerim erken olursa haber alırım. Bakalım izin alabilirsem bizim işler karışık alabilmem lazım ağustos 1 de bir senem doluyor ben odamdaki bayanla anlaştım o bu hafta yok bir de ben izinden gelince gidecek bayramla birleştirecek. Ama müdürlükte bir bayan doğum izninde zaten ki ben o yüzden yukarı çıktım müd.yard. bir bayan müdürlüğe geçnce beni müd.yard. sekreterliğine aldılar ama oraya geçen bayanın da eşi ağır bir ameliyat geçirdi kemik tümörü varmış sonra şimdi yine bir ameliyat daha oldu o bayan gelemeyecekmiş bir süre, müdürlükte kız tek kaldı bana tarihte vermiyor o memur ben uzun kullancam diyor falan ama vermezler inşallah enim tatilimde almaya kalkmaz. Ama ben iş arkadaşım gelince yine konuşucam tarih vermezse yüksekokul sekreteriyle konuşucma çünkü o kız gidince oraya da ben bakıcam.. Sorun çııkmasa bari işte böyle karışık yanii..
merhaba yavyular nasılsınız bakem:) biz iyiyiz allaha şükürler olsun şimdi uyumaya gidicektim bir bakayım dedim ne yapmış bizim kızlar yarın görüşelim gari yetti haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiciğiniz öptüm
merhaba yavyular nasılsınız bakem:) biz iyiyiz allaha şükürler olsun şimdi uyumaya gidicektim bir bakayım dedim ne yapmış bizim kızlar yarın görüşelim gari yetti haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiciğiniz öptüm
slm kızlar ben geldimm ama gene kmsecikler yok yarın bzm evliliğimizin 3.yılına girecez ama benm hediyem var ne de halimm kaynanamlarda kaıyorum bizim eve gttiğim zaman kusuyorum ya bayadır gitiyodum bugn gidiyim dedim gider gitmez kustum kocişle uyuduk braz şimdi tekrar yukarı geldim yukarda gene kustumm offff ölüyorummm nerdesinz kızlar ya özldim sizii
oyy cnm benımm böyle demen bile yeterli cnm kuzumm şimcik özelden yazcam sana numaramı
inşallah sende istediğin vakitde izne çıkarsın kuzumm gıcıklık yaparlarsa bana süle ben onları bi güzel döverim
selam millet napıyosunuz
ben tatili bitirdim geldim vallaa yaa
ne güzel gecti ah ahh
işe dönmek cok zor oldu dün...
kevsercim bu tatil bende kocama bir kez daha aşık oldum yaa
durum durup aşkım depreşiyooo ne güzel Allah bozmasın bizii hepimiziiii
elf nerde yaaa
dejavu tatile mi cıktı gecmişi pek okuyamadıım
mooncum sen neler yapıyosun ?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?