kızlar bende bu hafta aksamları hep salata bazen yanında corba ekmeksız yedım ama tartıda gr oynamamıs gordum offf spor yapmam lazım benım
Bende sizdenimyarın kimse tartilmasin yeni yıl da tartilalim olur mu. Zaten yarın tablo hazirlayamayacagim veriler iş bilgisayarım da kaldı. Bana bildirim yapmayın yarın. Ben tartilamayacagim zaten eskişehir e gecicez orda tartı yok. biz bence haftaya cuma diyete baştan başlayalım ciddi ciddi sayalım kalorileri ne dersiniz.
tbrikler sinoki bende sabah kilo bildirimi yapacağım dıye tartıyla gezındım her yerde farklı cıkıyor tartı bu hafta salata corba ekmek yemedım aksamları ama tartıda hıc bır degısıklık yok kızlar
kız bende senin motiven bozulmasın diye dün geceye kadar söylemedim . 30kilo uuuuu maşallah maşallahAma ben bugün için çok gayret etmiştim bu hafta oldu mu şimdi bu
Günaydın kızlar
O zaman ben açıktan yazayım sonuçta ben buraya Cuma günü yazacağım için kendimi motive ettim durdum
Geçen hafta : 65.9
Bu hafta : 65
Bugün benim için çok özel bir gün çünkü 30 kg bugün tamamen gitti
Bende sizdenimyarın kimse tartilmasin yeni yıl da tartilalim olur mu. Zaten yarın tablo hazirlayamayacagim veriler iş bilgisayarım da kaldı. Bana bildirim yapmayın yarın. Ben tartilamayacagim zaten eskişehir e gecicez orda tartı yok. biz bence haftaya cuma diyete baştan başlayalım ciddi ciddi sayalım kalorileri ne dersiniz.
Ama ben bugün için çok gayret etmiştim bu hafta oldu mu şimdi bu
Günaydın kızlar
O zaman ben açıktan yazayım sonuçta ben buraya Cuma günü yazacağım için kendimi motive ettim durdum
Geçen hafta : 65.9
Bu hafta : 65
Bugün benim için çok özel bir gün çünkü 30 kg bugün tamamen gitti
tbrikler sinoki bende sabah kilo bildirimi yapacağım dıye tartıyla gezındım her yerde farklı cıkıyor tartı bu hafta salata corba ekmek yemedım aksamları ama tartıda hıc bır degısıklık yok kızlar
kız bende senin motiven bozulmasın diye dün geceye kadar söylemedim . 30kilo uuuuu maşallah maşallah
Sen o zaman bu haftanın değil
bu senenin 2014 ün birincisisinkız etrafındaki ler sormuyor mu nasıl zayifladin böyle diye.biz göremiyoruz ama onlar gördükleri için sasirmiyorlar mi .fark nasıl baya var mi kaç beden den kaça indin anlat bizi motive et. Hayatın da neler değişti
kız bende senin motiven bozulmasın diye dün geceye kadar söylemedim . 30kilo uuuuu maşallah maşallah
Sen o zaman bu haftanın değil
bu senenin 2014 ün birincisisinkız etrafındaki ler sormuyor mu nasıl zayifladin böyle diye.biz göremiyoruz ama onlar gördükleri için sasirmiyorlar mi .fark nasıl baya var mi kaç beden den kaça indin anlat bizi motive et. Hayatın da neler değişti
isabetli olmuş bu sabah tartıda 53,5 gördüm ve moralim acayip bozuldu
seni çok tebrik ediyorum sinokicim motivasyonun ve gayretin hiç bitmesin canımm
yaa bende hep aynı yerde tartılmaya çalışıyorum ama tartı milim oynasa değişiyor sinir ediyor beni
evet anlat sinoki ben 1 yılda anca 5,5 kilo verebildim şimdide geri alıyorummm
Oyy düşünceli arkadaşım benimmm teşekkür ederim
2014' ün birincisi de çok hoşuma gitti çok janjanlı mercüüüüüüü
Etrafımdakiler hep soruyorlar, çok zayıfladın daha verme 76 kg dada böyle söylüyorlardı 65 kg daada
Bir kere istikrar çok önemli, diyet yapıyorum diye değilde bundan sonra böyle yaşamalıyım diye bakmak lazım olaya. Az yemek lazım tıka basa değilde yeteri kadar. Şunu fark ettim 3 porsiyon yemeklede doyuyorum 1 porsiyon yemeklede. Önceden kahvaltıda en az yarım ekmek yerken şimdi 1 dilim ekmek rahatlıkla yetiyor. Gözünü doyurmalı insan göz doyunca devamıda geliyor. Ben geçen 13 ay boyunca herşeyden yedim hiçbirşeyi tamamen bırakmadım zaten bırakılamazda görüyorsun canın istiyor ya bir müddet bırakıp sonra tıka basa yiyeceksin yada azar azar canın çektikçe kasmadan yiyeceksin.
Geçen süre zarfında kalori hesabı yapmak, diyetarkadasımdaki arkdaşlarım, sizler ve eşim çok destek oldunuz birlikte verdik bu kiloları tabi ki tüm zorluğu ben çektim
İnsan zayıf olunca kendine bakışı değişiyor güveni geliyor insanların sana bakışı değişiyor çok güzel bir duygu yıllarca bu duygudan mahrum yaşamışım çok şükürkü Rabbim bugünleri görmeyide nasip etti. 13 ay önce birisi bana bu kilolara ineceğimi söylese asla inanamazdım. Düşünün 6. sınıfta ben 65 kg dım . O gün bugün 65 i görememiştim.
Ayy anlatmaya kalksam neler varda çok uzun oluyor sıkmak istemiyorum sizi
Bu arada bebeğe aşt yapı oluşturmakta daima aklımın köşesindeydi zayıf bir anne olabilmek bakalım nasip olacak mı
Canım buradayım, yeni geldim.didooşş nerdesinnnn ????
Canım buradayım, yeni geldim.
Günaydın kızlarrrrr.
Hamburger canım seni çok tebrik ediyorum. Maşallah, allah nazardan saklasın
Umarım 58 e inersin ve bir daha da yukarılara çıkmazsın.
Ben geçen hafta tartılmamıştım, bugün tartıldım 52.3 kiloyum.
2 gün önceden 400 gram eksideyim.
Valla pek sevinilecek bir durum yok canım, 2 hafta önce 51.9 dum biliyorsun.yaa senin adına sevindim canımm
Seni gazlayan asıl konu bebek miş anlaşıldıOyy düşünceli arkadaşım benimmm teşekkür ederim
2014' ün birincisi de çok hoşuma gitti çok janjanlı mercüüüüüüü
Etrafımdakiler hep soruyorlar, çok zayıfladın daha verme 76 kg dada böyle söylüyorlardı 65 kg daada
Bir kere istikrar çok önemli, diyet yapıyorum diye değilde bundan sonra böyle yaşamalıyım diye bakmak lazım olaya. Az yemek lazım tıka basa değilde yeteri kadar. Şunu fark ettim 3 porsiyon yemeklede doyuyorum 1 porsiyon yemeklede. Önceden kahvaltıda en az yarım ekmek yerken şimdi 1 dilim ekmek rahatlıkla yetiyor. Gözünü doyurmalı insan göz doyunca devamıda geliyor. Ben geçen 13 ay boyunca herşeyden yedim hiçbirşeyi tamamen bırakmadım zaten bırakılamazda görüyorsun canın istiyor ya bir müddet bırakıp sonra tıka basa yiyeceksin yada azar azar canın çektikçe kasmadan yiyeceksin.
Geçen süre zarfında kalori hesabı yapmak, diyetarkadasımdaki arkdaşlarım, sizler ve eşim çok destek oldunuz birlikte verdik bu kiloları tabi ki tüm zorluğu ben çektim
İnsan zayıf olunca kendine bakışı değişiyor güveni geliyor insanların sana bakışı değişiyor çok güzel bir duygu yıllarca bu duygudan mahrum yaşamışım çok şükürkü Rabbim bugünleri görmeyide nasip etti. 13 ay önce birisi bana bu kilolara ineceğimi söylese asla inanamazdım. Düşünün 6. sınıfta ben 65 kg dım . O gün bugün 65 i görememiştim.
Ayy anlatmaya kalksam neler varda çok uzun oluyor sıkmak istemiyorum sizi
Bu arada bebeğe aşt yapı oluşturmakta daima aklımın köşesindeydi zayıf bir anne olabilmek bakalım nasip olacak mı
Valla pek sevinilecek bir durum yok canım, 2 hafta önce 51.9 dum biliyorsun.
Seni gazlayan asıl konu bebek miş anlaşıldısen şimdi bisiklet süre süre fit bi anne olacaksın inşallah
Şok diyet yapmıyorum ki ama benbiliyorsun ki şok diyetler ve senin yaptığın gibi öğün atlamak kalıcı kilo verdirmiyor sadece vücut su kaybına falan uğrayıp kilo verdiğini sanıyor
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?