Yazmadan geçemedim.biz 35 yıllık evliyiz.eşime ben derim,hadi kalkalım diye.gençliğimde de böyleydi.hala da böyle.
eşim der,sen evin sahibi hanımın durumunu iyi anlarsın,ne zaman sıkılmaya başlarsa,kalkalım de,ben kalkarım.
eşinize böyle söyleyebilirsiniz.erkekler ,hazır hizmet gördükleri için,ev sahibi kadının halinden anlamaz,
Erkek onlar erkek biz kalkalım bile diyemeyiz :)İlk defa burada karşılaşıyorum böyle hadiseler ile
Bilemiyorum erkeğe bu kadar anlam yüklemek ne mana :)
Ev kalabalıktı oda kucuk o yüzden zannediyorum erkekleri salona almışlardı yoksa bizde ayrı oturmayizSiz nasıl bir ortamdasınız merak ettim
Erkekler ve kadınlar misafirlikte neden ayrı oturuyorular?
İlk defa duydum mantıksız geldi
O zaman misafirliğin ne anlamı kalır?
Biz arkadaşlarla gelip gideriz bugünde misafirlerimiz var Yeni evlenen arkadaşım eşiyle gelecek akşam
Düşünemiyorum ayrı odalarda oturmayı ne saçma
Mutfakta kadınlar beraber girer yardım eder o ayrı
Ayrıca bizde kalkalım mı lafını hep kadınlar söylerdi
Babam falan mesela hep anneme sorardı sen ne zaman istiyorsan o zaman kalkalım diye
Bende eşime derim hadi kalkalım diye
Genelde kadınlar der yanı
Çevreniz çok enteresan ve yenge çok cahil
Erkek kalkalım dermiş Kadın diyemezmiş çünkü o erkek
Ayrıca size Yok kabanınla uyu diye laf sokup durmuş kaç defa niye sessiz kaldını ki
Ben olsam senin derdin ne on kere aynı şeyi söylüyorsun laf mı soktun şimdi hayırdır yanı derdim
Oda küçüktü bizimle dört aile vardi ondan galiba erkekler ayrı odaya geçtiler sekiz buçukta oradaydık geldiğimizde ayrı oturuyorlardı haliyle eşim geçti erkeklerin yanınaBizde kadın erkek ayrı oturulmaz.
Oturulsa bile kalkalım mı demekte bir sakınca yok bence.
Yenge hanım fazlasıyla saçmalamış.
Susarsan daha çok üstüne gelir canım susma kimseye karşıEv kalabalıktı oda kucuk o yüzden zannediyorum erkekleri salona almışlardı yoksa bizde ayrı oturmayiz
Lafı sevmiyorum yukarda evin içinde cevap verdikçe zaten iyice üstüme geldi artık susuyumda kapatsin çenesini diye düşündüm
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?