Kaldığımız Yerden Her Telden..

iyiyim tatlım çalışıodum bi bakayım bizim hatunlar neyapmış diye sen ne yaptın bakalım, şortunu aldınmı ,

canım iyi,yim biraz kasıklarım agrıyo dün cok fenaydım yatakta neyse gecti o kötü agrım.
yok canım almadım o gün pazarda bulamadım bende magazalara bakarım bu hafta içi.
ay hava ne kadar iç karartıcı bugün ya hiç günes yok ama serin işte.

ben kullandım iki defa canım. 2010 yışında ara kanamalarım olmuştu o zaman dr vermişti ama ilk kullandığımda yine ara kanama oldu yarıda kesildi tedavi, ikincisinde tutmadı ama ben düşük olduğunu düşünyorum o ay çünkü ilişki oldu ben İstanbyl2a gittim dönerken regl oldum ama yumurta çatlama zamanını bildiğimiz için erken geldi aslında ve çok geldi çokta belirtim vardı test yapmamıştım hiç evime gidince yapacaktım regl belirtisi çok olmayan biri olarak o kadar belirtiyi gebeliği yormuştum olmadı sobra da hep erteledik işte ocaktan iki ay öncesine kadar da ara kanamalarım vardı biliyorsun ilaç falan düzene girdi işte kasıma kadar klomen kulancma bu reglimle başlayamadım tatile gidicem övür reglimde artık.

Çook normal canım artık son günlerindesin yanii. Heyecanda var bir yandan. Be bile uyuyamıyorum sıcaktan dön dön valla yaastık sıırlsıklam oluyor. Her sabah işe gelmeden duş alıyorum öyle çıkıyorum su kuşu olduk zaten resmen. Vantilatör almıştım geçen sen ekütüphane çok sıcak oluyor diye onu eve aldık sabah eşim attı arabaya onu kullancam evde yukarı katta zaten klimalar var kütüphaneye de zaten aralıkta geçicem tekrar.

çok güzel bir maniymiş ya.Şimdi ki davulcular sadece öylee vurmayı biliyor güm güm başka birşey yok.

Canlarım valla dün hiçbir işe bakamadım hep mutfaktaydım sonra nasıl uyku bastırdı erkenden kalkmıştık inşaat seslerinden ütü de yapamadım. Bugün kaynanamlara gidicez kayınpederin doğum günü kek poğaça yaptım bende iş çıkşı gideriz. Bu hafta detay temizliklerimi falan yapayım da haftasonu tatil hazılrıklarım olacak çünkü çamaşır yıkama, ütüler, benim genel temizliğim, alışverişler var daha biraz. Haftaiçi ancak eşime yemek falan yapcam bırakcam haftasonundan sonra iki günüm kalıyor çarşamba yolcuyum inşallahh..

he calısıyosun hemde yaptıklarını öle tasıyosun ya helal olsun sana ama cok yoruluyosun be bitanem. arada yemek yapıyosun işte pohacayı yapmayıp dinlenebilseydin keske sen hep bi kosturmaca içindesin bak vucudunu hiç dinlendirmiyosun dikkat et kendine canım.
nereye tatile gideceksiniz gecende sormustum görmedin.

Hayırdır kasıklarında niye ağrı var tatlım adetmi olacaksın? evet kapalı bugün ama yinede bir serinlik var allah şükür çok sıcak olmasında iyi böyle

k.pederinin doğum günü kutlu olsun nice senelere inşallah sağlık ve mutlulukla .... hamarat hatun kek poğaça tamam ohhhh.rabbim hayırlı yolculuklar versin sağ salim git gel dinlen bakalım bir doping yap gel bize bu yıl tatilde yok malesf zaten gidememde kuzum sıcağa hiç sa allahtan evde klima var ofistede var yoksa hiç duramıcam aniden ateş basıyor ya

kıslar benim bu iki aydır adet döneminde acayip sancım oluyo ya öle böle degil. kasıklarıma kramplar giriyo. ben hiç anlamazdım adet oldugumu bitek gögüslerim dolgunlasırdı ordan anlardım yani bu kasık agrıları kafamı karısrtırıyo. ilk sökülene kadar beni mahvediyo ya sabah oldumda rahatladım azaldı bayagı agrım. biraz gecikmiştim ama hiç ümitlenmedim cünkü kocadan uzaktaydım ya ne ilşki ne bişi oldu. bu ay tekrar yakıyı kullanayım diyorum ya hnasıl dayanacagım bilmiyorum.

yoksa hamilemmisin???????:) normal kuzum
kız yoksa hamileyimde haberim mi yok bu ayda umudum yoktu ama acep varmıdır test mi yapsem
gülüm unutmak mümkünmü her fırsatta hatırlatıyo bana ne oluyo derken hani bu haftalarda hafiflermiş yaa iyice arttı çok öçok fena şu 4 gün içinde 1 kilo vermişim yiyemiyorum hemen çıkıyo 5 dk kalmıyo midemde dinleniyorum zaten halsizlikten birşey yapasım yok ki yiyodum meyvesidir herşeyi günde ceviz gerkiyomuş yiyorum yumurta süt kivi ama şu 4 gündür hiç birşey yiyemiyorum sadece canım fanta çekiyo başka hiç birşey değil dün eşim gece 11 de gitti aldı geldi artık dayanmadım yani
ahh bee meleğimm sen çalışıyosun kendine zor yapıyosun senin bu kaynanan neden her hafta sonu istiyo ayıp yaa nasıl kıyıyo sana insan düşünür bak hem yemek hem kek falan senin işler geri kaldı yoruyosun kendini bee gülüm :26:

aman iyi insin şişler kalmasın bişeycik zor oluyo şiş ayaklar bilekler
amiiiiiiin cnm kuzum iyiyim valla nolsun ara ara yoklayan diş ağrılarım var
bebiş iicene sömürmeye başladı beni

valla anlamıyorum insanları ya hamişe iftaramı gidilirmiş
kendımıze zor yemek yaparken bide misafir ağırlamak şu durumda çok zor
umarım gelen kişiler yardımcı olur sana kuzum

a.s kuzumm çok iyi bilirim o bulantıları
yiyip çıkarmak ayrı bi dert hele yiyemeyip çıkarmak apayrı bi dert
ama sabır kuzum geçicek bunlarda cnm kuzumm
patates haşlayıp yemeye çalış bide muz benı birazda olsa rahatlatıyodu
hem muz bebiş içinde çok faydalı dene istersen balım [/QUOTE]
off off sorma gülüm aç kalsam ayrı bulantı yesem kalmıyo içerde bu haftalarda geçer diye okudum ama benimki daha fazla arttı günde 3-4 kere kesin çıkıyo halsizlik oluyoki sorma

oyy kıyamam gülüm yaaa sen uyuyamadınmı o saatlerde kimselerde olmaz yalnız kaldın beni uyku basmasa gelirim iannaki bırkamam eşimi yatar ben sahura kadar oturuum ama çıkarmalar yüzünden direk uyku basıyo be kuzum :26::26:

cnm dr git kist falan olmuş olabilir.oda ağrı yapar.
günaydınlar nasılsınız kızlar
günaydın şekerim ne yapıyorsun nasıl oldun bakem .

kıslar size bişi sorcammmmmmmmmmmmmmmmmm

gecen adette dikkat ettim kasıklarımdan göbegime dogru iki taraflı uzanan yemyesil damarlaar pötlemiş bende. gecen adetten bu yana var geçmedi simdiki adetimdede biraz daha cogalmıs ve kasıktan asagıya bacagıma dogru kaymıs. hayıtmı yaptı dicem ama gecen ay hayıtı kullanmadımki ben bu ay kullndım o da cok azdı yani. allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.noliyiiiiiiiiii bana ya kendimi dinlemeyi hastalık hastası olmayı hiç sevmem ya ama görmezden gelecek damarlarda degilki barim ben burdayım diye yırtınıyo:26::26::26:

allah allah niye öyle oldu acaba , belki hayıt düzene sokmuştur , bu ay kullanmışsın ağrılarında belki ondan dolayı olabilir hadi bakalım inşallah bu ayı iyi değerlendirin bakalım kısmet

nasıl olayım kuzum aynıyım hiç iyi değillim geçeceğine arttı baya ilaç almıyorum acaba ondanmı bugüne kadar ilaçların sayesindemi bulantı hafiflemişti anlamadım ama bitti ilacım daha almakda istemeidm hani bu haftalarda geçer diye bilmiyorum vallaha sen nasılsın bitanem fatihim nasıl

cnm ilaç kullanma kus bişi olmaz 9 ay kusanlar var yani inşallah kusmaların yakında kesilir.geçmezse ozaman kullanırsın tatlım.

oda iyi cnm ne olsun sabahtan beri tepişiyior :) maşallah kıpır kıpır teyzesi
nezaman dr gidiyosun,ben cumartesi gidicem bakalım hayırlısı ne olcak 32 hafta olmuş oluyor nstye falan bağlarmı bilmem.neyse kuzum ben şimdi evde iş yapıyorum ama ofise geçicem ordan inşallah vakit buldukça yazarım yoğunm bu hafta dün çalışcaktım evde sağolsun eltimler geldi hiç bişi yapamadım ancak yemekti bulaşıktı falan filan fırsatım olmadı.

allah allah niye öyle oldu acaba , belki hayıt düzene sokmuştur , bu ay kullanmışsın ağrılarında belki ondan dolayı olabilir hadi bakalım inşallah bu ayı iyi değerlendirin bakalım kısmet

bu ay kocişle tatile cıkacamki iyi degerlendirmesmiyim güloooooooooooo
tatilde devamlı olur herhalde. artık cok takmıyorum ya olmazsada tüp var asılama var birinde ollur elbet oda olmazsa evlatlık alırım ne yapıyım ya kendimi yıpratmaktan bıktım artık hayatıma bakacam artık

gülüm en başta kullandım 2 kutu yine bulantı vardı ama hani açlıktan oluyodu atıştrınca geçiyodu perşembeden beridir ilacım bitti aslında doktora gittiğimde yzdıracaktımda ilaç neticede kullanmıyım hafileddi giibi dedim meğersem ilaç sayesindeymiş şimdi berbat yeme içme yok artı almıycam ilaç 12 hafta diyicez elbet geçer biraz sıkayım dişimi diyorum ama rabbim kimseye vermesin çok zor uzaktan bulantı varmış derdk hep ama yaşamayan anlamıyo malesef iyi gülüm tepiklesin maaşallah kuzuma tmm balısı sen çıık bak işlerine benimde var işlerim yerlerle banyom kaldı onları yaparım fırsattın olursa gelirsin ayrıca eltinler iftaramı geldi ne diye geldi hamileisn son yaların ne düşüncesiz insanlar var böyle biz olsak gitmeyiz yük olamak için

ya ole deme kist falann. agzını hayıra .g..........nü bayıra dogru ac len yok len olmamıstır kist ya korkutma beni. ben zati pkoluyum devamlı küçük küçük olusuyo ama allahtan büyüyüp kiste dönüştürmüyo. saka bi yana .bi daha devam ederse gitcem canım.
bu ay dehset akıntımda geldi ya su sirkeli suyu yapacam adetim bitsinde bi. annem demişti iltihap varsa onu alıyomus. legene oturuyomossun sirkeli su buharına bakalım.

dejavum gelirsen eğer şimdilik çıkıyorum kalan işlrimi halledeyim bitsin zaten öğle yemeğine çıkarsın öğlden sonra buluşuruz meleğim

yok ya bişi yapmıyorum zaten bazı haftasonlrı yapıyorum onlara her zaman değil. Onlarda ne yapsınlar işleri zor ikisi de 70 küsür yaşında senelerdir gelen kadın işi bıraktı yem kadın geliyor ne yemek yapmasını biliyormuş ne bişi yiyemiyorlar bir tek biz varız yanlarında öbür oğlu yurtdışında her canlarını çektiklerini yiyemiyorlar ben hiç yüksünmüyorum bizde o yaşlara geklicez bize de bir tas yemek verenimiz olsun duaları kabul olur büyüklerimizin biz ne yaparsak çocuklarımızdan da onu görürüz. Hem kolay yemek yaptım. Yoksa paso evde yatıyorum yaa haftasonu mutfak işinden başka bişi yapmadım haftaiçi de az bakıyorum bu hafta bie tek yoğun olucam detay temizlik tatil hazırlıkları falan ama yapar bitiirrim yavaş yavaş.

dejavum gelirsen eğer şimdilik çıkıyorum kalan işlrimi halledeyim bitsin zaten öğle yemeğine çıkarsın öğlden sonra buluşuruz meleğim

ahh canımm ne olacak senin bu bulantıların yaaa bence ilacını al zararlı bişi olsa dr vermezdi o ilacı canım.. Böylr daha kötü beslenemezsin sonra az daha sabret geçecek inşallah... Gerçekten yaşamadan bilmek zor az çok anlıyorum seni ülserim var ve az aç kalayım nasıl bulanıyor ama kusamıyorum berbat bişi.. Görüşürüz balım ben kitap taramaya geçicem öğleden sonra ama her bir kitap bittiğinde gelirim gülüm inşallah iki günde bitirir odama giderim rahatça konuşuruz. Orada sorun çıktı, yüksekokul sekreteri de izne çıktı ya kitledim yazı astım, teli de yönlendirdim buraya müdr. yard. yapıcam gidicem bitsin hemencik size ayırayım kalan günleri bitanemm..

merhaba kızlar nasılsınız benim reglim dün bitti ve ben bugün oruçluyum ama susuzluktan öelecm yaaaaaaaaaaaa.sahurda bişiler atıştırdım bir bardak su içtim sigara içtim ve biraz uzanayımda yine kalkar biraz su içerim falan dedim ama kalktığımda saat 6 olmuştu..(

allah kolaylık versin canım ya zor vallahi. ben tutamıyorum dahanamıyorum yaza geldiginden beri. susuzlukj ve sigara benim sorunum aclıga dayanırımda. keske saatini kursaydın dicem ama o an kalkıp iyice içsende yine susardın simdi bence cok sıcak ya yarım saat gecmeden yine su içiyorum cok fena hava.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…