Kaldığımız Yerden Her Telden..

gunaydınnn
dejavu canım nasılsınn??

canom hoşgeldin iyiyim ben sen nasılsın..

Canım annem gitti bugün yolcu ettik.İşyerinde yoğunduk akşamda annem varken giremedim uzak kaldık bu hafta da iş arkadaşım bir hafta izne çıktı gündüz az gelirim ama fırsat buldukça gelirim annem gittiği için akşamları da gelirim canım benim valla ben çok beğendim sade ve güzel bence.

Ohh dağıt kafanı akadaşımm geldiğinde yepyeni biri olarak gel aramıza hiçbir şeyi kafana takma çünkü herşey inan olacağına varıyor vakti zamanı gelince zaten olacak. Kafamız dağılsında çabuk gelsin bebişler yoksa bizin başkaca sorunumuz yok ki çok şükür. Ben,m eşimin yaz okulu var izin alamayacak bende ağustos başı annemle gidicem tatile inşallah. Zaten bende ülser var annem tedavi görüyor oruç tutamıyoruz gidicez denizimize giricez güneşlenicez. Bende kocamann öpüyorum seni..

Bitanemm nasılsınnn rastlaşamıyoruz annem gitti gülüm bugün akşamları hep onu gezdirdik işte de yoğundum bu haftada iş arkadşaım yok yoğunum ama rada gelirim akşamları da gelirim artık annem yok yaa.. Özledim valla sizi..

canım yaa özledim seni de gelemedim işte işyerinde ayrı yoğunluk eve geliyoruz annemi çıkartıyoruz geziyoruz falan. Bir türlü olmadı kaç kere geldim yazdım ama gönderemeden sildim yanii. Bu hafta da yanımdaki bayan izne çıktı bir hafta ama her boşlukta gelirim, akşam gelirim baban gidince sen msne de buraya da gelirsin nasılsa sen de babanla vakit geçir gülüm vakit buldukça rastlaşırız mide bulantları başladı tabii umarm kısa sürer balım yaa..

Normal canım bebiş tepikleyince, bir de karın büyüdükçe uyumak zor ama vakit buldukça bebiş sakin oldukça uyuyacaksın bulduğun yerde yapacak birşey yok. Az daha sabret az kaldı canımm o kadarcık zaman da geçer giderr..

iyi olmuş canım sen kendini nasıl iyi hissedeceksen öyle olsun tabii kendini doğum şekline hazırlamak çok öenmli eğer normale hazırlayamıyorsan kendini senin için en sağlıklı bu yöntem demektir. Biraz zorluğunu çekersin ama eskisi gibi değil artık çabuk kalkıyor insanlar yeter kii sen ve bebek iyi olsun.. Ohhh iyi yapmışsın uyuyup rahat olduğun zamanlar uyuyacaksıncanımm.. ne zaman rast gelirse dengeleyeceksin.

Ahh canım yaaa o kadar kötüsün yanii sıcaklarda bastırdı tabii. Anamm boğaz mı didin balık mı didin offf ya çom özledim valla.. Yersin balık ya ızgara hafif olur balımm yiyebildiğin kadarını ye güzelimm.. Ağır yemekler yeme genelde ızgara olsun sebze olsun öyle ye canım... Kocaman öpüyorum baban gitsin elbet yine toplaşırız canım ben annem, bugün gönderdim işyerinde vakit buldukça giricem malu bu hafta yalnızım sonra rahat edicem..

selam canlarım bn geldim özledim sizi çok nasılsınız kızlar hepinizi öoüyorum bn çok iyim yyarın bebeğim 3.aylık olucak büyüdü karnım sizi çk seviyorum

anamm o kadar oldu mu kız ne çabuk geçiyor zaman ya ee zaten öğrendiğinde 1 aylık oluyor normal o kadar zaman olması zaman su gibi akacak bir bakımışsn bebişin kucağında hayırlısıyla İnşallahhh.. Bizde seni çok seviyoruz dikkat et kendinee.. gel ama özletme kendini bu ara uzak kaldık herkesin misafiri faaln denk geldi ama artık burada oluruz.

herkese iyi pazarlarrrrrrrrrrrrr
iyi pazarlar tatlım benimm.. İyi misinn..

slmm kuzumm nasılsın annenide yolcu etmişsin ağustosa tatilde yıne birliktesin kuzumm ne güzel
bu arada ben dogurcagım vakit sen burda olmıycaksın demekki benım dogum 3 ağustos gibi olcak çünkü Allahın izniyle
aynen öyle balımm ben normali en başından beri hiç dusunemedım hep sez istedim inşallahda öyle olucak
umarımda iyi geçer cabucak olur bıter ve ben çağatayıma kavuşmus olurum inşallahhh

yaa öyle mi olacak ben o zaman internet kafeden falan girerim canım haber alırım merak ederim ama sen yine de bana özelden numaranı yaz istersen sorun olmazsa, ararım ben seni hem zaten 3 ünde ancak yola çıkarız gdebilirsem eğer 1 inde İstanbul'a gidicem, 2 sinde annemin göz kontrolü var 3 ünde çıkarız yola annemlerden girerim erken olursa haber alırım. Bakalım izin alabilirsem bizim işler karışık alabilmem lazım ağustos 1 de bir senem doluyor ben odamdaki bayanla anlaştım o bu hafta yok bir de ben izinden gelince gidecek bayramla birleştirecek. Ama müdürlükte bir bayan doğum izninde zaten ki ben o yüzden yukarı çıktım müd.yard. bir bayan müdürlüğe geçnce beni müd.yard. sekreterliğine aldılar ama oraya geçen bayanın da eşi ağır bir ameliyat geçirdi kemik tümörü varmış sonra şimdi yine bir ameliyat daha oldu o bayan gelemeyecekmiş bir süre, müdürlükte kız tek kaldı bana tarihte vermiyor o memur ben uzun kullancam diyor falan ama vermezler inşallah enim tatilimde almaya kalkmaz. Ama ben iş arkadaşım gelince yine konuşucam tarih vermezse yüksekokul sekreteriyle konuşucma çünkü o kız gidince oraya da ben bakıcam.. Sorun çııkmasa bari işte böyle karışık yanii..

merhaba yavyular nasılsınız bakem:) biz iyiyiz allaha şükürler olsun şimdi uyumaya gidicektim bir bakayım dedim ne yapmış bizim kızlar yarın görüşelim gari yetti haaaaaaaaaaaaaaaaaaaa hepiciğiniz öptüm

amanında kim gelmiş :) merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr kızlar iyi haftalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrr

slm kızlar ben geldimm ama gene kmsecikler yok yarın bzm evliliğimizin 3.yılına girecez ama benm hediyem var ne de halimm kaynanamlarda kaıyorum bizim eve gttiğim zaman kusuyorum ya bayadır gitiyodum bugn gidiyim dedim gider gitmez kustum kocişle uyuduk braz şimdi tekrar yukarı geldim yukarda gene kustumm offff ölüyorummm nerdesinz kızlar ya özldim sizii

a.s cnm rabbim kolaylık versin size . geçicek inşallah zor zamanlar biz son 2,5 aya girdik bende geceleri uyuyumayorum bebiş gece hareketleniyor sırf sola yatmamı istiyor kolum ağrıyor karnımız büyüdükçe zorlanıcaz rabbim kolaylık versn.he birde 4-6 ay baya rahat geçiyor gebelikte sonra gene zorlanmaya başlıyor insan. evlilik yıl dönümünüzmüş nice yıllara.

oyy cnm benımm böyle demen bile yeterli cnm kuzumm şimcik özelden yazcam sana numaramı
inşallah sende istediğin vakitde izne çıkarsın kuzumm gıcıklık yaparlarsa bana süle ben onları bi güzel döverim

he valla yaa yetti gari bi buluşamadık gitti hepiciğiniz yarın burda olun ona göre yoksa keserim hepinizi
biliyorum çok korktunuz ve hepiniz burda olcak yarın
ben iyiyim kuzum çok şükür evde takılıyorum işte kocişten fırsat buldukça alıyorum pc yi
sen nasılsın bakem fatihimiz nasıl tepikliyomu o tatlımı tatlııı güzelmi güzel annesini

canımm az kaldı annem pazar günü gitti zaten ama iş arkadaşım bir hafta izne çıktı bir de yoğun olacağımız son hafta yanii döneme kadar bir sınavımız daha var yeterlik yaz okulu için tam da bu hafta kadın izne çıktı işler bana kaldı başka işler de verdiler inan bugün başımı kaşımaya bile zaman bulamadım. Akşam da dışarıda yedik geldik az dinlendim ütü yaptım. Yarın barii öğle tatilinden erken geleyim de az sizinle olayım yaa.

canımm nice senelere İnşallah bebeğinizle birlikte artık tam bir aile oluyorsunuz bir daha ki yıldönümünüz de kucağında olacak ne güzel.Allah ağzınızın tadını hiç bozmasın canımm ilk gün ki gibi sürsün aşkınız.Ahh ahh biz eylülde 5 seneyi bitiricez 6 ya giricez kız bir bebek yapmayı beceremedik ahh canım çok zor yaa ama neyse ki kaynanan yakın gidiyorsun ya biraz katlanacaksın artık geçer İnşallahhh... Ben de sizi özledim bu hafta öğle tatillerinde erken gelip, akşamları girip telafi edicem haftaya hem işlerimiz biter hem iş arkadaşım gelir tam yoğun zamanda izin aldı da arızalar beni bulur zaten çekiyorum anacımmm

döv kuzum yaa valla bir güzell.. Ama sanmam sorun çıkacağını herkes bir bir çıkacakta ben mi çıkmıcam dimi. Tatile özellikle de denize ihtiyacım var yaaa benim.. aldım gülüm numaranı bende yazdım ararım seni ben şu yoğunluğu atlatayım da..

slm kızlar ben geldim gene kmsecikler yok ok özledimmm sizi...
kızlarr muhteşem mustafa ceceli konserindeydk eşmle beraber aşk tazeledikkkk koptuk beraber çok güzel geçti eşimde ses kalmadı bağırmaktan bi bizim dans müziğimiz çalındı tmm iiyice koptuk çok güzellldii cnm kocam şimdiii işeee allaıhm yarımcısı olsun

merhabalarrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrrr yine erkenciyiz biz

selam millet napıyosunuz
ben tatili bitirdim geldim vallaa yaa
ne güzel gecti ah ahh
işe dönmek cok zor oldu dün...

kevsercim bu tatil bende kocama bir kez daha aşık oldum yaa
durum durup aşkım depreşiyooo ne güzel Allah bozmasın bizii hepimiziiii

elf nerde yaaa
dejavu tatile mi cıktı gecmişi pek okuyamadıım
mooncum sen neler yapıyosun ?

MAŞALLAH cnm allah bozmasın mutluluğunuzu. bende iyiyim tatlım işteyim ne olsun aynı bıraktığın gibiyiz.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…