- Konu Sahibi dejavu_one
-
- #10.401
iyiyim tatlım çalışıodum bi bakayım bizim hatunlar neyapmış diye sen ne yaptın bakalım, şortunu aldınmı ,
klomene başla canım sen hiç kullanmadım sanırım daha belki sorunsuz bir şekilde olur klomen ile
ama klomen tedavisini en az 2-3 ay dene
igne filan da ol
baktın olmuyo bizim gibi öyle gecersin aşılamaya..
klomenlede hamile kalan cok kişi var..
en iyisi biririnden güzel ve değişik isimler koymak :))))) konu kapanmıştır heheheh
görüldüğü üzere uyuyamayan hamiş burda
sıcaklardan uyuyamıyorum bende oturuyorum pc tv arası takılıyorum
sahurada kocişe bişeyler hazırlıyıp kaldırcam onu
ben tutamıyorum bari böyle sevaba gireyim dimi
Eki Görüntüle 470113 Hoşafın suyu boldur,
Bir kepçe daha doldur,
Sahurda köfte varmış,
Ne olur erken kaldır
Canlarım valla dün hiçbir işe bakamadım hep mutfaktaydım sonra nasıl uyku bastırdı erkenden kalkmıştık inşaat seslerinden ütü de yapamadım. Bugün kaynanamlara gidicez kayınpederin doğum günü kek poğaça yaptım bende iş çıkşı gideriz. Bu hafta detay temizliklerimi falan yapayım da haftasonu tatil hazılrıklarım olacak çünkü çamaşır yıkama, ütüler, benim genel temizliğim, alışverişler var daha biraz. Haftaiçi ancak eşime yemek falan yapcam bırakcam haftasonundan sonra iki günüm kalıyor çarşamba yolcuyum inşallahh..
canım iyi,yim biraz kasıklarım agrıyo dün cok fenaydım yatakta neyse gecti o kötü agrım.
yok canım almadım o gün pazarda bulamadım bende magazalara bakarım bu hafta içi.
ay hava ne kadar iç karartıcı bugün ya hiç günes yok ama serin işte.
Canlarım valla dün hiçbir işe bakamadım hep mutfaktaydım sonra nasıl uyku bastırdı erkenden kalkmıştık inşaat seslerinden ütü de yapamadım. Bugün kaynanamlara gidicez kayınpederin doğum günü kek poğaça yaptım bende iş çıkşı gideriz. Bu hafta detay temizliklerimi falan yapayım da haftasonu tatil hazılrıklarım olacak çünkü çamaşır yıkama, ütüler, benim genel temizliğim, alışverişler var daha biraz. Haftaiçi ancak eşime yemek falan yapcam bırakcam haftasonundan sonra iki günüm kalıyor çarşamba yolcuyum inşallahh..
kız yoksa hamileyimde haberim mi yok bu ayda umudum yoktu ama acep varmıdır test mi yapsemyoksa hamilemmisin???????:) normal kuzum
gülüm unutmak mümkünmü her fırsatta hatırlatıyo bana ne oluyo derken hani bu haftalarda hafiflermiş yaa iyice arttı çok öçok fena şu 4 gün içinde 1 kilo vermişim yiyemiyorum hemen çıkıyo 5 dk kalmıyo midemde dinleniyorum zaten halsizlikten birşey yapasım yok ki yiyodum meyvesidir herşeyi günde ceviz gerkiyomuş yiyorum yumurta süt kivi ama şu 4 gündür hiç birşey yiyemiyorum sadece canım fanta çekiyo başka hiç birşey değil dün eşim gece 11 de gitti aldı geldi artık dayanmadım yanivalla he sen hamilesin bir de bir haftasonun var benim gibi onların seni çağırması lazım sen alıyorsun kuzum ya yorulacaksın valla ama sevap kazanmış olursun boşver. Bende almak istiyorum aslında eşimin teyzesi burada kaynanamlarla beraber alayım diyorum gerçi oruçta tutmuyorlar ya. Ama dün çok fenaydım evişine hiç bakamadım. Bugünde günüm mutfakta geçti haftaiçi iş var haftaya tatile hazırlık yapıcam zor yani yemeğe almam. aman kaynanamlara hep yemek yapıyoruz zaten yaa..
ahh canımm yaa normal ama canım ne oluyor ki diyorsun alemsin gebe oldıuğunu unuttun galiba hem sıcak hem gebelik ikisi birarada bol bol dinleneceksin ve enerji verecek şeyler tüketeceksin balım benimm..
ahh bee meleğimm sen çalışıyosun kendine zor yapıyosun senin bu kaynanan neden her hafta sonu istiyo ayıp yaa nasıl kıyıyo sana insan düşünür bak hem yemek hem kek falan senin işler geri kaldı yoruyosun kendini bee gülüm :26:Canlarım ben bugün mutfaktan çıkmadım valla. Önce kaynanam bamya yemeği istemişti onu yaptım eşimle gönderdim, sonra bize biber dolması yaptım. Yarın kayıonpederin doğum günü pasta istemedi bende kek ve poğaça yaptım işlere hiç elleyemedim zaten şimdi yemeğimi yicem ve ütümü yapıcam. Hava serinlesin iftarlar açılsın bir çıkarı dolaşırız yakınlarda dondurma falan yeriz çay içeriz dedik off iki gündür adım atmadım evden dünde baş ağrım felaketti ve yarın yine mesai var neyse ki rahatım bu hafta dediğim gbi kızlar ilk iki gün syrek gelirim kalan kitapları tarayayım sonra diğer günler hep sizinleyim, sizi de tam tekmil bekliyorum sizi burada öpüyorum canlarım...
görüldüğü üzere uyuyamayan hamiş burda
sıcaklardan uyuyamıyorum bende oturuyorum pc tv arası takılıyorum
sahurada kocişe bişeyler hazırlıyıp kaldırcam onu
ben tutamıyorum bari böyle sevaba gireyim dimi
cnm dr git kist falan olmuş olabilir.oda ağrı yapar.kıslar benim bu iki aydır adet döneminde acayip sancım oluyo ya öle böle degil. kasıklarıma kramplar giriyo. ben hiç anlamazdım adet oldugumu bitek gögüslerim dolgunlasırdı ordan anlardım yani bu kasık agrıları kafamı karısrtırıyo. ilk sökülene kadar beni mahvediyo ya sabah oldumda rahatladım azaldı bayagı agrım. biraz gecikmiştim ama hiç ümitlenmedim cünkü kocadan uzaktaydım ya ne ilşki ne bişi oldu. bu ay tekrar yakıyı kullanayım diyorum ya hnasıl dayanacagım bilmiyorum.
günaydın şekerim ne yapıyorsun nasıl oldun bakem .günaydınlar nasılsınız kızlar
kıslar size bişi sorcammmmmmmmmmmmmmmmmm
gecen adette dikkat ettim kasıklarımdan göbegime dogru iki taraflı uzanan yemyesil damarlaar pötlemiş bende. gecen adetten bu yana var geçmedi simdiki adetimdede biraz daha cogalmıs ve kasıktan asagıya bacagıma dogru kaymıs. hayıtmı yaptı dicem ama gecen ay hayıtı kullanmadımki ben bu ay kullndım o da cok azdı yani. allah allahhhhhhhhhhhhhhhhhhh.noliyiiiiiiiiii bana ya kendimi dinlemeyi hastalık hastası olmayı hiç sevmem ya ama görmezden gelecek damarlarda degilki barim ben burdayım diye yırtınıyo:26::26::26:
cnm dr git kist falan olmuş olabilir.oda ağrı yapar.
günaydın şekerim ne yapıyorsun nasıl oldun bakem .
nasıl olayım kuzum aynıyım hiç iyi değillim geçeceğine arttı baya ilaç almıyorum acaba ondanmı bugüne kadar ilaçların sayesindemi bulantı hafiflemişti anlamadım ama bitti ilacım daha almakda istemeidm hani bu haftalarda geçer diye bilmiyorum vallaha sen nasılsın bitanem fatihim nasıl
allah allah niye öyle oldu acaba , belki hayıt düzene sokmuştur , bu ay kullanmışsın ağrılarında belki ondan dolayı olabilir hadi bakalım inşallah bu ayı iyi değerlendirin bakalım kısmet
cnm ilaç kullanma kus bişi olmaz 9 ay kusanlar var yani inşallah kusmaların yakında kesilir.geçmezse ozaman kullanırsın tatlım.
oda iyi cnm ne olsun sabahtan beri tepişiyior :) maşallah kıpır kıpır teyzesi
nezaman dr gidiyosun,ben cumartesi gidicem bakalım hayırlısı ne olcak 32 hafta olmuş oluyor nstye falan bağlarmı bilmem.neyse kuzum ben şimdi evde iş yapıyorum ama ofise geçicem ordan inşallah vakit buldukça yazarım yoğunm bu hafta dün çalışcaktım evde sağolsun eltimler geldi hiç bişi yapamadım ancak yemekti bulaşıktı falan filan fırsatım olmadı.
cnm dr git kist falan olmuş olabilir.oda ağrı yapar.
günaydın şekerim ne yapıyorsun nasıl oldun bakem .
he calısıyosun hemde yaptıklarını öle tasıyosun ya helal olsun sana ama cok yoruluyosun be bitanem. arada yemek yapıyosun işte pohacayı yapmayıp dinlenebilseydin keske sen hep bi kosturmaca içindesin bak vucudunu hiç dinlendirmiyosun dikkat et kendine canım.
nereye tatile gideceksiniz gecende sormustum görmedin.
dejavum gelirsen eğer şimdilik çıkıyorum kalan işlrimi halledeyim bitsin zaten öğle yemeğine çıkarsın öğlden sonra buluşuruz meleğim
merhaba kızlar nasılsınız benim reglim dün bitti ve ben bugün oruçluyum ama susuzluktan öelecm yaaaaaaaaaaaa.sahurda bişiler atıştırdım bir bardak su içtim sigara içtim ve biraz uzanayımda yine kalkar biraz su içerim falan dedim ama kalktığımda saat 6 olmuştu..(
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?