Kalori Arkadaşım

eski kıyafetlerimin çoğunu çöpe şutladım zaten eskimişlerdi bir kaç tane yeni aldıklarımdan saklıyorum o kadar
Alışveriş yaparkende çok eğlenceli büyük beden varmı diye sormak yok utanmak sıkılmak yok giy çıkar giyçıkar süper elbise bile deneyebiliyorum artık daha ne olsun
Bende sarkmalar mevcut onlarıda en kısa zamanda toparlayabilirsem harika olacak o sarkmalar moralimi bozuyor sadece ama olsun az buz bir kilo gitmedi sonuçta o kadarda olsun nazar değmez
Eskiden bir yere giderken hep üzülürdüm kilo muhabbeti açılacak vs. artık hiç üzülmüyorum sadece etrafımda kilolular varsa üzülüyorum çünkü bu kilo muhabbeti hiç güzel değil. Sonuçta kim isteyerek şişman olmak ve öyle kalmak isterki?
İnsanlarımız bu konuda çok acımasız kilolulara çok bencil davranıyorlar. Hele bir ark var kızlar inanın çok üzülüyorum ona kilolulara resmen böcek muamelesi yapıyor herkesin bir kusuru var sonuçta insan kusurlarından dolayı bu şekilde dışlanmamalı ben bu şeyleri yaşadığım için çok hassasım bu konuda
inş. bunca zorlukla verdiğim kiloları almam

amin amin çok teşekkür ederim inş. bir daha yukarı çıkmam çok tırsıyom zaten

Seni gazlayan asıl konu bebek miş anlaşıldı sen şimdi bisiklet süre süre fit bi anne olacaksın inşallah
inş cnm inş en büyük hayallerimden biri

aa evet Hamburger bisikletin geldi mi??
Geldi geldi kurulumunuda yaptırdık bu akşam başlayacağım yürüyemez hale gelirim diye yapmadım hafta içi

istiyorum cnm cok korkuyordum yanlız arabadan esım surerken bagıryordum yavas yavas dıye sımdı otomatık vıtes araba aldırdım onu suruyorum rahat ehlıyet ısı kaldı bı oğlusum sunnet ıslerı var yaza artık onlar bıtınce bende kendım ıcın bırsey yapacagım

hayırlı olsun bende cok ıstıyorum almayı
Çok teşekkürler canım. Bu sene alsaydın keşke, stajer sürücü falan diyolla...
hayırlı olsun canım kazasız belasız günlerde kullan

arabanız varsa hiç ara verme aktif olarak kullanmaya devam et yoksa köreliyorsun
Arabamız var canım, bakalım fırsat buldukça otururum artık inş.

dikkat et ehliyetsiz kaza falan yaparsan haklıysan da haksız duruma düşersin

Çok teşekkürler canım. Bu sene alsaydın keşke, stajer sürücü falan diyolla...

Arabamız var canım, bakalım fırsat buldukça otururum artık inş.

dikkat et ehliyetsiz kaza falan yaparsan haklıysan da haksız duruma düşersin

bu sene iyi olurdu ama dedıgım gıbı ogluma sunnet ve dugun yapacagım ıcın ekstra masraf bızı yorar
cnm dıkkat edıyorum esım olmadan tek cıkmıyorum zaten tam anlamıyla trafıge cıkmıyorum sadece gecenlerde esımın halasına gıderken 50 km yakın bı otobanda kullandım arabayı

iyiyim cnm sen nasılsın cok yorgun bır halde calısıyorum burdada ruzgar var soguk cok kar gelmedı daha Ankara hangı ıldesın bu arada

Bu siteyi kullanmak için çerezler gereklidir. Siteyi kullanmaya devam etmek için onları kabul etmelisiniz. Daha Fazlasını Öğren.…