- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.381
mrb papatya nasılsın geçmişte gördüm dejavumuzun arkadaşıymışsın
gündüz tanışamadık ama şimcik yazayım dedim
iyiyiz bizde tatlım ne olsun. biraz dinlendimm ayaklarımın şişi indi rahatladım.azcık bişi kalmadı sana kuzum rabbim sağlıkla almayın nasip etsin sen nasılsın.aynen üle kuzucumm çağatayıma bi kavuşayımda öyle hallolcak dişler felen
sen nasılsın kuzum fatihimiz nasıl
amiiiiiiin kuzummm benim
kocaman bir MAŞALLAAAHHHHH
ohhhhhh maşallah allah bozmasın.kızlar nasılsınız eşim duştayken yazayım dedim.şimdilik herşey çok güzel hatta eskisinden daha iyi MAŞALLAAAAHH diyelim yarın yazrım detayları hepinizi öpüorum
teşekkür ederim canım,iyi yaptın,ben az çok sizleri tanıdım sayılır,hoş sohbetlerinize az az katılıyorum ben de
slm kızlar nasılsınız kimseler yok ama ben pek iyi değilim midem öldürüyo beni çok fena bulanıyo birşey yiyemiyorum yediğim olsada hemen çıkıyo başım ağrıyo halsizlik varr ne oluyo ki bana anlamıyorum off offff
kızlar iftara varmış yani millet beni çağırcağına ben milleti yemeğe alcam ben aynı durumda olsam asla gitmem bugünde dinlenmem yalan oldu hafta içi iş offfffffff
neyse sevabını alalımmmmmmmm,yarına görüşürüz canlar
slm kızlar nasılsınız kimseler yok ama ben pek iyi değilim midem öldürüyo beni çok fena bulanıyo birşey yiyemiyorum yediğim olsada hemen çıkıyo başım ağrıyo halsizlik varr ne oluyo ki bana anlamıyorum off offff
valla canım ben anne bana isimlerine karşıyım çünkü birini koydan öbürü alınır ben anneminkini koysam kaynana alınır falan olmaz yanii bir de herkesin kendisine özel ismi olması gerektiğine inanıyorum benimkileri de biliyorum anne de kaynana da yengeç burcu ikiside nasıl alıngan offf ikisinin de ismini koymam lazım. Bbamla görüşmüyorum zaten ismini de koymam, kayınpederin öyle bir talebi olmaz ama ben istiyordum babamdan görmediğim şeyleri ondan fördüm hiç olmazsa 2. isim olarak ama eşim istemedi. Hastalandım gülüm ya ilk iki gün az geldi kahverengimsi geldi iki gündür de normal geliyor tüm gün ağrıya dayandım sonunda pes ettim maaleef içtim ağrı kesiciyi azaltıyor kesiyor ama napıyım iyiyim biraz daha. Bizde aşılama yapıcaz da daha kasım gibi düşünüyorum klomen falan da kullanayım da ağutosta geçsin tatile gidicem ya klomen tedavisine başlayamadım bu ay.
o topikteki gibi demedi sana daha önce de içki meselesindne falan açıkmıştı ya uzamıştı yine falan neyse araya girmitşik onu falan dedi herhalde ama beni de üzdü ben başka topik açmam bırakmam diye biz de bırak demedik zaten. Öyle yapın bir süre konuşmayın sakinleşin bakalım..
Valla apranax içtim minoset yoktu alıma da gelmed, bilsem eczaneden alırdı eşim hemen ama. Dayanamadım akşama kadar durdum duş aldım soğuk yok yok geçmedi içtim inşallah fazla kesmez.
evet canım hamileydim ama düşük yaptım.kısmet işte
ay canım dün cok yırtmışsın ama ben hepsini gördüm yazdıklarını
tam cevap yazdım forum bakıma girdi
bugünde ancak girebildim.
Size eglenceli bir konu linki yazmıştım ama ben bakana kadar konu kapatılmış
ama acayip geyik olmuş
bakın okuyun:) 1. sayfa ve 6. ile sonlara doğru okuyun.
http://www.kadinlarkulubu.com/esi-esinin-ailesi/544957-kocam-quotagzin-gune-duruyorquot-dedi.html
teşekkür ederim canım,iyi yaptın,ben az çok sizleri tanıdım sayılır,hoş sohbetlerinize az az katılıyorum ben de
iyiyiz bizde tatlım ne olsun. biraz dinlendimm ayaklarımın şişi indi rahatladım.azcık bişi kalmadı sana kuzum rabbim sağlıkla almayın nasip etsin sen nasılsın.
kızlar iftara varmış yani millet beni çağırcağına ben milleti yemeğe alcam ben aynı durumda olsam asla gitmem bugünde dinlenmem yalan oldu hafta içi iş offfffffff
neyse sevabını alalımmmmmmmm,yarına görüşürüz canlar
iyiyim tatlım çalışıodum bi bakayım bizim hatunlar neyapmış diye sen ne yaptın bakalım, şortunu aldınmı ,günaydın mooncugum ayısıgım nasılsın canım.
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?