Kaldığımız Yerden Her Telden..

aynen üle kuzucumm çağatayıma bi kavuşayımda öyle hallolcak dişler felen
sen nasılsın kuzum fatihimiz nasıl

amiiiiiiin kuzummm benim

kocaman bir MAŞALLAAAHHHHH
iyiyiz bizde tatlım ne olsun. biraz dinlendimm ayaklarımın şişi indi rahatladım.azcık bişi kalmadı sana kuzum rabbim sağlıkla almayın nasip etsin sen nasılsın.
kızlar nasılsınız eşim duştayken yazayım dedim.şimdilik herşey çok güzel hatta eskisinden daha iyi MAŞALLAAAAHH diyelim yarın yazrım detayları hepinizi öpüorum
ohhhhhh maşallah allah bozmasın.
teşekkür ederim canım,iyi yaptın,ben az çok sizleri tanıdım sayılır,hoş sohbetlerinize az az katılıyorum ben de

merhaba cnm aramıza hoş geldin katıl sohbetlere sıkılmazsın.

kızlar iftara varmış yani millet beni çağırcağına ben milleti yemeğe alcam ben aynı durumda olsam asla gitmem bugünde dinlenmem yalan oldu hafta içi iş offfffffff
neyse sevabını alalımmmmmmmm,yarına görüşürüz canlar

slm kızlar nasılsınız kimseler yok ama ben pek iyi değilim midem öldürüyo beni çok fena bulanıyo birşey yiyemiyorum yediğim olsada hemen çıkıyo başım ağrıyo halsizlik varr ne oluyo ki bana anlamıyorum off offff

yoksa hamilemmisin???????:) normal kuzum

valla he sen hamilesin bir de bir haftasonun var benim gibi onların seni çağırması lazım sen alıyorsun kuzum ya yorulacaksın valla ama sevap kazanmış olursun boşver. Bende almak istiyorum aslında eşimin teyzesi burada kaynanamlarla beraber alayım diyorum gerçi oruçta tutmuyorlar ya. Ama dün çok fenaydım evişine hiç bakamadım. Bugünde günüm mutfakta geçti haftaiçi iş var haftaya tatile hazırlık yapıcam zor yani yemeğe almam. aman kaynanamlara hep yemek yapıyoruz zaten yaa..

ahh canımm yaa normal ama canım ne oluyor ki diyorsun alemsin gebe oldıuğunu unuttun galiba hem sıcak hem gebelik ikisi birarada bol bol dinleneceksin ve enerji verecek şeyler tüketeceksin balım benimm..

Canlarım ben bugün mutfaktan çıkmadım valla. Önce kaynanam bamya yemeği istemişti onu yaptım eşimle gönderdim, sonra bize biber dolması yaptım. Yarın kayıonpederin doğum günü pasta istemedi bende kek ve poğaça yaptım işlere hiç elleyemedim zaten şimdi yemeğimi yicem ve ütümü yapıcam. Hava serinlesin iftarlar açılsın bir çıkarı dolaşırız yakınlarda dondurma falan yeriz çay içeriz dedik off iki gündür adım atmadım evden dünde baş ağrım felaketti ve yarın yine mesai var neyse ki rahatım bu hafta dediğim gbi kızlar ilk iki gün syrek gelirim kalan kitapları tarayayım sonra diğer günler hep sizinleyim, sizi de tam tekmil bekliyorum sizi burada öpüyorum canlarım...

klomene başla canım sen hiç kullanmadım sanırım daha belki sorunsuz bir şekilde olur klomen ile
ama klomen tedavisini en az 2-3 ay dene
igne filan da ol
baktın olmuyo bizim gibi öyle gecersin aşılamaya..

klomenlede hamile kalan cok kişi var..

en iyisi biririnden güzel ve değişik isimler koymak :))))) konu kapanmıştır heheheh

Son düzenleme:

okudum bi tanem gül gül patladım okurken ya. canım ben sana hayıtı sormustum ama nasıl üç ay kullanacan diye. ben yakıyı yapıstırınca adet bitiminde elimde gecen ayların birinden kalma hayıt vardı ona basladım ama adete 10 gün kalaya kadar içemedim bitti erken bende üşendim almadım. yalnız ilaç kullanımında 3 ay aralıksız kullanım yazıyo yani adet döneminde bile içiliyomus ole okudum ben sen nasıl içeceksin onu sormustum canımın içi.
bu arada hala adet olmadım ama olacam sanırım bugün yarın sabaha kadar olmazsam test yapcam bakalım hiç ihtimal yok ya işte.

teşekkür ederim canım,iyi yaptın,ben az çok sizleri tanıdım sayılır,hoş sohbetlerinize az az katılıyorum ben de

iyi yapıyosun cnm herzaman katıl bekleriz herzaman
sende bebiş bekliyosun sanırsam aşılamamı yaptırmıstın
inşallah Rabbim şu mübarek günlerin yüzü suyu hürmetine tez zamanda bebişini sana verir

iyiyiz bizde tatlım ne olsun. biraz dinlendimm ayaklarımın şişi indi rahatladım.azcık bişi kalmadı sana kuzum rabbim sağlıkla almayın nasip etsin sen nasılsın.

aman iyi insin şişler kalmasın bişeycik zor oluyo şiş ayaklar bilekler
amiiiiiiin cnm kuzum iyiyim valla nolsun ara ara yoklayan diş ağrılarım var
bebiş iicene sömürmeye başladı beni

valla anlamıyorum insanları ya hamişe iftaramı gidilirmiş
kendımıze zor yemek yaparken bide misafir ağırlamak şu durumda çok zor
umarım gelen kişiler yardımcı olur sana kuzum

a.s kuzumm çok iyi bilirim o bulantıları
yiyip çıkarmak ayrı bi dert hele yiyemeyip çıkarmak apayrı bi dert
ama sabır kuzum geçicek bunlarda cnm kuzumm
patates haşlayıp yemeye çalış bide muz benı birazda olsa rahatlatıyodu
hem muz bebiş içinde çok faydalı dene istersen balım

görüldüğü üzere uyuyamayan hamiş burda
sıcaklardan uyuyamıyorum bende oturuyorum pc tv arası takılıyorum
sahurada kocişe bişeyler hazırlıyıp kaldırcam onu
ben tutamıyorum bari böyle sevaba gireyim dimi

günaydın kızlar,,hafta sonu hiç dinlenemedim kafam kazan gibi. bugün iş olarakta çok yoğunum fazla gelemiyebilirim şekerlerim.

asembim bebişim normal artık uyuyamaman doğum stresi , ağırlaştık tabi sağa sola dönmek bile zor oluyor normal yani az kaldı kuzum .gerçi sonra çağatay geliyor uykusuz geceler seni bekler , eeeeee ne yaparsın tatlım annelik kolay değilmiş bebek rahme düşünce anne olurmuş insan, bebek kucağa gelince baba olurmuş insan dün eşimin abisi diyor.çok gıcık bir durum ama heralde öyle.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…