tamam yatıştım şu anda kazasız belasız uykum gelse artıkpeki cnmtatlı falan yeme bak o kadar elma boşa gitmesin
kk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfenbende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡
merhaba
çok güzel kilo vermişsintakip ediyonda niye yazmıyon muhabbetimiz iyidr bak bağımlı olacaksın sonrada incecik
kk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfenbende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡
tamam yatıştım şu anda kazasız belasız uykum gelse artık
hoşgeldin aramızaaaaaaamaşallah çok hoş vermişsin darısı diğer kiloların başına [/QUOTE
hosbuldum canim.
kız o jilian beni öldürür denemeye çalıştım ilk 5 dk da pes ettim
saol bebeimmm
jiliyi beğenmiyon leslieyi beğenmiyon orkidenin programını da beğenmezsen çığlık atarım arık sana
azmine hayranım
iyi akşamlar kızlar fena acıktım ve canım tatlı istiyor bir an önce sabah olsa da unutsam
teşekkür ederim canım hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.
iyi akşamlar kızlar fena acıktım ve canım tatlı istiyor bir an önce sabah olsa da unutsam
teşekkür ederim canım hedefime ulaşmak için elimden geleni yapacağım.
ahh şu tatlı krizleri olmasa herşey daha kolay olacak
ahh şu tatlı krizleri olmasa herşey daha kolay olacak
evet yaa olmasa çikolata ve sütlü tatlılara dayanamıyorum ve ara ara krizim tutuyor ve yine kriz tuttuhafta sonu gelse de krep yapıp yesem
evet yaa olmasa çikolata ve sütlü tatlılara dayanamıyorum ve ara ara krizim tutuyor ve yine kriz tuttuhafta sonu gelse de krep yapıp yesem
ben hurma yiyorum gün içinde tatlı canım istediğinde.çekirdeğini çıkarıp içine hindistan cevizi serpiyorum
Canim hos geldin iyiki geldin kilolarim8z cok yakin cok sevindim :)
Ins birlikte guzelce zayiflayacagiz benimde motivasyonum dusmustu seni gorunce yukseldi
Uyumaya giderken bakim kizlar ne kaynatmis dedim bakmaz olaydim tatlilar sutluler gece gece aklimiza sokmasaniz olmaz dimi.bakin o karakter smilleri telden gozukmuyor ama saplamali kirmizi surat varmis gibi okuyun siz
Sabah gorusuruz optum sizi fit hatunlar.
aa bende sevindim yakın kiloda olduğumuza.benim boyum 1.68senin kilo ve boy kaç
çatlayacağım tatlı yemezsem
ay valla ne güzel kilo vermişsin maşallahkk nin güzel üyeleri, benide aranıza alın lütfenbende kilo vermek istiyorum.1ay 10 gündür sizi takip ediyorum ve 4 kilo verdim.aranıza katılmak istiyorum.♡♡♡♡♡
cnm benm kilom 81.1 dü geçen cuma günü hafta sonu + ya çıktım - meye çalışıyorum . Boyum 1.63-64-65 olabilir emin değilim hangisi
saat gece yarısı olmuş asıl yersen çatlarsın
günaydın kızlar
Günaydın kızlarrrhayırlı sabahlar herkeseeeeee
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?