Kaldığımız Yerden Her Telden..

ya yeni bi kadın bulamıyolarmı yapman iyi canım yap götür tabi seninkiler cok yaslıymıs ama bende sna kıyamadıgımdan dedim haftasonu dinlenememişsin ya. yoksam yap tabi ne güzel üşenmiyosunda.yeni kadın sadece yemekmi yapıyo temizlik falan yapmıyomu:26::26:

canım sen bu arada fındıkkıranımdın demi canım. karıstırmayım yoksam hayaliperestmiydi .:44::44::44:

he anladım canım
hayıt hapı benim acayip agrılarımı gecirmişti ben tam 30 gün kullanmıştım .
Dedim hazır doktora filan gitmiyorum
kür mür de yapamıyorum
hayıt kolayıma geldi
boş gecmiyim dedim:))
sende öyle yapabilirsin

hım anladım
hadi yine başla bakalım belki klomen bebişi gelir:)

melisa canım biz senle aynı anda değilmiydik yaaaa
ben önceki ay 15 indeydim bu ay 13 ünde oldum ....
senin gecikti mi?
yakı güzel ya sıcak sıcak geliyo böyle beline:))
ben sevdim onu
ama ben yapmıcam

bilmiyorum ki canım ne olucak su içemiyorum hiç itiğim an çıkıyo hemen ee su olmayıncada bu havalarda düşün artık halimihayırlısı rabbimden olsun istedim verdi sağlıklı hayırlı nasip etsin söyleniyorum canım yandıkça ama sonra günahından korkuyorumrabbim nasip etmiş kaç senenin üzerine hamd olsun meleğim gelebilirsen gel bitanem ben işleirmi bitirdim yemeğim kaldı oda akşama artık taze taze pişiririm artıkın

merhaba fındığım Allah kabul etsin orucunu bitanem Allahım yardımcın tüm tutanların yardımcısı olsun zor ama bir o kadar da güzel ve sevap ne mutlu sana ki tutabiliyosun ben hamile olmasam tutacaktım ilk kez tutmuyorum oruç adetler dışında çok ağır geliyo altında eziliyorum yediğim her lokmada Allahım affet diyorum günahı çok byük bitanem affı yok ama rabbim biliyo dururmumu verdiği emanetine bakmam için mecburum ama şimdi sana imrendiim ki oruçluyum dedin yaaa rabim yardımcın olsun kolaylıkla tutmanı nasip etsin gülüm benim şimdi snein ilk güün yaa ilk 3 gün alışana kadar ozr olurda alışırsın inş bitanem benim

canikom sen simdi aralıksız 30 gün kullanndın he. minnosum aslında aynı gidiyodu anlamadım ya bak son adetylerimi yazayim sana
20 mAYIS SANIRIM BU ZAMAN SENLE CAKISMISTIK. ikincisi 19 haziran bi gün erken oldum yani. buda 4 gün gecikmeli 23 temmuz oldu canım. ya belki senin 28 günde bidir ondan kaynıstır günler tabi benim bu son ayda bi 4 gün gecikme oldu ya ondandır dicem ama :44::44::44:
seninki teeeeeeeeeeeeee 13ünde olmus. adetinmin 3. günü baslayım diyom ya hemenmi baslasam yoksam hayıta yav. yakıda dedim ama pek güvenmiyorum totomaya iki gün öncekinde cok zor dayanmıstım bakalım adetim bitsinde yakıyı öle düşünürüm. bu arada sen nineye bi daha git kurban oldugum bırakma git bak içime doguyo seninki cok yakında gelcek ha.

kıslar ya acayip yoruldum yav
bu sıcaktada temizlik hec cekilmiyo yav. neyseki süpürme ve silme bitti gerisi kolay. camlar gözüme batıyo ya berbat. ama gözüm almıyo vallhi bok görürsün ne yapıyım ya sıcakta zaten bitaraflarımdan terliyerek süpürdüm aman bana ne

herşeyin hayırlısı cnm bir sürü yöntem var rabbim nasip etsin inşallah.

evet cnm millete düşünce yokki giderkende diyorlar hamile hamile yorduk seni:)

kist demiliyelim tatlım akıtın varsa iltihaptır ozaman iltihapta ağrı yapıyor çünkü sen ihmal etme boşvr sirkeli suyu dr git kuzum ihmale gelmez böyle şeyler.

kız bir bardak suyla oruçmu tutuyorsun , rabbim kolaylık versin cnm bol bol uyu zaman çabuk geçsin. allah kabul etsin

tostosum ben argo konusuyorum ya komiklik olsun diye yapıyorum bunu sen rahatsız oluyomusun bu durumdan egerki evetse yemin ederim hepinizle trt1 haber spikeri gibi konusmasınıda bilirim heeeeeeeeeeee. ama bastan söleyim cok ama cok sıkıcı olurum

yok artık hamil olduğunu bile bile yük olacaklarını bile bile gelmişler birde dalga geçer gibi yorduk diyolar gelmeyin o zaman ne işimiz var desinler bari yardım ettilermi yoksa oturdulrmı:26:

doktorumdan tiksinç geldi bana ya acayip sogudum zati gözüme baıtıyodu bi sogan kaynatırım bide sirkeli su. olmadı tatildede denize gircem ya ondan sonrada giderim yeni bi doktor bulup. ekimden beri doktorlardayım ya vallahi doktor deyince bana su an tüm tüylerim dikildi havaya heeeeeeeeeeee.

la noliiiiiiiiiiiiiiiiiiiiii saniye once bakım var dendi. ulen bu kadın sitesi ya üyellerinden cok bakıma giriyo maassallah. size bişi anlatacam cok ama cok komik ya tatilde basıma gelenlşe az sonmra ama harbi basıma gelenler heeeeeeeeeee

yok cnm sende daha neler rtük müyüz biz:) o lafı bizim otaraftada çok söylerler merak etme sen:13:

yok artık hamil olduğunu bile bile yük olacaklarını bile bile gelmişler birde dalga geçer gibi yorduk diyolar gelmeyin o zaman ne işimiz var desinler bari yardım ettilermi yoksa oturdulrmı:26:

yok yardım ettiler ama gene yemek yap sofa topla falan ayakta kalıyosun mecbur insan yoruluyor cnm ağırlaştık artık tatlım:)

yok yardım ettiler ama gene yemek yap sofa topla falan ayakta kalıyosun mecbur insan yoruluyor cnm ağırlaştık artık tatlım:)

yani ne kadar olsa ev sahibi oluyosun kur kaldır hizmet oluyo bir şekilde olmuşş artık yapıcak birşey yokda kuzum insanlar düünlei olsalar biraz keşke ama malesefff

ayısıgım

ya emineyi merak ediyorum jaleda kırbaclı seksi garu hani. nerdeki acep. bide didoşun kısını gördünmü yav kacırdım.kaynanam geldi cay içtik bi süre oyalandık onla o sıra eklemis sonra cekmiş resmi.

yavrum onun eşi rahatsızlandı beyin kanaması gibi bişi geçirmiş şuan iyimiş ama hastanedeler sürekli,sanırım 2- aydır yok giremiyor eskisi gibi inşallah kocası iyleşir hemen..didoşun kızını gördüm çok tatlı maşallah dudişleri o biçim allah nazardan saklasın

moonum eminenin eşimi beyin kanamsıgeçirdi ciddimisin nasıl şimdi peki ayy çok üzüldüm rabbim şifasını versin inş yardımcıları olsun çok büyük geçmiş olsun onun niki nasıldı tamolarak bende yok yazayım özelden kuzum sana zahmet verebilirmisin:26:

emineninmi esi tüh ya ben hiç görmemiştim ya tüh kıza bi mesaj atayım barim ya cok üzüldüm eside cok genc insallah hasarsız atlatır cok zor bu beyin kanaması olayı ya.

ah canım sahurda bol bol su içmen lazım komposto tarzı şeyler falan öyle az suyla olur mu neyse artık Allah verir klaylığını o susuzlukta arada geliyor zaten insana kız sen kocanla ne ettin gittiniz mi yemeğe neler oldu anlat bakemm..

yok canım nereden bulsunlar eski gelen kadın tanıyoemuş bunu her gelene kapılarıın açamazlar ki güvenilir referanslı olması lazım olsun temizliklerini yapıyor az çok yemekte yapıyor işte bildiklerinden. Bende yapıyorum sorun olmuyor.

ayy suda mı içemiyorsun balım ya sen ilacı bence kullanmaya devam et balım yaa.. Bak geçecek riskli dönemler bir geçsin meleğin o senin katlanacaksın artık bitanemm dinlen bol bol ağır şeyler tüketme yazın zaten yenilmiuor öyle şeyler. bende rahatsızım tuamadığım için ama Allah görüyor yukarıda niyetimi de biliyor. Ben ki regli olsam bile tutardım biliyor musun etkilemexdi beni çünkü bel ağrım falan hiç olmazdı evlenince az bel ağrısı oluyor işte. Nornalde tutulmuyor ama güğnahı da yoktur heralde deyip tutardım hiç bırakamazdım yani sadeev rahatsızlık verdiği için tutulması öngürülüyor bende öyle birşey olmadığı için tutuyordum napıyım bir gün bile bırakamıyorum 3 senedir tutamamak baya kouyor bana ama napıyım artık.

emineninmi esi tüh ya ben hiç görmemiştim ya tüh kıza bi mesaj atayım barim ya cok üzüldüm eside cok genc insallah hasarsız atlatır cok zor bu beyin kanaması olayı ya.
amin inşallah canım .çok önemli tabi en son cevap yazdığında iyiyiz ama hastanedeyiz demişti.

evet cnm baya oldu tatlı. jaleda . nicki tatlım

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…