kalkalım mı artık

E normal ayrı ayrı oturuyorsunuz (ki eşimin aileside öyle genelde) kalkıp kalkmıyacağınızı siz bilmeyeceksiniz tabi erkekler dururken yengenin kafa uçmuş bizde de eşim gelir kalkalım mı der

Tabiki soylenir yani ne war bunda bnde sylerim bazen dert etmeyin yenge ne alakaysa araya giricek illa boswer takma canm bi dha tekrarlanrsa laf cvbinida geri cekme cok alisiyorlar sonra burunlarni sokmaya

O denmez bu denmez.bosversene sen. O kadına gore erkek hersyi der kadın susar. Sen boşver kendin bilmiyormusun neyin denip neyin denmiyecegini.papuc bırakma o kadına.dengeszlik yapmis

oldu canim

Derim tabi oda der. Koca benim hayat benim evlilik benim. Ne demek onlar ne kadar oturacağını bilirler, biz bilmezmiyiz biraz şuursuz bi kadın bence kendi beynine güvenmiyoki demekki kocasınınkinin yönlendirmesini istiyo. Ay çok sinirlendim niyeyse.

Kusura bakmayin ama ne sacma bir konusma

Kalkalim da diyebilirsin, oturmak istiyorum da diyebilirsin..
Nedir bu erkekleri pasa yerine koymak ya !
Eve evmek getiriyor diye el ustunde tutuluyorlardi artik kadinda eve evmek getiriyor ayrica birde ev isi yapiyor kadinin daha fazla soz hakki olmasi lazim

Halt etmis o akrabalar..
Boyle kadinlar yuzunden ilerleyemiyoruz iste

Sen dogru olani yapmissin hic kendini yargilama..

Yenge hanım evliliğinizdeki duruşunuzu konumunuzu kıskanmış.
Oralı bile olmayın. Tabiri caizse İt ürür kervan yürür.

Ben genelde hadi kalkalım demem yorgun uykusuz da olsam idare ederim ama eşim bazen oturdukça oturuyor, kendimi değil ev sahibine ayıp olduğunu düşündüğüm an gidelim demeye başlıyorum. Ama önce fırsat bulursam kaş göz yaparım.
Yenge saçmalamış. Geri kafalı işte.

Ne demek ne zaman kalkılacağını erkek bilir? Ne kadar cinsiyetçi saçma bir yaklaşım.

Aksine bizim ailede kadınlar durmadan kalkalım kalkalım der çünkü erkekler sohbete dalınca saati mekanı unutuyor.

Yengenizin densizliği bence. İnanın bir kadının ağzına yakışmıyor erkek cinsiyetçiliği...

Yatmaya davet edildiğimi bilmiyordum deseydiniz.
Kalkalım mi diye sormanın neresi ayıp bilmiyorum ama eve misafir gelmiş bir konuga akıl vermeye kalkıp birde alay etmek gercekten cok ayıp. Yengeniz nezaket yoksunu.

Yine bir "erkekler olmasa kadinlar bir hic, erkek zeki kadin aptal, erkek bilir kadin bilmez" kafasi daha. Sene olmus bilmemkac bunlar niye hala varlar ya.

Elbette kalkalım demekle haklısınız, sadece derdinizi farklı yollardan halledebilirdiniz. Eşinize telefonla mesaj çekebilirdiniz mesela.böylece o hanımla hem laf yarışına girmemiş olurdunuz hem de olay büyümezdi

Niye mesaj atsın nikahlı kocası

Olayları büyütmeyelim diye ezilecek mi bu kadınlar

Siz nasıl bir ortamdasınız merak ettim
Erkekler ve kadınlar misafirlikte neden ayrı oturuyorular?
İlk defa duydum mantıksız geldi
O zaman misafirliğin ne anlamı kalır?
Biz arkadaşlarla gelip gideriz bugünde misafirlerimiz var Yeni evlenen arkadaşım eşiyle gelecek akşam
Düşünemiyorum ayrı odalarda oturmayı ne saçma
Mutfakta kadınlar beraber girer yardım eder o ayrı
Ayrıca bizde kalkalım mı lafını hep kadınlar söylerdi
Babam falan mesela hep anneme sorardı sen ne zaman istiyorsan o zaman kalkalım diye
Bende eşime derim hadi kalkalım diye
Genelde kadınlar der yanı
Çevreniz çok enteresan ve yenge çok cahil
Erkek kalkalım dermiş Kadın diyemezmiş çünkü o erkek
Ayrıca size Yok kabanınla uyu diye laf sokup durmuş kaç defa niye sessiz kaldını ki
Ben olsam senin derdin ne on kere aynı şeyi söylüyorsun laf mı soktun şimdi hayırdır yanı derdim

o ne saçmalık öyle. ister kalkalım derim ister oturalım. yengeye ne. erkeğe öyle denmez erkeğe böyle denmez saygılı olunur. hep böyle kadınlar yüzünden şımarıyor bu erkekler. neyiz biz köle mi kadın takmış kafayı size bence .

bi de o sizin kocanıza yok kabanla yatsın bilmem ne diyince ayıp olmuyor da siz kibarca kalkalım diyince mi ayıp oluyor. insan kıskanır ama bu kadar da belli edilmez ki...

Mesaj mı atsın
Şimdi herkesin içinde erkeğe kalkalım mı dersen erkek rezil mi oluyormuş o erkek erkek olmuyormuymuş ne saçma ya

İlk defa burada karşılaşıyorum böyle hadiseler ile

Bilemiyorum erkeğe bu kadar anlam yüklemek ne mana :)

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…