kalkalım mı artık

oyle bir derimki:) hadi kalkalim der ayaklanirim bile valla esime niye diyemiycem bu eslerini sacma sapan sekilde tepelerine cikartmalari yokmu

Yazmadan geçemedim.
Siz ve eşiniz nasıl güzel insanlarsınız öyle

İlk defa burada karşılaşıyorum böyle hadiseler ile

Bilemiyorum erkeğe bu kadar anlam yüklemek ne mana :)
Erkek onlar erkek biz kalkalım bile diyemeyiz :)
Bende öyle valla benim çevremde ki kadınlar çirkef herhalde erkekler sus pus oturuyor sen bilirsin karıcım modu hep
Arkadaşımla eşlerimiz dalga geçer hatta akıllı olan erkek karısına tamam der son sözü kadın söyler vs diye
Annemle babamdan da öyle gördüm babam hep mutfak olsun ev işler olsun ortak yaparlardı
Hala annemler gittiğimde babamı ya mutfakta görürüm yada çamaşır asarken yada kardeşimle ilgilenirken :)

Ne var bunda canım
Şöyle bi yöntem de olabilir eşinize bi cagri ve ya msj atabilirsiniz annemle babamın taktigidir bu :)

Bu yenge baya geri kafaliymis galiba. Ne varmis. ne zaman bi yere gitsek esim oturmak istese bile ben derim kalkalim diye genelde ikiletmez. bunun saygiyla ne alakasi varmis?

Ev kalabalıktı oda kucuk o yüzden zannediyorum erkekleri salona almışlardı yoksa bizde ayrı oturmayiz
Lafı sevmiyorum yukarda evin içinde cevap verdikçe zaten iyice üstüme geldi artık susuyumda kapatsin çenesini diye düşündüm

Bizde kadın erkek ayrı oturulmaz.
Oturulsa bile kalkalım mı demekte bir sakınca yok bence.
Yenge hanım fazlasıyla saçmalamış.
Oda küçüktü bizimle dört aile vardi ondan galiba erkekler ayrı odaya geçtiler sekiz buçukta oradaydık geldiğimizde ayrı oturuyorlardı haliyle eşim geçti erkeklerin yanına

Susarsan daha çok üstüne gelir canım susma kimseye karşı
Hakkını savun

Sen haklisin. Erkek egemenligine hayran ezik yenge cok dirdir etmeseymis iyiymis.

Karı-kocasınız siz, kaç yılındayız yahu? Erkeğe göre mi kalkılacak oturulacak? İyi yapmışsınız aman, sallayın.

olur tabii yaa o eskiden nenelerimizden annelerimizden kalma bir örf adet işte...ama artık oyle yürümüyor evlilikler..daha modern daha eşit bir şekilde olmali...ben kV KP ve birçok misafir varken herkesin iÇinde hadi kalkalim yada 5dk ya kalkalim derim eşime tmm der..oda kalkmak isterse hadi diyebilir sıkıntı olmaz hiç...burda kişi onemli nasıl yetiştiği aileden ne gördüğü onemli ...siz eşinize karşı kendinizi eziklestirirseniz eşinizde üstünüzde baskı kurmaya kalkar...fikir ve dusuncelerinizde net olun...başka insanları ciddiye almayın...canınızı sıkmayın..boş insanlar için...

Yenge sana mi soracagiz kalkacagimiz yatacagimiz zamani diyecektin lönk deyip kalacakti.. bazilari terbiyeden anlamiyor

Bu arada o camı indirten yengeyede hiç Gülmez hadi işine bak sen derdim..sizi uzmeye çalışan her kim olursa olsun kendinizi ezdirmeyin..eş de bir yere kadar ...ilk önce kendi kisiligimize yapılan bir saygisizligi asla kabul etmemeliyiz..sonra ailemize göre belli cercevelerde kabullenebiliriz...

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…