Şok diyet yapmıyorum ki ama ben
peki ne değişti hayatında mesela eski kıyafetlerini ne yaptın ?? yeni ciciler alınca ne hissediyorsun insan kiloluyken alış verişten nefret ediyor vücudun nasıl değişti detay ver canımm topikçe bunlara ihtiyacımız var
yeni yılda gerçekten hızlı dönüş yapıcam ve 28 şubat yani doğum günüme kadar 50 kg olucam size söz veriyorum
Canım buradayım, yeni geldim.
Günaydın kızlarrrrr.
Hamburger canım seni çok tebrik ediyorum. Maşallah, allah nazardan saklasın
Umarım 58 e inersin ve bir daha da yukarılara çıkmazsın.
Ben geçen hafta tartılmamıştım, bugün tartıldım 52.3 kiloyum.
2 gün önceden 400 gram eksideyim.
inş cnm inş en büyük hayallerimden biriSeni gazlayan asıl konu bebek miş anlaşıldısen şimdi bisiklet süre süre fit bi anne olacaksın inşallah
Geldi geldi kurulumunuda yaptırdık bu akşam başlayacağım yürüyemez hale gelirim diye yapmadım hafta içiaa evetHamburger bisikletin geldi mi??
Kızlar ehliyetimi aldım az önce.
hayırlı olsun bende cok ıstıyorum almayı
Çok teşekkürler canım. Bu sene alsaydın keşke, stajer sürücü falan diyolla...hayırlı olsun bende cok ıstıyorum almayı
Arabamız var canım, bakalım fırsat buldukça otururum artık inş.hayırlı olsun canım kazasız belasız günlerde kullan
arabanız varsa hiç ara verme aktif olarak kullanmaya devam et yoksa köreliyorsun
istiyorum cnm cok korkuyordum yanlız arabadan esım surerken bagıryordum yavas yavas dıye sımdı otomatık vıtes araba aldırdım onu suruyorum rahat ehlıyet ısı kaldı bı oğlusum sunnet ıslerı var yaza artık onlar bıtınce bende kendım ıcın bırsey yapacagım
Çok teşekkürler canım. Bu sene alsaydın keşke, stajer sürücü falan diyolla...
Arabamız var canım, bakalım fırsat buldukça otururum artık inş.
dikkat et ehliyetsiz kaza falan yaparsan haklıysan da haksız duruma düşersin
Günaydın
iyiyim cnm sen nasılsın cok yorgun bır halde calısıyorum burdada ruzgar var soguk cok kar gelmedı daha Ankara hangı ıldesın bu arada
evet kimin düğünü yakın mı
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?
We use cookies and similar technologies for the following purposes:
Do you accept cookies and these technologies?