kalkalım mı artık

Kendinizi ve yuvanızı böyle karanlık ve gerici insanların ithamlarından ve baskısından koruyun. Çok basit bir örnek vereyim; yarın öbür gün diyelim eşiniz size bir sürpriz yapmak, hediye almak isteyecek. Bu örümcek kafalılar diyecek ki "olur mu oğlum öyle şey. Kadın kısmına yüz verme, şımartma." özünde iyi olan adamları böyle böyle pisliğe çeviriyorlar. Olur mu öyle şey diye diye en olmayacak şeyler olur hale geldi.

Yenge beni ya da eşimi görse kendini asar heralde
Biz kalkalım mı bile demeyiz, canım hadi kalkalım derim, ya da eşim hazırlan da çıkalım hadi der. Hani bizde rica bile yok, kimse diğerinin kararını sorgulamaz böyle şeylerde.
Yenge kafayı yemiş. Ama eşin de işin kötüsü kafa yapısı olarak çok farklı değil.

Aaa aklıma yeni geldi. Bir yere gittiğimizde kaynanam da kocasına hadi gidelim diyemez kıvranır durur çocuklarına falan söyletir. Var demek ki bu.

teşekkür ederim evler yakın olsa dahi çok sık gitmeyiz birbirimize çünkü çalışıyorum eve gel yemek topla et derken vakit olmuyor. altı yılda evliliğim boyunca ilk defa böyle birşey yaptı şu saatten sonra da anladım ki muhatap olmayacağım bir insan

ne demek uyguya alistirma valla esinize sinir oldum
Aynen öyle..Sadece ben çalışmıyor muşum..Erkekler hep böyle hop hop zıp zıp canlı kadın istiyorlar.Ama çalışsın istiyorlar ve çalışırken hem gönlünü etsin hem akrabalarına gezsin hem ev pırıl pırıl olsun istiyorlar.

eşim evde çok iyidir aslında işte dışarda arkadaşları olsun akraba olsun kendi keyfine bakıyor ama başbaşa gezmelerimizde sıkıntı yok yani. bu kadar basit bir olayı büyütmemek adına sustum ama eve gidince veya ilerdeki günlerde laf gelirse bana o zaman işte susmam
mesela dün yemekte işte bir konuşma geçmiş ev alımıyla ilgili işte şurdan alsaydın gibi eşimde işte benim önümde arkamda kimsem yok semihanurdan başka aldığım maaş belli giden yer belli gibi konuşmuş yani sever kollar ama arada böyle basiretsizliği tutuyor

Abooo bu ne be kocam bilir erkek bilir. Nefes alırken de soruyorlar mı acaba

evet çalışmıyor
Ondan işte böyle hemen yok daha erken tavuk musun sen bilmem ne sabah sen uyanmıyorsun alarmla tabi..Akşama kadar rahat kafan dersin böyle konuşursun..Böyle hiç çalışmamış kadınlar yok erken diyor ya nefret ediyorum ne var uyanırsın falan diye iyice gıcık oldum.

ne kadar eğitimsiz ve cahil insanlar

erkeklerin malı mı kadınlar neyapacağına karar veren o olsun?

aksine evi ve aileyi kadın yönetir bizim kültürümüz orta asya'dan beri böyle. arap kültürünü beninseyip 21. yyda herkese aynı baskıyı yapanlar evden çıkmasın bi zahmet.

Kendi eşi ne derse yaptigi icin senin fikrini soylemen bile zoruna gitmiş. Demek ki onun dusuncelerinin hic onemi yok evlerinde. Bizleri görse kalpten gider galiba.
eşi vefat etmiş canım erken yaşta ben evlenmeden önce eşimin amcasın yani
oğlu ve geliniyle yaşıyor oğlu annesinin sözünden çıkmaz

Kadının ne kadar aşağılandığı bir ortam öyle. Herhalde çileden çıkardım böyle bir durumda onlar da bir daha çağırmazlardı beni. Soruya da cevap vereyim tabiki kalkalım derim. Aklım fikrim var benim, niye yokmuş gibi davranayım.

Anlaşıldı yenge sizi kurban seçmiş.

Birdahaki sefere sizi ilgilendirme kendj evliliğinize bakın bir daha bu konu hakkında konusmanizi ve saka yapmanızı istemiyorum diyin.

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…