Kalori Arkadaşım

peki cnm tatlı falan yeme bak o kadar elma boşa gitmesin
tamam yatıştım şu anda kazasız belasız uykum gelse artık
kk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfen bende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡

merhaba
çok güzel kilo vermişsin takip ediyonda niye yazmıyon muhabbetimiz iyidr bak bağımlı olacaksın sonrada incecik

merhaba
çok güzel kilo vermişsin takip ediyonda niye yazmıyon muhabbetimiz iyidr bak bağımlı olacaksın sonrada incecik[/QUOTE]

inş ya incecik olmak istiyorum.kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşında 1çocuk annesiyim kurtulmaya çalıştıgım kiloları hamilelik esnasında aldım ama vermek kısmet olmadı.86.8 ile başlamıstım şuan 81.9 um.spor olarak leslie 2 mil ve ip atlyorum.şuan çalışmadığım için gün boyu evdeyim.(birde şu duygu ifadelerini nerden yapacağımı bilmiyorum yaa tabletten giriyorum)

merhaba
çok güzel kilo vermişsin takip ediyonda niye yazmıyon muhabbetimiz iyidr bak bağımlı olacaksın sonrada incecik

inş ya incecik olmak istiyorum.kısaca kendimden bahsedeyim 25 yaşında 1çocuk annesiyim kurtulmaya çalıştıgım kiloları hamilelik esnasında aldım ama vermek kısmet olmadı.86.8 ile başlamıstım şuan 81.9 um.spor olarak leslie 2 mil ve ip atlyorum.şuan çalışmadığım için gün boyu evdeyim.(birde şu duygu ifadelerini nerden yapacağımı bilmiyorum yaa tabletten giriyorum)[/QUOTE]

ya ne güzel Allah bağışlasın yorumun alt tarafında görünüyor ama acaba tablet olunca mı göremiyorsun bilemedim ki inşallah verirsin hep birlikte veririz

hep beraber ins.yurtdisinda oturuyoruz ve mayis sonunda turkiyeye tatile gittigimizde herkesi sasirtmak istiyorum.biktim vallahiaaa cok kilo almissin laflarindan.

kk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfen bende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡

hoşgeldin aramızaaaaaaa maşallah çok hoş vermişsin darısı diğer kiloların başına

Canim hos geldin iyiki geldin kilolarim8z cok yakin cok sevindim :)
Ins birlikte guzelce zayiflayacagiz benimde motivasyonum dusmustu seni gorunce yukseldi

Uyumaya giderken bakim kizlar ne kaynatmis dedim bakmaz olaydim tatlilar sutluler gece gece aklimiza sokmasaniz olmaz dimi. bakin o karakter smilleri telden gozukmuyor ama saplamali kirmizi surat varmis gibi okuyun siz

Sabah gorusuruz optum sizi fit hatunlar.

aa bende sevindim yakın kiloda olduğumuza.benim boyum 1.68senin kilo ve boy kaç

ay valla ne güzel kilo vermişsin maşallah devamıda gelir inşallah

cnm benm kilom 81.1 dü geçen cuma günü hafta sonu + ya çıktım - meye çalışıyorum . Boyum 1.63-64-65 olabilir emin değilim hangisi

hilal77 nin aramıza katılmasına senin adına o kadar sevindim ki artık yalnız değilsin loop um benim hilalin yazdığı mesajı okur okumaz sen geldin aklıma ohh loop um nasıl sevinecek şimdi dedim

saat gece yarısı olmuş asıl yersen çatlarsın

günaydın kızlar

günaydınlarrr

Günaydın kızlarrr hayırlı sabahlar herkeseeeeee

günaydınlarr

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…