Kalori Arkadaşım

başladın mı ben başlayamadım ya offf
iyice tembel oldum
anca ütü yaptım dün

Dün akşam başladım bebişim, ben de çamaşırla uğraştım bi sürü, topla-at-katla-as.. Ama yine de yaptım.. Hiç zorlanmadım bu arada ben, sadece yerimiz dar biraz o yüzden zorlandık, ama sen tek yaptığın için yerin de dar gelmez ohhh

pazartesi başlamak daha idealdi c.tesi pazar dinlenme açısından ama ben artık tembelliği bırakıp bu akşam başlayayım bence

Canımcım bence sen de Jillian'ın programına başla, o programın içinde her şeyi yapmış oluyorsun zaten.

kız o jilian beni öldürür denemeye çalıştım ilk 5 dk da pes ettim

tamam canım ben sana hemen bir program hazırlayıp linkini yolluyorum

saol bebeimmm

slm sevgi pıtırcıklarım
180 squatımı yaptım arkasından 18 dk karın ve yanlara çalıştım bitik durumdayım o nasıl bir videoydu öyle bugün ilk defa yaptım mahvoldum şaftım kaydı valla bundan sonra 10 gün onu yapacam sonra yine değiştirecem ben sürekli aynı şeyleri yapamıyorum sıkılıyorum ve değiştiriyorum videoları bu sayede sürekli yeni heyecanlar ve hareketler öğrenmiş oluyorum.

17 dk 6 week yaptım bıraktım resmen, hiç içimden gelmiyo artık benim jillian yapmak
neden böyle oldum bilmiyorum.. ben en azından move fitness ımı yapayım..
o hem daha çok eğlendiriyo beni hem de ne kadar yaktığımı gösteriyo
baklava yapamıcam göbeğimde

kk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfen bende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…